Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο βρε Κικίτσα μου! Ευχαριστα και τα δικά σου! Πάλι καλά που ρυθμίστηκε το ζάχαρο να μην το έχεις κι άγχος.

Δεν παίρνω και πολύ θάρρος Μαράκι μου γιατί φοβάμαι μη πισωγυρίσω. Όπως και να 'χει πάντως δεν είναι εύκολο πράγμα να λαχταράς να κάτι και να μη μπορείς να το απολαύσεις. Η μικρή ζουζούνα σου , πως είναι;

Εμείς απο το Σάββατο το βράδυ βγάλαμε τα κάγκελα της κούνιας αλλά έχουμε κολλήσει το μονό κρεβατάκι δίπλα για να μην έχουμε καμιά πτώση και 2 βράδια τώρα έχουμε επισκέψεις κάθε λίγο και λιγάκι.

Αχ Κικίτσα μου το ξέρω ότι είναι δύσκολο..καλά εμένα αν μου κόψεις το γλυκό πέθανα! Φαντάσου ότι και το τσιγάρο δέχτηκα να το κόψω για συμπαράσταση στον καλό μου, στα γλυκά του είπα..''δεν μπορώ'...αν ρυθμιστεί πάντως οκ, μην πάρεις και αέρα αλλά μια στο τόσο να φας κι ένα γλυκάκι δεν πειράζει!

Καλή αρχή με το κραβατάκι λοιπόν! Φυσικό είναι νομίζω τις πρώτες μέρες να έχετε επισκέψεις..

Εγώ από Σεπτέμβρη θα την βάλω και πιστεύω ότι κι εμείς θα έχουμε το ίδιο θέμα..

Κτα τ'άλλα είναι μια χαρά! Μας τρελλαίνει καθημερινά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα κοριτσια!!!

Καλη εβδομαδα να εχουμε..

Κικη αλλη μια μερα και μετα ξεκουραση ε??Ρυθμισες διαβαζω και το σακχαρο σου, μπραβο!Μια μικρη θυσια θελει και λίγη υπομονη αλλα και πάλι πως να αντισταθεις μωρε σε ενα τοσο δα παγωτακι???

Μαρινα μου καλά αποτελέσματα!!Ειμαι σίγουρη πως θα εχουν ρυθμιστεί και θα ηρεμησετε!!

Μαρακι αναχωρειτε αυριο κι εσεις ε??Ποσες μερες λέτε να λείψετε??

Λαζαρενια περαστικα στη μικρουλα..εφοσον δεν ποναει ειναι θετικό και μονο να το παρακολουθεις αλλα δεν καταλαβαίνω γιατι δεν σας ειπε να το βγαλετε.

Σούλα καλά να περαστε στους ΜΑΖΟΟ!Να μας πεις εντυπώσεις και αντιδρασεις της Ανδρεανας.

Κωνκων με το καλό να επισκεφτεις το γιατρό και να κλεισετε και το ραντεβου για τον τοκετό

Εμεις πάλι στις 3.30 ξυπνησαμε απο το βηχα του μικρου και αυτη τη φορα εδωσα depon, ευτυχως σε 5' σταματησε ο βηχας του και κοιμηθηκε ως τις 9.30 τωρα ομως που ξυπνησε πάλι βηχει..Θα πάρω τηλ. την παιδιατρο γιατι αυτος ο βηχας εδω και 2 εβδομαδες με εχει προβληματισει.

Για να δουμε..ελπίζω να μην ειναι κτ και να φυγουμε κι εμεις την Τεταρτη, αλλιως δεν πάω πουθενα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ ρε Πετρούλα πολύ ταλαιπωρήθηκε ο καημένος με τον βήχα...μήπως τον πειράζει κάτι και ειναι αλλεργικό? Για πάρε την παιδίατρο να δεις τι θα σου πει. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σπουδαίο και να φύγετε κι εσείς.

Εμείς να είμαστε καλα, θα κάτσουμε μέχρι 25-28 κάπου εκεί λέμε εκτός και αν προκύψει τίποτα στη δουλεια.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

τσα!!!!

τι κανετε?Καλο μηνα!!!

Εμεις περναμε φανταστικα τελικα αυτο το νησακι οντως ειναι ιδανικο για παιδια.Ολα γινονται πανω στην αμμο στην παραλια.Ταβερνες,καφετερια,κουνιες,παιχνιδια ολα πανω στην παραλια.Καθεσαι...και τα αφηνεις να κανουν οτι θελουν!!!Στη χωρα δεν εχει καθολου αυτοκινητα οποτε αν και οργιαζουν και τα εχει μαθει με τα ονοματα ολοοοο το νησι δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα μονο μη μας διωξουν χαχα

Το ταξιδι μας τελικα ηταν πιο ευκολο απο οτι φανταζομουν τα παιδια περασαν πολυ καλα και κοιμηθηκαν και προς το μεσημερακι στην καμποινα ολα μαζι.

Αφοθ μολις βγαιναμε απο το καραβι λεει ο μικρος ΄΄Ωραια περασαμε να τσαναρθουμε'' χαχα

Τα μεσημερια αφηνω μπαμπα και γιο να κοιμοιυνται κια παω παραλια με τη φιλη μου και αραζουμε.

Το μονο θεματακι που εχουμε ειναι οτι το δωματιο μας ειναι λιγο ψηλα σε αντιθεση με ολο το αλλο νησι και εχει αρκετα σκαλια αλλα οκ σιγα το πραγμα.

Α και το τσουτσουνι του Γρηγορη που κοκκινησε λιγο μαλλον απο αμμο που μπηκε αλλα ευτυχως που το εχουμε ανοιξει κι ετσι το πλενουμε πολυ καλα και βαζουμε λίγη αλοιφουλα και περασε.

Το μεσημερι θα σας διαβασω τωρα παμε για μπανιο παλι !!

Μουτς!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ ρε Πετρούλα πολύ ταλαιπωρήθηκε ο καημένος με τον βήχα...μήπως τον πειράζει κάτι και ειναι αλλεργικό? Για πάρε την παιδίατρο να δεις τι θα σου πει.

Αυτο μου ειπε Μαρια μου μαλλον προκειται για αλλεργία..Θα τον πάω μετα τις 12.30 για να τον δει και να δουμε τι θα κανουμε.

Ριτα καλή συνεχεια και καλά μπανακια!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα και απο εμενα.. τι κανετε κοριτσια? stone περαστικα σας. Μου θυμισες οτι πρεπει να παμε στη γιατρο και εμεις. Ο Νικολας ποτε ποτε βηχει στον υπνο του. Πρεπει να κανει και εμβολιο...

κατα τα αλλα ειμαστε στη γυρα.. εχω μουρλαθει να μαγειρευω και φαγητα με ντοματες και μελιτζανες γιατι μας εδωσε ο νονος του αντρα μου με το τσουβαλι απο τον κηπο του. Εκτος απο χθες που εκανα μακαρονια με κιμα.. Τι να μαγειρεψω αλλο? Νιωθω οτι εχω κανει τα παντα αυτες τις μερες.. παπουτσακια...φασολακια..μπριζολιτσες σκεπαστες..τηγανητα λαχανικα... σπεντζοφαι .Ααααα κανενα οσπριο δεν φαγαμε εδω και πολλες μερες. Μαλλον θα κανω χαντρες.Κατα τα αλλα δεν ξερω αν σας ειπα αλλα πηρα και καινουργιο αμαξι και οπου φυγει φυγει ειμαι συνεχεια. Το σαρδελακι τι κανει? Ξεκινησε δουλεια και χαθηκε? Παιρνω τηλεφωνο την κορη μου να δω τι κανει και επιστρεφω.

Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια και καλά να περνάνε όσες είναι διακοπούλες!!!!!!

Πετρούλα μου περαστικά σας. Αχ αν είναι αλλεργικό πώς θα βρεις τι φταίει? Πως πάει η κοιλίτσα σου? Μακάρι να γίνετε καλά και να συνεχίσετε τις διακοπούλες σας.

Ρίτα διαβάζω περνάτε υπέροχα!!!! Μπράβο σας και καλή σας συνέχεια!!!

Σούλα ξινό σου βγήκε το μεσημεριανό. Καλά περάσατε τουλάχιστον? Αντε και σήμερα στους mazoo να αποζημιωθείτε για τη γκρίνια ;)

Kiko ωραία τα κατάφερες με τη ρύθμιση του ζαχάρου. Κοίτα μη ξεγελαστείς τώρα μόνο! Οσο για το χειμώνα θα ξαναμπούν στο πρόγραμμα μη σε αγχώνει από τώρα αυτό.

Arma με ίδιο πονόδοντο ήμουν χτες σε δυο φορές απονευρωμένο δόντι και σε καταλαβαίνω. Τι σ%&^ά γίνεται με μένα δεν μπορώ να καταλάβω.

Φωτεινή γειά στα χεράκια σου κοπέλα μου. Τι καταπληκτικές δημιουργίες είναι αυτές!!!! Εγραψες πάλι!!!!

Κωνκων δηλ μέχρι Παρασκευή θα έχουμε γεννητούρια????? Αντε με το καλό μωρέ να ξαλαφρώσεις λιγάκι κι εσύ.

Lazarenia είδες κορίτσι μου? Αρχισε να γυρνάει ο τροχός!!!! Αντε να δείτε πιο χαρούμενες μέρες από εδώ και πέρα. Καλή σχολική χρονιά στο μαθητούδι σου ;)

Ηλιάνα μου ακόμα δεν τελείωσαν όλα και μην απελπίζεσαι. Αν το δεις θετικά, κάτι καλό θα βγει το ξέρεις. Πως να το πω για σένα....είσαι λίγο τυχερή τελικά, οπότε να περιμένεις γιατί το καλύτερο είναι στη γωνία κι έρχεται!!!!!

Vatraxaki εσύ πως τα πας? Ολα καλά με τα δυο και με τις βολτίτσες σας φαντάζομαι! Διορθώθηκε ο υπολογιστής? Γράφει ελληνικά τώρα? Κάτι ανάλογο δεν είχε πάθει και η Φωτεινή πριν από λίγο καιρό? Τα χτύπησε η ζέστη φαίνεται τα μηχανήματα χαχαχα!!!

Εμείς όλα καλά παιδιά φτου φτου φτου. Τόσο καλά πέρασαν οι άντρες την Παρασκευή, που πάλι μόνοι για μπανάκι έχουν πάει.

Παρασκευή βράδυ βγήκαμε και βολτίτσα οι τρεις μας στα Λαδάδικα και φάγαμε μεζεδάκια μιαμ μιαμ και Σάββατο πήγαμε στους νονούς μας και περάσαμε πολύ όμορφα.

Το μόνο κακό στην όλη υπόθεση είναι πως ο μικρός ότι πιάνει στο χεράκι του το θεωρεί δικό του και μετά χτυπάει και τσιρίζει όταν πάει κάποιος να του το πάρει. Πως θα του το κόψω αυτό το κακό συνήθειο δεν ξέρω :( :(

Φιλιά λοιπόν σε όλες και κάντε και καμιά βουτίτσα και για μας που πήζουμε στα τσιμέντα!!!!!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

ρε κοριτσια πειτε μου..ειμαι παραλογη που με πειραζει που η μια κουνιαδα μου παει στο σπιτι μου συνεχεια οταν λειπω στη δουλεια για να δει τον μικρο(ειναι εκει η πεθερα μου που κραταει τον μικρο) ενω 3 χρονια που δεν δουλευα δεν ειχε πατησει ποτε..ουτε για εναν καφε. Με ενοχλει πολυ αυτο.

Επισης δεν θα της συγχωρησω ποτε που ειχα το παιδι μου 10 μερες στο νοσοκομειο περυσι να ψηνεται με 41 πυρετο και δεν με πηρε ουτε ενα τηλεφωνο να δει τι κανουμε. Παρολα αυτα εσπασε η δικια της το χερι της προχθες και πηρα τηλ κατευθειαν και εστειλα και αλλαξιες της δικιας μου που μου ζητησε. Αλλα πραγματικα και αυτα ενιωθα οτι τα εκανα με το ζορι.Δεν αξιζει..

Διαφημίσεις

Πετρούλα μου μήπως αυτό το παθαίνει λόγω aircondition που ξηραίνει την ατμόσφαιρα. Στο λέω γιατί και εγώ απο τότε που ξεκινήσαμε με δαύτο είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι έχω μονίμως ένα ξερόβηχα, μου ξεραίνεται συνέχεια ο λαιμός. Μήπως αν βάλεις λίγο υγραντήρα βελτιωθεί η κατάσταση.

ΜαΕλένη μου δεν μου φαίνεται περίεργο και ο δικός μας τα ίδια κάνει , ότι βλέπει είναι δικό του, το Σάββατο είχαμε βγει βολτίτσα και πήγαινε συνέχεια να πάρει το παιχνίδι απο κάτι παιδάκια, μία - δύο δεν του μιλάγανε αυτα, την 3η όμως τον περιλάβανε και ακόμα τρέχει ο δικός μου. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις μόνο κάθε τόσο να του υπενθυμίζεις πως δικά του είναι μόνο τα παιχνίδια του και πως των αλλωνών θα πρέπει να ρωτάει γιατί αν δεν θέλουν δεν του τα δίνουν , όπως δηλαδή κάνει και ο ίδιος με τα δικά του.

Fast, δεν μου κάνει καμία εντύπωση το σκηνικό που περιγράφεις και ειλικρινά εγώ δεν θα ήμουν τόσο τυπική στη θέση σου. Εφόσον δηλαδή η κουνιάδα μου δεν θέλει να επικοινωνεί μαζί μου , ούτε σε στιγμές δύσκολες τότε και εγώ θα ήμουν απούσα και κάθε άλλο παρά τυπική. Να κάνεις ότι αισθάνεσαι και όχι ότι πρέπει αφού και εκείνη δεν λειτουργεί σύμφωνα με το πρέπει αλλά με το θέλω της.

Ριτάκι χαίρομαι που περνάτε έτσι τέλεια και που ταίριαξε ο Γρηγοράκης τόσο στο νησί. Καλή συνέχεια να έχετε.

Αχ Kiko του το λέω του το ξαναλέω αλλά δεν καταλαβαίνει. Προχτές στο σπίτι του νονού έγινε το έλα να δεις μιας και τα κορίτσια ήθελαν να παίξουν με το μπαλόνι τους που ο κύριος Γρηγόρης θεώρησε πως είναι δικό του μιας και του το έδωσαν για λίγο!!!!

Νίκη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά τι μπορείς να κάνεις στην προκειμένη? Να της απαγορεύσεις τις επισκέψεις? Κάνε εσύ αυτό που εσύ θεωρείς καλό και άσε τους άλλους να κουρεύονται! Εσύ θα είσαι ήσυχη με τη συνείδηση σου πάντως, αναφέρομαι που ενδιαφέρθηκες κι έστειλες και ρούχα. Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

δεν ξερω βρε κοριτσια. εχω νευριασει παρα πολυ. Μαλιστα δεν παει μονη της επισκεψη σπιτι μου αλλα με τον αντρα της και τα 2 της παιδια. Δεν ειναι πολυ ασχημο αυτο που το κανει συνεχεια οταν δεν ειμαι εκει?

Δηλ βρε Νίκη μου έρχονται οικογενειακώς στο σπίτι σου τις ώρες που εσύ λείπεις? Νόμισα μόνη της.

Γιατί δεν της λες βρε ΤΑΔΕ μου γιατί δεν έρχεστε το απόγευμα να παίξουμε και να τα πούμε? Αισθάνομαι άσχημα που δεν είμαι εκεί να σας περιποιηθώ όπως πρέπει ή κάτι ανάλογο?

Να σου πω κι εγώ θα θύμωνα πολύ. Στο ξένο σπίτι, όταν λείπουμε κιόλας!!! Αλλά είναι και δύσκολη η θέση σου.

Δηλ βρε Νίκη μου έρχονται οικογενειακώς στο σπίτι σου τις ώρες που εσύ λείπεις? Νόμισα μόνη της.

Γιατί δεν της λες βρε ΤΑΔΕ μου γιατί δεν έρχεστε το απόγευμα να παίξουμε και να τα πούμε? Αισθάνομαι άσχημα που δεν είμαι εκεί να σας περιποιηθώ όπως πρέπει ή κάτι ανάλογο?

Να σου πω κι εγώ θα θύμωνα πολύ. Στο ξένο σπίτι, όταν λείπουμε κιόλας!!! Αλλά είναι και δύσκολη η θέση σου.

E το ειπα ..αλλα λενε..ναα τωρα βολεψε που κατεβηκαμε για κατι δουλειες.. και καλα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...