Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Sunshine. είπε:

Εγώ έχω άσχημα νέα πρωί πρωί. Μου είπε ο γυναικολόγος ότι μαλλον θα ακυρώσουμε την εμβρυομεταφορά γιατί ανέβηκε η tsh  sto 7(!!!). O ενδοκρινολόγος από την άλλη μου διπλασίασε τη δόση και είπε ότι θα τη ρίξουμε. Πριν ένα μήνα ήταν 0,3. Απορρυθμίστηκε με τα οιστρογόνα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια από εσάς; Τσάμπα τόσα φάρμακα...

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λαζαρενια με σενα αρχισε να αλλαζει το τοπίο και φαινεται πως γυρναει ο τροχος τελικα..Οσο μεγαλο ηταν το λουκι των προηγουμενων μηνων τοσο μεγαλη ειναι τωρα η χαρα σας και η συγκινηση..Απο Σεπτεμβρη ξεκιναει η μικρη??Να μη ρωτησω τι τσαντα θα παρετε...ΝΤΟΟΟΡΑΑΑ????

να σε διορθωσω πετρουλα μου.το λουκι των προηγουμενων χρονων ,να λες!

καλημερα γλυκεια μου και καλο μηνα.να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και εναν τελειο τοκετο!

σε ευχαριστω για τις ευχες σου και οντως νομιζω οτι γυριζει ο τροχος αλλα κοιταξε ,αλλαξα εγω σταση και τροπο βλεψης.

αλλιως δεν σου ρχονται τα καλα που θες.ετσι νομιζω.παλεψα πολυ και σιγα σιγα πιστευω δικαιωνομαι.

μεχρι που ο συζυγος θελει να δηλωσει μονιμοτητα εδω!ποιος θα το πιστευε..........

οσο για την τσαντα?????ε ναι!ντορα τι αλλο????

περαστικα για τον βηχα σας.ελπιζω να ειναι κατι περαστικο!

καλο μηνα σε ολες σας μανουλες,γιαγια μας και παιδακια!

να ειναι καλος και τυχερος για ολους!

κωνκων εισαι σπιτι?παρε με ενα τηλ!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φωτεινη μου οκ μου άνοιξε και τη 2η φωτο. Είναι και οι 2 πολύ όμορφοι καθρεφτες. Καλα τί φαντασια είναι αυτη?

Στον γιατρό θα πάω αυριο για να κανονίσουμε ποτε παμε για γέννα, φτάνει τόσο, κουραστηκα:mrgreen:.

Πετρουλα μου σ'ευχαριστω! Πού σας βρηκε ο παλιοβηχας.... Περαστικά σας.

lazarenia μου θα προσπαθησω να σε παρω το απογευμα. Το πρωί είχαμε βγεί.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Καλό μήνα!Πω πω ερημιές!

Φωτεινή μου έχω πάθει πλάκα με τους καθρέφτες σου! Μπράβο! Είναι τέλειοι!

Πετρούλα μου περαστικά και στους δυο σας!

Κωνκωνακι μου άντε να μάθουμε τα νέα σου αύριο!

Εγώ είχα πολύ δύσκολη μέρα με τρομερό πονόδοντο, για καλή μου τύχη ο οδοντίατρός μου ήρθε το απόγευμα και άνοιξε για μένα, μου έκανε απονεύρωση και ηρέμησα. Κατά τ'άλα πλένω, μαζέυω κλπ κλπ. Τρίτη πρωί πρώτα ο Θεός φεύγουμε!

Καλό βράδυ σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Άντε ρε Κωνκωνάκι κρίμα να μη συνενοηθούμε για το πάρκο, έσκασε ο μικρός που δεν βρήκε τον ντον-ντον δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι λέει τον Κωνσταντίνο σου! Λες να σε κρατήσει αύριο για γέννα?

Μαράκι περαστικά με το δοντάκι και να δεις που σε λίγο που φεύγετε για διακοπούλες θα περάσουν όλα με τη μία!

κ. Φωτεινή, μιλάμε είστε πολύ χρυσοχέρα! Μπράβο σας!

Για τα δικά μας δε λέω τίποτα επιφυλάσομαι για αύριο που θα κάνουμε εξετάσεις, ευχαριστώ όμως όλες σας για τα μηνύματά σας για μια ακόμη φορά, πραγματικά σας ένιωσα πολύ δικούς μου ανθρώπους!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!

Ακόμα εδω.....

Μαράκι μου ευτυχώς ηρθε ο γιστρός σου και σου το άνοιξε. Δεν παλευεται αυτος ο πόνος. Αντε με το καλό την Τριτη να ξεκινησετε και εσείς!

Μαρίνα μου κριμα ρε γμτ....επρεπε να ειχαμε μιλησει νωριτερα. Ο Γιωργακης μια χαρα τον ψαχνει τον δικό μου, αλλά ο Κωνσταντίνος στον κοσμο του ακόμα...

Οσο για τη γέννα αποκλειεται να με βάλει για σήμερα, ουτε για αυριο. Πιστευω όμως οτι μεχρι την Παρασκευή κάτι θα γίνει....

Πότε θα βγουν οι σημερινες εξετασεις που θα κάνετε?

καλημερα μανουλες.ειναι καμια εδω?

κωνκωνακι μου μεχρι παρασκευη τελικα?

περασε ο καιρος .....αυτο ηταν τωρα θα ξελαφρωσεις.

φυσιολογικο τελικα θα κανεις?

μαρινακι μακαρι που ειμαι σιγουρη οτι αυριο θα εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα.

πως ειναι ο μικρος?

η μπεμπα θηλαζει?ολα οκ?

η λαζαρενια χθες πατησε αχινο στην παραλια ,ευτυχως ενα αγκαθακι μονο μπηκε.

πηρα την παιδιατρο και μου ειπε οτι θα φυγει απο μονο του.

εγω τρομαξα μη γινει χειροτερο αλλα μου ειπε οτι αν δεν ποναει να μην την παω νοσοκομειο!

σημερα εχω πολλες εξωτερικες δουλειες.ουφ κι εχει και ζεστη!

ο συζ θα λειπει μια βδομαδα ολοκληρη και απο την αλλη τριτη φυγαμεεεεεεεεεεε!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα και από μένα και καλή εβδομάδα και καλό μήνα.

Lazarenia μου χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σας.Αντε κουκλίτσα μου να αρχίσουν να γίνονται και καλά πράγματα επιτέλους.

Ντινάκι μου κουράστηκες ε?Αντε αφού λες μέχρι την Παρασκεύη θα εχουμε νεα , με το καλόοοοο.

Μαρινάκι μου ευχομαι να ειναι τελειες οι εξετασεις σας και να ηρεμήσετε.

Φωτεινή μου εισαι ταλεντάρα.

Πετρούλα μου περαστικά σς.

Εμείς καλά είμαστε σε γενικές γραμμές.αν και χθες εκανα το λάθος να βγω με τον καλό μου το μεσημέρι για φαγητό .Εβαλα τη μικρή για υπνο και φυγαμε.

ε σήκωσε τον κόσμο ΄.Καποια στιγμή σε κανενα μισαωρο ξύπνησε και σηκωσε τον κόσμο.Μετα κοιμήθηκε και την αφησε η καλη μου η μαμα μεχρι τις 7 και μιση.

ευτυχως το βραδυ κοιμήθηκε σχετικα νωρις.

Να σημειώσω ότι η μαμα μου μεσα σε 2 χρόνια την εχει κρατησει αλλη μια φορα για να βγούμε και παλι ειχε γίνει ανω κατω το προγραμμά της .Τυχαίο?????????

(Μαλλον η γκρίνια της μαμας μου μας γκαντεμιάζει).Σε αυτο το θεμα της εξοδου η μαμα μου γινεται πεθερα και η πεθερα μαμα.Καταλαβαινετε τι εννοω ετσι?

Σήμερα εχουμε και τους μαζου το βραδυ . Αντε να δω θα κατσει?

αν δεν καταφερω να ξαναμπω γιατι ακομα δεν λυθηκε το προβλημα πολλα φιλια

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα!

Μαρινάκι καλά αποτελέσματα σήμερα!

Κωνκων μου υπομονή! Κοντεύεις!

Λαζαρένια τώρα είναι εντάξει το πόδι της μικρής? Δεν την πονάει?

σουλιτσα καταλαβα........

αλλα εσυ μην χαλιεσαι.τουλαχιστον περασες καλα εξω?

να πατε στους μαζου θα ξετρελαθειτε!!!

μαρακι δεν της ποναει λεει.

ουτε και βλεπω καποια ενοχληση!μακαρι να φυγει απο μονο του!

το δοντι σου καλα ειναι?

φανταζομαι πονο που θα τραβηξες!

φευγετε τριτη κι εσεις?

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρένια μου μην το συζητάς για τον πόνο! 3 ώρες πονόδοντου είναι σαν να γεννάς 10 φορές! Δεν έχω χειρότερο.Δεν με έπιαναν τα παυσίπονα. Φρίκη! Αν δεν ερχόταν ο γιατρός μου θα πήγαινα νοσοκομείο κατευθείαν. Ευτχώς τώρα είμαι πολύ καλά! Αύριο φεύγουμε κι εμείς!

Καλημέρα στους απομείναντες του καφέ και Καλό μήνα να έχουμε.

Τι κάνετε βρε κορίτσια; εγώ είχα πρόβλημα με το internet όλο το ΣΚ και δεν κατάφερα να μπω να μάθω τα νέα σας. Άργησα λίγο όμως αλλά αποζημιώθηκα αφού διάβασα τα ευχάριστα για τη μικρή Λαζαρένια , μπράβο κοπέλα μου , καλή χρονιά να έχει το παιδί και όλα να συνεχίσουν να κυλάνε έτσι όμορφα στη ζωή σας.

Ηλιάνα και για 'σένα δεν έχει τελειώσει τίποτα , αν πάλι όμως είναι δεδομένο , απλά να κοιτάξεις να περάσεις τέλεια στις διακοπές σας και όπως λένε και όλοι κάθε εμπόδιο για καλό, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Καλές Διακοπές και στο Νατασάκι και όσες φύγανε χθες, Φιλάκι ελπίζω να ήταν περαστικός και αγύριστος ο πυρετός της μικρής.

Καλό μήνα και σε εσένα Κωνσταντίνα μου εύχομαι και με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα σου το μωρουλίνι σου. Δεν μπορώ να το πιστέψω πότε πέρασε ο καιρός , πότε ήταν που λέγαμε ότι βρίσκεσαι στα μισά της εγκυμοσύνης και τώρα ήρθε η ώρα για να δεις τη ζουζούνα σου. Τελικά πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός βρε κορίτσια, τουλάχιστον να είμαστε υγιείς όλοι και να περνάει πάντα γρήγορα γιατί όταν μας φαίνεται ατελείωτο κάτι σημαίνει ότι δεν είναι και ιδανικό.

Κυρία Φωτεινή σούπερ οι καθρέφτες σας, ειδικά ο κοχυλάτος είναι όλα τα λεφτά, μα καλά πως το φτιάχνετε;

Πετρούλα περαστικά και σε εσάς , εύχομαι να μην είναι τίποτα.

Σουλίτσα εμάς απο τότε που μπήκε το καλοκαίρι ο μικρός έχει βγει εκτός προγράμματος αφού χθες συζητάγαμε με τον δικό μου πως θα τον μαζέψουμε το χειμώνα πρώτα ο θέός που δεν θα μαζεύεται με τίποτα.χιχιχι

Αρμάκι μου, ευτυχώς που πήγες νωρίς στον οδοντίατρο γιατί είναι γνωστό ότι ο πονόδοντος δεν υποφέρεται με τίποτα.

Μαρινάκι κοπέλα μου , εύχομαι και εσείς να κάνετε τις εξετάσεις σήμερα και να έχετε καλά αποτελέσματα πάνω απ'όλα.

Βατραχάκι πως είστε εσείς;

Εγώ μετά απο 2 εβδομάδες χθες έφαγα 2 παγωτά 0% και έκανα σαν λυσσασμένη. Ευτυχώς το ζάχαρο έχει ρυθμιστεί (μέχρι στιγμής) και έτσι μπορεί και να μην πάω σε άλλον ενδροκρινολόγο. Κατα τ'άλλα ήρεμα αναμένω και εγώ να τελειώνω αύριο τη δουλειά για να ξεκουραστώ γιατί τα εχω φτύσει με τη ζέστη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...