Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   5 ώρες πρίν, Myrainbowbaby είπε:

Καλησπέρα σε όλες!! Μετά από επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμααι dfi  συζύγου και ενώ θα συνεχίζαμε σε δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής βρέθηκε υπερβολικά ψηλός κατακερματισμός 40%. Εχετε να προτείνετε έναν καλό ουρολόγο στην Αθήνα; Είμαστε σε απόγνωση! Είχαμε δύο αποτυχημένες εμβρυομεταφορές η μία με βιοχημική κύηση. Και δεν υπάρχουν άλλα έμβρυα στην κατάψυξη. Προηγούμενη μέτρηση dfi 21% τον Ιούλιο. Μετά από αγωγή καρνιτινη κλπ. Οι τιμές στο σπερμοδιαγραμμα επίσης κακές όχι οι χειρότερες μια και εντοπίζεται σπέρμα αλλά κινητικότητα μόλις 4% από τα 67εκατομ. Οποία θέλει ας μου στείλει π.μ. Έχουμε ακούσει για τον Ασβ. Χαρ...μπο. 

Expand  

Καλησπέρα ! Επειδή κ εμείς είχαμε ένα πολύ καλό σπερμοδιαγραμμα κ ξαφνικά ανέβηκε το dfi σε 6 μήνες, είμαστε σε συνεχή παρακολούθηση από ανδρολόγο με βιταμίνες κ εξετάσεις. Εμείς είμαστε στον Μακ***η και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Αν δε σου λέει κάτι το όνομα πες μου να σου στείλω pm.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Καλες διακοπες σε οσες φευγουν!

Εμείς καλα είμαστε, όλη νυχτα ο μικρός ηθελε παιχνιδια και φωναζε τον μπαμπα του:mrgreen: και ευτυχώς όχι την μαμα του.

Λαζαρενια μου χάρικα παρα πολύ με τα νεα σου! Εχεις περασει τοσα πολλά που σου άξιζε και με το παραπάνω! Απο εδω και περα ευχομαι να σας ερχονται μονο ευχαριστα! Ε μα, τοσο τρεξιμο έριξες, το κυνηγησες απο παντου! Μπραβο!:D

φιλακι μου πως ειναι η Ναταλιτσα σήμερα? Ελπίζω να είναι καλυτερα και να ξεκινησετε ήρεμοι τις διακοπες σας.

Ιωάννα μου λες να φυτρωσε κατι εκεί? Αντε θα περιμενουμε νέα απο την επομενη επισκεψη!

Ηλιάνα μου ψάξτο λιγακι μηπως σας παρουν λιγο αργοτερα. Ολα θα πάνε καλα, μη σε βαζει απο κατω.

καλημερα φιλεναδες μου.

χθες το βραδυ το γιορτασαμε με τον συζ!

καλα πολυ συγκινημενοι και οι δυο.σκεφτομασταν ποτε την ειχαμε μπεμπα και πως μεγαλωσε!

σε καποια φαση τον ακουγα που μιλαγε μονος του κι ελεγε οτι θα μπει κι αυτος μεσα στον παιδικο και θα καθεται μαζι της και θα εξερευνησει μαζι της τον χωρο κλπ κλπ!!!!χαζομπαμπας!!!!

κωνκωνμου κοριτσι μου τα εχουμε πει κι απο κοντα.νομιζω οτι ναι μου αξιζε κι εμενα και της μικρης που τοσο ταλαιπωρηθηκαμε εδω.ετρεξα παααααρα πολυ για το θεμα παιδικου και τελικα την πηρανε με την ανεργια μου.

ειμαι παρα πολυ τυχερη!!!

σαρδελινα καλως να ορισεις την αδερφουλα σου!

ηλίανα δεν θα σου πω κατι αλλο.απλα κυνηγησε το μπας και μπεις αργοτερα!

φιλακι καλες διακοπες κι ευχομαι να ηταν τυχαιος ο πυρετος της ναταλιας!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας ευχαριστώ όλες για τα καλά λογιαααααααααααααααααααααααααααααααααα

θα βάλω και τραγούδι

http://www.youtube.com/watch?v=e-aoi6ddLd0&feature=related

ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΟΥΜΕ

για διακοπές και δεν χαλάσω εγώ την διάθεση μoy ;)

έξαλλου και μετά να τον πάρουν δεν θα τον στείλω με το λεχούδι σπίτι σκοπός ήταν να πάει πριν γεννηθεί το μωρό να συνηθίσει

μετά από Οκτώβριο και να μου τον πάρουν δεν τον στέλνω δεν θέλω να νιώσει ότι ήρθε το μωρό και αυτός φεύγει

οπότε μια

απάντηση από το μέσον περιμένω του τηλ πριν λίγοκ θα με με πάρει πίσω να μου δόση εξηγήσεις και να δεν έχει μια καλή δικαιολογία μαύρο φίδι που τον έφαγε ιχιιχι :mrgreen:

:tongue::tongue:

Καλημέρα!!!!

Φιλάκι μου μην αγχώνεσαι! Και καμιά ιωσούλα να είναι και κάτι να χρειαστείς τα χανιά έχουν τα πάντα! Να περάσετε τέλεια!

Λαζαρένια μου χάρηκα τόοοοοοοοοοοοοσο πολύ!!!!!!!!!!Πραγματικά την άξιζες μια τόσο μεγάλη χαρά! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Ηλιάνα μου καλά κάνεις και δεν το σκέφτεσαι άλλο. Χαλάρωσε και απόλαυσε τις διακοπούλες σου και όλα θα γίνουν. Και μη σε αγχ'ωνει η ζωή με δυο μωρά! Είδες και η Φιλιώ μας που δεν έχει και καμιά ιδιαίτερη βοήθεια μια χαρά τα καταφέρνει!

Σαρδελάκι μου με το καλό να υποδεχτείς την αδερφούλα σου! Καλή δουλίτσα!

Κωνκων μου στο είπα και στο τηλ. ΕΥΤΥΧΩΣ που θέλει τον μπαμπά του το παιδί:mrgreen:

Joa μου είτε αγόρι είτε κορίτσι το θέμα είναι ότι είναι καλα! Ελπίζω να τα πούμε από κοντά!

Νατασούλα καλά να περάσετε κι εσείς! Κάπου θα βρείτε μωρέ βενζίνη!

Λοιπόν ούτε κι εμάς μας πήραν στον σταθμό. Τώρα να σας πω ότι στενοχωρήθηκα ψέματα θα σας πω. Το ''μεσο'' είπε ότι σίγουρα θα είμασταν και εχτές που πήρε ο καλός μου να πει ότι δεν, είπε ότι αποκλείεται και την Δευτέρα θα το τακτοποιήσει..:roll:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Πω πω ησυχια στο καφε μας.... Ολες διακοπες πηγατε? Μόνη μου θα μιλάω?

Ηλιανα μου καλα να περασετε!

Μαρακι μου καλα εκανες και δεν στεναχωρηθηκες. Εχεις και τη μανουλα σου κοντα σε ώρα αναγκης οποτε μια χαρα. Θα ερθει και αυτο στην ωρα του!

κουκλες καλησπερα...καλα ειστε???

Λαζαρενια μου χαρηκα κοριτσι μου ... ολα περνουν τον δρομο τους..μπραβο:D:D

Ηλιανα μου πανω απο ολα να μην στεναχωριεσαι στην κατασταση σου, ενα πραγμα θα σου πω, οτι γινετε γινετε για καλο, αυτο εχω διδαχτει τα τελευταια 2 χρονια, εκει που καποια πραγματα πανε λιγο στραβα τσουπ απο το πουθενα και εντελως απροσμενα τα καλα τα νεα ερχονται.

δεν πρεπει να το βαζουμε κατω, το καλο ειναι που εχεις τον συζηγο στο πλευρο σου και ειναι το στιριγμα σου, μαζι θα ξεπερασετε καθε εμποδιο, αρκει να υπαρχη υγεια και μονο υγεια. Χαμογελα και ολα θα σου χαμογελασουν γυρο σου...καλα να περασετε και να χαλαρωσεις:):)

Φιλακι μου τι εχει παλι η Ναταλιτσα μας? περαστικα σας κουκλα μου

κωνκων μου περιμενεις την μεγαλη στιγμη κοριτσι μου:):)....ευχομαι συντομα και οσο πιο ανωδυνα να αγκαλιασεις την κουκλιτσα σου

Νατασα μου καλες διακοπες καλα να περασετε κοριτσι μου

εμεις καλα ειμαστε Δοξα Τον Θεο...η Φωτεινη εχει μια λογοδιαροια δεν λεγετε.. τα παντα λεει παρλαπιπας:):) εχει αλονισει το οικοπεδο

θα σας δειξω και 2 φωτο απο κατι καθρεφτες που εκανα ... αν φιλοτιμηθη η Καλλη να μου τις βαλει:):)

Διαφημίσεις

κα φωτεινη μου τι κανετε?

τι ωραιοι καθρεφτες ειναι αυτοι?εσεις τους φτιαχνετε?

μπραβο σας!!!

σας ευχαριστω πολυ κι οντως κα φωτεινη ολα γαι καλο γινονται.θυμαμαι τις συμβουλες σας και την στηριξη σας και οσα μου λεγατε ειχατε δικιο!

να μου φιλησετε την μικρη παρλαπιπα και να περνατε τελεια!!!

1654096yn4fep17z7.gif

καλημερα κοριτσια και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ:D:D

Λαζαρενια και κωνκων ευχαριστω για τα καλα σας λογια για της δημιουργειες μου:D:D Κωνκων τα εχω και στο φατσοβιβλιο, η Βικυ πουμου τα εβαλε τα εκανε πολυ μεγαλα εγω θα τα σβησω και θα τα βαλουμε πιο μικρα σε καποια αλλη στιγμη για να μην μου πει ο καλος μας αντμιν τιποτα:confused:

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Καλό και δροσερο μηνα να εχουμε!!!Εχουμε και νεα αφιξη αυτο το μηνα,κωνκων με το καλό να υποδεχτεις το κοριτσακι σου απο μερα σε μερα ευχομαι...

Φωτεινή τι υπεροχες δημιουργιες ειναι αυτες???Ποτε τα προλαβες βρε θηριο??

Εχεις μεγαλο ταλέντο και φαντασια..

Εμεις ειμαστε με βηχα μαμα και γιος (πάλι)..Προχτες το βραδυ επιασε εμενα μια κριση βηχα και χτες ο μικρος ειχε τα ιδια..Του εδωσα soldesanil και καπως ηρεμησε..

Φιλακι περαστικα στην μικρη και καλες διακοπες να εχετε!!

Ηλιανα ευχομαι να παρουν τον Λευτερακη, αφου ειστε επιλαχοντες εχετε καλές πιθανιοτητες..Καλες διακοπες προς το παρόν

Μαρια μου ουτε και εσας σας πήραν ε??Ισως στην πορεια να αλλαξει κτ και να γινει συντομα και η Ευα μας μια χαρουμενη μαθητρια...

Λαζαρενια με σενα αρχισε να αλλαζει το τοπίο και φαινεται πως γυρναει ο τροχος τελικα..Οσο μεγαλο ηταν το λουκι των προηγουμενων μηνων τοσο μεγαλη ειναι τωρα η χαρα σας και η συγκινηση..Απο Σεπτεμβρη ξεκιναει η μικρη??Να μη ρωτησω τι τσαντα θα παρετε...ΝΤΟΟΟΡΑΑΑ????

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...