Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΝΑι!!

Εντωμεταξυ το νιωθει και το παιδι και οταν ειναι ετσι καθαρο προσεχει παρα πολυ τον βλεπω..ουτε να ανακατεψει εχει διαθεση ουτε να σκορπισει πραγματα..καθεται και κοβει θεα..χαχα

Μπαααα...που τετοιο πράγμα εμεις!!Τον κραταω για να μείνει το σπίτι 10 λεπτά καθαρο :-(:sad:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια και απο'μένα , βλέπω απο χθες το βράδυ έγινε ένας ψιλοχαμός σε κουσκουσ και δεν έχω κουράγιο να πω την αλήθεια μου να τα διαβάσω.Μόλις πριν απο λίγο έβαλα τον μικρούλη για ύπνο , τον κράτησα σήμερα επίτηδες και δεν τον κοίμισα τον γνωστό δεκατίανό ύπνο, πήγαμε και βολτα στο φάκτορυ στο αεροδρόμιο να πάρουμε δωράκια μιας και ο μήνας αυτός είναι όλο γιορτούλες και ήρθαμε τέζα.Έγινε ένας χαμός ο μικρός έτρεχε πάνω κάτω και είχε εγκατασταθεί στις κυλιόμενες σκάλες, τι κόλλημα και αυτό βρε παιδί μου, μας πήραν χαμπάρι όλοι όταν αποπειράθηκα να τον μαζέψω, αφήστε δε που έχουν μέσα στα φάκτορυ φτιάξει ένα τεράστιο δέντρο και πείραζε συνέχεια τις μπάλες και ο φύλακας εκεί μας κοίταγε με μισό μάτι. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν αποφασίσαμε επιτέλους να φύγουμε που χτύπησε ο συνεγιαρμός γιατί είχαν ξεχάσει να βγάλουν το αντικλεπτικό από μια μπλούζα. Ο μικρός είχε εκστασιαστεί και όταν ήρθε ο σεκιουριτάς να δει τις τσάντες και με πλησίασε ο δικός μου θίχτηκε φαίνεται που μίλαγε με τη μάνα του και του έλεγε συνέχεια ντα ντά , μιλάμε δεν τον άφηνε κουβέντα να αρθρώσει. Απ'τη μια ήθελα να γελάσω αλλά από την άλλη τέτοια γκαντεμιά δεν την είχα ξαναζήσει.Θυμάστε που σας έλεγα σήμερα ότι θα στολίσω το δέντρο, ε λοιπόν καμία σχέση ,μόλις τώρα ξεμπέρδεψα με την καθαριότητα και έχω 6 πλυντήρια να σιδερώσω. Θα κάτσω να φτιάξω και τον κορμό μετά γιατί θα έρθουν οι γονείς μου για τα γενέθλιά μου. Βλέπετε σήμερα της Αγ. Βαρβάρας γεννήθηκα, απορώ πως δεν με βγάλανε Βαρβάρα... και λέω για να χαρεί ο μικρούλης να σβήσουμε ένα κεράκι πιο πολύ να το σβήσει αυτός δηλαδή και όχι εγώ.Όχι πάνω στον κορμό το κεράκι αλλά σε τουρτίτσα έ;;;

Εύχομαι να είναι ευχάριστα τα νέα απο τη μικρή Φωτεινούλα

φιλιά σε όλες, μπορεί να επανέλθω το βραδάκι

Διαφημίσεις

το πιστευετε οτι ειναι η πρωτη φορα απο τις 1/10 που ο χρηστος δεν παιρνει φαρμακα??

Τι εννοεις καλε?Ολες τις αλλες μερες επαιρνε καθε μερα φαρμακο????

Πω πω..

Φτυστο το παιδι Ιωαννα μου!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κικο να τα εκατοστησεις!!!Διάβασα χτες οτι εχεις τα γεννεθλια σου , αλλά νομισα μεσα στο Σαβ/κο!!

Να χαίρεσαι την οικογενεια σου, να καμαρώσεις τον Ανασταση σου γερό και ευτυχισμένο παλικαρι και σύντομα με μια μπέμπα!!!

1378843j0nkir7nwk.gif

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ επιτέλους τελείωσε αυτή η μερα στη δουλειά.

Πολύ τρεξιμο κουραστηκα.

Τα νέα της Φωτεινουλας μας είναι εξαιρετικά καλά .Χαρηκα παρα πολύ .

Γλυκειά μου Βίκυ και Φωτεινή σας εύχομαι να περάσετε τις ωραιότερες γιορτές.

Θέλω παρα πολύ να καταφέρουμε να γνωριστούμε.

Κικο μου Χρονια πολλά.

Κοιριστακια το σ/κο εχω πολύ τρέξιμο.

Λεεω να στολίσω το δεντρο μου , την Κυριακή εχω τραπέζι για την γιορτή του άντρα μου και φυσικά πρέπει να συμαζεψω τον κακο χαμό που γίνεται στο σπίτι.

Αχ ευχηθείτε μου να τα καταφέρω.

Πολλά φιλιά

Διαφημίσεις

Ουφ, τωρα χαλαρωσα λιγο!

Τελεια τα νεα της Φωτεινουλας μας! Πολυ χαρηκα! Μπραβο στο κοριτσια μας!!!

Κικο χρονια πολλα βρε! Τα ποσα κλεινεις??? Ξεχασες να μας το αναφερεις αυτο...:D:D:D Ειχε ωραια πραγματα το φακτορυ, μου εχουν πει τα καλυτερα αλλα εχω παει μονο μια φορα. Η αληθεια ειναι οτι δεν ενθουσιαστηκα...

Stone για φερε τον σταυρο καλε να σου πουμε!

Ιωαννα φτου φτου! Δε λεω τιποτα αλλο μην το ματιασω!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...