Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   5 ώρες πρίν, Myrainbowbaby είπε:

Καλησπέρα σε όλες!! Μετά από επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμααι dfi  συζύγου και ενώ θα συνεχίζαμε σε δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής βρέθηκε υπερβολικά ψηλός κατακερματισμός 40%. Εχετε να προτείνετε έναν καλό ουρολόγο στην Αθήνα; Είμαστε σε απόγνωση! Είχαμε δύο αποτυχημένες εμβρυομεταφορές η μία με βιοχημική κύηση. Και δεν υπάρχουν άλλα έμβρυα στην κατάψυξη. Προηγούμενη μέτρηση dfi 21% τον Ιούλιο. Μετά από αγωγή καρνιτινη κλπ. Οι τιμές στο σπερμοδιαγραμμα επίσης κακές όχι οι χειρότερες μια και εντοπίζεται σπέρμα αλλά κινητικότητα μόλις 4% από τα 67εκατομ. Οποία θέλει ας μου στείλει π.μ. Έχουμε ακούσει για τον Ασβ. Χαρ...μπο. 

Expand  

Καλησπέρα ! Επειδή κ εμείς είχαμε ένα πολύ καλό σπερμοδιαγραμμα κ ξαφνικά ανέβηκε το dfi σε 6 μήνες, είμαστε σε συνεχή παρακολούθηση από ανδρολόγο με βιταμίνες κ εξετάσεις. Εμείς είμαστε στον Μακ***η και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Αν δε σου λέει κάτι το όνομα πες μου να σου στείλω pm.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κούκλες ευχαριστώ για την συμπαράσταση μίλησα με τον σύζυγο και μου λέει δεν θα πάει ούτε εκείνος αύριο να πάρει τίποτα θα αγοράσουμε μου λέει αυγά τσατίστηκε μαζί τους τηλ και δεν πήγε για δουλεία τώρα πηρέ το παιδί να πάνε σε παιδότοπο για να ξεκούραστο αχ τον λατρεύω τον αντρούλη μου

Και χαρακτηριστικά μου είπε θα γυρίσει ο τροχός και θα μας ζηταν βοήθεια αλλά εμείς δεν θα δίνουμε

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

joa είπε:
Λοιπον και η δικη μου ηρθε να σας χαιρετησω ...

Θα τα πουμε με το καλο στις 15/8 !!!!Κωνκων μου θα προσπαθησω να μπω να μαθω νεα σου !!!καλη λεφτερια κοριτσακι!!!

Εμεις πηγαμε γιατρο και......η μπουμπου μπορει να ειναι και μπεμπης ...η γιατρος βλεπει κατι αναμεσα στα ποδαρακια αλλα δεν καθοταν και καλα μετα το σκατουλι ..οποτε στην β επιπεδου με το καλο θα μαθουμε !!!Παντως ολα ειναι καλα και το μπεμπε αναπτυσεται τελεια!!!

Καλες διακοπες σε ολους!!!!!!!!!!!!

Χχαχα λες να είναι τσουτσουνατος ?????????????????καλές διακοπές καλή μου

Περιμένω αποτελέσματα ααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ αχχχχχχχχχχχχχχχ ΛΑΖΑΡΕΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τι ώρα θα τα βγάλουν αμάν 12 παρα1 :twisted::twisted::twisted::twisted:

μόλις τέλιωσα και αυτά τα2 πλυντήρια είναι όλα πεντακάθαρα

Σιδερωμένα

ταχτοποιημένα

:D:D:D:D

θέλω ένα τσιγάρο :(:(:(

ποναει η μέση μου φοβερA :(:(:(

ο σύζυγος με τον μικρό ακόμη δεν γύρισαν πτώμα θα έρθουν

και οι δυο :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαλάρωσα και από το πεθεροθεμα και είμαι οκ για διακοπές :D:D:D:D

νατασακι καλες διακοπες και να περασετε τελεια!

ιωαννα μου μπραβο!ολα καλα να πανε με την νεα εγκυμοσυνη.εχω χασει την μπαλα.ποιες μειναμε πρωταρες?

ηλιανα μπραβο για την υποστηριξη ο συζ σου.μπραβο του.

εγω παλι μπορει να θυμωνω εκεινη την στιγμη αλλα κακια δεν μπορω να κρατησω με τιποτα.μου περναει μετα απο λιγο και ξεχναω ευκολα.πολυ ευκολα.

γι αυτο και πληγωνομαι αυτη ειναι η αληθεια.

αλλα τι μενει σε αυτην την ζωη?το μισος και η κακια.

κι εγω δεν θελω να τσακωνομαι.με τιποτα.στεναχωριεμαι αφανταστα.

και ειδικα με τις οικογενειες μας γιατι αυτοι μας φερανε στον κοσμο!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

χαθηκα σημερα αλλα ειχε προβλημα το ιντερνετ και το ριξαμε και στις βολτες :D

καλες διακοπες σε οσες φευγουν καλα να περασετε!!!!

Ηλιανα μου μην χαλιεσαι με την πεθερα αστην να λεει καλη τυχη σημερα για τους παιδικους κι εσυ Λαζαρενια μου!

Ιωαννα μου λες να ειναι αγοραρος;χαχαχα γερο να ειναι μωρε αυτο εχει σημσια!

δεν θυμαμαι τι αλλο ειπατε φιλια σε ολες παω για μπανακι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

vatraxaki είπε:
ζουζουνα μην μου στεναχωριεσαι δεν πειραζει θα βρεθει λυση αντε χαμογελα!!!!

ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ΤΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΩ ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ πως θα τα καταφέρω χειμώνα με δυο παΐδια μόνη μου ?

μαμαλευτερακι είπε:
ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ΤΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΩ ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ πως θα τα καταφέρω χειμώνα με δυο παΐδια μόνη μου ?

μια χαρα θα τα καταφερεις κι εγω σχεδον ολη μερα μονη μου ειμαι και μια χαρα τα παμε θα δεις τωρα ολα σου φαινοντε βουνο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

vatraxaki είπε:
μια χαρα θα τα καταφερεις κι εγω σχεδον ολη μερα μονη μου ειμαι και μια χαρα τα παμε θα δεις τωρα ολα σου φαινοντε βουνο!

Δεν ξέρω και το μέσον τι έκανε μπαρμοθτσαλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...