Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Sunshine. είπε:

Εγώ έχω άσχημα νέα πρωί πρωί. Μου είπε ο γυναικολόγος ότι μαλλον θα ακυρώσουμε την εμβρυομεταφορά γιατί ανέβηκε η tsh  sto 7(!!!). O ενδοκρινολόγος από την άλλη μου διπλασίασε τη δόση και είπε ότι θα τη ρίξουμε. Πριν ένα μήνα ήταν 0,3. Απορρυθμίστηκε με τα οιστρογόνα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια από εσάς; Τσάμπα τόσα φάρμακα...

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ κικο μου !!!την προηγουμενη εβδομαδα πηρα χαμπαρι τις φωτογραφιες !!ηταν στα spam mail και δεν κοιταζω πολυ εκει !!!κουκλοι ολοι οικογενειακως!!!!επιτελους γνωρισα τον Τατση μας!!!αν εξεαιρεσεις τον γιο της Νατασσας εχω δει ολα τα παιδακια μας που παρεπιπτοντως ειναι κουκλια!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας μανουλες.

σαρδελινα εισαι καλα?

καλες διακοπες κοριτσια νε χετε.εμεις φευγουμε την αλλη τριτη.

σας ευχαριστω για την συμπαρασταση.μακαρι να εχουμεκαλα νεα τελευταια μερα του μηνα.

αρμακι η ευουλα ειναι φοβερη.ειδες σιγα σιγα που τρωει?μαλλον ηταν τα δοντια που την ταλαιπωρουσανε.

φοβερες ατακες η κορη σου.

περαστικα και στον συζ σου.ολα θα πανε καλα με υπομονη και ορια.

υγεια πανω απο ολα !!!

δεν διαβασα λεπτομερειες βρε κοριτσια.με συγχωρειτε.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

κάθισα από το πρωί σιδέρωσα έπλυνα τακτοποίηση αύριο θα τοποθετήσω τα πάντα στης βαλίτσες ουφ και τελειώνω

Πήρα και μια κρυάδα από την πεθερά της λέω αύριο απόγευμα που θα ανέβει ο Νίκος να πάρει αυγά κοτόπουλο κτλ

θα στείλω και τον μικρό να τον δείτε να καθίσω να κάνω μια σκούπα και ένα σφουγγάρισμα χωρίς να τον έχω στα πόδια μου και να ηρεμίσω λίγο ποναει και η μέση μου τις λέω

Α δεν μπορούμε μου λέει να τον κοιτάξουμε τον μικρό έλα και εσύ

μα της λέω για ταξίδια είμαι τώρα ?

να ξεκουραστώ λίγο άμα φύγουν,....

έξαλλου μόνο 2ωρες θα καθίσουν πάνω

ναι διακοπεσ θα πασ να ερθεισ εδω δεν μπορεισ να προσεχεισ το παιδι σου

τα παιδια τα μεγαλωνουν η μανεσ οχι οι γιαγιεσ ..(ΣΟΚ ΕΓΩ )

Κράτα τον κάτω καλύτερα δεν εχεις ανάγκη εσύ μια χαρά όλοι μέρα κάθεσαι μου απαντα :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Από την μια λέει δεν της αφήνω το παιδί από την άλλη της λέω ότι θα το στείλω και μου λέει έλα και εσύ τώρα εγώ τι να κάνω?

ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ?

ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ?

θα της το στείλω και αστην να κουρεύεται ΕΕΕΕΕΕμα ποια

έγκυος είμαι θέλω λίγη βοήθεια αμάν

με πήραν τα κλάματα τώρα

αμάν από ατσάλι ειμαι ?

2 ώρες είπα να τον στείλω και θα είναι και ο άντρας μου

εκεί δεν είπα να ξεχειμώνιασε

δεν ξέρω να το πω στο άντρα μου θα γίνει τούρκος και δεν θέλω να χαλάσουμε της διακοπές μας αλά στεναχωρήθηκα πολύ ρε κορίτσια τ

:tongue::tongue:

κάθισα από το πρωί σιδέρωσα έπλυνα τακτοποίηση αύριο θα τοποθετήσω τα πάντα στης βαλίτσες ουφ και τελειώνω

Πήρα και μια κρυάδα από την πεθερά της λέω αύριο απόγευμα που θα ανέβει ο Νίκος να πάρει αυγά κοτόπουλο κτλ

θα στείλω και τον μικρό να τον δείτε να καθίσω να κάνω μια σκούπα και ένα σφουγγάρισμα χωρίς να τον έχω στα πόδια μου και να ηρεμίσω λίγο ποναει και η μέση μου τις λέω

Α δεν μπορούμε μου λέει να τον κοιτάξουμε τον μικρό έλα και εσύ

μα της λέω για ταξίδια είμαι τώρα ?

να ξεκουραστώ λίγο άμα φύγουν,....

έξαλλου μόνο 2ωρες θα καθίσουν πάνω

ναι διακοπεσ θα πασ να ερθεισ εδω δεν μπορεισ να προσεχεισ το παιδι σου

τα παιδια τα μεγαλωνουν η μανεσ οχι οι γιαγιεσ ..(ΣΟΚ ΕΓΩ )

Κράτα τον κάτω καλύτερα δεν εχεις ανάγκη εσύ μια χαρά όλοι μέρα κάθεσαι μου απαντα :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Από την μια λέει δεν της αφήνω το παιδί από την άλλη της λέω ότι θα το στείλω και μου λέει έλα και εσύ τώρα εγώ τι να κάνω?

ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ?

ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ?

θα της το στείλω και αστην να κουρεύεται ΕΕΕΕΕΕμα ποια

έγκυος είμαι θέλω λίγη βοήθεια αμάν

με πήραν τα κλάματα τώρα

αμάν από ατσάλι ειμαι ?

2 ώρες είπα να τον στείλω και θα είναι και ο άντρας μου

εκεί δεν είπα να ξεχειμώνιασε

δεν ξέρω να το πω στο άντρα μου θα γίνει τούρκος και δεν θέλω να χαλάσουμε της διακοπές μας αλά στεναχωρήθηκα πολύ ρε κορίτσια τ

Ελα βρε Ηλιάνα μου. Μη μου στεναχωριέσαι.

Σου τα είχε φυλαγμένα φαίνεται για κάτι που θα της είπες.

Μη δίνεις σημασία. Κλείσε τα αυτιά σου. Στο κάτω κάτω για 2 ώρες θα είναι όπως είπες. Δεν θα ξεχειμωνιάσει εκεί. Εξάλλου θα κάνουν και μέρες να το δουν, αυτό δεν το βάζουν στο μυαλό τους?

Δώσε το παιδί στον άντρα σου να το πάρει μαζί κι ας το προσέχει αυτός. Μόνο μη βασιστεί ότι θα το προσέχει η γιαγιά και ξεχαστεί.

Κάνε τις δουλίτσες σου, προσπάθησε, αν προλάβεις, να ξεκουραστείς και λιγάκι και κάνε πως δεν άκουσες. Κι αν σου πει τίποτα πες ότι το έδωσες στον πατέρα του να το προσέχει.......για να μαζέψεις τα πράγματα ανενόχλητη.

Αντε καλό μου και σταμάτα να κλαις. Οκ?

Να σου στείλω φωτο την κοτσιδιά μου να δεις να αλλάξει η διάθεσή σου??????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πωπω βρε κοριτσια τι πεθερες ειναι αυτες ????

εγω λεω Ηλιαννα να το στειλεις τον μικρο με τον ανδρα σου . Ουτως ή αλλως δεν το στελνεις μονο του αλλα με τον πατερα του οποτε ουσιαστικα αυτος θα προσεχει το παιδι ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

να σκάσω είμαι μα προσπαθώ να είμαι τυπική μαζί τησ αλά δεν κατάλαβα που την ενόχλησα το συζήτησα με την πρώτη ξαδέρφη του άντρα μου που είναι πολύ φίλη μου και μου λέει στειλτων τι είναι αυτά ? αυτή λει συνέχεια ότι δεν της αφήνει το παιδί και τώρα κάνει εστί ? πιστεύω ότι το κάνει από αντίδραση γιατί δεν της άφησα ποτέ το παιδί μα αφού δεν χρειάστηκε

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Τα αποτελεσματα βγήκαν για τα σχολεία και είμαστε μεσα. Μας πηραν και για του χρόνου:D!

Αχ αυτες οι πεθερες, αν δεν ανοιξουν το στοματακι τους να σε μαυρισουν δεν μπορούνε... Ηλιανα μου ηρεμησε, κανε τις δουλίτσες που θελεις και χαλάρωσε. Μη χαλιεσαι άδικα, φευγεις για διακοπες. Δυστυχως μερικοι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτε.

maeleni μου πως περασε η αντροπαρέα στο μπάνιο?

mprabo κωνκων!

αντε καλη σταδιοδρομια να εχει το παιδι!!!:wink:

μακαρι κι εμεις αυριονα εχουμε καλα νεα!

πως εισαι σημερα?

ηλιανα μου εγω πλεον την πηρα χαμπαρι με τις πεθεροκουνιαδες και δεν ασχολουμε.αρκετα κι εγω τα εβαζα μεσα μου για απλα πραγματα.

ειμαστε διαφορετικης γενιας,διαφορετικης νοοτροπιας και ηλικιας οποτε μην σκας.

να ξερεις οτι ζηλευει που φευγετε διακοπες.αυτο ειναι ολο!

μακια και καλο τα ξιδι να εχετε αυριο!

1654096yn4fep17z7.gif

Ηλιάνα μου καλά θα ήταν να μην δίνεις σημασία στα λόγια της γιατι απ΄ό,τι φαίνεται έτσι κι αλλιώς μόνο εσύ χαλιέσαι! Αυτή τα λέει και τέλος, δεν σκοτίζεται μετά για σένα...

εγώ θα σου πω ότι αν ήμουν στην θέση σου 100 % δεν θα τον έστελνα...άμα μου έλεγε αυτά που σου είπε πολύ απλά θα το κρατούσα το παιδάκι μου...κι αφού δεν ξέρουν να δίνουν ένα χέρι βοηθείας, ας έρθουν αυτοί να το δούνε αν πραγματικά το θέλουνε. Όσο εγωιστικό κι αν σας ακούγεται εγώ αυτό θα έκανα...αμ δε που θα έσκαγα!

m57Zp2.png

Γεια σας κοριτσια!

Τελευταια μου μερα στη δουλεια σημερα και τα εχω δει ολα... Θελω να φυγω και νωρις, εχω κατι ψωνια της τελευταιας στιγμης... Θεωρητικα φευγουμε την Κυριακη, αρκει να εχουμε βρει βενζινη μεχρι τοτε...:rolleyes:

Πολλα φιλια σε ολες!!!

Θα μπαινω απο το κινητο να σας διαβαζω, αλλα παρολαυτα, αμα εχουμε κανενα νεο, τιποτα γεννητουρια κτλ, μην τυχον και με ξεχασετε!!!:mrgreen: Θελω μηνυμα!:mrgreen:

Και παλι πολλα πολλα φιλια!!!:D

t7fQp3.png

Λοιπον και η δικη μου ηρθε να σας χαιρετησω ...

Θα τα πουμε με το καλο στις 15/8 !!!!Κωνκων μου θα προσπαθησω να μπω να μαθω νεα σου !!!καλη λεφτερια κοριτσακι!!!

Εμεις πηγαμε γιατρο και......η μπουμπου μπορει να ειναι και μπεμπης ...η γιατρος βλεπει κατι αναμεσα στα ποδαρακια αλλα δεν καθοταν και καλα μετα το σκατουλι ..οποτε στην β επιπεδου με το καλο θα μαθουμε !!!Παντως ολα ειναι καλα και το μπεμπε αναπτυσεται τελεια!!!

Καλες διακοπες σε ολους!!!!!!!!!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...