Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαράκι μου το εγώ το ξέρω οτι δεν κανει καλό την καλη μου την πεθερά ποιος θα την πείσει.

Ασε μου εχει σπάσει τα νευρα .Και να ηταν μονο το γάλα.Εχει αποψη για ολα και οχι απλα να πει τη γνώμη της αλλα θεωρει δεδομενο οτι αυτο που λεει εινια το σωστο και ετσι πρέπει να γίνει.

Με εχει πρηξει και με τις συγκρίσεις με την αλλη εγγονη που μεγαλωσε και προχθες εσκασα και εγινα κακια αλλα...γυρισα και της ειπα "αλλο παιδι το ενα αλλο το αλλο.Η Κ..να περπάτησε στα 2,5 μιλησε στα 2 εβγαλε την πανα στα 3.Ε εσκασα!!!!

Καλά η Ευα θεική !!!!!!Εμ δικιο ειχε το παιδί (χα χα).Οσο για τις γλύκες ασε ξερουν πως να μας "παίζουν".

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ τώρα που μπορώ να γράψω και αλλα γιατι θα σκασω.

Εχουμε περίπου 10 μέρες που το μεσημέρι στον ύπνο δεν της φοραω πάνα.

Χθες λοιπον γυρίζω και τη βλεπω να φοραει.

Φορτωσα.Ρωταω το απόγευμα γιατι και ακουσετ την απαντηση Την πήγε λεει η μαμα μου για τσισα πριν να κοιμηθεί και δεν κατάλαβε αν εκανε η μικρή και της βαλανε .

Αντε πες τε μου τι να απαντησω..

Πω πω βρε Σουλίτσα μου, δεν μπορώ να το πιστέψω! Καλά έκανες και της τα είπες για την ''άλλη εγγονή'' αλλά απ'ότι έχω καταλάβει δεν θα ίδρωσε και πολύ το αφτί της! Τι να πω? Είναι και που την έχεις ανάγκη! Το ενδεχόμενο του σταθμού παίζει? Είναι ρε γμτ πολύ άσχημο να κάνεις τέτοιες προσπάθειες, να έχουν αποτελεσμα και να τα γκρεμίζουν όλα οι γιαγιάδες!

Εγώ πάλι έχω το αντίθετο! Η μαμά μου ακολουθεί κατά γράμμα ό,τι και να της πω.. Επίσης δυο φορές έχει βγει στο μπαλκόνι η γειτόνεισα και όλο μου λέει ''τι καταπληκτικός άνθρωπος είναι η μαμά σου! Δεν μπορείς να φανταστείς τι παιχνίδια σκαρφίζεται, τι κουβέντες κάνουνε, η κόρη σου περνάει τέλεια..'' Και μετά με πιάνουν οι τύψεις που θα την στείλω σταθμό..:roll: Τεσπα, τα δικά μας αποτελέσματα για τους σταθμούς δεν έχουν βγει ακόμα..

Λαζαρένια και Ηλιάννα καλή επιτυχία!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!!!

αντε τελευταια μερα εργασιας και επειτα διακοπουλες!!!

Σουλιτσα το σηριαλ γιαγιαδες συνεχιζεται ακαθεκτο βλεπω...υπομονη ...

Μαρινα μου κουραγιο και υπομονη ...θελει χρονο αυτη η ιωση αλλα ολα θα πανε καλα!!!

Αρμακι Λαμια - Αρκιτσα ειναι 20-25 λεπτα !!!πιστευω οτι τωρα τον Αυγουστο θα καταφερουμε να τα πουμε!!!η Ευουλα αστερι!!

Λαζαρενια μου καλα αποτελεσματα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!

[πετρουλα γελασ εσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

Άντε καλέ με κοροϊδεύετε τώρα αλά άμα μου μήνι το έχω χαμένο από τώρα έως τα 90 παναγία μου με σερβιέτα ποπό χάλι :confused::confused::confused:

χαχα γελάω γιατι κι εγω το παθαινω Ηλιανα μου, ειναι που η μητρα πιεζει την κυστη και με καθε γελιο η φτερνισμα σου φευγουν λίγο..Αυτο που εχεις να κανεις ειναι να μην κρατας τα ουρα σου και να αποφετγεις τα πολλά βαρη γιατι επιδεινωνουν το πρόβλημα..Στα 90 ομως θα χρειαστεις και κανενα παμπερακι...:mrgreen:

Α θα ρωτήσω τον άντρα μου να μου πει αυτός με έγραψε και έκανε τις ρυθμίσεις

Θα πας ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ μετα ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ και απο εκει θα ξε-μαρκαρεις την πρωτη Επιλογή "Αόρατος Χρήστης

Εχω βγάλει ηδη τα κρεμυδια για καθαρισμα:mrgreen:...

Πως θα το κανεις βρε χρυσοχερα???μμμμ μου μυρισαν κι εμενα κρεμμυδια...

Αχ βρε Σούλα, τι να πω για τις γιαγιαδες!!Ειναι πολύ παρεμβατικες και -συγγνωμη που θα στο πώ- αλλά σε "γραφουν"..

Οι δικες μου πάλι για να του δωσουν και αυγο το απόγευμα με ρωτανε..Ποσο μαλλον γαλα αντι για φαγητο!!Οπωσδηποτε να τους το κοψεις ακομη και αν χρειαστει να γινεις κακια!!!Τωρα για την πάνα δεν πειραζει, αλλα να τους εξηγησεις και αυτο, οτι θες να μην φοραει..αν εχεις αδιαβροχο σεντονι απο κτ και να κανει τσισα δεν χαθηκε ο κοσμος!

Μαρακι θεα η Ευα και με μεγαλη δοση χιουμορ!!Μου αρεσει το στυλ της, χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγω παντως μανα και πεθερα ακολουθουν τις εντολες μας κατα γραμμα στα παντα...ποτε δεν κανει κατι πριν με ρωτησει ..Ποτε δεν του δινει να φαει κατι που εγω δεν θελω να φαει ..δεν εχω παραπονο..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ βρε Σούλα μου μ'αυτες τις γιαγιαδες.... Θα μπορουσαν να σου προσφερουν μεγαλη βοηθεια και αυτες τα κάνουν όλα χειροτερα! Για σχολείο μετα τα Χριστουγεννα θα την παρουν μάλλον ε?

Οσο για τους μαζου θα τρελαθει η μικρή και εσείς θα περασετε τελεια!

Μαρίνα μου να μας λες τα νεα σας! Ευχομαι να πάνε όλα καλα!

Τωρα που εχω εδω τη μαμα μου θυμηθηκα την δική σου μαμα που ετρεχε πισω απο τον Γιωργο να δωσει τυροπιτα:mrgreen:. Ολη μερα και η δικιά μου, κάτι του χωνει στο στόμα. Θα τον κάνει θρεφταρι στο τέλος. Αλλά για να φάει τρεχει απο πίσω του με το πιατο.... ε εγω δεν το εκανα ποτε αυτό. Αν πειναει θα φαει αλλιως θα μείνει νηστικός...κακουργα μάνα:oops:

Μαρακι μου δεν παιζεται η Ευα:lol: θεα!

Ιωάννα μου άντε καλες διακοπες τωρα!

Το κρεμμυδι τσιγαρίζεται και έχει μυρισει όλη η γειτονιά. Με μοσχαράκι θα το κάνουμε, δεν βγηκα να πάρω κουνελι.

Καλημέρα κούκλες ετοιμα τα γιοβαρλακοσ μιαμιαμ

αχ έχω 3 πλυντήρια ποιος σιδέρωει????????????:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ΛΑΖΑΡΕΝΙΑ έως τις 12 υπομονή καλό μου :D:D:D

ΠΕΤΡΟΥΛΑ και εσένα σου φεύγουν …………???????????/ ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη τι καλά δεν είμαι η μοναδική :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι κιαλη κατουρλου ιχιχιιχχιιχ

Διάβασα αλά δεν θυμάμαι τίποτα

:tongue::tongue:

Παιδια το μονο καλοφαγο παιδι εγω το εχω ???τα τρωει ολα και συμφερει ...στην λαικη τον πας λιγουρευεται τα πεπονια , στον φουρνο τον πας το ψωμακι ..οπου και να τον πας κατι θα λιγουρευτει να φαει!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Α

Εχουμε περίπου 10 μέρες που το μεσημέρι στον ύπνο δεν της φοραω πάνα.

Χθες λοιπον γυρίζω και τη βλεπω να φοραει.

Φορτωσα.Ρωταω το απόγευμα γιατι και ακουσετ την απαντηση Την πήγε λεει η μαμα μου για τσισα πριν να κοιμηθεί και δεν κατάλαβε αν εκανε η μικρή και της βαλανε .

Αντε πες τε μου τι να απαντησω..

Τι δεν κατάλαβαν άμα έκανε τΣισα ???????????

που κοιτούσε ?

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ

δεν πάμε καλα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα ζουζούνες και απο 'μένα.

Καλό ταξίδι να έχετε Ρίτα και Φιλάκι με το καλό να πάτε και εσείς τις διακοπές σας.

Ιωάννα δεν μπορείς να πεις , πέρασε η εβδομάδα στο νερό έτσι δεν είναι;

Γιοβαννούλα με το καλό να φύγετε και εσείς κοπέλα μου και να περάσετε τέλεια. Μπορεί να είναι λίγες οι μέρες αλλά απο το τίποτα κάτι είναι και αυτό. Εμείς άγνωστο ακόμα αν θα πάμε κάπου , δεν έχω κλείσει τίποτα βλέπεις.

Μαρινάκι μου να μη νιώθεις άσχημα ότι μας ψυχοπλακώνεις, η παρέα είναι και για τις καλές στιγμές και για τις άσχημες. Να μπαίνεις όποτε νιώθεις εσύ καλά και να γράφεις ότι αισθάνεσαι. Εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να σου προσφέρουμε και πολλά πέρα απο ηθική συμπαράσταση και να είσαι σίγουρη ότι κάθε μέρα που ξημερώνει τα πράγματα θα είναι όλο και καλύτερα.

Κωνκων μου σε νιώθω απόλυτα και εγώ το βράδυ αποφεύγω να περπατάω γιατί μυρίζω όλων των ειδών τα φαγητά απο τα μπαλκόνια και θέλω να τα φάω όλα.

Αρμάκι όντως η μικρή σου είναι φατσούλα, φοβερή ατάκα πέταξε στη γιαγιάκα της, φαντάζομαι θα έμεινε κάγκελο η γυναίκα.:roll: Όσο για το τσιγάρο ομολογώ πως δεν μπορώ να καταλάβω πολλά γιατί δεν καπνίζω αλλά γνωρίζω απο τον άντρα μου που κάπνιζε χρόνια μανιωδώς 3 πακέτα και ξαφνικά ένα πρωί σηκώθηκε και είπε τέρμα δεν πάει άλλο και έτσι κ'έγινε. Όλα στο μυαλό μας πιστεύω είναι και αν το θέλουμε πραγματικά , γίνεται.

Σουλίτσα μεγάλο πρόβλημα αυτό με τις γιαγιάδες , εγώ δυστυχώς το εισπράττω μόνο απο την πεθερά μου, κάνει του κεφαλιού της ειδικά στο θέμα της διατροφής και μου τη δίνει στα νεύρα. Παρόλο που της δίνω τα πάντα , δηλαδή τα φρούτα για να φτιάξει τη φρουτόκρεμα, το τάπερ με το φαγητό του, μέχρι και το μπουκαλάκι του με το νερό , την ατασθαλία της θα την κάνει δεν μπορεί θα σκάσει. Περιμένω και εγώ πως και πως να σταματήσω απο βδομάδα να ηρεμήσω λιγάκι με αυτό το θέμα. Προσπάθησε να της μιλήσει πολύ ήρεμα και να της δώσεις να καταλάβει ότι στο θέμα της διατροφής ακολουθείτε τις εντολές του παιδίατρου και όχι δηλαδή ότι την αμφισβητείς μπας και νιώσει ότι δεν απορρίπτεις αυτό που κάνει και αλλάξει τακτική.

Πετρούλα εσύ τι μαγειρευείς σήμερα; παίρνω ιδέες για να δω τι θα φτιάξω αύριο Σάββατο μιας και έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Με γεια το μαλλί ξέχασα να σου πω. Με γειαΚυρία Φωτεινή -Βίκυ που είσαστε καλέ;

ΜαΕλένη εσύ ξαναγύρισες στη δουλειά , δεν έχει άλλη άδεια;

Κοριτσάκια γειά σας κι από μένα.

Καλό ταξίδι και καλές διακοπές σε όσους μας φεύγουν αυτή την εβδομάδα ή είναι ήδη στο δρόμο.

Kiko αρχίζω από σένα μιας και είσαι η τελευταία στα μηνύματα. Θα έχω άλλη μια βδομάδα, αλλά δεν ξέρω πότε θα την πάρω ακόμα και δεν ξέρω και αν θα πάμε και κάπου. Ισως μετά τον 15αύγουστο, για να έχουν ηρεμήσει και λίγο τα πράγματα και να μην ψάχνουμε σαν τρελοί το πού θα μείνουμε.

Armaki τι το πέρασες το κορίτσι? Βρε συ αυτά μας πουλάν και μας αγοράζουν!!!!!!

Σούλα πολύ μεγάλη πίκρα να πασχίζεις για κάτι και να έρχεται κάποιος άλλος και να σου ακυρώνει την προσπάθεια. Αχ πόσο σε καταλαβαίνω. Και να μιλήσεις και να μην αρπαχτείς, αν είναι ξεροκέφαλος ο άλλος θα σου πει ναι ναι και μετά θα κάνει το δικό του, αλλά αυτό με το γάλα είναι τραγικό!!!! Πως να θέλει να φάει φαγητό το παιδί μετά? Ασε αυτό με την πάνα!

Τι να πω.......

Πετρούλα ευχαριστώ για την ενημέρωση για τον Γώγο της Μαρίνας. Μεγειά τα μαλλάκια? Πως πέρασες με τη φίλη σου? Ομορφα φαντάζομαι!

Βρε Μαρινάκι τι έχετε τραβήξει πια!!!!! Πολύ ταλαιπωρία για όλα τα μέλη της οικογένειας. Αντε να γίνειι καλά ο μικρός και τι να πω μακριά, πολύ μακριά να πάνε όλα τα κακά και τα άσχημα. Τα φιλιά μου.

Joa μου με συγχωρείς, αλλά μας ξεχνάς. Πλέον είμαστε κι εμείς στους καλοφαγάδες της παρέας ;)

Σήμερα έστειλα μονάχους τους άντρες (παππού, σύζυγο και υιό) για μπανάκι στη θάλασσα! Αχ να δούμε θα τα καταφέρουν?????? Εγώ ούτως ή άλλως δεν μπορώ να μπω στη θάλασσα, οπότε.....ας κάνουν το μπανάκι τους! Πωπω θα γυρίσει και με μια όρεξη ο μικρός, θα φάει κι εμάς χαχαχαχα!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Αρμακι Λαμια - Αρκιτσα ειναι 20-25 λεπτα !!!πιστευω οτι τωρα τον Αυγουστο θα καταφερουμε να τα πουμε!!!η Ευουλα αστερι!!

Α, ωραία! Οπότε από εμάς θα είναι κανα 40λεπτο. Νόμιζα ότι ήταν πιο μακριά...πιστεύω κι εγώ να καταφέρουμε να τα πούμε! Εμείς πρώτα ο Θεός την Τρίτη φεύγουμε.

Μαρακι θεα η Ευα και με μεγαλη δοση χιουμορ!!Μου αρεσει το στυλ της, χαχα

Όχι ότι είναι κόρη μου, αλλά είναι! χαχαχαχαχαχχα!!!!! Αχ βρε Πετρούλα και πιο παιδάκι δεν είναι τρέλλα? Η κάθε ηλικία είναι μοναδική και γεμάτη εκπλήξεις! Και όλα τα παιδάκια μας αστέρια!

Παιδια το μονο καλοφαγο παιδι εγω το εχω ???τα τρωει ολα και συμφερει ...στην λαικη τον πας λιγουρευεται τα πεπονια , στον φουρνο τον πας το ψωμακι ..οπου και να τον πας κατι θα λιγουρευτει να φαει!!!

Φτύστο καλέ το παιδί!!!!! Πάντως και η Εύα καλόφαγη είναι πλέον. Ένα πράγμα δεν τρώει και δεν ξέρω γιατί. Το πουρέ! Μόλις δει στο πιάτο μας φωνάζει ''όχι κουρεεεεεεεε!!!'' Δεν ξέρω γιατί έχει στραβώσει έτσι κατα τ'άλα όπου δει φαί ''στρώνεται'' να φάει κι εκείνη. Μπορεί να μην τρώει μεγάλες ποσότητες αλλά το θέμα είναι ότι τρώει!

Κ

Αρμάκι όντως η μικρή σου είναι φατσούλα, φοβερή ατάκα πέταξε στη γιαγιάκα της, φαντάζομαι θα έμεινε κάγκελο η γυναίκα.:roll: Όσο για το τσιγάρο ομολογώ πως δεν μπορώ να καταλάβω πολλά γιατί δεν καπνίζω αλλά γνωρίζω απο τον άντρα μου που κάπνιζε χρόνια μανιωδώς 3 πακέτα και ξαφνικά ένα πρωί σηκώθηκε και είπε τέρμα δεν πάει άλλο και έτσι κ'έγινε. Όλα στο μυαλό μας πιστεύω είναι και αν το θέλουμε πραγματικά , γίνεται.

Φυσικά Κικίτσα μου, όλα στο μυαλό μας είναι. Απλά όταν σου κόβουν κάτι αναγκαστικά,χωρίς να είναι δική σου επιλογή ψυχολογικά και μόνο είναι λίγο χειρότερα. Το θεμα είναι ότι τα καταφέρνει!

Να σου πω, σε είχα ξαναρωτήσει αλλά μάλλον δεν θα το είχες δει. Το μέιλ μου το είχες πάρει που σου το είχα στείλει? Δεν μου ήρθαν φώτο ποτέ!

Μαελένη μια χαρά θα τα καταφέρουν οι άντρες! Εσύ ετοίμασε τις κατσαρόλες!!!! Να έρθει ο κανακάρης σου να τα φάει όλα! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαελένη μια χαρά θα τα καταφέρουν οι άντρες! Εσύ ετοίμασε τις κατσαρόλες!!!! Να έρθει ο κανακάρης σου να τα φάει όλα! :lol:

Α Armaki μου αυτό το έχει αναλάβει η γιαγιά ;) Εγώ είμαι στο γραφείο.

Παρεπιπτόντως Σούλα το internet στο σπίτι μου σου κάνει συμπαράσταση. Δεν κατάφερα να το επιδιορώσω και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω :(:(:( και ξέρω πως αν καλέσω Αυγουστιάτικα τον τεχνικό θα με χαιρετήσει από καμιά παραλία.....

Ηλιάνα είσαι εδώ???? Θα σου στείλω κάτι στο mail σου σε λίγο. Εχε το νου σου. Ελπίζω να μην έχασα τη διεύθυνση μόνο!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Φυσικά Κικίτσα μου, όλα στο μυαλό μας είναι. Απλά όταν σου κόβουν κάτι αναγκαστικά,χωρίς να είναι δική σου επιλογή ψυχολογικά και μόνο είναι λίγο χειρότερα. Το θεμα είναι ότι τα καταφέρνει!

Να σου πω, σε είχα ξαναρωτήσει αλλά μάλλον δεν θα το είχες δει. Το μέιλ μου το είχες πάρει που σου το είχα στείλει? Δεν μου ήρθαν φώτο ποτέ!

Aρμάκι μου όχι δεν το είχα δει, στις είχα στείλει πάντως τις φωτογραφίες , θα το κοιτάξω πάλι το απόγευμα και θα τις ξαναστείλω αν είναι.

Σε αυτό που λες έχεις δίκιο απόλυτο , ότι δηλαδή όταν προσπαθούν να στο επιβάλλουν τότε αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο , αλλά για την πολύτιμη υγεία μας πρέπει να κάνουμε ότι περνάει απο το χέρι μας.

Ελενίτσα την καλύτερη δουλειά θα κάνεις και εμείς αν θα πάμε κάπου θα φύγουμε μετά το 15Αυγουστο λέμε.

Λαζαρένια και Ηλιάνα με το καλό να πάρετε τα αποτελέσματα σήμερα εύχομαι και να είναι τα επιθυμητά για να ηρεμήσετε κι όλας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...