Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ οικογενειάρχης άνθρωπος, τί κάνει για γυναίκα και παιδία, να τον χαίρεσαι τον δουλευταρά σου, αλλά γιατί να λιώνουμε σε μια δουλειάααααα κλαψ..... για δεκα μέρες διακοπές το χρόνο παλιοκοινωνίααααααα.....

Έτυχε μωρέ τώρα αλά δεν παραπονιέται ο κάλος μου είναι καλό παιδι τελευταία πηρέ σοβαρά το ρολό του πατερά :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Είχα βγει νωρίτερα με τις φίλες μου να τις δω να πιω κι ένα κρασάκι, μίλησα στο τηλ. με τον άντρα μου και μου λέει κοιμήθηκε το παιδί. Γυρνάω και τη βλέπω να κοιμάται με το φουστάνι... ήθελα να ήξερα τί δικαιολογία θα μου πει αύριο......

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Είχα βγει νωρίτερα με τις φίλες μου να τις δω να πιω κι ένα κρασάκι, μίλησα στο τηλ. με τον άντρα μου και μου λέει κοιμήθηκε το παιδί. Γυρνάω και τη βλέπω να κοιμάται με το φουστάνι... ήθελα να ήξερα τί δικαιολογία θα μου πει αύριο......

Χαλαρααααααααααααααααααα αμπανιαριστο το κοίμισε Άντρες χιχιχι :tongue::tongue::tongue:

Τί να πω offline φαίνεσαι αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί και να είσαι όντως. Να το ψάξεις.

Α θα ρωτήσω τον άντρα μου να μου πει αυτός με έγραψε και έκανε τις ρυθμίσεις

' παω για μπανιο κτλ

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Τί καλά που έχει δροσουλα!

Σήμερα ο Κωνσταντίνος τελευταία μερα στο σχολείο και μετα απο Σεπτέμβρη!

Χθες βραδυ κάποια στη γειτονιά μαγειρευε στιφαδο και μου έσπασε τη μυτη. Εχω βγάλει ηδη τα κρεμυδια για καθαρισμα:mrgreen:...

Καλημέρα.Χάθηκα πάλι αλλα στη δουλειά όλη μέρα εχω τεχνικούς για να διορθώσουν τους υπολογιστές και στο στο σπίτι χαλασε το ιντερνετ.

Χα χα τι καλα ε?

Δεν εχω προλαβει να σας διαβάσω θα το παλεψω.

Εμείς καλά με εξαίρεση την προχθεσινή μέρα που η μικρή μου ηταν ΄χάλια και ελεγε ότι ποναει η κοιλίτσα της.Στο τέλος εκανε εναν εμετό και μετα συνήλθε.

Ισως κατι που εφαγε ή κρυωσε τι να πω?Παντως μετα ηταν μια χαρα και δεν ξαναεκανε κατι.

Προχθές μπήκα και ημουν φορτωμένη αλλα μετα δεν προλαβα να σας πω.

Λοιπόν ειχα ενημερώσει τις γιαγιάδες ότιο δεν θα κανουμε διάκριση στο φαγητό και η μικρή θα τρωει οτι και εμείς.

Φυσικα δεν τους καλοαρεσε αλλα δεν ειπαν και πολλά.

Επίσης τους ειπα οτι οσο φαει εφαγε δεν θα δινουν γαλα.

Ελα μου ομως προχθες η καλη μου πεθερα 7 το πρωι πριν να φυγω για τη δουλειά μου λεει κοιτα να δεις εγω θα της δινω γαλα το μεσημερι γαιτι θα κλείσει το στομαχι της και δεν θα μεγαλώνει.

Δεν της αρεσουν τα φαγητα σου.

Δεν ηξερα τι να πω εκεινη την ωρα .Φυσικα την ιδια μερα και παρολο που ειχε φαει η μικρη της εδωσε γαλα.

Το σ/κο που θα ειμαι σπιτι θα την βαλω κατω και θα προσπαθησω ηρεμα να εξηγησω καποια πραγματα αν μπορεσω.

Και για να μην παρεξηγηθώ δεν ε\με πειραζει να της δωσουν γαλα καποια φορά.

Απλα το εχουν κανει συστημα και η μικρη βολευεται σπρωχνει το φαγητο χωρις καν να δοκιμασει και ζηταει γαλα.

αυτο δεν μου αρεσει.

Κατα τα αλλα τη Δευτερα εινια οι mazoo εδώ και πηρα εισητήρια.

Αντε να δω αν θα κατσει.

Πολλα φιλια αν καταφερω θα ξαναμπω.

Ελένη μου καλώς μας ήρθατε.Στείλε και σε εμάς λίγη όρεξη βρε γιατί η Ανδριάννα ενω στις διακοπές ετρωγε τα πάντα και λίγο μετα καποια στιγμή και συγκεκριμένα οταν ξαναρχισα τη δουλειά (τυχαίο? δεν νομίζω) της κόπηκε πάλι.

Μπράβο παντως στον Γρηγόρη.Οσο για το τρέξιμο και εγώ μια από τα ίδια.

Μαρινάκι ευχομαι να εχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στις εξετάσεις και να ηρεμήσετε.Και φυσικά δεν μας πρήζεις κούκλα μου.Γι'αυτό ειναι εδω η παρείτσα μας.

Ντινάκι μου λίγο εμεινε ακόμα μεχρι να παρεις αγκαλίτσα τη μπουμπού !!!Αντε με το καλό.

Καλά να περάσουν τα κορίτσια μας που φευγουν διακοπές.Τυχερούλες!!!!

Ειδατε βρε εγω σας τα λεω ολα μαζεμενα και τωρα που μπορώ εγώ εσείς δεν ειστε εδω!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ριτάκι καλό ταξίδι! Να περάσετε σούπερ!!!!

Φιλάκι τι καλά που περάσατε όμορφα! Άντε τώρα Χανιά! Είναι υπέροχα! Μην ξεχάσεις να πας στην Αργυρούπολη!!!

Σουλίτσα μου κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου να κόψουν το γάλα. Θα σου κόψει το φαγητο τελείως αν συνεχίσουν. Το έχω ξαναπει 100 φορές για τον ανηψιό μου...δεν μπορείς να φανταστείς πόσο άσχημο είναι να ζητάει φαί για να φάει μία πιρουνιά και μετά να πιει γάλα..Τα 4 έκλεισε και τώρα μετά από πολύ κόπο κατάφεραν να το κόψουν...

Κωκωνακι μου χαρά στο κουράγιο σου πρωί πρωί με την κρεμμυδίλα! :lol:

joa και giovanna δεν αγχώνομαι καθόλου για την πάνα! Όπως είπε και η Πετρούλα όταν θα είναι έτοιμη πιστεύω ότι θα το δεχτεί κι αυτό.

Πάντως κορίτσια είναι σκέτη τρέλλα. Τώρα έχει βρει ατάκα ειδικά αν θέλει χατήρι και μας λέει ''μανούλα μου καλή δώσε μου...'' ή ''μπαμπούλη μου καλό..'' όλοι είμαστε καλοί! :lol:

Επίσης ένα από τα θεικά αυτών των ημερών.

Έχουμε βγει για φαγητό και την έχω αφήσει με τη μαμά μου. Κατά τις 11.30 που γυρίσαμε βρήκα μια ξεσαλωμένη Εύα και την μαμά μου με τα μαλλιά όρθια! :lol:

Μου λεει λοιπόν η μαμά μου η κόρη σου πήγε να με βάλει για ύπνο! Της λέει:

''άντε Εύα μου νύσταξα 11.00 πήγε η ώρα, πρέπει να κοιμηθείς κι εσύ''

Και η Εύα βγάζει την πιπίλα της, δίνει την κουβέρτα της και της λέει:

''πάρε πιπίλα μου, κουβετα μου γιαγιακα μου, άντε νανι κούνια μου. Εγώ όχι νανι ακόμα'' :lol: :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαρινάκι μου να μπαίνεις όποτε θες να μας λες α νέα σου και ό,τι άλλο θες! Αλίμονο να λες ότι μας μαυρίζεις! Είναι δυνατόν? Με τόση ταλαιπωρία που έχεις περάσει? όλες είμαστε εδώ για να σε ακούμε! Άντε να περάσει και το σκ να βγουν καλές οι εξετάσεις να ηρεμήσετε!

joa(άσχετο) πόση ώρα κάνετε Λαμία- Αρκίτσα? Πρέπει το καλοκαίρι να έρθουμε Λαμία να καταθέσουμε τα χαρτιά στον σύλλογο υδραυλικών

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κι εγώ έχω ξαναρωτήσει τί είναι αυτό το "Infractions: 1/0 (0)" που γράφει κάτω από το όνομα σου. Α καλά, σεμινάρια θέλουμε μου φαίνεται!!! Χιχιχι!!!

ειναι ποινη απο τους αντμιν.σε μενα γιατι ειχα ανεβασει μεγαλη εικονα χωριτηκοτητας.

καλως ηρθες φιλακι και καλες διακοπες και παλι!καλα να τα περασετε!!!

ηλιανα βγηκανε τα αποττελεσματα?

καλημερα σε ολεσ σας κουκλες!!!

1654096yn4fep17z7.gif

μια απο τα ιδια φιλακι μου.μια απο τα ιδια!!!

(με την διαφορα οτι δεν πηγα για κρασακι):-D

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...