Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε Ρίτα τι αυτοκίνητο έχετε που χώρεσε ολάκερη γουρούνα μέσα???

Να περάσετε τέλεια στις διακοπές σας κι εσείς και το Γιοβανάκι και να μας πείτε τα νέα σας μόλις γυρίσετε!

Κωνκωνάκι μου πόσο τη βγάζει τη μπεμπούλα ο γιατρός? Μήπως είναι σχετικά μικρούλα και γι αυτό θέλει να πάρεις κι άλλες μέρες?

Σας διαβάζω κοριτσάκια στις μεγάλες ώρες συνήθως αλλά είμαι ή πεσμένη ψυχολογικά οπότε δε θέλω να σας ρίξω κι εσάς ή πτώμα από όλη την ημέρα που προσέχω το "αυγό" μου κυριολεκτικά προσπαθώ να τον έχω συνέχεια αγκαλιά ή από το χέρι ή στο καρότσι και είναι μεγάλο ζόρι γιατί ταυτόχρονα θέλει και η μπουμπού τα δικά της. Δόξα το Θεό βοηθάει πολύ και η μαμά μου (ναι, ναι αυτή που την προηγούμενη εβδομάδα με είχε κάνει Τούρκο, και σήμερα δηλαδή ρίξαμε το κλασσικό καυγαδάκι μας, αλλά δε μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι αν δεν ήταν κι εκείνη έστω τις ώρες που δε δουλεύει δεν ξέρω πώς θα την πάλευω τώρα που πρόεκυψε αυτό), πραγματικά φοβάμαι να μείνω μόνη μου με τα 2 παιδιά μήπως και τη στιγμή που πάω να αλλάξω ή να θηλάσω το μωρό χάσω έστω για 1' από τα μάτια μου το Γιώργο. Εντομεταξύ επειδή μάλλον δεν κουράζεται έχουμε τρελό θέμα για 1η φορά με τον ύπνο, το μεσημέρι δεν κοιμήθηκε καθόλου και μόλις τον βάζω στο κρεβάτι ανεβοκατεβαίνει 100 φορές, αν δεν είχαμε το θέμα μας και δε φοβόμουνα μη φάει τούμπα σκαρφαλώνοντας στην κούνια θα ξαναέβαζα τα κάγκελα. Τέσπα, κατά τα άλλα φαίνεται μια χαρά,τρώει αρκετά καλά, το χρωματάκι του φτιάχνει δεν παύουμε όμως να έχουμε τρελή αγωνία μέχρι τη Δευτέρα που θα επαναλάβουμε την εξέταση για την πήξη του αίματος. Αν είναι καλή, διαλέχτε γλυκό να σας κεράσω!

Φιλάκια σε όλες μόλις πάρω λίγο τα πάνω μου θα τα λέμε πιο συχνά, μπαίνω για να μη σας ανησυχώ τζάμπα προς το παρόν και επιφυλάσομαι να τα λέμε καλύτερα στο μέλλον. Η συμπαράστασή σας κορίτσια με βοηθάει πάαααρα πολυ να ξέρετε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Θα κάνουμε συμφωνία μαρινακι

εσύ θα μας λες τα δικά σου

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΝΕΙΣ:D:D:D:D:D

και εμείς τα δικά μας θα προσπαθείς να γελάς με τα κουλά μας οκ ?

πάρε τα πάνω σου και ανέβα τώρα φτάνετε στο τέλος καλό μου οκ ?????

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Αντε Μαρινα βελτιωνεται η κατασταση..Ακουγεσαι κι εσυ κομματια ομως, λίγη υπομονη ακομη και ολα θα τελειωσουν με τον πιο ευχαριστο τρόπο!!!Να μου φιλησεις και τα 2 και να προσπαθεις να ξεκουραζεσαι οσο μπορείς και να ηρεμησεις φυσικα!!Μια χαρα ειναι ολα!!ΟΚ???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

[πετρουλα γελασ εσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

Άντε καλέ με κοροϊδεύετε τώρα αλά άμα μου μήνι το έχω χαμένο από τώρα έως τα 90 παναγία μου με σερβιέτα ποπό χάλι :confused::confused::confused:

Ηλιανα χωρεσαν και τα πραγματα και η γουρουνα του Γρηγορη...
Ποια γουρούνααααααααααα;;;;;;;; Πήρε και γουρούνα ο Γρηγόρης;;;;;;;;; Θα τρελαθώωωω!!!!!!!! Καλά να περάσετε Ριτάκι!!!! Καλά μας τα έψαλες ότι δεν μπορούμε να συναντηθούμε οι Αθηναίες, μας έχει βάλει τα γυαλιά η Βίκη, άντε ας πάμε διακοπές κι από Σεπτέμβρη μας εύχομαι τρελό reunion!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Είμαι και δεν είμαι. Προσπαθώ να τα κάνω όλα, μπάνιο, πλυντήριο, άπλωμα, σιδέρωμα, συμάζεμα... Πού είσαι εσύυυυ;

Σπίτι κάθομαι περιμένω να πάει 5 να γυρίσει ο καλός μου :D:D:D:D

να του βάλω να φαί και να τον ξεκουράσω λίγο χιχιιχ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αχ οικογενειάρχης άνθρωπος, τί κάνει για γυναίκα και παιδία, να τον χαίρεσαι τον δουλευταρά σου, αλλά γιατί να λιώνουμε σε μια δουλειάααααα κλαψ..... για δεκα μέρες διακοπές το χρόνο παλιοκοινωνίααααααα.....

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλακι πάω να κάνω ένα λούσιμο μπάνιο κτλ

να πασαλειφτώ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και θα ξανά μπω αν είσαι με τα ξανά λέμε

αλήθεια γιατί φαίνομαι οφ το ρώτησα χιλιάδες φορές

σε εσένα τι φαίνομαι ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...