Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιανα με ειχες ρωτησει για dettol και προστατευτικα τουαλετας αλλα τοτε με το ποδι ξεχασα να σου στειλω πμ.

Λοιπον ντετολ περνω ενα σπρει απο το φαρμακειο σε λευκο μπουκαλι και καλυμματα ειναι κατι πλαστικα καλυμματακια μιας χρησης που τα πουλανε στο σ/μ κοντα εκει που ειναι τα ηδη μπανιου

σε ευχαριστω πολυ που το θυμηθηκεσ

Βρήκα τρόπο για της ξένες τουαλέτες πατά ιμε τα παπούτσια πάνω

στην λεκάνη αφού πρώτα ρίξω οινόπνευμα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κουβάλα ένα σάκο νααααααααααα μαζί μου και φυσικά και το γιογιό όπως λάχει τα κάνουμε η Ελένη το είδε χιιχχι :tongue::tongue::tongue:

στα χόρτα με τίποτα όμως όρθιος ευελπιστώ να δει τώρα στης διακοπές τα παιδιά τον φίλων και να θελήσει αν πειραματιστή και έτσι

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπαινω στα γρηγορα να σας πω οτι ξεκινησα τα yutopar για 3 μερες. Είχα πετρωμα στη κοιλιά και πόνους χαμηλά αλλά μου είπε ο δοκτορ να το σταματησουμε για να πάρω κ αλλες μερες. Τη Δευτερα θα πάω στον γιατρό.

Ρίτα μου καλα να περασετε.

μαελενη μου καλως ηρθατε.

Κωνκων μου και εγώ είχα πολλά πετρώματα στο πρώτο τον τελευταίο μήνα αλλά δεν μου έδωσε κάτι γιατί λέει έιναι φυσιολογικό.Γιατί θέλει να πάρεις και άλλες μέρες;

Ο αδερφος του παππου μου ειναι μοναχός στο Α.Ορος στη Μονη Εσφιγμενου και ειναι τοσο ταπεινος και ευγενικος ανθρωπος που οσες φορες μας επισκεφτηκε ουδεποτε ουτε με τον λόγο του ούτε και με τις πραξεις του επιχειρησε να μας "περασει" τον τροπο σκεψης και πίστης του.. Ας ειναι καλά εκει που ειναι και να τον εχει ο Θεος καλά γιατι το τελευταίο διάστημα δεν εχουμε καθολου νεα του και ηταν πολύ αρρωστος..

δυστυχώς αυτοί είναι οι λίγοι...οι περισσότεροι δεν είναι ταπεινοί...

m57Zp2.png

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Μπήκα και εγώ να δω λίγο τα νέα σας γιατί πρέπει και εγώ να ετοιμάσω. Φεύγουμε και εμείς αύριο Λευκάδα για ΠΣΚΔ.....λίγες μέρες, και μπορεί να πάρουμε λιγότερα ρούχα, αλλά ο εξοπλισμός - εξοπλισμός. :D:D:D:D:D

Μαελένη καλώς ήρθες και ΕΥΤΥΧΩΣ που μου θύμισες τα αυτοκόλλητα γιατί είχα ξεχάσει να τα βάλω στη λίστα μου. Να είσαι καλά. Το κόλπο με το φαί....που πίσω κρύβεται και κάτι άλλο :tongue::tongue::tongue:, το κάνω και εγώ. Άλλες φορές πιάνει και άλλες όχι.

Ηλιάνα μου και εσείς αύριο φεύγετε; Να περάσετε καλά και να ξεκουραστείς και λίγο.

Βατραχάκι πες μας τι γλυκό είναι αυτό. Μας έβαλες τη φωτογραφία, μας τρέχουν τα σάλια, αλλά δεν μας έδωσες λεπτομέρειες.

Joa με το καλό να βρεθείτε όλη η οικογένεια μαζί και να συνεχίσετε τις διακοπές σας. Ήθελα να στο πω και εγώ αλλά το ξέχναγα ότι θετικό στην ερυθρά σημαίνει ότι έχεις αντισώματα.

Ρίτα και σε εσάς καλές διακοπές και καλά μπάνια. Αν εκεί στο νησί δοκιμάσεις τίποτα καινούριο ξεσήκωσε τη συνταγή......ξέρεις εσύ.

Νατάσα και για εσάς καλές διακοπες και φρόντισε αυτές τις μέρες να χαρείς και το σωτήρη σου και το σύζυγο.

Κίκο εσείς θα πάτε πουθενά; Μην κάνεις βρε κορίτσι μου ατασθαλίες με μπισκοτάκια κλπ. Κυκλοφορούν κάτι γλυκά που είναι για διαβητικούς, ρώτησες το γιατρό σου αν που και που σου επιτρέπει να τρως κάτι τέτοιο......βέβαια δεν ξέρω αν έχουν ασπαρτάμη χμμμμ :confused::confused::confused:, ρώτα το εσύ ή μάυρη σοκολάτα.....

Κωνκών κουράγιο και οι μέρες πλησιάζουν. Σύντομα θα έχεις μια κουκλιτσα αγκαλιά.:P:p:p

Σούλα ελπίζω να είστε όλοι καλά και χτες να μην σε τάραξε κάτι σημαντικό.

Ίσως καταφέρω να μπω και το βράδυ........φιλιά σε όλες

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγραψα ενα μνμ το πρωι αλλα το φαγε η λογοκρισια (ο δαχτυλος της φακης!) .

Καλησπεραααααα

Ριτάκι καλα να περασετε , να ξεκουραστειτε και να γυρισετε ανανεωμένοι και ξεκουραστοι .

Σαρδελίτσα θελω και γω να μου δωσεις τη σελιδα σου να βλεπω τις δημιουργιες σου !!!

Κων κων μου μην ανησυχεις , η κουμπάρα μου (γεννησε την Παρασκευη) γεννησε ακριβως στην ΠΗΤ και ειχε ολο τον τελευταιο μηνα συσπασεις και πετρώματα .

Βατραχάκι πες μας τι γλυκό είναι αυτό. Μας έβαλες τη φωτογραφία, μας τρέχουν τα σάλια, αλλά δεν μας έδωσες λεπτομέρειες.

χαχα καλε δεν καταλαβα οτι θελατε την συνταγη :mrgreen:

ειναι πανευκολο και γρηγορο

χρειαζομαστε μια βαση για ταρτα (εγω περνω ετοιμη)

250γρ φυτικη σαντυγη

μισο κουπακι φιλαδελφεια

1 κουπα αχνη

χτυπαμε την σαντυγη με την αχνη μολις σφιξει ριχνουμε και το φιλαδελφεια κι ετοιμο το αλοιφουμε επανω στην ταρτα κι απο πανω βαζεις οτι μαρμελαδα θελεις εγω εβαλα σπιτικη βερικοκο!

επισης πολυ ωραιο και δροσερο γινεται και με φρουιζελε απο επανω κανεις το ζελες το βαζεις λιγο να σφυξει και μετα το στρωνεις απο επανω μπορεις μεσα στο ζελε να βαλεις και κομματια απο φρουτα η κομποστα και γινεται σουπερ!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Τα χάπια μου είπε να τα πάρω για να μη γεννησω απο τωρα. Εγω ήθελα να γεννησω και λιγο νωρίτερα.... Τεσπα....κάτι θα ξερει παραπάνω! Ετσι κ αλλιως τη Δευτερα θα κανονισουμε ραντεβου. Μεχρι 38 εβδομαδες θα με κρατησει λογω καισαρικής. Αλλά και να μου πει να τα συνεχίσω δεν θα το κάνω, υποτειθεται περιμενουμε αυτες τις συσπάσεις για να ξεκινησει ο τοκετός μιας και θα προσπαθησουμε πρωτα για κολπικό τοκετό και αν κατι δεν παει καλα προχωραμε στην καισαρική....:confused:

Ο άντρας μου μολις κατεβασε συνταγη να μας φτιάξει ροξακια!:D Θα φαμε καλά απόψε!;)

vatraxaki μου τι ωραιο το γλυκακι σου!

giovanna μου καλα να περασετε!

Σουλίτσα μου πού είσαι?

Sorry αν ξεχναω καμια κοπελιτσα που φευγει για διακοπες! Να περασετε τελεια και καλά μπανια!

Κοριτσακια μου ηρθα!!

Το μαλλι εγινε super!!Μου αρεσε πολύ, όπως το ηθελα, σκουρο με ανοιχτες ανταυγειες..

Μπαμπας και γιος εφυγαν και εμεινα μονη, όμως σε λίγο φευγω κι εγω..

Κωνκων γιατι δεν σε αφηνει μηπως και ερθει φυσιολογικα ο τοκετος??Εισαι ηδη 38 εβδομαδα, το μωρακι ειναι πανετοιμο

Ιωαννα μου καλά να περασετε και καλή ξεκουραση!!

Ελένη οποτε θετε για καφεδακι!!!Και αυτη την εβδομαδα μεχρι Τεταρτη και απο 9/8 καθως θα ξαναφυγουμε την Πέμπτη για τετραημερο στη Χαλκιδικη, τα κανονισε ο συζυγος αλλα σκεφτομαι πάλι το μαζεμα και δεν πολυθελω..Τωρα τακτοποιηθηκα απο διακοποσυμμαζεμα, πλυντηρια και σιδερωμα..ξανα τα ιδια???

Βρε κορίτσια, ας μου πει κάποια για τον μικρό της Μαρίνας? Είναι καλά?

Ο Γιωργος της Μαρινας νοσηλευτηκε για ενα βραδυ στο Παιδων λόγω της ιωσης που τον ταλαιπωρει και υπεβλήθη σε καποιες εξετασεις, η αντιμετωπιση εκει ηταν κακιστη και κρατουσαν το παιδι χωρις να εξηγουν τους λόγους..Η Μαρινα σε συνεννοηση με την παιδιατρο που παρακολουθει το παιδι αποφασισαν να υπογραψουν και να παρουν το παιδί στο σπίτι γιατι οι γιατροί περνουσαν 1 φορά τη μέρακαι του εκαναν εξετάσεις οι οποίες καθυστερουσαν στα αποτελέσματα.Η Μαρινα απο την αλλη εγινε χιλια κομματια να πηγαινοερχεται σπίτι-νοσοκομειο-σπίτι με τους θηλασμους και ηταν μια ταλαιπωρια για ολους!!

H εξελιξη του παιδιου ειναι πολύ καλή και τα αποτελεσματα σε γενικες γραμμες καλά

Σημερα δεν ειχαμε νεα τους..Που εισαι Μαρινακι να μας πεις πως ειστε???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Αρμάκι όλα θα στρώσουν και όλα θα πάνε καλά. Αφού το ανακάλυψε νωρίς ο καλός σου το μόνο που χρειάζεται είναι προσοχή. Πώς πάει η Εύα με το γιογιό; Ξεπέρασε τις φοβίες της;

Κι εγώ αυτό ελπίζω Ιωάννα μου...όσο για το γιο γιο, η Εύα ακόμα δεν το ξεπέρασε..αυτό το παιδί δεν ξεχνάει εύκολα. Δεν θέλει καθόλου ούτε βρακί ούτε γιο γιο..δεν την πιέζω, τωρα στις διακοπές θα κάνω τις τελευταίες προσπάθειες μπας και την καταφέρω..

Αρμάκι πως είναι ο σύζυγος; με το τσιγάρο ξεκινήσατε προσπάθειες για να το κόψετε;

[

Γενικά καλύτερα είναι από την ημέρα που ξεκίνησε τα χάπια. Προχτές το βράδυ είχε πάλι μία κρίση μόνο. Το τσιγάρο από την ημέρα που το έμαθε κατευθείαν από 30 τσιγάρα που έκανε τώρα κάνει 5. Επόμενος στόχος τα 3 και μετά κανένα. Μαζί κι εγώ.

Μαελένη καλωσόρισες! Χάρηκα πάρα πολύ που ο Γρηγοράκος ξαναβρήκε την όρεξή του! Φτου φτου φτου!!!!

Πετρούλα μεγειά το μαλλί!

Κωνκωνακι μου καλύτερα να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού..άντε να πάνε όλα καλά! Κοντεύεις!

Σήμερα πήγα στον ωρλ και ευτυχώς είναι πολύ καλύτερα τα ιγμόρια μου και έτσι την γλίτωσα την εγχείρηση!

Τα υπόλοιπα αύριο..

Πάρτε και ένα γλυκάκι απο εμένα, αυτό με τα μπισκότα!

dsc04217h.jpg

Uploaded with ImageShack.us

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Να μαι και εγω ...

Βλεπω αναχωρησεις εχουμε σιγα σιγα το δευτερο γκρουπ..

Μαργαριτακι μου και Giovanna να περασετε τελεια , να ξεκουραστειτε και με το καλο θα τα πουμε οταν γυρισετε .

Κωνκων αν θυμαμαι καλα ειναι συνηθες τα πετρωματα στην κοιλια τον τελευταιο μηνα ...υπομονη ολα θα πανε καλα!!!

Αρμακι μια χαρα ο συζυγος ..δυναμικο τον βρισκω ...χαρηκα πολυ και με τα δικα σου τα νεα ..

Και για να μην απογοητευεσαι με το γιογιο και ο χρηστος εντελως αρνητικος με το γιογιο ..κακα ποπο πανα τιτος σου λεει αμα πας να του βγαλεις την πανα..θα κανω εντατικα προσπαθεια τις 2 εβδομαδες που θα ειμαστε μαζι στην Λαμια ..

Το Μαρινακι δεν εμφανιστηκε ??ευχομαι να ειναι καλα ο Γιωργος μας ..

Πετρουλα μεγια το μαλλι ...

Παω η εργενισσα να βαψω νυχακι...μεγαλεια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μπήκα να σας πω ένα γεια. Τα μάζεψα όλα και ελπίζω να μην έχουμε ξεχάσει τίποτα.

Πετρούλα με γεια το μαλλί!!!! Πάλι για ταξιδάκι ετοιμάζεστε;;; Καλά να περνάτε.

Joa τέτοια μεγαλεία έχω δύο χρόνια να ζήσω :tongue::tongue::tongue: Πάντα όταν ετοιμάζομαι να βάψ νύχι κάτι γίνεται και δνε το τελειώνω ποτέ σωστά. Οπότε το παράτησα και τα φτιάχνω μόνο έξω.

Αρμάκι θα το ξεπεράσει και η Εύα. Μην νομίζεις ότι και εμείς έχουμε ιδιαίτερη πρόοδο. Δεν το ζητάει ακόμα, αλλά το θετικό είναι ότι όταν την βάλω εγώ κάθεται χωρίς αντιρρήσεις.

Βατραχάκι σε ευχαριστώ για τη συνταγή. Θα το φτιάξω σίγουρα όταν επιστρέψουμε.

Σας αφήνω.....παώ να μαζέψω κάτι τελευταία. Καλά να περάσετε όλες και εμείς τα λέμε από Τρίτη :D:D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλα να περασετε γλυκες μου εσεις που φευγετε διακοπουλες!!!!

εμεις πηγαμε για μπυριτσα κι επιστρεψαμε ο τιμος εδωσε ρεσιταλ παλι οπου παμε τραβαει την προσοχη ολων χαχα πολυ κοινονικος ειναι μαλλον πολιτικος θα γινει χαχαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μόλις συμμάζεψα βεράντα έπαιξαν το ευχαριστήθηκα τα πουλάκια μου στην αρχή δεν τα έβρισκαν αλά μετά οκ το ζευγάρι μας :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

η μικρή μια γλωσσοκοπανα ήξερε όλες στης χώρες τι χρώμα έχει η ελληνική σημαία τα πάντα συνομιλούσα άνετα μαζί της με εντυπωσίασε :D:D:D

αχ τι καλά που ήρθε η φιλενάδα μου Λάρισα πάλι αχ τι καλά:D:D:D:D

5 μήνες είχα να τους δω

τώρα πήραν μετάθεση και θα είναι κοντά μας νοίκιασαν δυο τετράγωνα από το σπίτι μας για 5 χρόνια θα είναι κοντά μου

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...