Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα της δεύτερης χοριακης. 48 ώρες διαφορά.

1η χοριακή 9η μέρα: 428.90

2η χοριακή 11η μέρα: 1183.67

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενακι καλως ηρθατε!!!

:) :) :)

Φιλιω σουπερ και η Ελένη εγγυημένα πράγματα ;);););)

τι λες να την καλέσουμε του χρόνοι για διακοπές μαζί μας με την προϋπόθεση να φορά όμως λεοπαρ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι λες να της προτείνουμε να έρθει ?

Ετσι ε? Μόνο με λεοπάρ αποδεκτή? Χαχαχαχα!!!

Αν θέλεις και ψιλοτάκουνη πάντως έχω γοβίτσα super! Τα κορίτσια στο πάρτυ τις είδαν:wink:

καλως ηρθες μαελενι μας.σου αρεσε στα μεσαγγαλα?

αξεχαστες!

Καλώς σας βρήκα Lazarenia!

Ομορφα ήταν, δεν μπορώ να πω. Καλά περάσαμε, αν και όπως είπα κουραστήκαμε να κυνηγάμε:twisted:

Ελένη καλώς ηρθατε!!!Σας βγηκαν σε πολύ καλό οι διακοπές!!Φτου φτου στο παιδι και μακαρι να μην εχουμε πάλι κανενα πιοσωγυρισμα!!!Ειδα και την κλήση που μου κανατε με την Ηλιανα αλλα η γαϊδουριτσα ολο να σας πάρω ελεγα και ολο το αμελούσα...Τωρα μαζι με ολους τους φιλους και συγγενεις , μαθατε και εσεις τη σχεση που εχω με το κινητό...:roll::roll:

Kisses dear! Εμείς θα σε δούμε? Η θα περιμένουμε να έρθεις στο Διαβαλκανικό????????

Καλή επιτυχία με τις ανταύγιες!!!!!

ΜΟΝΟΜΕ ΛΕΟΠΑΡ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Είναι καταπληκτική

ένα θα σου πω γνώρισα δυο Ελένες

την μαλενη θέλησα να την φιλήσω μόλις την είδα

την άλλη μια χειραψία έκανα δεν ξέρω γιατί αλά δεν μου βγήκε αγκαλιά :(:(:(:(

Ελα βρε Ηλιάνα μου τα παραλές!!! Με κάνεις και κοκκινίζω και θα ξανακοκκινίσει και το μαλλί :tongue::tongue:

Την Κυριακη φευγουμε... Για να δουμε... Αν δεν μπουμε στο αυτοκινητο δε θα το πιστεψω...

Οσο για το στρωματακι... Βρε λες? Να παρω ενα παπλωματακι μαζι μου και να το κανω στρωματακι??? Για να το σκεφτω...:rolleyes:

Να σου πω ότι τελικά τζάμπα το κουβάλησα εγώ και το παρκοκρέββατο και το στρωματάκι, γιατί ο μικρός κοιμόταν μαζί μου στο διπλό και ο μπαμπάς μας στο μονό που είχε.

Δεν πολυχωράει πια στο παρκοκρέββατο και νομίζω πως ήρθε η ώρα να πάρω και κρεββατάκι.

Πωπω μεγάλο μήνυμα.

Kiko σ' έφαγα σήμερα!!!!!

Βρε κορίτσια, ας μου πει κάποια για τον μικρό της Μαρίνας? Είναι καλά?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτο με το φαι του μικρου στις διακοπες το εχω και εγω μεγαλη αγωνια μακαρι να μας κατσει οπως της ελενης να τρωει οτι βρει διοτι διαφορετικα δεν θα βαζει πωπο κατω και με βλεπω να τον κυνηγαμε στις ταβερνες να φαει τιποτα...

Α Ριτάκι θέλει κι ένα μικρό κολπάκι!

Τι ζητούσε ο Γρηγόρης? Ντοματούλα?

Πίσω η ντοματούλα έκρυβε και ότι η μαμά ήθελε να δώσει στο Γρηγόρη.

Ε μέχρι να αντιληφτεί τι γινόταν, είχε φάει όσο έπρεπε κι από τα λαχανικά πχ που ήθελα να δώσω!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

χεχε αμα δει ο ανδρας μου τι εχουμε να κουβαλησουμε θα μας ακουσετε μεχρι επανω...χαχα

Καλα μου αρεσει που του ελεγα να πηγαιναμε με το μικρο αυτοκινητο αφου μονο ενα καραβι εχουμε...χαχα καλα κρασια ουτε στο κανονικο μας δε μας βλεπω να χωραμε.

ωχ ριτα καταλαβα ολο το σπιτι πηρες :mrgreen:

εχει ξενοδοχειακες μοναδες το νησι η μονο ενοικιαζομενα;

δεν ξερω ειναι μεγαλο νησι;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

:) :) :)

Ελα βρε Ηλιάνα μου τα παραλές!!! Με κάνεις και κοκκινίζω και θα ξανακοκκινίσει και το μαλλί :tongue::tongue:

?

Τι κοκκινίζεις μπροστά ήσουν και ειδές ο άντρας μου το πρόσεξε μου λέει στην μια φιλί και στην άλλη χειραψία ρεζίλη έγινες

δεν μου βγαίνε του λέω τι θές τώρα,,,,,,,,,,,,,,?????????

:tongue::tongue:

Ασε Μαελενη εμενα απο πολυ μικρος αν δεν ελεγξει τι εχει το πιατο μεσα δεν τρωει που να χτυπιεσαι...κουταλια στη ζουλα δεν καταφερα να δωσω ποτε...τωρα ειδικα που τρωει εντελως μονος του?Με τιποτα δε θελει να του δινω εγω...΄΄Δικο μου πηρουνι,μονος μου'' λεει...

Απλα πονταρω στη θαλασσα...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ναι εχει αρκετα ενοικιαζομενα και αρκετα ξενοδοχεια για ενα τοσο μικρο νησι και ειναι ολα φουλ να φανταστεις επαιρνα απο γνωστους και παλι δεν ειχαν τιποτα να μου δωσουν.Ειναι γεματοι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ασε Μαελενη εμενα απο πολυ μικρος αν δεν ελεγξει τι εχει το πιατο μεσα δεν τρωει που να χτυπιεσαι...κουταλια στη ζουλα δεν καταφερα να δωσω ποτε...τωρα ειδικα που τρωει εντελως μονος του?Με τιποτα δε θελει να του δινω εγω...´´Δικο μου πηρουνι,μονος μου'' λεει...

Απλα πονταρω στη θαλασσα...χαχα

Μακάρι να μη δυσκολευτείτε Ρίτα. Η θάλασσα ανοίγει την όρεξη συνήθως.

Αααα και για να κάθεται στο τραπέζι αρκετή ώρα, πάντα μα πάντα είχα μαζί ένα από τα αγαπημένα του αυτοκινητάκια (σε αντιστοιχία με το κόλπο της Giovanna με τα αυτοκόλλητα).

Με το που τον έβαζα στην καρέκλα του το έδινα και για ένα μισάωρο είμασταν καλά. Ε μετά ερχόταν και το φαγητό, ο νους του εκεί για κανένα τέταρτο, μετά άρχιζε η φασαρία......

Οπως και να έχει Ρίτα να περάσετε πολύ πολύ όμορφα και μην αγχώνεσαι από τώρα.

Βλέποντας και κάνοντας.

Κοριτσάκια σας φιλώ. Πάω να δω και τι θα κάνω με το laptop στο σπίτι.

Ηλιανα με ειχες ρωτησει για dettol και προστατευτικα τουαλετας αλλα τοτε με το ποδι ξεχασα να σου στειλω πμ.

Λοιπον ντετολ περνω ενα σπρει απο το φαρμακειο σε λευκο μπουκαλι και καλυμματα ειναι κατι πλαστικα καλυμματακια μιας χρησης που τα πουλανε στο σ/μ κοντα εκει που ειναι τα ηδη μπανιου

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι εχει αρκετα ενοικιαζομενα και αρκετα ξενοδοχεια για ενα τοσο μικρο νησι και ειναι ολα φουλ να φανταστεις επαιρνα απο γνωστους και παλι δεν ειχαν τιποτα να μου δωσουν.Ειναι γεματοι...

περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις!!!!

καλα να περασετε!!!!!

θα εχετε μαζι λαπτοπ;η θα τα πουμε τελος του μηνα;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ναι θα εχει μαζι ο ανδρας μου λαπ τοπ και απο οτι μου ειπαν εχει ασυρματο δικτυο ολοοο το νησι!!!!!!!Χαχαχα ειναι και μικρο για αυτο...χαχα

Αν καταφερω τα μεσημερια θα μπαινω.

Φιλακια σε ολες παω να τελειωσω!!

Καλα να περασουμε ολοι!!!Καλη ανταμωση και αν γινει κατι συγκλονιστικο,γεννητουρια κτλ στειλτε μου ενα μηνυματακι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κούκλες παπαριασαν τα πόδια μου τόση ώρα στο καταπραϋντικό σαν μωρού έγιναν 15 λεπτά λέει και εγώ τα άφησα μια ώρα

βγήκε και το κεικ μας μιαμ μιαμ

εγώ ομως δεν ξέρω όμως να ανεβάσω φωτογραφίες ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ

πάω να πλύνω βεράντα να σαπουνίσω παιχνίδια

πριν ξυπνήσει ο τάραζαν μου

θα έρθει η συμπεθέρα μην μας δει άνω κάτω

φιλία το βραδύ θα τα ξανά πούμε

:tongue::tongue:

Μαελενη σε ευχαριστω,ελπιζω να μη μας βγαλει το λαδι...

Κων κων με το καλο κουκλα μου αν δε ξαναμιλησουμε!!Με ενα γερο μωρο

Σουλα ευχομαι να μην εχεις κατι σοβαρο μας ανησυχησες χθες

και Μαρινα ευχομαι να τελειωσουν οι ταλαιπωριες σας το γρηγοροτερο.Γερο να ειναι το παιδι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μπαινω στα γρηγορα να σας πω οτι ξεκινησα τα yutopar για 3 μερες. Είχα πετρωμα στη κοιλιά και πόνους χαμηλά αλλά μου είπε ο δοκτορ να το σταματησουμε για να πάρω κ αλλες μερες. Τη Δευτερα θα πάω στον γιατρό.

Ρίτα μου καλα να περασετε.

μαελενη μου καλως ηρθατε.

μπήκα στα γρήγορα να πω ένα καλωςήρθες στη ΜαΕλένη και του χρόνου να είστε καλά Ελενίτσα και να περνάτε έτσι σούπερ. Απο ανασκόπηση άσε , είμαι και εγώ σε άδεια αυτές τις μέρες και δεν κάνω πολλές:tongue::tongue:

Ριτάκι καλό ταξίδι να έχετε και εσείς και να περάσετε τέλεια, Ιωαννίτσα και εσύ τα ίδια, αύριο φεύγετε για τον Χρηστάκο ή ΣΚ;

Νατάσα ήθελα να στο πω και εγώ , όσες φορές έχουμε φύγει με τον μικρό και κοιμάται σε παρκοκρέβατο ποτέ δεν παίρνω στρώμα αλλά ζητάω 1-2 κουβέρτες και φτιάχνω εκεί το στρώμα για να μη πιάνει και χώρο.

Βατραχάκι τι γλυκό έφτιαξες βρε ; για πες πως το έκανες; άσχετο αλλά έχω τρομερή λιγούρα για γλυκό νομίζω δεν θα αντέξω και θα φάω κανένα μπισκοτάκι.

Πάω για το σπίτι, θα σας δω αύριο. Φιλιά σε όλες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...