Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη, έχετε να προτείνετε κάποιο καλό εργαστήριο για εξεταση κυστικης ινωσης 99% και για κατακερματισμο σπέρματος; 

Για κατακερματισμό ή ζεγκινιαδου ή Λυμπέρη. Για κυστική δεν γνωρίζω δυστυχώς έκανα μόνο τη μία μετάλλαξη

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

σιγα καλε χρυσοχερα πανευκολο και γρηγορο!!!

και νοστιμο χιχιχ!

Ηλιανα αου εγκρινεις την Ελενη οκ χαχα

αντε Ελενη του χρονου Κερκυρα αλλα μονο με λεοπαρ :mrgreen:

ΜΟΝΟΜΕ ΛΕΟΠΑΡ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Είναι καταπληκτική

ένα θα σου πω γνώρισα δυο Ελένες

την μαλενη θέλησα να την φιλήσω μόλις την είδα

την άλλη μια χειραψία έκανα δεν ξέρω γιατί αλά δεν μου βγήκε αγκαλιά :(:(:(:(

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τον κωτσοβολο δεν τον εχω σε υποληψη ολο διαλογης φερνει.

Πετρουλα ναι το μπαλσαμικο ειναι λιγο βαρυ ...χαιρομαι που αρεσε στον συζυξ και ευχαριστουμε για τις ευχες...νομιζω το σημαντικοτερο ολων θα ειναι να κοιμηθουμε πολυ και να ξεκουραστουμε..για να δουμε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατασα ποτε φευγετε εσεις???Ειχα διαβασει και για το παρκοκρεβατο που ρωτουσες..Καλε μην πάρεις στρωμα, παρε μια κουβερτα (ασε [που θα εχει και το ξενοδοχείο, εγω πήρα δικη μας) και απο πάνω στρωσε ενα σεντονακι..Μια χαρα κοιμηθηκε ο δικος μου..όταν δεν εβηχε!!!!

Την Κυριακη φευγουμε... Για να δουμε... Αν δεν μπουμε στο αυτοκινητο δε θα το πιστεψω...

Οσο για το στρωματακι... Βρε λες? Να παρω ενα παπλωματακι μαζι μου και να το κανω στρωματακι??? Για να το σκεφτω...:rolleyes:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

ηλιαα δεν ειναι νο φροστ αυτο που εδειξες.πολυ σημαντικο για να μην κανεις εσυ αποψυξη.ναι εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη κι εχει και οθονη που ρυθμιζω εγω.

ψαξε καλυτερα κι αν σου βγει 100ε παραπανω μην τσιγγουνευτεις.θα το χεις μια ζωη μετα.τα ηλεκτρικα ειναι χρησιμα και δεν ειναι για αλλαγη συνεχως.

τα αλλα ακομη δεν τα χω πουλησει.

περιμενω να ρθουνε ι φοιτητες μπας και γινει κατι.

καλα εκεινο που εχω ειναι μικρο.τελειως φοιτητικο.τιποτα δεν χωραγε μεσα.

εκλεισα δωματιο στο χωριο αλλα ακριβο μου φανηκε.θα ανεβω 14\8 και θα φυγω στις 16/8.

ΠΟΣΟ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ? είναι καθαρό όμως έχω ακούσει θα μου πεις λεπτομερές για το σέρβις κτλ δεν έχω μήνη ποτέ στο ξενοδοχείο στο χωριό διπλά μένη η γιαγιά μου να της δώσεις χαιρετίσματα μονιμος στην αυλή κάθετε χιιχχι

Εσείς δεν έχετε σπίτι στο χωριό ?

Στο ταξιδι αυριο το αποκλειω να κοιμηθει...εχουμε μεν καμπινα αλλα αφενος δεν κοιμαται ποτε μεσα στη μερα και το μεσημερι θεωρητικα θα φτασουμε εκει και αφαιτερου με τα φιλαρακια του ,τα αλλα παιδακια που θα ειναι μαζι, αποκλειεται να βαλουν πωπο κατω...

ε ρε γλεντια...

Τεσπα κοιμηθηκε τωρα θα τον αφησω μονο για 1 ωριτσα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ναι ε?πεσανε οι τιμες.τοτε βουρ πηγαιανε παρτο.θα σου πω ακριβως και τον κωδικο.

Το βρήκα καλό μου ακόμη δεν κάθισε ο άντρας μου να δει δουλεύει διπλοβαρδιες :(:(:(:(

αυτές της μέρες του είπα λίγο χτες που γύρισε 5 το πρωί :(:(:(:(

αλά ήταν πολύ κουρασμένος

δες μου λέει εσύ στάμπαρε και στην άδεια θα πάμε μαζί να διαλέξουμε :D:D:D

Διαφημίσεις

Αυτο με το φαι του μικρου στις διακοπες το εχω και εγω μεγαλη αγωνια μακαρι να μας κατσει οπως της ελενης να τρωει οτι βρει διοτι διαφορετικα δεν θα βαζει πωπο κατω και με βλεπω να τον κυνηγαμε στις ταβερνες να φαει τιποτα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα αφησε τον να κοιμηθει λίγο και το βραδυ νωρις νωρις για νανι για να κανεις τις τελευταιες δουλειες..

Οσο για το στρωματακι... Βρε λες? Να παρω ενα παπλωματακι μαζι μου και να το κανω στρωματακι??? Για να το σκεφτω...:rolleyes:

Ναι βρε κι εγω στο κρεβατι τον εβαλα αρχικα αλλα μου ειπε να το κανω ετσι η φιλη μου που ημασταν μαζι, υποχόνδρια και με μικροτερο μωρο...

Η πρωτη μερα στο κρεβατι ηταν ακρως βασανιστικη, δεν ξερω ηταν η αλλαγη περιβαλλοντος..τι ναπώ!!Κολλουσε επανω μου και ολο ηθελε να με αισθανεται...

Μετα τον εβαλα στο παρκοκρεβατο και περιττο να σου πω οτι το ειδε για παιχνιδι, ολο σκαρφαλωνε και μπαινοεβγαινε, αλλα αλλο αυτο....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εγω ηλιανα θα εβρισκα ενα τοπικο καταστημα και θα του ελεγα ποσο το εχω βρει.Κανεις καλυτερα τη δουλεια σου ετσι..

το έκανα στο σίδερο αυτό και δεν μου το κατέβαζε ευρώ

ο απατεώνας:twisted::twisted::twisted:

θα πάω και στον καζανα

απλά δεν έχει σελίδα στο ιντερνέτ να δω τα ψυγεία

και να επιλέξω δεν θέλω να τρέχω

θέλω να διαλέξω πρώτα ποιο θα με ικανοποιεί σε προδιαγραφές

και μετά να κάνω ερευνά αγοράς στα τοπικά για την τιμή κτλκαταλαβεσ /?????????

χεχε αμα δει ο ανδρας μου τι εχουμε να κουβαλησουμε θα μας ακουσετε μεχρι επανω...χαχα

Καλα μου αρεσει που του ελεγα να πηγαιναμε με το μικρο αυτοκινητο αφου μονο ενα καραβι εχουμε...χαχα καλα κρασια ουτε στο κανονικο μας δε μας βλεπω να χωραμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...