Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε αυτο το εμπορικο που πηγαμε στην πειραιως που σας ελεγα..(ξεχασα το ονομα του..)

ειχε καρουζελ και ξετρελαθηκε ο μικρος βεβααι πληρωνες 2 ευρω και εκανε μεγαλη βολτα.

Καλυτερα να πληρωνεις παντως γιατι στο τζαμπα γινεται παντα χαμος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Να'μαι και εγώ..Τελειώσαμε το φαγητό, κοιμηθηκε ο μικρός (χωρις τα μαλλιά μου) και τώρα φευγει και ο μπαμπας μας...

Μπραβο στη Φωτεινίτσα μας!Υπέροχα τα νεα και τρελή ανακούφιση!!

Για πρωτη φορα σημειώνεται υγιής παιδικος πληθυσμός και από μυξες και απο βηχα και από πυρετούς, ε;;

Arma, καλές ξαπλες..εκμεταλεύσου την ησυχία που επικρατεί στο σπίτι .....;)

Joa, φτου-φτου στον Χρήστο!!Αντε τώρα που πλησιάζουν τα Χριστουγεννα να είναι όλα τα παιδακια μας καλά για να τα βγαλουμε και λίγο εξω βρε παιδι μου...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εγω απο τα εμπορικα της Αθηνας εχω πάει μονο στο mall το οποίο με εχει τρελάνει..Είναι παρα πολύ μεγαλο και μαζευει πολύ κόσμο τα Σαβ/κα..Οσες φορες και εμεις πηγαμε ετυχε να είναι Σαβ/κο και γίνεται ο κακος χαμός, αλλά νομιζω πως δεν είναι τοσο χαλια μιας και λόγω μεγεθους χανεται ο κοσμος..

Εσεις να'ρθειτε στο cosmos να δείτε..Δρόμος μετ'εμποδίων, όλο ελιγμούς είμαστε για να μην πεσουμε επάνω στους άλλους.. χαχαχα

Διαφημίσεις

Χαλια δεν ειναι φυσικα...απλα για εμας ειναι λιγο μακρια και αν ξεκινησουμε να παμε και φαμε και κανα 15 λεπτο να μπουμε στο υπογειο παρκινγκ και μετα ψαχνουμε και ποση ωρα να βρουμε τραπεζι να κατσουμε ειναι σκετη ταλαιπωρια..

Τα σκ απο την πολυ πιτσιρικαρια ειναι πολυ κουραστικο.

Για ψωνια ..τις γιορτες γινεται χαμος και καθημερινες ειναι δυσκολο να παμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα ωραια εικόνα αυτη του καθαρου σπιτιού, ε;;;

Να είναι όλα στη θεση τους και να αστραφτουν...Πολύ μου αρεσει και μενα οταν τα βλέπω όλα καθαρα, κανω καφεδακι, παίρνω και περιοδικο και χαζεύω...Τώρα και με το σπιτι στολισμένο ..ενα παραπάνω!

ΝΑι!!

Εντωμεταξυ το νιωθει και το παιδι και οταν ειναι ετσι καθαρο προσεχει παρα πολυ τον βλεπω..ουτε να ανακατεψει εχει διαθεση ουτε να σκορπισει πραγματα..καθεται και κοβει θεα..χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

και κανα 15 λεπτο να μπουμε στο υπογειο παρκινγκ και μετα ψαχνουμε και ποση ωρα να βρουμε τραπεζι να κατσουμε ειναι σκετη ταλαιπωρια...

Ναι νομιζω πως αυτο είναι το χειρότερο απ'όλα..Ουρα τα αυτοκινητα εκατονταδες μέτρα πρίν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...