Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενακι καλως ηρθατε!!!

Φιλιω σουπερ και η Ελένη εγγυημένα πράγματα ;);););)

τι λες να την καλέσουμε του χρόνοι για διακοπές μαζί μας με την προϋπόθεση να φορά όμως λεοπαρ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι λες να της προτείνουμε να έρθει ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τώρα όχι αλά με όλα αυτά που περιγραφείς από το σπίτι που πέρασες καταπιεστικότατα τα βρίσκω

δεν περασα καταπιεση στο σπιτι αλλα στην εκκλησια που πηγαιναμε.

και το μυαλο της μητερας μου που κολησε σε ολα τα παραπανω που περιεγραφα.

ευτυχως ξεκολησε κι αυτη ασχετα αν ειναι καθημερινος επισκεπτης στην εκκλησια.τωρα πια εχει τους λογους της και την διακιολογω.αφου εζησε απο θαυμα!!!

εγω και τα αδερφια μου γενικα εχουμε αλλη αντιληψη πια γυρω απο το θεμα.

να φανταστεις οτι και παιδι θα κανα χωρις γαμο.δεν εχω τετοια κολληματα.ειμαι υπερ της οικογενειας οχι υπερ του γαμου σαν εννοια.

καλως ηρθες μαελενι μας.σου αρεσε στα μεσαγγαλα?

καλες διακοπες κοριτσια να εχετε οπου κι αν πατε.να σας μεινουν αξεχαστες!

1654096yn4fep17z7.gif

Βατραχακι τι ειναι αυτο το γλυκακι ???μιαμ μιαμ...

Νατασσα το παω εναλλαξ την Τριτη βολταρα , χθες ελιωνα στον καναπε ,σημερα ψωνια και καφε , αυριο λιωσιμο στον καναπε!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Νατασσα το παω εναλλαξ την Τριτη βολταρα , χθες ελιωνα στον καναπε ,σημερα ψωνια και καφε , αυριο λιωσιμο στον καναπε!!!!

Αχ μη μου λες... Θες να με πεθανεις???

κοιτα να το ευχαριστηθεις οσο μπορεις περισσοτερο! Μια φορα στα χιλια χρονια μας δινονται τετοιες ευκαιριες!:lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

δεν περασα καταπιεση στο σπιτι αλλα στην εκκλησια που πηγαιναμε.

και το μυαλο της μητερας μου που κολησε σε ολα τα παραπανω που περιεγραφα.

ευτυχως ξεκολησε κι αυτη ασχετα αν ειναι καθημερινος επισκεπτης στην εκκλησια.τωρα πια εχει τους λογους της και την διακιολογω.αφου εζησε απο θαυμα!!!

εγω και τα αδερφια μου γενικα εχουμε αλλη αντιληψη πια γυρω απο το θεμα.

να φανταστεις οτι και παιδι θα κανα χωρις γαμο.δεν εχω τετοια κολληματα.ειμαι υπερ της οικογενειας οχι υπερ του γαμου σαν εννοια.

καλως ηρθες μαελενι μας.σου αρεσε στα μεσαγγαλα?

καλες διακοπες κοριτσια να εχετε οπου κι αν πατε.να σας μεινουν αξεχαστες!

Σε καταλαβαίνω τουλάχιστον τώρα δεν είναι έτσι η μητέρα σου

Αχ μη μου λες... Θες να με πεθανεις???

κοιτα να το ευχαριστηθεις οσο μπορεις περισσοτερο! Μια φορα στα χιλια χρονια μας δινονται τετοιες ευκαιριες!:lol::lol::lol::lol:

να σου πω το απολαμβανω ...μου λειπουν μεν το παιδι μου και ο καλος μου αλλα και το σπιτι αδειο και καθαρο ειναι κατι σπανιο ..

Αχ το παιδι μου τι εκανε ..Πηγαν σε μια γιορτη χθες και επειδη του θειου γιορταζε η κορη εψηναν αρνι ..το παιδι μου ετρεξε στην κουζινα (την ξενη!!!) πηρε πιατο πηγε στην σουβλα και ζηταγε τσιτσι μαμ!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

/Pitsos/KNB3620B.html

εγω εχω παρει αυτο.

κι εχει πεσει πολυ σαν τιμη.

αυτο που εδειξες νομιζω δεν ειναι no frost.

Μισώ να το προσέξω λες αν μην είναι ? εσύ είσαι ευχαριστημένη ? με της αγκαλιές τι έγινε πούλησες τίποτα ?

Δωμάτιο έκλισες στο χωριό ? πότε θα ανέβεις ?

ενα μοτερ εχει ?

Διαφημίσεις

Ελένη καλώς ηρθατε!!!Σας βγηκαν σε πολύ καλό οι διακοπές!!Φτου φτου στο παιδι και μακαρι να μην εχουμε πάλι κανενα πιοσωγυρισμα!!!Ειδα και την κλήση που μου κανατε με την Ηλιανα αλλα η γαϊδουριτσα ολο να σας πάρω ελεγα και ολο το αμελούσα...Τωρα μαζι με ολους τους φιλους και συγγενεις , μαθατε και εσεις τη σχεση που εχω με το κινητό...:roll::roll:

Αχ Βατραχακι φαίνεται πολύ δροσερο!!Καλοφαγωτο!!!

Ριτα προχτες εκανα τη δροσερη μακαρονοσαλατα αλλα μου επεσε λίγο παραπάνω το βαλσαμικο και βγηκε λίγο ξινουτσικη..Ο συζ. πάντως την τσακισε..την αλλη φορα δεν θα βαλω καθολου, η φετα την εκανε πολύ νοστιμη!!!

Καλα να περασετε αν δεν προλαβω να ξαναμπώ και πάνω απ'όλα ανωδυνα!!Ευχομαι να κοιμηθείτε αρκετα..χαχα

Σουλααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!Επεσε δουλεια??Που εισαι??

Η Ντελένη διακοπαρει???Καιρο δεν εχουμε να την δουμε??

Νατασα ποτε φευγετε εσεις???Ειχα διαβασει και για το παρκοκρεβατο που ρωτουσες..Καλε μην πάρεις στρωμα, παρε μια κουβερτα (ασε [που θα εχει και το ξενοδοχείο, εγω πήρα δικη μας) και απο πάνω στρωσε ενα σεντονακι..Μια χαρα κοιμηθηκε ο δικος μου..όταν δεν εβηχε!!!!

Ιωαννα τελευταιες ωρες ελευθερη κι ωραια..καμια εξοδο δεν εκανες??

Εγω σημερα θα αποδρασω καθως μπαμπας και γιος θα βγουν εξω να δουν το ματσ της ομαδας τους και εγω θα βγω με την κολλητη μου που ηρθε απο τη Χίο όπου ειναι και διορισμενη..Σε λίγο πάω και κομμωτηριο για ανταυγειες, για να δουμε

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ηλιαα δεν ειναι νο φροστ αυτο που εδειξες.πολυ σημαντικο για να μην κανεις εσυ αποψυξη.ναι εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη κι εχει και οθονη που ρυθμιζω εγω.

ψαξε καλυτερα κι αν σου βγει 100ε παραπανω μην τσιγγουνευτεις.θα το χεις μια ζωη μετα.τα ηλεκτρικα ειναι χρησιμα και δεν ειναι για αλλαγη συνεχως.

τα αλλα ακομη δεν τα χω πουλησει.

περιμενω να ρθουνε ι φοιτητες μπας και γινει κατι.

καλα εκεινο που εχω ειναι μικρο.τελειως φοιτητικο.τιποτα δεν χωραγε μεσα.

εκλεισα δωματιο στο χωριο αλλα ακριβο μου φανηκε.θα ανεβω 14\8 και θα φυγω στις 16/8.

1654096yn4fep17z7.gif

να σου πω το απολαμβανω ...μου λειπουν μεν το παιδι μου και ο καλος μου αλλα και το σπιτι αδειο και καθαρο ειναι κατι σπανιο ..

Αχ το παιδι μου τι εκανε ..Πηγαν σε μια γιορτη χθες και επειδη του θειου γιορταζε η κορη εψηναν αρνι ..το παιδι μου ετρεξε στην κουζινα (την ξενη!!!) πηρε πιατο πηγε στην σουβλα και ζηταγε τσιτσι μαμ!!!

Μα ειναι να μην το απολαμβανεις παιδι μου? Τι, να λεμε ψεματα?

Οσο για τον μικρο, ειναι αστερι! Πολυ γελασα!!!:-D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...