Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Ναι, κι εγώ δεν πιστεύω να φανεί δεύτερος σάκος από τώρα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει 14η είδαμε 1 σάκο. Μετά ξαναπηγα 5 εβδομάδων και 6 ημερών. Εκεί είδαμε και το δεύτερο. Αλλά δυστυχώς ακούσαμε μια καρδιά. (Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήθελα πολυ δίδυμα)

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαλενη μου λογικό να βγει ποιο ανοιχτό συγγνώμη πρώτη φορά το έκανε ? δεν χει κάνει χρηματολογία δεν γνώριζε από πριν το αποτέλεσμα ?πως την πάτησε έτσι συγγνώμη τι σου έβαλε το ίδιο με την προηγούμενη με ποια λογική?

Τέλος πάντων πάλι καλά που άνοιξε η όρεξη του παιδιού λες να ανοίξει και η δίκια μας μακάρι παναγία μουυυυυυυυυυυυυυ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαελενη καλως ηρθες!Τελεια τα νεα σας εμεις ακομα εδω αλλα ...οχι για πολυ!χαχα

Ηλιανα μεγεια τις κρεμες

!

Μάσκες καλέ πήρα μάσκες:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αύριο θα φύγετε καλό ταξίδι αχ όλα έτοιμα ?

Φωτοδερματιτιδα βρε!

Σου ειπα,fenistil εναλλαξ με betnovate. αν υποφερεις πολυ πιες κανα ζιρτεκ και καλο ειναι να μη σε δει ο ηλιος για 2 μερες

axaxaxaxaxaxaaxxaxaxa!!!!

ζιρτεκ καλα λες θα παρω!!!

lazarenia ειλικρινά σε λυπάμαι μονό εγώ μπορώ να καταλάβω τι πέρασες που τα έχω ζήσει από κοντά μην τα σκεφτεσαι και πήγαινε μπροστά δεν μπορώ διαβάζω άλλο ούτε να ακούω για τα χαζά τον παλαιοημερολογιτών

και πετρούλα έτσι είναι δύστυχος είναι όπως τα λέει η λαζαρενια ακριβός και πολύ χειρότερα :twisted::twisted::twisted::twisted:

γιατι με λυπασαι καλε?δεν ειμαι για λυπηση.........

αλλοι ειναι που ακομα ειναι κολημενοι.εγω ειμαι επαναστατρια κοριτσι μου!

1654096yn4fep17z7.gif

Μαλενη μου λογικό να βγει ποιο ανοιχτό συγγνώμη πρώτη φορά το έκανε ? δεν χει κάνει χρηματολογία δεν γνώριζε από πριν το αποτέλεσμα ?πως την πάτησε έτσι συγγνώμη τι σου έβαλε το ίδιο με την προηγούμενη με ποια λογική?

Τέλος πάντων πάλι καλά που άνοιξε η όρεξη του παιδιού λες να ανοίξει και η δίκια μας μακάρι παναγία μουυυυυυυυυυυυυυ

Ηλιάνα μου πρώτη φορά πηγαίνω σ' αυτόν. Του είπα θέλω αυτό το χρώμα 8 κάτι της inoa, να βγει στα μαλλιά μου. Το είχα κάνει άλλες 2 φορές σε άλλο κομμωτήριο, αλλά έβγαινε εκείνο το χάλκινο, αντί για ξανθό.

Το χρώμα βγήκε, αλλά μάλλον λόγω του effassor, βγήκε στην πολύ ανοιχτή του εκδοχή.

Τέλος πάντων, τώρα είναι καλό, με ικανοποιεί, απλά πρέπει να συνηθίσω την αλλαγή. Στο κάτω κάτω σε ένα μήνα, αν δω ότι δεν μου κάθεται καλά, θα πάω να το αλλάξω. Προς το παρόν χαίρομαι την κοτσιδιά μου χιχιχι!

Μακάρι να ανοίξει και η δική σας όρεξη με τη θάλασσα και τα μπάνια. Ερχεται η ώρα για τις διακοπές σας ή ακόμα?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μεγια τις κρεμουλες Ηλιαννα ...

εμενα η εργενικη ζωη συνεχιζεται ..ο συζυγος την περναει κοτσανι στην Κωνσταντινουπολη (γυρναει την Παρασκευη..)και ο μικρος χθες περα απο τις κοτουλες πηγε και σε προβατακια!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ηλιαννα η πανμαρ ειναι Σεριφο και το φιλακι αν δεν κανω λαθος Χανια . Το Μαρινακι δεν εχει μπει να μας πει νεοτερα απο τον Γιωργο ,για την Σουλα την ιδια απορια ειχαμε ολοι ..

Μαργαριτα ετοιμα τα μπαγκαζια???

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μπαααα τι ετοιμα?

Εχω ακομα δρομο..μου εμεινε και ο μικρος αμανατι και δεν κοιμηθηκε και τωρα δε ξερω τι να κανω να τον βαλω να κοιμηθει ή να τον αφησω μπας και κοιμηθει νωρις το βραδυ αφου θα τον ξυπνησουμε στις 6 το πρωι?

Ουφ...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εμενα η εργενικη ζωη συνεχιζεται ..ο συζυγος την περναει κοτσανι στην Κωνσταντινουπολη (γυρναει την Παρασκευη..)και ο μικρος χθες περα απο τις κοτουλες πηγε και σε προβατακια!!!

Aαααα πολύ ωραία περνάς δηλ!

Ζωή και κότα και για σένα και για τους υπόλοιπους και στην κυριολεξία για τον μικρό :P:p:p

Να δούμε κι εμείς πότε θα κατηφορίσουμε προς το χωριό να δει ο μικρός και τους άλλους παππούδες.

Αλήθεια πως ήταν το ξενοδοχείο σας?

Ελπίζω να άλλαξαν νοοτροπία και εξυπηρέτηση, γιατί ακόμα μου έχει μείνει η πικρή γεύση του......

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κάνω ποδόλουτρο χιχι με κάτι για ανακούφιση μου τα έδωσε δήγματα ο φαρμακοποιός και παράλληλα διαβάζω θα κάνω και ένα πίλινγκ και μετά θα βάλω την πρώτη μάσκα κουρα ο ομορφιάς και έχω να συμμαζέψω το σπίτι και βαλίτσες γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

a

γιατι με λυπασαι καλε?δεν ειμαι για λυπηση.........

αλλοι ειναι που ακομα ειναι κολημενοι.εγω ειμαι επαναστατρια κοριτσι μου!

Τώρα όχι αλά με όλα αυτά που περιγραφείς από το σπίτι που πέρασες καταπιεστικότατα τα βρίσκω

Διαφημίσεις

Μακάρι να ανοίξει και η δική σας όρεξη με τη θάλασσα και τα μπάνια. Ερχεται η ώρα για τις διακοπές σας ή ακόμα?

ρψ Ερχετεεεεεεεεεεεεεεεεεε ερχετε και κανονίσαμε σουπερ παρέα άλλα δυο ζευγάρια με παιδάκια θα περάσουμε ζάχαρη τους ξέρω πολύ καλά και είναι στα γούστα μας ο Νίκος από τώρα ετοιμάζει καλάμια για βραδινό ψάρεμα αχ ελπίζω να μην έχει κουνούπια τα έχω χάρο

αααααααα περιμενω τησ φωτογραφιεσσσσσσσσσσσσσσσσ τ

εκανα ενα γρηγορο γλυκακι και σας κερναω

cimg3156.jpg

Άρε χρυσοχέρα να μου ζήσεις :tongue::tongue::tongue::tongue:

καλά αυτό στα πόδια μυρίζει φαντασία και νιώθω μια δροσιά ουαου αααααααα θα πάω να το πάρω μου φαίνετε

Γεια σας κοριτσια!

Μαελενη φτου φτου να λεμε για την ορεξη του Γρηγορη και τιποτα αλλο! Φτου φτου!!!

Βατραχακι εισαι πολυ χρυσοχερα! Γιαμι!

Ριτακι καλυτερα να τον κοιμησεις μωρε τον μικρο, και ας κοιμηθει αυριο στο ταξιδι! Καλυτερα θα ειναι...

Ιωαννα πολυ σε ζηλευω που εισαι ελευθερη κι ωραια! Πολυ θα μου αρεσε! Η που θα εκανα βολτες ολη μερα, ή που θα ελιωνα στον καναπε... Πολυ μου εχουν λειψει και τα δυο...

Αχ πρεπει κι εγω να μαζεψω και βαριεμαι αφορητα...:rolleyes:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...