Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα πηγα στη νυχου μου και ηρθα.

Εχω δουλειες σημερα...ουουου...αυριο 6 το πρωι φευγουμε...με βλεπω σερι να το πηγαινω...

Μεγαλη κουβεντα πιασατε...εγω προσωπικα ειμαι σαν τη Νατασσα,με εκφραζουν απολυτα τα οσα λεει και ετσι μεγαλωσα.

Πιστευω παρα πολυ αλλά μακρια απο τα εθιμοτυπικα της εκκλησιας...

Οταν ειμαστε στο χωριο ειμαστε λιγο πιο τυπικοι λογω του πεθερου μου που ειναι ιερεας...

Βεβαια και ο ιδιος ειναι πολυ ''κουλ'' παπας.Δεν θα διωξει ποτε ανθρωπο απο την εκκλησια ακομα και αν ειναι με μαγιο,δεν θα αρνηθει ποτε την κοινωνια σε παιδακια,δε βγαζει δισκο και δεν περνει λεφτα οταν τον καλουν για ευχελαια ,αγιασμους,κηδειες,μνημοσυνα κτλ.

Ποτέ μα ποτε, δεν νηστευουμε τα παιδια λεει απο το γαλα για να κοινωνησουν.

Μαλιστα τα παιδια τον αγαπουν πολυ και εχουν αγαπησει και την εκκλησια,ολοκληρο σαματα κανουν πιο θα τον βοηθησει μεσα στο ιερο.

Γενικα τον βαζουν στους''χαζους'' παπαδες επειδη η οικονομικη του κατασταση ειναι κακιστη.Αρνηθηκε να παει σε μεγαλη ενορια επειδη η κατηγορια του δεν ηταν για εκει ακομα και αν του το προτεινε ο ιδιος ο Δεσποτης...

Καπου και τα ιδια του τα παιδια τον κατηγορουν για αυτο...λογικο ειναι οταν βλεπεις ολους του αλλους ιερεις στον τοπο σου να εχουν μεζονετες και κουρσαρες και τα παιδια του αναγκαζονται απο μικρα να στερουνται διαφορα και πλεον να πηγαινουν στο ξενοδοχειο για να πανε στον τοπο τους...

Τεσπα ειναι προς τιμην του.

Αλλά να πω και το εξης:Δεν φταιει μονο η εκκλησια,φταιει και η νοοτροπια μας που τα πραγματα εφτασαν εκει.Νομιζουμε οτι αν κανουμε τα τυπικα ή δινοντας χρηματα σε παπαδες κτλ εξιλεωνομαστε για τις αμαρτιες μας ή κερδιζουμε την ευνοια του Θεου...βλακειες...σορρυ κιολας.

Πανω απο ολα πρεπει να βαζουμε την πιστη μας την οποια ο καθενας μας εκδηλωνει οπως νιωθει.Μαλιστα πολυ αμφιβαλω αν ορισμενοι που ακολουθουν τα τυπικα στην ουσια πιστευουν πραγματικα...

Ειδικα στις κλειστες κοινωνιες θα ελεγα οτι ολο αυτο ειναι και λιγο υποκριτικο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

δρ ριτα υποφερω απο την φωτοαλλεργια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι να κανω τωρα?????????

λοιπον ας συνεχισω να σας πω αυτα περι θρησκειας.

εμεις μεγαλωσαμε σε ενα πολυ θρησκευτικο περιβαλλον αλλα την γλυτωναμε λογω του μπαμπα και της κοινωνιας που ζησαμε.(ηλιανα αν ημασταν στο χωριο δεν θα το γλυτωναμε το καλογεριλικι)

η μητερα μου βαθια θρησκευομενη και επηρεασμενη απο το περιβαλλον της ειχε γινει αυταρχικη και πιεστικη με αυτο το θεμα.

μεσα μου μου ειχε περασει οτι ολα ειναι αμαρτια και οτι ο θεος θα μας καψει(αυτα της λεγανε αυτα πιστευε)

μεγαλωνοντας και σαν αντιδραστικο ατομο που ειμαι ,εκανα μικρες μικρες επαναστατησεις για τα θελω μου και τα καταφερα.

(φυσικα κωνκων δεν θα αφηνανε με τιποτα να φορεσω τετοιο νυφικο.μαντηλα θα φοραγα)

τα ξαδερφια μου μονο φουστα φοραγανε και στην γυμναστικη απεχανε.εμεις δεν ειχαμε τετοια ευτυχως!

κι εξω βγαιναμε και παντελονια φοραγαμε κλπ κλπ αλλα η εκκλησια καθε κυριακη εκκλησια!

πιστευω παρα πολυ στον θεο και σεβομαι την εκκλησια αλλα δεν ανεχομαι να μου βαζουν ορια ανθρωποι που ειναι χειροτεροι και απο τους απλους.

πηγα τουρκια και σε τζαμι μπηκα και δεν ακουσα κουβεντα.στο παλαιο ημερ κανουν αυτο που ειπε η ηλιαν πιο πανω.

ανθυμασαι ηλιανα που ειχαμε παει παρο με την δεσποινα(και δεν ξαναπηγα γιατι πεθανα της πεινας)

δεν μας αφηνε να τρωμε ουτε λαδι και τρωγαμε καλαμποκι.ελεοςςςςςςςςςςςςςς!!!!

ο τροπος που μεγαλωσα και η θρησκεια με βοηθησανε και με κανανε καλυτερο ανθρωπο σαφως και με αποτρεψανε απο κινδυνους.

αλλα σαν ψυχολογια με τσλαπατησε!!!

εγινα ενοχικη και φοβισμενη μηπως κανω κατι και με καψει ο θεος!

μετα το τελευταιο περιστατικο που εγινε με την κορη μου νευριασα τοσο πολυ που καταλαβα οτι ο θεος ειναι εδω για ολους και δεν τιμωρει αλλα συγχωρει μονο!

ολα τα αλλα ειναι των ανθρωπων και δυστυχως ειναι τοδο πορωμενοι και υπερβολικοι που το πενανε και στα παιδια τους μεχρι που κι αυτα κανουν την επανασταση τους και καμια φορα ειναι ασχημη.ξερω πολλα τετοια παιδια ............

ηλιανα αυτοι οι ασκητες ειναι ακομη πανω στο χωριο?

οι παλαιοημερολιγιτες κανουν πολλα παιδια γιατι θεωρουν οτι η σεξουαλικη πραξη γινεται μονο για τεκνοποιηση και οχι για ευχαριστηση.

κι εμεις ειμαστε 6 παιδια αλλα μαλλον ο μπαμπας μου το εκανε απο ευχαριστηση....χιχιχιχ

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημεραααααα

πωπω θεμα που ανοιξατε ....εγω ειμαι σαν την πλειοψηφια ..πιστευω πολυ ,πηγαινω στην εκκλησια αναβω το κερακι μου αλλα ουτε τυπικη με ενδυμασιες ειμαι ουτε με νηστειες...

Οσο για συσκευες ,πλυντηριο πιατων το χρησιμοποιω σπανια ..βαριεμαι να ξεπλενω..και πλασμα αγορασαμε φετος και μονο και μονο γιατι την ειχαμε πολλα χρονια την προηγουμενη και την πηραμε σε πολυ καλη τιμη ..Δεν αλλαζουμε πραγματα αν δεν χαλασουν..

Αυριο παω και γιατρο να δω το μπεμπε μου ,σήμερα παω να ψωνισω κανα ρουχαλακι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Απο ηλεκτρικές συσκευές εγώ πάντως που έχω πλυντήριο πιάτων ούτε που το χρησιμοποιώ βρε κορίτσια παρά μόνο σε καμιά συνεστίαση στο σπίτι με κόσμο, αλλιώς 2 άτομα βαριέμαι μέχρι να τα ξεπλύνω τα πιάτα να τα βάλω στο πλυντήριο βάζω και λίγη σαπουνάδα και τα πλένω κι όλας.:wink:

.

εγω γιατι πολλες μερες βαζω και δυο πλυντηρια;:confused: μαλλον τρωμε πολυ :mrgreen:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γειά σας κοριτσιούδια μου.

Προσπάθησα να σας διαβάσω λιγάκι, αλλά πού......αμέτρητες σελίδες!!!!!!

Βλέπω μόνο το τελευταίο θέμα σας κι έχω να πω ότι εγώ η "αφορισμένη" πήγα σε έναν πολιτικό γάμο χτες, πολύ πολύ μοντέρνο και σικάτο και μετά σε πάρτυ γύρω γύρω σε πισίνα, όμορφα και δροσερά και περάσαμε σούπερ.

Δεν θα σχολιάσω άλλο από το θέμα σας, γιατί δεν το έπιασα από την αρχή.

Κωνκων μου σε βλέπω ακόμα εδώ με το tickeraki της εγκυμοσύνης, οπότε δεν είχαμε γεννητούρια όσο έλειπα.

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια, παιδάκια, εγκυούλες? Ολοι καλά? Χαθήκαμε αλήθεια, αλλά κάτι έπαθε το laptop μου στο σπίτι κι έχασε τους κωδικούς του inτernet και δεν μπορώ να μπω. Πολεμάω να το διορθόσω μονάχη, αλλά δεν θα τον γλιτώσω τον τεχνικό μου φαίνεται. Θα κάνω τελευταία προσπάθεια σήμερα και βλέπουμε.

Τα δικά μας τώρα. Περάσαμε καλούτσικα στα Μεσάγκαλα, καλή η παρεϊτσα μας, γνωρίσαμε κι από κοντά την Ηλιάνα, το σύζυγο και το Λευτεράκη και πολύ το χαρήκαμε. (Για τον Νίκο δεν ξέρω:tongue::tongue: που τον είχαμε κάποια στιγμή να κηνυγάει 2 παιδιά!)

Κάναμε και τα μπανάκια μας στη θάλλασα, όταν δεν είχε κύμα βέβαια, αλλά είχαμε έναν Γρηγόρη που μας έβγαλε την ψυχή στο κηνυγητό! Δεν στέκεται στιγμή αυτό το παιδί βρε κορίτσια, καλά να είναι.

Βρε παιδιά πήρε άμμο κι έβαλε μέσα στο αυτί του, στα μάτια του, στη μύτη του. Τρομάξαμε να την βγάλουμε από το αυτί κυρίως!

Βάζαμε λοιπόν το μαγιώ μας, τα παπουτσάκια μας, πέρναμε και το σωσίβιο και βουρ στη θάλασσα. Στην αρχή κρεμιόταν από το λαιμό μου και δεν ήθελε ούτε τα πόδια του να ακουμπήσει στο νερό. Μετά όμως.......δεν μπορούσες να τον βγάλεις από τη θάλασσα!

Ανοιξε και η όρεξη και όλο μαμ μαμ είμασταν, αλλάξαμε και γάλα και πάμε πολύ πολύ καλά σε σημείο να πίνει ένα μπουκάλι και να ζητάει κι άλλο! Εφαρμόσαμε κι εκείνο το κόλπο της Νατάσσας και το πίνει πρωί βράδυ ξαπλωμένος στα μαξιλάρια, πάμε πολύ καλά κορίτσια δόξα το Θεό.

Με το γιογιό έχουμε ένα θεματάκι ακόμα, αλλά θα έρθει κι αυτή η ώρα.

Κατά τα άλλα εγώ επέστρεψα στη δουλειά κι ομολογώ ότι ήρθε λιγάκι μαζεμένη.

Χτες πήγα για τα μαλλιά κι έφαγα όλη μέρα στο κομμωτήριο. Ηλιάνα έκανα effassor, όλα καλά, αλλά μετά το χρώμα βγήκε αηδία, οπότε στο καπάκι κάναμε και 2 βαφή. Τους άφησα λίγο για μεσημέρι και μετά πήγα για να μου τα χτενίσουν.

Σας ζάλισα το ξέρω, αλλά επειδή δεν πρόλαβα να διαβάσω τα δικά σας είπα να σας πω τα δικά μας :oops::oops:

Kiko ελλειπής η ανασκόπηση σήμερα. Εχω κενά........

Πολλά φιλιά για την ώρα. Πάω μήπως και διαβάσω τίποτα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Ελενη μου τα ξέρω για το καλούτσικο τα είπαμε και από κοντά και χαρικα που σε είδα είσαι μια κούκλα κα γιατί βγήκε χάλια το χρώμα μετά? άσχετος τέλειος ήταν ?

Α τώρα θέλει πολύ ενυδάτωση το μαλλί σου είναι και σγουρό θέλει πολύ καλά ενυδατικά

Τα δικά μας τώρα. Περάσαμε καλούτσικα στα Μεσάγκαλα, καλή η παρεϊτσα μας, γνωρίσαμε κι από κοντά την Ηλιάνα, το σύζυγο και το Λευτεράκη και πολύ το χαρήκαμε. (Για τον Νίκο δεν ξέρω:tongue::tongue: που τον είχαμε κάποια στιγμή να κηνυγάει 2 παιδιά!)

.

δεν χει ανάγκη ο κάλος μου πρόσεχε τον δικό μας και εστί μαζί και τον δικό σας είπα με προσέχει πολύ τελευταία χιχι

και σήμερα έκανε πάλη το θαύματακι του ο γλυκούλης μου στεκόμουν στο φαρμακειο μπροστά σε κάτι κρέμες μάσκες κτλ

δεν ειχα σκοπό να αγοράσω κάτι

ξαφνικά νιώθω τα χεριά σου στην μέση μου:D:D:D

(πεταχτηκενα πάρει χανζαπλας για ένα συνάδελφο που κόπηκε )

πάρε ότι θες κερνάω μπουμπου μου λέει χιιιιιιι :tongue::tongue::tongue::tongue:

άδραξα την ευκαιρία και πήρα 2 μάσκες προσώπου χιιχιχ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αφου κερνούσε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Έκανα και εγώ ένα μικρό φαρμακείο επηρεάστηκα από τα λεγόμενα σας πήρα

ένα flamisray για εγκαύματα

Soladon Για τσιμπήματα

επιδέσμους κτλ για τραύματα

ένα σπρέι για χτυπήματα σαν πούδρα

ντεπόν και σελνοσανιλ είχα

συναντήθηκα και με την φίλη μου για ένα γρήγορο καφέ εγώ χυμό πήρα και μου είπε για τους μαζου ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ πέρασαν φανταστικά μου έδηξε και βίντεο αχ γιατί λυπήθηκα τα χρήματα γιατί ? θα περνους ετελεια ο μικρος μου

το απόγευμα περιμένουμε την αρραβωνιαστικιά του Λευτέρακι της πήρα και το καθιερωμένο μαγιό για τα γενέθλια της έχει και παρεο φετος γλύκα είναι

πάω να μελετήσω και επανέρχομαι με σχόλια

:tongue::tongue:

δρ ριτα υποφερω απο την φωτοαλλεργια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι να κανω τωρα?????????

Φωτοδερματιτιδα βρε!

Σου ειπα,fenistil εναλλαξ με betnovate. αν υποφερεις πολυ πιες κανα ζιρτεκ και καλο ειναι να μη σε δει ο ηλιος για 2 μερες

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι Ιωαννίτσα μου καλώς σας βρήκα πάλι!

Του άνοιξε ο κ@%**ος κοινώς του Γρηγοράκη, που λέω κι εγώ :P:p και να δούμε πως θα τον κλείσουμε τώρα. Τι αγγούρια, τι ντομάτες, τι σαλτσούλα από τα γεμιστά κολοκυθάκια ζητάει, ψωμί, γιαούρτια.......2-2 τα τρώμε πάλι τα γιαουρτάκια......φασολάκια, μελιτζάνες, μια τσιπουρίτσα (στον Φούντα Ηλιάνα μου), απ' όλα ζητάει να φάει το παιδάκι μου. Σαν πιο βαρύς μου φαίνεται τώρα.

Φτου φτου να μην τον ματιάσω, ο παλιός καλοφαγάς Γρηγόρης.

Ηλιάνα μου το χρώμα μετά μου βγήκε πολύ πολύ ξανθό για τα δικά μου δεδομένα, ενώ το ίδιο είχα κάνει άλλες 2 φορές πιο πριν. Αφού με κοιτούσα και δεν με αναγνώριζα και ο άνθρωπος προκειμένου να μη φύγω δυσαρεστημένη κάθησε στο μαγαζί, αλλάξαμε το χρώμα και δεν μου το χρέωσε κιόλας. Να σου πω? πάλι ανοιχτό μου φαίνεται κι αυτό, αλλά θα το συνηθίσω.

Εχω και μια ωραία πλάγια κοτσιδιά, αν καταφέρω θα σου στείλω φωτο μαζι με τις άλλες!!!!! 1,5 ώρα παιδεύτηκε ο κακομοίρης. Ε μετά έβγαλε φωτο και το χτένισμα να το έχει σαν δείγμα :wink:

Το κακό στην όλη υπόθεση διακοπών μας ήταν ότι έχω ένα πολύ άσχημο κάψιμο στην πλάτη με πολύ πόνο αρχικά και τώρα ξεφλούδισμα, μιας και την 1η μέρα, προσπαθώντας να βάλω τον μικρό στη θάλασσα κάηκα :(:( κι έχει μια φαγούρα τώρα το άτιμο!!!!!!!! Αφού ψάχνω τρόπους να ξύσω την πλατούλα μου.

Πες τε μου και για το Γιώργο της Μαρίνας? Κάτι πήρε το μάτι μου. Είναι νοσοκομείο? Είναι καλά το παιδάκι?

Η Σούλα γιατί δεν είναι καλά?

Ρίτα το πρωί φεύγετε? Να περάσετε πάρα πολύ όμορφα.

Επίσης να ευχαριστήσω την Ηλιάνα και τη Φωτεινή για τα μηνύματα τους ♥♥♥

Τα υπολοιπα σιγά σιγά.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

lazarenia ειλικρινά σε λυπάμαι μονό εγώ μπορώ να καταλάβω τι πέρασες που τα έχω ζήσει από κοντά μην τα σκεφτεσαι και πήγαινε μπροστά δεν μπορώ διαβάζω άλλο ούτε να ακούω για τα χαζά τον παλαιοημερολογιτών

και πετρούλα έτσι είναι δύστυχος είναι όπως τα λέει η λαζαρενια ακριβός και πολύ χειρότερα :twisted::twisted::twisted::twisted:

σε όλες της υπόλοιπεσ την καλησπέρα μου

το φιλακι

η παν μαρ

η σουλα

η μαρινα που είναι ?

έχει καμία το τηλ να μας πει νέα τους

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...