Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλες.

πετρουλα μεγαλη η χαρη Της Αγ Ειρηνης χρυσοβ.ειχα κανει κι εγω ταμα και πηγα στην αθηνα .

παρεπιμπτοντως χθες μιλαγαμε για πανηγυρια.ενα δεν μου αρεσει στα μοναστηρια γενικως οπως κι εδω στον αγ ραφαηλ.τα εχουν κανει ''εμπορικα'' μαγαζια.

λαζαρενια μου δεν είχα ιδέα οτι οι παλαιοημερολογητες είναι τοσο αυστηροί. Δεν μου αρεσουν τα "πρεπει" στην θρησκεία. Προτειμω να πιστευω σε κατι με τον δικό τρόπο.

και που εισαι ακομα..αν αρχισω δεν τελειωνω.

δεν μπαινεις στη εκκλησια με παντελονι ή με μη ευπρεπη εμφανιση κι αν δεν παντρευτεις εκει ή δεν βαφτισεις το παιδι σου διαγραφεσαι αυτοματα οπως εγω.

πηγα το πασχα να κοινωνησω την μικρη με την μητερα μου ,ενω ηξερα οτι θα φαω πορτα λεω αντε να δουμε.

εφτασα μπροστα στ ιερο να κοινωνησω την μικρη και με εδιωξε:twisted: λεγοντας με οτι αποτην στιγμη που θα την κοινωνησω εκει πρεπει να το συνεχισω παντου.

η λαζαρενια μου περιμενε με το στομα ανοιχτο για την θεια κοινωνια και δεν μας εδωσε ουτε αντιδορο!

εφυγα τοσο νευριασμενη και απογοητευμενη και μαλωσα και με την μανα μου λεγοντας με οτι ευθυνομαι εγω!

εγω απλα της απαντησα οτι ο ιησους βαφτιζε χωρις εξαιρεσεις!!!!

κι εφυγα κι εκει ηταν που μπηκε και το κερασακι στην τουρτα!οχι για τα θεια αλλα για τους ανθρωπους που κυρητουν τα λογια του θεου.

με πληγωσε που εδιωξε ενα παιδι 2 ετων ,αθωο πανω απο ολα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Ντινάκι μου καλά είμαστε! Στην προσπάθεια των ''κομένων''!χαχα! Πάντως ευτυχως πάμε καλά και προχωράμε! Το Ευάκι μια χαρά το πουλάκι μου...αστέρι!

Βρε λαζαρενια μου έχω φρικάρει! Τι είναι αυτά τα πράγματα! Που τα βρήκαν? Αυτά δίδαξε ο Χρηστός? Να στερείς την Θεία Κοινωνία από ένα μωρό! Πω πω φούντωσα λέμε! Και μετά σου λέει ότι φέυγει ο κόσμος από την εκκλησία! Την έχουν κάνει τσιφ΄λικι τους όλοι και κάνουν ό,τι γουστάρουν. Τι να πω? Δεν επιράζει..άλλος θα τους κρίνει..

Πάω στο κοριτσάκι μου και αργότερα κομμωτήριο.

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

αρμακι μου καλημερα.

τι να πεις και πως να μην μεινεις με στομα ανοιχτο!

ακου τωρα γιατι δεν με αφηνανε να παντρευτω στην εκκλησια εκει.

1ον να γυρισει ο αντρας μου με το παλαιο και 2ον να ειναι και ο κουμπαρος.

αντε να βρεις κουμπαρο τωρα..........

επρεπε με το ζορι να βαλω καποιον να αλλαξει συνηθειες?

ολοι γιορταζουν τα χριστουγεννα στις 25 δεκεμβριου και οχι στις 7 ιανουαριου.

πως να το κανεις αυτο?

αλλο μετα...

παντρευτηκα σαββατο και η ξαδερφη μου με αρχισε το διδαγμα οτι ειναι μεγαλη αμαρτια αυτο που κανω γιατι σαββατο παντρευονται μονο οι εβραιοι!!!

τι να πρωτοπω........οτι θυμαμαι μια ζωη να μεγαλωνω στα μη και στα πρεπει και παντα επρεπε να πιστευω οτι πλαστηκαμε απο τον αδαμ και την ευα.

μια χουντα που δεν σε αφηνει να ανασανεις.

πως την γλυτωσα και δεν με καναεν καλογρια...........

ερωτευθηκα τον αντρα μου μετα και την εκανα λουης χαχαχαχαχαχα!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια ουτε κι εγω κοιμαμαι.σαν να φυλαω σκοπια κι εγω..

για τα ψυγεια και τις ηλεκτρικες συσκευες για αυτο κι εγω πηρα περυσι καινουρια γιατι θεωρω οτι ειναι τα μονα που πρεπει να αγοραζουμε καλα.

760ε πηρα το ψυγειο μετροιτης και με εκπτωση.

αποσυρση τελικα δεν εγινε και μου μεινανε και τα παλια τα οποια ακομη δεν καταφερα να πουλησω.

επιπλα πηραμε απλα αλλα οχι και τοσο οικονομικα γιατι εδω μας πιασανε τον κ.....!

δεν εχω πλυντηριο πιατων ουτε στεγνωτηριο κλπ κλπ για τον απλο λογω των μετακομισεων .ποιος τα κουβαλαει.

βατραχινα ολη μερα πλενω πιατα παντως!

οσο για το παλιο ημερολογιο και τις δαφορες τους ρωτηστε εμενα που τα ξερω ολα και τα εχει φαει το πετσι μου.

ξαδερφη καλογρια και μητερα πορωμενη.

ο πατερας μου το νεο πιστος κι εμεις καθε κυριακη εκκλησια ,πασχα και χριστουγεννα νηστεια 40 μερες και 3 μερες χωρις λαδι.

για να κοινωνησουμε πρωτα οπωσδηποτε εξομολογηση και με μαντηλα και αν δεν επετρεπε ο παπας την κοινωνια ,ειχαμε και ''τιμωρια''.

για 40 μερες μετανοιες καθε βραδυ.

παντρευτηκα με το νεο ημερολογιο και αντιμετωπισα πολεμο!απο τοτε αλλαξε η ιδεολογια μου και ο τροπος σκεψης μου προς την ζωη.

ειμαστε ανθρωποι και οχι ρομποτ.

και πανω απο ολα?

Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ!

αυτο μου ειχανε περασει μεχρι τοτε και το μονο που μου αφησε ηταν να γινω ενοχικος ανθρωπος του τυπου ''πωπω εκανα αμαρτια θα με τιμωρησει ο θεος'' κλπ κλπ.

οι διαφορες μας ειναι στις 13 μερες που πηγε μπροστα το ημερολογιο το 1924 αλλαξε σε παπικο λογω οτι δενταιριαζανε καποιες μερες του χρονου.καθαρα ημερολογιακο και ενα ευαγγελιο μειον που ειπε και η ηλιανα.

αυτοι που αντιδρασανε μεινανε με το παλαιο ημερολογιο.στην ουσια ιδια ειναι ολα απλα αλλαζει το σκεπτικο τους.

οι παλαιοημερολογιτες παραμενουν πιστοι στα ηθη και εθιμα τους σε βαθμο υπερβολικο.

ειναι υπερβολικοι σε ολα τους κια θεωρουνε οτι ολοιοι αλλοι ειναι αντιχρηστοι.εχουνε παροπιδες σε πολλα θεματα και ειναι ''σκληροι''

αυτο που μου αρεσει εμενα μονο ειναι τα μυστηρια τους .διαβαζουνε ολα τα λογια και σε γαμο ΄βαφτιση το μυστηριο μπορει να διαρκεσει και 3 ωρες.

ελπιζω α σας καλυψα......

ηλιανα συμφωνω με την ριτα.

οι ντοποιοι κανουνε τα πανυγηρια.

Λαζαρενια καλημέρα μου ανέβηκε το αίμα με τους παλαιοημερολογίτες τώρα και τα κολλήματα τους

Νευριάζω μονό που τα διαβάζω και μονό που σκεφττομαι της παλαιοημερολογίτησες σαν πάνε μπιρμπιλομάτες βαμμένες στην εκκλησία και από έξω να φωρανε το μαντήλι ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ αααααααααααααα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τα ξέρεις τα έχεις ζήσει

και εγώ μαζί

ευτυχώς εγώ με το νέο μεγάλωσα

αλλά έχουμε πολους από αυτούς ξέρεις

και που δεν κάνουν σταυρό μπροστά σε άλλη εκκλησία μονό σε αυτήν με το παλιό ?:twisted::twisted::twisted::twisted:

ααααα δεν θα ξεχάσω ένα περιστατικό μιλούσε

στο νέο ένας υπέροχος άνθρωπος περικλεισμένος από το θεό

ο αρχιμανδρίτης Ελασσόνας Βησσαρίων σε μάγευε με την ομιλία του ερχόταν κάθε τρίτη και έκανε και παρέα με εμάς την νεολαία πολύ

μέχρι και για καφέ μαζί μας είχε έρθει στην παμπ :D:D:D:D

Έμαθαν οι παλαιοημερολογίτησες και ερχόταν και αυτές να τον ακούσουν και καλα έκαναν δηλ

το θέμα ήταν ότι έμπαιναν μέσα στον ναό με το νέο

χωρίς να κάνουν σταυρό:confused::confused::confused::confused::confused:

ένα απόγευμα είδαμε έναν άλλων Βησσαρίων

ούρλιαζε από οργή είναι δυνατών λέει να έρχεστε να ακούτε εμένα στον σπίτι του θεού και να μην κάνετε σταυρό οπου μπαίνετε σε καφέ ?????????

βγάλτε συμπεράσματα για το παλιό

:tongue::tongue:

Καλημερα!!!

Καλε τι παρλα πιασατε παλι νυχτιατικο? Εγω κοιμομουν απο τις 10:30 η παλιογρια!:D

Μαρινακι πως ειναι σημερα το παιδι?

Λαζαρενια καλα εχω φριξει με ολα αυτα! Ειναι να βαλουμε τη μανα σου να κανει παρεα με τη μανα μου! Θα πιαστουν μαλλι με μαλλι! Ρε κοριτσια εγω πιστευω αλλα δε με εβαλαν ποτε στη διαδιακασια των τυπων... Πιστευω, προσευχομαι, προσπαθω να κανω το καλο, ζηταω συγχωρεση οταν κανω κατι κακο, αλλα... ολα αυτα μεσα μου... Εγω με τον εαυτο μου... Οι γονεις μου ποτε δε μας πηγαν εκκλησια Κυριακη, παρα μονο τη Μεγαλη Εβδομαδα και τον Δεκαπενταυγουστο που πιο πολυ πηγαιναμε για το νταβαντουρι επειδη συνηθως ημασταν και διακοπες... Νηστευαμε μονο το κρεας τη Μεγαλη Εβδοαμαδα (ως παιδια), αν και καθε χρονο ο μπαμπας μας λυποταν και μας επαιρνε κανενα σουβλακι στη ζουλα (νομιζω πιο πολυ για να αποφευγει την γκρινια μας)! Κοινωνουσαμε μονο οποτε μας κοινωνουσε το σχολειο (χωρις νηστεια εννοειται - τι αμαρτια μπορει να εχει ενα παιδι, ελεγε η γιαγια). Δεν εχουμε εξομολογηθει ποτε! Ουτε οι γονεις μου... Αρνουνται να μπουν ή να μας βαλουν σε αυτη τη διαδιακασια! Μπαινω στην εκκλησια και προσκυνω κανονικοτατα, ακομα κι αν ειμαι αδιαθετη... Το αιμα δεν το προκαλω εγω, αρα δεν ειμαι αμαρτωλη... Ειμαι ικανη να μπω στην εκκλησια, αμα το νιωσω ακομα και με βερμουδα... Κι ας τολμησει κανεις να μου πει τιποτα. Ποιος θα μου κλεισει το δρομο, ποιος θα με εμποδισει να ερθω κοντα στον Χριστο λογω της ενδυσης μου... Που τα ειδαν αυτα γραμμενα? Ειμαι αντιθετη με την εννοια της εκκλησιας, με την εννοια των παπαδων πλην ελαχιστων εξαιρεσεων... Ο Χριστος ηταν στην ουσια ενας επαναστατης, τα αλλαξε ολα γυρω του στο ονομα της αγαπης... Και καταληξαμε να εχουμε μια εκκλησια μεσα στην υποκρισια. Να μενουν στα τυπικα, να αποκλειουν κοινωνικες ομαδες και να προβαλλουν το Θεο σαν τιμωρο (πρεπει να κανεις το ενα, πρεπει να κανεις το αλλο, γιατι αν δεν... το αφηνουν στην κριση μας)... Sorry αλλα δε θα παρω...

t7fQp3.png

κούκλες ελπίζω όταν γυρίσω από την βόλτα μας

να μην λέτε πάλι για παλιό και νέο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μου ανέβηκε

η πίεση 12 είχα πριν

εγω που έχω πάντα 9 μετρήθηκα πριν λίγο :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

φιλία σε όλες

καλημέρα

μαρινακι περιμένω νέα σου

:tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια.

Νατάσα και εγώ τα ίδια με εσένα πιστεύω και έτσι ακριβώς έχω μεγαλώσει.......(στο έχω ξαναπεί νομίζω ότι εμείς κάπου σε κάποια άλλη ζωή είχαμε συγγένεια). Εμένα είναι και η μητέρα μου καθολική και ένας αδερφός του παππού μου ήταν καθολικός παππάς και μάθαμε να βλέπουμε τα πράγματα με πιο ανοιχτά μυαλά. Όταν θέλω να μεταλάβω πηγαίνω στην καθολική εκκλησία και αυτό σκοπεύω να κάνω και αργότερα με την Αλεξάνδρα. Πηγαίνω πολύ συχνά στην εκκλησία να προσκυνήσω και να ανάψω κεράκι, ειδικά στον Άγιο Σπυρίδωνα που τον θεωρώ προστάτη μου, αλλά όχι για να ακούσω λειτουργία κλπ. Επίσης κάνω νηστεία το Πάσχα και φτιάχνω άρτους τον 15Αύγουστο αλλά επειδή έτσι το νιώθω και όχι επειδή κάποιος μου το επιβάλει.....

Ρίτα καλά θα κάνεις να εκπληρώσεις το τάμα σου. Και εμείς, ένας λόγος που πάμε τώρα Λευκάδα, είναι επειδή έταξα το παιδί στην Παναγία τη Φανερωμένη.

Αρμάκι όλα θα στρώσουν και όλα θα πάνε καλά. Αφού το ανακάλυψε νωρίς ο καλός σου το μόνο που χρειάζεται είναι προσοχή. Πώς πάει η Εύα με το γιογιό; Ξεπέρασε τις φοβίες της;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλημερα....:):)

καλε τι ρεντα ηταν η χτεσινοβραδινη σας.....πω πω πω πω :):):) χαζη ημουν και δεν εμπενα για να συμμετεχω και εγω στην κουβεντουλα με τα πλυντηριοκουζινηκα σας:roll::D:D χτες ειχα πολυ πονο στο αυτι μου και δεν μπορουσα κοιμηθω...πηρα ομως μια αντιβιωση και ελπιζω να με πιασει γιατι αν παρω τηλ των γιατρο μου θα με ξεχεσ@ κανονικα με της βουτιες που κανω.

Ηλιανα μου και εμενα δεν μου αρεσουν τα ινοχ καθολου ουτε τα ασημικα και γκρι χρωμα δλδ οτι εχει σχεση με αυτο το χρωμα ...κλεινω στο κιτρινο χρυσο:):)..και μην μου πειτε οτι ..οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος ..γιατι το ξερω:tongue:

το ψυγειο μου στην Θεσσαλο. ειναι με επενδυση οπως η κουζινα ολοι και τωρα με κανει κατι κονξες ..ειναι αμερικανικο...αν σας πω οτι δεν θυμαμαι το ονομα :confused::confused: η διαστασης ειναι πολυ ιδιαιτερες και αν μου χαλαση θα κλεισω το μπαλκονακι μου στην κουζινα για να το βαλω εκει και θα παρω ενα μεγαλο και ψιλο για να με βολευει γιατι αν καταληξω στις ιδιες διαστασης μονο ινοχ και ασπρα εχει που δυσκολα τα επενδυεις.

το μονο που με λειπει απο συσκευες ειναι σιδερο με boiler, στεγνωτηριο ρουχων και παγωτομηχανη....το καινουργιο μου αποκτημα ειναι το μιξερ σταθερο το kitchen aid κοριτσια σας το συνηστω με χιλια ειναι μια συσκευη που μουντζωνα τον εαυτο μου τοσα χρονια που δεν το αγορασα.

πως μπορεσα 30 χρονια νοικοκυρα διχως αυτο... το δεξι μου χερι στην κουζινα

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!Τι κανετε μανουλες??

Εμεις ειχαμε ολονυχτια, ξυπνησε ο μικρος στις 4.30 και κατεβηκε κατω ανοιξε την τηλεοραση (μες τα σκοταδια)και οταν τον αντιλήφθηκα και κατεβηκα να τον πάρω αρχισε τη γκρινια και το κλάμα..Ηθελε να παιξει με τα playmobil, μετα ηθελε τσισα, μετα μου ελεγε κτ κινεζικα που δεν εβγαλα ακρη και δεν εδωσα σημασια..Κοιμηθηκαμε στις 7 μετα κοπων και βασανων..

Απορω γιατι και το μεσημερι κοιμηθηκε πολύ λίγο και το βραδυ έπεσε στις 11.15

Λαζαρενια τι ειναι αυτα που διαβαζω??Πωπω αίσχος!!

Γνωριζω μονο για την εορτολογικη διαφορα και οτι το Πατριαρχειο και το Αγιον Ορος (παλαιο) είναι σε πλήρη κοινωνία και αποδοχή με την εκκλησία της Ελλάδας..Υπαρχουν καποιοι που λόγω αμαθειας ή αρνησης και εμμονών λειτουργουν με τον τρόπο που περιγραφεις, δεν ειναι ομως ετσι οι παλιοημερολογιτες..

Ο αδερφος του παππου μου ειναι μοναχός στο Α.Ορος στη Μονη Εσφιγμενου και ειναι τοσο ταπεινος και ευγενικος ανθρωπος που οσες φορες μας επισκεφτηκε ουδεποτε ουτε με τον λόγο του ούτε και με τις πραξεις του επιχειρησε να μας "περασει" τον τροπο σκεψης και πίστης του.. Ας ειναι καλά εκει που ειναι και να τον εχει ο Θεος καλά γιατι το τελευταίο διάστημα δεν εχουμε καθολου νεα του και ηταν πολύ αρρωστος..

Κωνκων εννοειται οτι θα σε ειδοποιησω αν και νομιζω οτι η επισκεψη μας στην Αθηνα θα συμπέσει με τον τοκετο σου..:P:p

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!!!

Καλε τι παρλα πιασατε παλι νυχτιατικο? Εγω κοιμομουν απο τις 10:30 η παλιογρια!:D

Μαρινακι πως ειναι σημερα το παιδι?

Λαζαρενια καλα εχω φριξει με ολα αυτα! Ειναι να βαλουμε τη μανα σου να κανει παρεα με τη μανα μου! Θα πιαστουν μαλλι με μαλλι! Ρε κοριτσια εγω πιστευω αλλα δε με εβαλαν ποτε στη διαδιακασια των τυπων... Πιστευω, προσευχομαι, προσπαθω να κανω το καλο, ζηταω συγχωρεση οταν κανω κατι κακο, αλλα... ολα αυτα μεσα μου... Εγω με τον εαυτο μου... Οι γονεις μου ποτε δε μας πηγαν εκκλησια Κυριακη, παρα μονο τη Μεγαλη Εβδομαδα και τον Δεκαπενταυγουστο που πιο πολυ πηγαιναμε για το νταβαντουρι επειδη συνηθως ημασταν και διακοπες... Νηστευαμε μονο το κρεας τη Μεγαλη Εβδοαμαδα (ως παιδια), αν και καθε χρονο ο μπαμπας μας λυποταν και μας επαιρνε κανενα σουβλακι στη ζουλα (νομιζω πιο πολυ για να αποφευγει την γκρινια μας)! Κοινωνουσαμε μονο οποτε μας κοινωνουσε το σχολειο (χωρις νηστεια εννοειται - τι αμαρτια μπορει να εχει ενα παιδι, ελεγε η γιαγια). Δεν εχουμε εξομολογηθει ποτε! Ουτε οι γονεις μου... Αρνουνται να μπουν ή να μας βαλουν σε αυτη τη διαδιακασια! Μπαινω στην εκκλησια και προσκυνω κανονικοτατα, ακομα κι αν ειμαι αδιαθετη... Το αιμα δεν το προκαλω εγω, αρα δεν ειμαι αμαρτωλη... Ειμαι ικανη να μπω στην εκκλησια, αμα το νιωσω ακομα και με βερμουδα... Κι ας τολμησει κανεις να μου πει τιποτα. Ποιος θα μου κλεισει το δρομο, ποιος θα με εμποδισει να ερθω κοντα στον Χριστο λογω της ενδυσης μου... Που τα ειδαν αυτα γραμμενα? Ειμαι αντιθετη με την εννοια της εκκλησιας, με την εννοια των παπαδων πλην ελαχιστων εξαιρεσεων... Ο Χριστος ηταν στην ουσια ενας επαναστατης, τα αλλαξε ολα γυρω του στο ονομα της αγαπης... Και καταληξαμε να εχουμε μια εκκλησια μεσα στην υποκρισια. Να μενουν στα τυπικα, να αποκλειουν κοινωνικες ομαδες και να προβαλλουν το Θεο σαν τιμωρο (πρεπει να κανεις το ενα, πρεπει να κανεις το αλλο, γιατι αν δεν... το αφηνουν στην κριση μας)... Sorry αλλα δε θα παρω...

αχ βαριομουν να τα γραψω,ευχαριστω.ακριβως τα ιδια πιστευω και εγω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

armaki μου όλα θα πάνε καλά!

λαζαρενια μου ευτυχως πατησες ποδι απο τον γαμο σου και μετα! Πω πω φοβερό.... Και στους γαμους εχω την εντυπωση οτι πρεπει να φορας πολύ σεμνό νυφικό. Πως θα εβαζες αυτό το νυφικό που είχες? Ηταν τέλειο!;)

Εγω πριν κανα μηνα κοινωνησα τον Κωνσταντίνο στο μοναστηρι της Αγ.Ειρηνης Χρυσοβ. αλλά κανείς δεν μου είπε τιποτα. Το κόλλημα τους ήταν να τον πάω εγω να κοινωνησει και όχι ο μπαμπας. Βεβαια οταν πάω στο μοναστηρι προσεχω μονο να φοραω φουστα.

Στην εκκλησία της γειτονιάς πάω όπως είμαι, είτε με βερμουδες, ειτε με σαγιοναρες, ειτε αδιαθετη, κανεις δεν μου λεει τίποτα και σε κανεναν δεν δινω λογαριασμό.

καλημέρα κοριτσάρες, πως είστε;

τι κουβέντα πάλι ανοίξατε βρε θηρία; πως καταφέρνει και το καφέ μας είναι πάντα σε αφύπνιση:tongue::tongue:

Μεγάλο και αυτό το θέμα σχετικά με τη θρησκεία μας όπως και τα υπόλοιπα που αναπτύσσουμε όμως μπορώ να πω. Σε οτιδήποτε έχει σχέση με τη ζωή μας , όταν αγγίζουμε τα όρια της υπερβολής το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό , αυτό συμβαίνει βέβαια και με τη θρησκεία, ότι κάνουμε πρέπει να το κάνουμε γιατί 1ον θα το αισθανόμαστε αλλιώς δεν έχει ουσία και δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε και 2ον δεν θα πρέπει να είμαστε υπερβολικοί στα πιστεύω μας γιατί όπως είπα και παραπάνω δεν κερδίζουμε τίποτα παρά μόνο διώχνουμε τους άλλους απο δίπλα μας.Μου έχει τύχει και εμένα περιστατικό να πηγαίνω σε ένα μέρος που δεν έχω ξαναεπισκεφθεί και να λαχταρώ να επισκεφθώ ένα μοναστήρι αλλά δυστυχώς να μη γίνει επιτρεπτή η είσοδός μου μόνο και μόνο γιατί φόραγα μπλούζα που φαινόταν η πλάτη ή γιατί φόραγα παντελόνι αντί για φούστα και ομολογώ πως απογοητεύτηκα οικτρά. Το θετικό είναι ότι όσο περνάνε τα χρόνια αυτές οι ιδέες τείνουν να εξαλειφθούν μιας και η νεολαία έχει πιο ανοιχτά μυαλά και ενημερώνεται συνεχώς.

Κωνκων μου πότε είναι να πας πάλι στο γιατρό;

Ιωάννα μη σε προβληματίζει , το θετικό που σου βγήκε στις εξετάσεις είναι καλό γιατί σημαίνει ότι έχεις αντισώματα για την ερυθρά (πράγμα πολύ σημαντικό)

Αρμάκι πως είναι ο σύζυγος; με το τσιγάρο ξεκινήσατε προσπάθειες για να το κόψετε;

Πετρούλα και εμείς είχαμε επισκεφθεί πριν μείνω έγκυος το μοναστήρι στη Λυκόβρυση, είναι πολύ όμορφα και πηγαίνει πολύς κόσμος και ιδιαίτερα γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν παιδάκι αλλά είναι μοναστήρι μη ξεχνάμε και εκεί επίσης μου είχε γίνει σύσταση για τη μπλούζα που φόραγα , δηλαδή λίγο αυστηροί μάλιστα τον μικρό τον είχα τάξει και τον βάφτισα σε αντίστοιχη εκκλησία της Αγ. Ειρήνης αλλά το είχα ξεχάσει ότι ήταν η γιορτή χθές.:(

Απο ηλεκτρικές συσκευές εγώ πάντως που έχω πλυντήριο πιάτων ούτε που το χρησιμοποιώ βρε κορίτσια παρά μόνο σε καμιά συνεστίαση στο σπίτι με κόσμο, αλλιώς 2 άτομα βαριέμαι μέχρι να τα ξεπλύνω τα πιάτα να τα βάλω στο πλυντήριο βάζω και λίγη σαπουνάδα και τα πλένω κι όλας.:wink:

Ηλιάνα έχουν δίκιο τα κορίτσια τα πανηγύρια οι ντόπιοι τα κάνουν για να τραβάνε τον κόσμο όπως επίσης και όλες αυτές τις υπερβολές που τα συνοδεύουν.

εγκυμονούσες πως τα πάτε με τη ζέστη; εμένα έχουν αρχίζει και πρήζονται οι αστράγαλοι γ@#@ μου, σε αυτή την εγκυμοσύνη όλα τα απόκτησα καμία σχέση μπορώ να πω με την 1η.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...