Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

παω κι εγω γιατι εγω εχω κι εγερτηριο θα δειτε κι εσεις Ηλιανα και στονε σε λιγο καιρο τι εννοω χαχαχα!

φιλια πολλα!!!

Φιλιαααααααααααααα κούκλα μου καλό θηλασμό καλή ξεκούραση

εγώ με βλέπω να μην κοιμάμαι καθόλου άμα γεννήσω

και κάνει όπως ο λευτερακις μου :confused::confused::confused::confused:

αχού ανά μίση ώρα ζιζι ;);););)

θα γίνω μανεκέν σε 40 μέρες ;););)

θα φύγουν όλα τα κιλά γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:D:D:D

:tongue::tongue:

πολύ χώρο πιάνει αυτό που το αποθηκεύεις ?

Χωρος υπαρχει Ηλιανα μου, ορεξη δεν υπαρχει!!!χαχα

παω κι εγω γιατι εγω εχω κι εγερτηριο θα δειτε κι εσεις Ηλιανα και στονε σε λιγο καιρο τι εννοω χαχαχα!

Ακομη νωπα ειναι τα μεταμεσονυχτια εγερτηρια Φιλιω..Θα τα αντεξουμε ακομη μια φορα, χαλαλι τους!!!

Καληνυχτα κι απο μενα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καληνυχτα κι απο μενα!!

και εσύ βρούτε με αφήνεις κάνεις καμία δεν με κάνει παρεαααααααααααααααααααα ?????????????? αντε καλο μου καλο βραδυ :D:D:D

Εγώ κορίτσια ούτε πρέσσα έχω, ούτε πλασμα τηλεόραση, ούτε πλυντήριο πιάτων, ούτε στεγνωτήριο ........και όλα αυτά επειδή έχω κάλο στον εγκέφαλο.
εγώ πάλι δεν εχω πρεσα γιατί πιάνει χώρο,τηλεόραση εχω την άλλη την επίπεδη,πλυντήριο πιάτων εχω γιατί κάνει οικονομία αλλά δεν εχω στεγνωτηριο κ γιατί έχει καλο ο άντρας μου αλλά κ γιατί πιάνει κ χώρο.

Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές,η μάλλον οι περισσότερες ήταν πακέτο με το σπίτι από τους γονείς μου,από το 92 δουλεύουν άψογα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

και εσύ βρούτε με αφήνεις κάνεις καμία δεν με κάνει παρεαααααααααααααααααααα ?????????????? αντε καλο μου καλο βραδυ :D:D:D

Αντε συρε και εσυ να κοιμηθεις...Πως αντεχεις μωρε Ηλιανα???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αντε συρε και εσυ να κοιμηθεις...Πως αντεχεις μωρε Ηλιανα???

Δεν αγαπώ τον ύπνο γενικά

η μέση μου μόνο πόναει

δεν νιώθω κούραση

ούτε νυστάζω

λες και τι κάνω όλοι μέρα οργώνω :tongue::tongue::tongue::tongue:

κάνω κανένα χτένισμα

κανένα κούρεμα

και δουλείες σπιτιού σιγά τα αυγά

παλιά που δούλευα στο κομμωτήριο και το βράδυ λάντζα μπορώ να πω ότι κουραζόμουν:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ ήταν το μόνο πράγμα που δεν μου άρεσε στη Ζάκυνθο πέρσι. Σαν να είναι εμποροπανήγυρη γιορτάζουν τον Άγιο Διονύσιο. Τσαντίστηκα κιόλας, γιατί ενώ δέχονται όλο αυτό το κακό έξω από την εκκλησία με τους μικροπωλήτες, τα σουβλάκια και τα αρνιά σε σημείο που όλη η πόλη μύριζε τσίκνα κλπ, κλπ, κλπ, εμένα δεν με άφησαν να μπω στην εκκλησία επειδή είχα μπλούζα με τιράντες :twisted::twisted::twisted::twisted:

Nαι βρε συμφωνω!Δε θελω να παω στη Ζακυνθο την ημερα του πανηγυριου.Στον Αγιο Διονυση θελω να παω να προσκυνησω τον Αγιο σε ασχετη μερα.Το εχω ταξει να παω το παιδι ...

Ηλιανα Το πανηγυρι δεν το κανουν οι ξενοι ,οι ντοπιοι το κανουν...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσια ουτε κι εγω κοιμαμαι.σαν να φυλαω σκοπια κι εγω..

για τα ψυγεια και τις ηλεκτρικες συσκευες για αυτο κι εγω πηρα περυσι καινουρια γιατι θεωρω οτι ειναι τα μονα που πρεπει να αγοραζουμε καλα.

760ε πηρα το ψυγειο μετροιτης και με εκπτωση.

αποσυρση τελικα δεν εγινε και μου μεινανε και τα παλια τα οποια ακομη δεν καταφερα να πουλησω.

επιπλα πηραμε απλα αλλα οχι και τοσο οικονομικα γιατι εδω μας πιασανε τον κ.....!

δεν εχω πλυντηριο πιατων ουτε στεγνωτηριο κλπ κλπ για τον απλο λογω των μετακομισεων .ποιος τα κουβαλαει.

βατραχινα ολη μερα πλενω πιατα παντως!

οσο για το παλιο ημερολογιο και τις δαφορες τους ρωτηστε εμενα που τα ξερω ολα και τα εχει φαει το πετσι μου.

ξαδερφη καλογρια και μητερα πορωμενη.

ο πατερας μου το νεο πιστος κι εμεις καθε κυριακη εκκλησια ,πασχα και χριστουγεννα νηστεια 40 μερες και 3 μερες χωρις λαδι.

για να κοινωνησουμε πρωτα οπωσδηποτε εξομολογηση και με μαντηλα και αν δεν επετρεπε ο παπας την κοινωνια ,ειχαμε και ''τιμωρια''.

για 40 μερες μετανοιες καθε βραδυ.

παντρευτηκα με το νεο ημερολογιο και αντιμετωπισα πολεμο!απο τοτε αλλαξε η ιδεολογια μου και ο τροπος σκεψης μου προς την ζωη.

ειμαστε ανθρωποι και οχι ρομποτ.

και πανω απο ολα?

Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ!

αυτο μου ειχανε περασει μεχρι τοτε και το μονο που μου αφησε ηταν να γινω ενοχικος ανθρωπος του τυπου ''πωπω εκανα αμαρτια θα με τιμωρησει ο θεος'' κλπ κλπ.

οι διαφορες μας ειναι στις 13 μερες που πηγε μπροστα το ημερολογιο το 1924 αλλαξε σε παπικο λογω οτι δενταιριαζανε καποιες μερες του χρονου.καθαρα ημερολογιακο και ενα ευαγγελιο μειον που ειπε και η ηλιανα.

αυτοι που αντιδρασανε μεινανε με το παλαιο ημερολογιο.στην ουσια ιδια ειναι ολα απλα αλλαζει το σκεπτικο τους.

οι παλαιοημερολογιτες παραμενουν πιστοι στα ηθη και εθιμα τους σε βαθμο υπερβολικο.

ειναι υπερβολικοι σε ολα τους κια θεωρουνε οτι ολοιοι αλλοι ειναι αντιχρηστοι.εχουνε παροπιδες σε πολλα θεματα και ειναι ''σκληροι''

αυτο που μου αρεσει εμενα μονο ειναι τα μυστηρια τους .διαβαζουνε ολα τα λογια και σε γαμο ΄βαφτιση το μυστηριο μπορει να διαρκεσει και 3 ωρες.

ελπιζω α σας καλυψα......

ηλιανα συμφωνω με την ριτα.

οι ντοποιοι κανουνε τα πανυγηρια.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα φιλεναδούλες...είστε πολυλογούδες και νυχτοπούλια....χαχα, δεν σας προλαβαίνω.

Ηλιάνα κι εγώ πρίν 2 μήνες πήρα καινούργιο ψυγείο γιατι το παλιό χάλασε. Πήρα της Indesit , ενεργειακή κλάση Α και είναι Nofrost κάτι που το ήθελα οπωσδήποτε. Μου κόστισε 489? αν δεν κάνω λάθος.

Πληντύριο είχα πάρει καινούργιο πρίν κανα χρόνο νομίζω...επίσης έχω και στεγνωτήριο, που είναι σωτήριο με τόσα ρούχα και ειδικά τον χειμώνα. Επίσης γλιτώνω πολλά που αν δεν έμπαιναν στεγνωτήριο θα ήθελαν σίδερο. Και εκτός αυτού μοσχοβολάνε και τα ρούχα χεχε.

m57Zp2.png

καλημέρα φιλεναδούλες...είστε πολυλογούδες και νυχτοπούλια....χαχα, δεν σας προλαβαίνω.

Ηλιάνα κι εγώ πρίν 2 μήνες πήρα καινούργιο ψυγείο γιατι το παλιό χάλασε. Πήρα της Indesit , ενεργειακή κλάση Α και είναι Nofrost κάτι που το ήθελα οπωσδήποτε. Μου κόστισε 489? αν δεν κάνω λάθος.

Πληντύριο είχα πάρει καινούργιο πρίν κανα χρόνο νομίζω...επίσης έχω και στεγνωτήριο, που είναι σωτήριο με τόσα ρούχα και ειδικά τον χειμώνα. Επίσης γλιτώνω πολλά που αν δεν έμπαιναν στεγνωτήριο θα ήθελαν σίδερο. Και εκτός αυτού μοσχοβολάνε και τα ρούχα χεχε.

μμμ κοριτσακι στεγνωτηριο ακουω...κατσε να πλυνω τα ριχταρια μου και να ερθω να μου τα στεγνωσεις γρηγορα...

καλημερα σε ολες,τι κανετε?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα!

Καλε τί σας έπιασε χθες βράδυ? Αν το ήξερα θα έμπαινα κ εγω, πλακωθηκα στους γυρους βραδιατικα και φυσικά δεν μπορουσα να κοιμηθω μετα.

Λοιπον για ψυγείο, έχω ψυγειοκαταψυκτη LG no frost εδω και 8 χρόνια. Τότε έκανε 650 ευρω, τωρα φανταζομαι είναι πολύ πιο φθηνα. Απλά τότε δεν είχε αυτα τα ενεργειακης κλασης Α ή και να είχε δεν το είχα προσέξει.

Ηλιάνα μου για μενα οι μαζου άξιζαν τα λεφτα τους και με το παραπάνω. Δεν είχε κλεισει τα 2 ο μικρός και ετσι δεν πληρωσε εισιτήριο. Για τους μεγαλους ηταν 20 ευρω το άτομο. Και 40 ευρω η κληση που φάγαμε, συνολο 80:mrgreen:. Θα τα έδινα όμως και πάλι. Κάθησε το παιδί 2 ωρες με ανοιχτο το στομα, αυτος που δεν καθεται παραπανω απο 10 λεπτα σε ενα μερος.

Ιωάννα μου για την ερυθρα και εμενα θετικό ηταν. Είναι επειδή την έχεις περασει και έχεις αντισωματα.

Πετρουλα μου μένω πολύ κοντα στο μοναστηρι και πάω συχνά. Οταν έρθετε με το καλό να μου πείς.

λαζαρενια μου δεν είχα ιδέα οτι οι παλαιοημερολογητες είναι τοσο αυστηροί. Δεν μου αρεσουν τα "πρεπει" στην θρησκεία. Προτειμω να πιστευω σε κατι με τον δικό τρόπο.

λαζαρενια μου δεν είχα ιδέα οτι οι παλαιοημερολογητες είναι τοσο αυστηροί. Δεν μου αρεσουν τα "πρεπει" στην θρησκεία. Προτειμω να πιστευω σε κατι με τον δικό τρόπο.

με κάλυψες απόλυτα :wink:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...