Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααα μη με ξεσηκωνετε και για πρεσα τωρα, πήρα θερμοσιδερωτηριο...Πολύ βολικο και ευκολο ακουγεται πάντως..ολα διπλωμενα και με ενα πάτημα???και δεν εχουμε και πουκαμισα πολλά!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Και το δικο μου ψυγειο inox ειναι anti-finger...δεν χρειαστηκε να το σκουπισω ποτε, μονο το χερουλι του καθαριζω

Εμένα γιατί δεν μου το είχε πει κανένας αυτό όταν ψώνιζα ηλεκτικές συσκευές;;; :evil::evil::evil::evil: Έχω μπαφιάσει να τα καθαρίζω, ειδικά το ψυγείο :evil::evil::evil:

Βικάκι γιατί μωρέ να μην κουκουβαγίσουμε και λίγο;;; Μόνο στενάχωρα θα λέμε;;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Α θα ερθετε?Αντε ποτε?

Λέγαμε για το τελευταιο τριημερο του Αυγουστου και απο εκει να πηγαιναμε Ναυπλιο για 3-4 μερες, αλλα το θεμα ειναι οτι εγω θελω να εχω το παιδι μαζι μου για να προσκυνησουμε αλλα στο Ναυπλιο θα ηθελα να πάμε οι δυο μας...Ο αντρας μου στραβομουτσουνιασε..μου λέει "μηπως θες να φερουμε πίσω τον Ανασταση και να ξαναφυγουμε????Με το παιδι θα παμε, μια κι εξω!"

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια ούτε πρέσσα έχω, ούτε πλασμα τηλεόραση, ούτε πλυντήριο πιάτων, ούτε στεγνωτήριο ........και όλα αυτά επειδή έχω κάλο στον εγκέφαλο.

Εγώ κορίτσια ούτε πρέσσα έχω, ούτε πλασμα τηλεόραση, ούτε πλυντήριο πιάτων, ούτε στεγνωτήριο ........και όλα αυτά επειδή έχω κάλο στον εγκέφαλο.

γιατι καλε;

πω αν δεν ειχα πλυντηριο πιατων νομιζω θα ημουν ολη μερα στη κουζινα και θα επλενα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Πετρούλα δυστυχώς δεν θα πάρουμε τηλεόραση που ήθελα ο άντρας μου

Ευτυχώς δηλ που δεν τη πήραμε χτες

γιατί δεν θα είχαμε για ψυγείο σήμερα

με δόσεις ούτε να ακούσει ο δικός μου δεν θέλει. βγαζι καντιλεσ :confused::confused::confused:

ούτε εμείς έχουμε πουκαμισά δεν φορεί ποτέ μονό στην εκκλησία που πατά σπάνια

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Χαχαχα μα πως το εθεσες ετσι?

Μου φαινεται την καλυτερη δουλεια εκανες χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμένα γιατί δεν μου το είχε πει κανένας αυτό όταν ψώνιζα ηλεκτικές συσκευές;;; :evil::evil::evil::evil: Έχω μπαφιάσει να τα καθαρίζω, ειδικά το ψυγείο :evil::evil::evil:

Ιωαννα να φανταστεις εγω ειχα παρει το προηγουμενο μοντελο και το ειχα πακεταρισμενο στο υπογειο για κανα μηνα..επειδη με τη συζυγο του ιδιοκτητη ηλεκτρικων ειμαστε συναδελφοι οταν πήγαμε να πάρουμε τηλεοραση με ενημερωσε για το καινουριο μοντελο και εγινε η αλλαγη φυσικα με μια επιβαρυνση γυρω στα 150 ευρω..

Τυχερες ειστε που δεν εχετε πουκαμισα...εγω εχω τουλαχιστον 10 τη βδομαδα...αλλαζει και μεσα στη μερα αν ιδρωσει....το σκ ειναι σπορτιβ αφου λεει οτι τα ''καλα'' του πλεον εχουν γινει τα αθλητικα...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ε ναι μωρε να προσκυνησετε μαζι με το παιδι...και εγω θελω να τον παω φετος ζακυνθο για αυτο το λογο οπωσδηποτε!

Αχ ήταν το μόνο πράγμα που δεν μου άρεσε στη Ζάκυνθο πέρσι. Σαν να είναι εμποροπανήγυρη γιορτάζουν τον Άγιο Διονύσιο. Τσαντίστηκα κιόλας, γιατί ενώ δέχονται όλο αυτό το κακό έξω από την εκκλησία με τους μικροπωλήτες, τα σουβλάκια και τα αρνιά σε σημείο που όλη η πόλη μύριζε τσίκνα κλπ, κλπ, κλπ, εμένα δεν με άφησαν να μπω στην εκκλησία επειδή είχα μπλούζα με τιράντες :twisted::twisted::twisted::twisted:

Ούτε εγώ έχω πλάσμα ούτε πρέσα ούτε πλυντήριο πιάτων ουτε στεγνωτηριο

ειμαστε πολλεσ

Πετρούλα μου η εκκλησιά της άγιας ειρήνης είναι με το παλιό με χει ταγμένη η μητέρα μου να κοινωνήσω και θα το εκπληρώσω το τάμα όταν αποφασίσω να γυρίσω με το παλιό πάντως μιλαρακι περνούμε συχνά έχει επικοινωνία η μητέρα μου

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...