Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμενα δεν εχει ουτε μια δαχτυλια παντως,ποτε!

Δε ξερω τι τιμες παιζουν τωρα εμεις το χρυσοπληρωσαμε το 2005 που παντρευτηκαμε ...οπως και την tv, οτι ειχαν πρωτοβγει οι lcd μετα τις Plasma και δωσαμε 3,300 ευρω για μια τηλεοραση lcd που σημερα εχει 600...δεν αξιζει να δινεις πολλα σε τετοια τελικα εγω το εχω σκυλομετανιωσει.

Ααααααααα καλά αυτό να λέγετε για τα ηλεκτρικά εμείς δεν έχουμε πολλά πράγματα σπίτι μας λόγο που θέλουμε να κτίσουμε δικό μας και μια και καλή να ψωνίσουμε πολύ καλό πλυντήριο μόνο εχω και το σίδερο ούτε έπιπλα καλά ούτε κουρτίνες ούτε χαλιά όλα τα φοιτητικά μας

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα δεν εχει ουτε μια δαχτυλια παντως,ποτε!

Δε ξερω τι τιμες παιζουν τωρα εμεις το χρυσοπληρωσαμε το 2005 που παντρευτηκαμε ...οπως και την tv, οτι ειχαν πρωτοβγει οι lcd μετα τις Plasma και δωσαμε 3,300 ευρω για μια τηλεοραση lcd που σημερα εχει 600...δεν αξιζει να δινεις πολλα σε τετοια τελικα εγω το εχω σκυλομετανιωσει.

εγω τωρα ειδα οτι αυτο που εχω εχει 800 και πανω εγω το ειχα παρει 1000 και κατι δεν θυμαμαι ακριβως κι εμεις με την τηλεοραση τα ιδια απο το μονο που δεν ειμαι πολυ ευχαριστιμενη ειναι η κουζινα μου!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ποιο σιδερο πηρες ;

εγω εχω το συστημα με την σιδερωστρα το γιουροπρο

http://www.perfectshop.gr/pub/el/cat...tail.aspx?2566

αυτο πηρα τελειο ειχα μπαφιαση με την μπακατελα που μου χαρισε η αδερφη μου

Μ

Aχ κοριτσια μου σας εχω διαβασει αλλα ειμαι τοσο κουρασμενη και ποναει και η μεση μου, δεν εχω κουραγιο να σχολιασω...

Και εσύ πονάς περαστικα

και εγω αλά είμαι μονή μου σήμερα και δεν μπορώ να κοιμηθώ :(:(:(

Διαφημίσεις

ωραιο μεγεια!

καλα σιδερωματα :mrgreen:

Καλά πολύ ατμός σιδερώνει και κάθετα φοβερό σε 20 λεπτά 4 πλυντήρια προχθές ασπρόρουχα -σεντόνια εσώρουχα στα καλά αργείς ποιοι πολύ:(:(:(

αλά μια φορά περνάς και ισιώνει :tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ηλιανα για δες λίγο με την απόσυρση ηλεκτρικων συσκευων αν εφαρμοζεται...Πάντως καλύτερα να μεινεις χωρις tv ή οτιδηποτε αλλο παρα να κοψεις χρηματα απο το ψυγειο...Για μενα ειναι η ηλεκτρικη συσκευη που δεν πρεπει να λυπηθουμε τα χρήματα (εφοσον υπαρχουν ετσι??) εφοσον προκειται για τη συντηρηση των τροφιμων... αλλα και πάλι αν δεν υπαρχουν ολοι παρακαλάνε και με ατοκες δοσεις και γενικα γινονται καλοι διακανονισμοι, δες το λίγο καλύτερα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εγω παντως κορτισια εχω σωθει στην κυριολεξια με την πρεσσα!

Ενα ολοκληρο πλυντηριο του παιδιου το βγαζω σε 15 το πολυ λεπτα ακουραστα.

ριτα κι εγω το σκεφτομαι να παρω καποια στιγμη για πες τα διπλωνεις και τα πατας μονο;

κανεις ολα τα ρουχα εκει;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βοηθεια σας Πετρουλα.Πηγατε εκκλησια?

Να εισαι καλά!!!Οχι βρε Ριτα μου, που να πάω...σαμπως θα ηταν ανοιχτη???Μονο στον εσπερινο αν πεταγομουν να αναψω ενα κερακι αλλα πιαστηκα με δουλειες και βλακειες:(:(

Στην Λυκοβρυση εχουμε σκοπο να πάμε και το συζηταμε για την ημερομηνια

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βατραχακι οπως τα μαζευω τα εχω διπλωμενα και τα βαζω ολα μαζι πχ. τα μπλουζακια (οσα χωρανε δλδ) απο κατω και απλα τα παταω. Το ιδιο για πετσετες,σεντονια εσωρουχα,μπλουζακια δικα μας ,παντελονια, ολα...

Βασικα εγω εκει που εχω μεγαλο θεμα ειναι στα πουκαμισα που φοραει ο ανδρας μου καθημερινα και ειναι τα μονα που δεν κανω στην πρεσσα οχι γιατι δεν γινονται ,αλλα γιατι εγω δεν ασχοληθηκα να μαθω πως...επρεπε να ειχα φωναξει για επιδειξη.

Κατα τα αλλα αν δεν εχεις πουκαμισα για ολαααα τα αλλα ειναι η τελεια λυση.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να εισαι καλά!!!Οχι βρε Ριτα μου, που να πάω...σαμπως θα ηταν ανοιχτη???Μονο στον εσπερινο αν πεταγομουν να αναψω ενα κερακι αλλα πιαστηκα με δουλειες και βλακειες:(:(

Στην Λυκοβρυση εχουμε σκοπο να πάμε και το συζηταμε για την ημερομηνια

Α θα ερθετε?Αντε ποτε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...