Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ας μου πει κάποια τι είναι αυτό που διαβάζεται γιατί εμένα δεν μου το ανοίγει.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=66505

καλησπέρα τι να σου πούμε διάβασε εδώ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτό το τραγουδάει η Αλεξάνδρα μόνη της :D:D:D:D:D:D Βρε Ρίτα 'Στου Μανώλη την Ταβέρνα σε μωρό' ;;;;; :D:D:D:D Εμ πώς να μη βγει ταλιμπανάκι;;;; Βατραχάκι πολύ με στεναχώρησε αυτό το βίντεο. Έχω δει και εγώ κάτι μουρλοπαππάδες που σου έρχεται να τους.......ς;^%%*. Κωνκωνάκι σύντομα θα έχεις και την κουκλιτσα σου αγκαλιά. Πολύ όμορφο δεν είναι; :D:D:D:D
και η φωτεινή το τραγουδάει αλλά δεν το έγραψα για να μη με θεωρήσετε υπερβολική κουκουβαγιομαμα.

Βίντεο είναι γι'αυτό δεν μου το ανοίγει.τι το έκανε ο παπάς το παιδί;

Για να συνεχίσω να διαβάζω μπας κ μάθω.

Ηλιανα νομίζω ότι αν του αρέσουν του λευτέρη οι μαζού θα έπρεπε να πατε.

Συμπεθερα μου άντε με το καλό να έρθει η κουνιαδιτσα μας.

Σούλα τι είχες το πρωί;όλα καλά τώρα;

Η μαελενι τι κάνει έχουμε νέα;

Μαρινάκι όλο κ καλύτερα θα είναι.θα δεις.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ηλιανα νομίζω ότι αν του αρέσουν του λευτέρη οι μαζού θα έπρεπε να πατε.

Η μαελενι τι κάνει έχουμε νέα;

.

δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνετε κιόλας

άμα έρθει ο μικρούτσικος θα τον πάω σίγουρα να τον δει και αν ακούσει το καραντι

και ας κάνει και 50 το άτομο τρελαίνετε μόλις ακούει τραγούδια του τρέλαινε

μαλενη μας είναι καλά της τηλ φιλία σε όλες πήγαινε σε ένα σικ μοντέρνο γάμο το

Ηλιανα εμενα το ψυγειο και ολα τα ηλεκτρικα μου ειναι Αeg ειναι ινοξ αλλα δεν αφηνει δαχτυλιες(υπαρχουν και τετοια αλλα ισως ειναι πιο ακριβα)

Δεν πηρα no frost οπως προειπα διοτι λενε οτι ειναι πιο ευαισθητα τα μοτερ τους.

Εγω πηρα με 2 μοτερ αλλα τελικα δε ξερω αν εκανα καλα...ειναι και πιο ακριβα και θελει 1 φορα το χρονο τουλαχιστον αποψυξη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγώ διαθέτω μόνο 500 ευρώ για ψυγείο αυτά με τα δυο μοτέρ και ινοξ θα είναι πολύ ακριβά και με προβλημάτισες τώρα που δεν έχεις νο φροστ είναι άραγε ποιο ευαίσθητα ???????

Διαφημίσεις

Ετσι μου ειχαν πει και ο ανδρας μου ηταν το μονο σημειο που επεμενε...του ειχαν κανει ολοκληρη αναλυση για τα no frost την οποια δε θυμαμαι τωρα αλλά βεβαια αλλος κοψομεσιαζεται για να το κανει αποψυξη...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηλιανα ηρθα εδω χαχαχα!

νομιζω πως τα no frost ειναι ακριβοτερα τωρα ριτα και για τις δαχτυλιες δεν εχει διαφορα στην τιμη απλα καποιες μαρκες δεν βγαζουν με τετοιο υλικο εγω παντως εχω βαρεθει να το καθαριζω απο εξω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=66505 καλησπέρα τι να σου πούμε διάβασε εδώ
ευχαριστώ κοριτσάκι.

Αυτα τα κολληματα που έχουν στις θρησκείες με εκνευρίζουν απίστευτα.κ ακόμη περισσότερο όταν ακούω από απλούς πολίτες να τα υποστηρίζουν.

Καλό ταξίδι στο μωρακι κ βασανιστικό θάνατο στους μλκς που φταίνε.κ στον παπά αλλά κ σε αυτούς που του έδωσαν 3 χρόνια φυλάκιση.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ετσι μου ειχαν πει και ο ανδρας μου ηταν το μονο σημειο που επεμενε...του ειχαν κανει ολοκληρη αναλυση για τα no frost την οποια δε θυμαμαι τωρα αλλά βεβαια αλλος κοψομεσιαζεται για να το κανει αποψυξη...χαχα

Σε ευχάριστω πολύ ο δικός μου είπε μόνο για ενεργειακή κλάση Α

βασικά δεν προλάβαμε να πούμε και πολλά έφυγε για διπλη βραδινή βάρδια:twisted::twisted::twisted:

θα σας ζαλίσω πάλι

α σίδερο πήρα τελικά το σιγκερ τελειοοοοοοοοοοοοοο

Εμενα δεν εχει ουτε μια δαχτυλια παντως,ποτε!

Δε ξερω τι τιμες παιζουν τωρα εμεις το χρυσοπληρωσαμε το 2005 που παντρευτηκαμε ...οπως και την tv, οτι ειχαν πρωτοβγει οι lcd μετα τις Plasma και δωσαμε 3,300 ευρω για μια τηλεοραση lcd που σημερα εχει 600...δεν αξιζει να δινεις πολλα σε τετοια τελικα εγω το εχω σκυλομετανιωσει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηλιανα ηρθα εδω χαχαχα!

νομιζω πως τα no frost ειναι ακριβοτερα τωρα ριτα και για τις δαχτυλιες δεν εχει διαφορα στην τιμη απλα καποιες μαρκες δεν βγαζουν με τετοιο υλικο εγω παντως εχω βαρεθει να το καθαριζω απο εξω!

Ζουζουνι μου ήρθες θα σας ζαλίσω

vickypap άστο καλύτερα στους άθεους που το παίζουν θεοσεβούμενη αστό έχω πολλούς από δαύτους στο χωριό μου τους παλαιοημερολογίτες που κάνουν όλα τα αίσχη

Μαρινακι καθε ωρα που περναει ολο και θα βελτιωνεται η κατασταση του Γωγου..και η επαναληπτικη που θα κανετε θα ειναι αριστη!Μονο να παρεις κουραγιο απο τα παιδακια σου και να μη σε παίρνει απο κατω..

Σημερα ηταν και της Αγ. Ειρηνης Χρυσοβαλαντου που εχω ταξει τον γιο μου και ειμαι και εγω ταμενη..Μεγαλη η χαρη της!!!Μακαρι να προστατευει ολα τα παιδακια και να χαριζει στις μανουλες υγιη βλασταρια!!

Aχ κοριτσια μου σας εχω διαβασει αλλα ειμαι τοσο κουρασμενη και ποναει και η μεση μου, δεν εχω κουραγιο να σχολιασω...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...