Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τελικά δεν πήγαμε μαζου εν δε ζου 18 ευρώ το άτομο και το παιδί πανω από 2 πολλά μου φανήκαν να δώσω κοντά 40 ευρώ για μια παράσταση

Και εμείς γι΄αυτό δεν πήγαμε, αν και η Αλεξάνδρα θα ήταν μάλλον δωρεάν γιατί και παιδάκι φίλης μου που έγινε 2 το Μάρτη δεν πλήρωσε εισιτήριο, αλλά δεν νομίζω να καθόταν κιόλας ήσυχη. Μια γνωστή μου πάντως με μεγαλύτερα παιδάκια που τα πήγε έμειναν καταενθουσιασμένοι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εμενα πολλα μου φαινονται ιδιως για τις σημερινες εποχες δηλαδη μια οικογενεια με 2 παιδια ηθελε 72ευρω για τους μαζου!!!!!!!!!

τι μας λες!

να πήγαινα μόνο εγώ με το παιδί θέλαμε 36 ευρώ οικογένεια 54 ευρω

οι φίλες μου πήγαν εμένα μου φανήκαν πολλά

και δνε ξερω αν καθοταν κιολασ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

Και εμείς γι΄αυτό δεν πήγαμε, αν και η Αλεξάνδρα θα ήταν μάλλον δωρεάν γιατί και παιδάκι φίλης μου που έγινε 2 το Μάρτη δεν πλήρωσε εισιτήριο, αλλά δεν νομίζω να καθόταν κιόλας ήσυχη. Μια γνωστή μου πάντως με μεγαλύτερα παιδάκια που τα πήγε έμειναν καταενθουσιασμένοι.

εδώ ζητούσαν βιβλιάριο για να πάρεις εισιτήριο πήγα χτες πρωί και ρώτησα και έμεινα έτσι :shock::shock::shock::shock::shock:

μόλις μου είπε την τιμή

Μπηκα να μαθω νεα απο το Μαρινακι και απο οτι διαβασα ο Γιωργος εχει συνεχη βελτιωση ..θελει υπομονη αυτη η ιωση ..Ολα θα πανε καλα..

Κωνκων μου η κορη περναει καλα στην κοιλιτσα και δεν βιαζεται να βγει απο οτι φαινεται ..Οποτε περπατα ερμη μανα μηπως και κατεβει ..

Οι εξετασεις μου ειναι καλες , μονο που το τεστ για ερυθρα εδειξε θετικο ενω ολα τ' αλλα αρνητικα ..τι σημαινει αυτο ??θα μαθω μια και καλη την Παρασκευη..

Εμεις τον Χρηστο τον κοιμηζαμε με τον μεσα σου μια στιγμη αν ζουσα των stavento ..2 στοιχακια και το μωρο αρνακι ..ισως επαιζε ρολο οτι ειχα κολλημα με το τραγουδι κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης ..

Αααααχ παω να σιδερωσω..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Οι εξετασεις μου ειναι καλες , μονο που το τεστ για ερυθρα εδειξε θετικο ενω ολα τ' αλλα αρνητικα ..τι σημαινει αυτο ??θα μαθω μια και καλη την Παρασκευη..

Τιποτα καλε μια χαρα! απλα δειχνει οτι εχεις αντισωματα στην ερυθρα πραγμα καλο.Ειναι απο τα εμβολια που ειχαμε κανει παλια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ Λαζαρένια μου με συγκίνησες με το τραγουδάκι που αφιερώνεις στην κορούλα σου......

Εγώ από μικρή της τραγουδάω αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=02sAvABiVXE πιο παλιά την νανούριζα κιόλας με αυτό. Έχεις δίκιο για τις στιγμές που περνάμε με τα παιδιά μας. Και εγώ τώρα στις διακοπές το νιώθω πάρα πολύ αυτό και το χαίρομαι. Τώρα κατάλαβα πόσο μου έλειψε μέσα στο Χειμώνα........:(:(

Σκληρά ισχία είχε και η Αλεξάνδρα μου και για περίπου 8 μήνες φορούσε διπλή πάνα......ξεπεράστηκε όμως έτσι απλά.

γιοβανα μου σε ευχαριστω.

ειναι τραγουδι που πραγματικα με εκφραζει.

μεγαλωνω κι εγω μαζι της.......

το δικο σας τραγουδακι απιστευτα ωραιο και πολυ συγκηνιτικο!

το πιστευεις γιοβανα οτι παρ ολο που ημασταν ολη μερα μαζι νιωθω οτι εχανα στιγμες της.?

τωρα νιωθω καθε στιγμη μοναδικη.δεν ξερω γιατι.......ισως χαλαρωσα εγω.

πρεπει α ζουμε καθε στιγμη γιατι ειναι ανεκτιμητες και χωρις επιστροφη.

για τα ισχια ξερω πολλες κοπελες που φορεσαν διπλη πανα ,αλλα εμεις τελικα βαλαμε ναρθηκα.ισως ειχαμε σοβαροτερο προβλημα...

Τελικα μονο εγω τον νανουριζα με του ''μανωλη την ταβερνα...'' και μετα αναριωτιεμαι ποιος φταιει που μου βγηκε θηριο....χαχαχαχα

χαχαχαχαχαχα:-D:grin::-D:grin:

Λαζάρενια τελικά το μετανοιώσες κ δεν θα πας για δουλειά;θα μείνεις με την μικρη καλλιτέχνιδα της άμμου;

.

οχι δεν το μετανιωσα.μετανιωσα για το αγχος μου και για τον πανικο που με πιανει.πρωτα με το καλο να τατκτοποιηθει η μικρη και μετα θα βρω κι εγω κατι σιγουρα.

το σιγουρο ειναι οτι προσπαθησα για καλο οποτε δεν στεναχωριεμαι.

απλα τωρα καταλαβαινω τι προσον εχω που μεγαλωνω εγω την κορουλα μου.

Μαρινα μου ολα θα πανε καλα θετικη σκεψη λιγη παραπανω προσοχη και θα περασει κι αυτο ;)

κοριτσια το ακουσατε αυτο;http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=36008&catid=7

στεναχωρεθηκα πολυ :(

εχω παθει σοκ!

ελεος πια!

(επειδη κι εμεις μεγαλωσαμε με το παλαιο ημερολογιο ,τωρα βεβαια που παντρευτηκα με το νεο ημερολογιο ακολουθω αυτο και εχω αλλαξει και ιδεολογια,αλλο θεμα αυτο,)

εχω παρακολουθησει πολλες τετοιου ειδους βαφτισεις οπως και της αδερφης μου της μικρης και περιτω να σας πω οτι ειναι ακρως επικυνδινο ειδικα για τοσο μικρα βρεφη!

θυμαμαι τον πατερα μου να φωναζει στον παπα να σταματησει το μυστηριο!!δεν εχω λογια να σας περιγραψω.

άσε φιλιω εστί βαφτίζονται σωστά λέει άσε με τους μουρλοπαπαδες και το παλιό ημερολόγιο άσε εγώ όσες φορές έτυχα να πάω σ βάφτιση σοκαριζόμουν και δεν ήμουν και μανά τώρα που είμαι και μάνα δεν αντέχω να βλέπω βγαίνω έξω

ακριβως!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλησπέρα μανουλεσ μου άσχημα νέα μας χάλασε το ψυγείο :(:(:(

βγάζει νερά από κάτω αχ αν σκάσω είμαι

ήθελε αλλαγή είναι το φοιτητικό μας 25 χρονών είναι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι να πάρω είμαι?

σε αναζήτηση ψυγείου

θελω ένα 180 εως 2 μετρά όχι ινοξ δεν μου αρέσει και είναι και ποιο ακριβά :mrgreen::mrgreen:

ενεργειακή κλάση Α

ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ????????????/

Ηλιάνα και εδώ, και παντού νομίζω, ζητάνε το βιβλιάριο υγείας του παιδιού για να αποδείξεις την ηλικία του. Τα παιδάκια μεχρί 2 ετών δεν πληρώνουν. Απλά εδώ δεν ήταν τόσο αυστηροί με το θέμα της ηλικίας, δηλαδή όπως είπα είχε γίνει το Μάρτη 2 και δεν πλήρωσε εισιτήριο. Όσο για το ψυγείο δνε έχω ιδέα τι να σου προτείνω. Όταν αγόρασα εγώ το πήρα γιατί μου άρεσε εξωτερικά και εσωτερικά......:tongue: Δεν μπορείτε να πείτε, είχα φοβερά κριτήρια.

Ηλιάνα και Λαζαρένια εύχομαι και στις 2 καλή τύχη και μακάρι να πάρουν τα παιδάκια στους Σταθμούς που θέλετε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλεσ μου άσχημα νέα μας χάλασε το ψυγείο :(:(:(

βγάζει νερά από κάτω αχ αν σκάσω είμαι

ήθελε αλλαγή είναι το φοιτητικό μας 25 χρονών είναι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι να πάρω είμαι?

σε αναζήτηση ψυγείου

θελω ένα 180 εως 2 μετρά όχι ινοξ δεν μου αρέσει και είναι και ποιο ακριβά :mrgreen::mrgreen:

ενεργειακή κλάση Α

ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ????????????/

γι αυτο κι εγω πηρα καινουριο γιατι ειχα βαρεθει να κανω αποψυξη.πηρα pitsos A ' κλασης ψυγειοκαταψυκτη.τωρα που εχει εκπτωσεις θα βρεις καλες τιμες.

inox δεν πηρα ουτε εγω γιατι λεκιαζει ευκολα.

ΛΑΖΑΡΕΝΙΑ μου δυο μέρες έμειναν ακόμη άντε να δούμε :D:D:D

δυο μερες μονο...μακαρι να μας τα παρουνε τα παιδακια μας.

1654096yn4fep17z7.gif

εμεις ηλιανα πηγαμε στους μαζοο τα χριστουγεννα και ηταν φοβερα.η μικρη καθησε σε ολη την παρασταση με ανοιχτο το στομα.ειναι φοβεροι και χαλαλι τα λεφτα τους.η μικρη δεν πληρωσε ηταν κατω των δυο αλλ εμεις δωσαμε 20 ετο ατομο.θα ξαναπηγαινα ευχαριστως.

γιοβανα μου ευχαριστω.να σαι καλα!

1654096yn4fep17z7.gif

γιοβανα ωραίος λόγο που πηρές ψυγείο ιχχιχι εμένα με ενδιαφέρουν χαρακτηριστικά χωρητικότητα κτλ το αν είναι όμορφο δεν με απασχολεί μένουμε σε ανοίκειο και όλα μας τα έπιπλα είναι τα φοιτητικά μας τωραισγα σιγα περνουμε καποια πραγματα

έξαλλου αν εις την κουζίνα μας ότι και αν μπει εκεί μέσα κουκλίστικο θα φαίνεται

ασε κωνκων μου λογο δουλειας εχω δει δυστηχως υπαρχουν πολλοι που το κανουν και λενε και την ατακα δεν παθαινει τιποτα τωρα να τους δω τι θα λενε κριμα πολυ κριμα μια αθωα ψυχουλα να φυγει τοσο αδικα :(

Ας μου πει κάποια τι είναι αυτό που διαβάζεται γιατί εμένα δεν μου το ανοίγει.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

λαζαρενια μου μακάρι να μας τα πάρουν πάντως το μέσον μου είπε ότι θα τον πάρουν στον άλλων και ίσως καταφέρει αν ρήξη τα τροφεία κάτι είναι και αυτό άντε να δούμε ..

Όσο για τους μαζου μου φανήκαν πολλά να δώσω 40 ευρώ ο δικός μου δεν κάθετε κάτω ούτε λεπτό είναι του τρεξίματος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...