Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινα μου λιγη υπομονη ακομα και θα φτιαξει.Ετσι κιααλλιως ειναι ζορικη ασθενεια ολοι το λενε αυτο,ειναι γνωστο... οποτε υπομονη και τιποτα αλλο.

Οσο για τις εξετασεις, ναι, δεν τις δινουν αν δεν εχει κλεισει ο φακελος.

Σου λενε απευθυνθηκες σε εμας για να παρακολουθησουμε και να επιλυσουμε μια κατασταση οχι απλα για να κανεις εξετασεις στο παιδι, θα παρεις το φακελο οταν εχουμε τελειωσει.

Στην αρχη μου κακοφανηκε και μενα αλλα μετα καταλαβα οτι ειναι απολυτως λογικο διοτι εμεις μπορει να ενδιαφερομαστε και να τρεχουμε τα παιδια μας καποιος αλλος ομως μπορει να επερνε τις εξετασεις και να μην εκανε τιποτα απο εκει και υστερα.Εχουν ευθυνη μεχρι να ολοκληρωθει το εργο τους.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου συγχωρήστε με που πάλι μπαίνω μόνο να σας πω τα νέα μας και δε σχολιάζω τα δικά σας αλλά πραγματικά δεν έχω κουράγιο. Οι εξετάσεις βγήκαν και είναι λίγο καλύτερες από τις προηγούμενες χωρίς ουσιώδη διαφορά, ο σίδηρος από 31 που είχε φτάσει είναι τώρα 35, δεν σύνεχίζω το θέμα με τα δημόσια νοσοκομεία, αναφέρω μόνο ότι μου έκαναν πόλεμο νεύρων για να μου δώσουν τις εξετάσεις τις οποίες πλήρωσα και μου τις έδωσαν λειψές. Τέσπα βγήκε και η τελευταία που περίμενα από το ιατρικό, επιβεβαιώνει ότι πέρασε λοιμώδη μονοπυρήνωση ο μικρός αλλά πια δεν έχει τα αντισώματα που δείχνουν ότι το περνάει αυτή τη στιγμή, πήγα και στην παιδίατρο τη δικιά μας που επέστρεψε και μου εξήγησε όλα αυτά που κανείς δεν έμπαινε στο κόπο (εκεί ήμουν και δεν απαντούσα στο τηλ Πικουλίνα) και μου είπε ότι πέραν του ότι τα όργανα θα αργήσουν ακόμα να επανέλθουν οπότε εξακολουθούμε και τον προσέχουμε σε σημείο υστερίας και θα επανέλθει σταδιακά, μας ανησυχεί μόνο που η μία εξέταση από τις 3 που αφορούν στην πήξη του αίματος δεν έχει φτιάξει ακόμα, οπότε θα την επαναλάβουμε και βλέπουμε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για το ενδιαφέρον, πάω να ξαπλώσω μήπως και ηρεμήσουμε λιγάκι.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοια ανωριμοτητα απο τους γιατρους.

μπηκατε σε τετοια ταλαιπωρια και δεν σας δινανε και τις εξετασεις απο πανω?

εχεις ολα τα δικια να εκνευριζεσαι .τωρα ομως αυτο ππου ειναι το πιο σημαντικο ειναι να γινει καλα ο μικρος και ολα θα ξεπεραστουνε!

κουραγιο και υπομονη σε ολη την οικογενεια σου.

να προσπαθεις να εισαι ηρεμη μαρινα μου και οσο για το ευχελαιο να κανεις οπωσδηποτε!

εγω θυμιατιζω συνεχως και αναβω καντηλακι.

1654096yn4fep17z7.gif

αχ ριτα μου υποφερω.ειχα τρια χρονια να το παθω για τον λογο οτι δεν καθομουν στον ηλιο.ο αντρας μου δε υποφερει καθε χρονο μολις τον δει λιγο ο ηλιος.βαζω αντιηλιακο αλλα καηκα οταν μπαινω με την μικρη μεσα στην θαλασσα.θα ακολουθησω τις οδηγιες σου.

ευχαριστω!

ασε ριτα δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι τι ταλαιπωρια τραβηξατε.

ο γρηγορακης πως ειναι τωρα?παταει καλα?

Μια χαρα παταει και τρεχει και πηδαει και ξεσαλωνει....:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μια χαρα παταει και τρεχει και πηδαει και ξεσαλωνει....:tongue:

παντα ετσι να ειναι στην ζωη του!!!

κι ας κουραζεσαι εσυ μανουλα..........χαλαλι με τετοιοπαληκαρι!!!

να μου τον φιλισεις!:-D

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Αχ Λαζαρένια μου με συγκίνησες με το τραγουδάκι που αφιερώνεις στην κορούλα σου......

Εγώ από μικρή της τραγουδάω αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=02sAvABiVXE πιο παλιά την νανούριζα κιόλας με αυτό. Έχεις δίκιο για τις στιγμές που περνάμε με τα παιδιά μας. Και εγώ τώρα στις διακοπές το νιώθω πάρα πολύ αυτό και το χαίρομαι. Τώρα κατάλαβα πόσο μου έλειψε μέσα στο Χειμώνα........:(:(

Σκληρά ισχία είχε και η Αλεξάνδρα μου και για περίπου 8 μήνες φορούσε διπλή πάνα......ξεπεράστηκε όμως έτσι απλά.

Μαρινάκι μου δεν είναι θετικό ότι ανέβηκε ο σίδηρος; Τι έγινε με το εξάνθημα και την πρησμένη κοιλίτσα; Υποχώρησαν αυτά;

Ρίτα τι την ήθελες βρε εσύ την απόψυξη πριν φύγετε; Θα κατεβάσεις γενικό; Πόσο θα λείψετε;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιοβαννα μου ποτε δεν αφηνω τροφιμα στην καταψυξη οταν λειπουμε ιδιως κρεατα γιατι δεν θα εινα κανεις εδω και αν τυχει τιποτα ,καμμια βλαβη ή μεγαλη διακοπη θα βρωμισουμε....25 μερες θα λεψουμε περιπου.

Οσο για τις ωρες με τα παιδια μας...δεν υπαρχει τιποτα σημαντικοτερο.Τιποτα πιο δημιουργικο απο το να μεγαλωνεις εναν ανθρωπο. Ειδες πως ειναι Λαζαρενια μου ?γκρινιαζουμε για να φυγουμε απο το σπιτι και οταν πλησιαζει η ωρα το μετανιωνουμε...και εγω το ιδιο εχω παθει τωρα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγώ πάλι της τραγουδάω του τσαλίκη το πάρα πολύ...τα πάνω κάτω έφερες μωρό μου εσύ!

Μαρινάκι μου υπομονή κοπέλα μου.

Ρίτα εγώ δεν έκανα πότε απόψυξη.

Λαζάρενια τελικά το μετανοιώσες κ δεν θα πας για δουλειά;θα μείνεις με την μικρη καλλιτέχνιδα της άμμου;

Γιατί κ πάλι βγάζει νερα το πλυντ ρούχων μου ρε κορίτσια;είχε σταματήσει μόνο του κ τώρα πάλι τα ίδια.

Ξεκινάω νέα πανότούρτα αυτές τις μέρες.για τον ανηψιό που έρχεται...

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Μαρινα μου ολα θα πανε καλα θετικη σκεψη λιγη παραπανω προσοχη και θα περασει κι αυτο ;)

κοριτσια το ακουσατε αυτο;http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=36008&catid=7

στεναχωρεθηκα πολυ :(

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Μαρίνα μου χαιρομαι που οι εξετασεις είναι καλύτερες!

Ιωάννα μου καλές οι εξετασεις έτσι? Ποτε θα τις πας στην γιατρό σου?

Λαζαρενια μου μια χαρα σας βρισκω μάνα και κορη με τα μπανάκια σας!

Ρίτα μου εγω το ψυγείο το είχα παρει no frost και σωθηκα.

Περιμενω να ερθει ο καλός μου απο το γυμναστηριο και μετά περπάτημα..... Κουραστηκα να περπαταω βρε κορίτσια... ευτυχώς φυσαει λιγακι.

Ο μικρός ακομα 2 μερες σχολειο και μετα διακοπες! Βγαίνουν και τα αποτελεσματα την Παρασκευη για τις επανεγραφες.

κοριτσια το ακουσατε αυτο;http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=36008&catid=7

στεναχωρεθηκα πολυ :(

Βρε vatraxaki μου τί ηταν κ αυτό:shock:... Ελεος δηλαδή, πόσα κιλά μ@λ@κ@ς ήταν αυτος:evil:. Να χάνονται ζωες έτσι στα καλά καθούμενα....

Αχ δε ξερω βρε Κων κων εμεις τοτε που το πηραμε μας ειπαν οτι ειναι καλυτερο το ψυγειο με τα 2 μοτερ και ετσι δεν πηραμε no frost...και οχι τιποτα αλλο αλλα ηταν και πανακριβο...

Καλα μια φορα το 6μηνο και αν το κανω...

Αχ βατραχακι τι ηταν αυτο?????????Πω πω θεεε μου....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κωνκων μου ποτε πας στο γιατρο;εχεις καθολου διαστολη;

Πάω τη Δευτερα για να κλεισουμε ραντεβου. Το μωρό είναι πολύυυυ ψηλά ακομα και δεν το βλέπω να κατεβαίνει. Απλά θα ήθελα να σπάσουν τα νερά πρωτα και ας κάνω πάλι καισαρική. Μεχρι 10 Αυγουστου μας εχει πει.... για να δουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...