Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι τις σημειώνω κάθε μέρα που παίρνω. Σχετικά με το γυναικολόγο δεν του έχω πει κάτι, πέρα απο την τελευταία φορά που με παρέπεμψε ο ίδιος σε ενδοκρινολόγο (λόγω της οριακής καμπύλης) απο τότε δεν του ξαναμίλησα. Λες να μιλήσω και μαζί του να του τα πω;:confused:

οχι δεν νομιζω στην επομενη επισκεψη απλα πες του το θα σου πει την γνωμη του.

εμενα ηταν υπερ της διατροφης και εχει μεγαλο κολλημα με τα κιλα αφου με οταν με ειδε μετα την γεννα και ειχα χασει τα κιλα ηταν μεσα στην τρελη χαρα χαχα απλα να ξερεις οταν εχουμε ζαχαρο στην εγκυμοσυνη προσεχουμε τους δεικτες αναπτυξης του μωρου γιατι το ζαχαρο κανει μακροσωμια δηλαδη μεγαλα μωρα χωρις ομως προβλημα υγειας!

αν αναπτυσεται φυσιολογικα το μωρο τοτε ολα καλα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Σε ευχαριστώ πολύ βρε Βατραχάκι μου για την καθοδήγηση, η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα αρκετά με τη περίπτωσή μου αλλά δε βοήθησε και το γεγονός ότι ο γιατρός με άφησε μετέωρη στο θέμα της διατροφής. Επειδή δεν έχω τελειώσει τις μετρήσεις που μου έχει δώσει να κάνω (μία βδομάδα μου είπε) κοιτάζω να ξεμπερδέψω μ'αυτό και μετά θα δω τι θα μου πει πάλι και όπως σου είπα αν κρίνει ότι δεν πρέπει να πάρω ινσουλίνη , απλά θα προσέχω απο μόνη μου , αν μου πει για ινσουλίνη τότε σίγουρα θα επισκεφθώ κάποιον άλλον.

ναι Κικιτσα μου ...τα χταποδια απο μενα και τα ψαρακια απο την κορη μου και τον γαμπρο μου....παω για μπανακι

την πιο υγιεινή διατροφή κάνετε, μακάρι να έτρωγα και εγώ ψαράκια κάθε μέρα. Έχω τον μπαμπά μου όμως που μία στο τόσο πιάνει το κατιτίς και μας κερνάει μαμά και γιο.

Σε ευχαριστώ πολύ βρε Βατραχάκι μου για την καθοδήγηση, η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα αρκετά με τη περίπτωσή μου αλλά δε βοήθησε και το γεγονός ότι ο γιατρός με άφησε μετέωρη στο θέμα της διατροφής. Επειδή δεν έχω τελειώσει τις μετρήσεις που μου έχει δώσει να κάνω (μία βδομάδα μου είπε) κοιτάζω να ξεμπερδέψω μ'αυτό και μετά θα δω τι θα μου πει πάλι και όπως σου είπα αν κρίνει ότι δεν πρέπει να πάρω ινσουλίνη , απλά θα προσέχω απο μόνη μου , αν μου πει για ινσουλίνη τότε σίγουρα θα επισκεφθώ κάποιον άλλον.

ολα καλα θα πανε γλυκια και θα φερεις στον κοσμο ενα υγιεστατο γλυκο μωρακι φιλια!

παω να κανω καμια δουλεια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

κικη μου τι επεστρεψα,αυτη την βδομαδα και την αλλη θα ειμαι εδω και μετα αδεια αλλες 2 βδομαδες.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Πετρούλα μου μπράβο που κρατάτε όλες τις νηστείες. Εγώ πριν το Πάσχα κάνω μόνο. Τον 15Αύγουστο όμως έχω τάμα και φτιάχνω άρτους.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια Ιωαννα μου, ως εγκυος και μετα ως θηλαζουσα δεν μπορω να κρατησω ολοκληρες τις νηστειες..Τις 2 τελευταίες εβδομαδες μόνο προσπαθω να μην τρωω κρεας και Τεταρη-Παρασκευη μαγειρευω λαδερά, ετσι εμαθα και απο τη μαμα μου

Πετρούλα τι κάνει ο Αναστάσης; Εσύ πως τα πας με τη ζέστη;

Καλα είναι Κικη μου..χτες τον πήγα σε μια καινουρια παιδιατρο που ανοιξε και εμεινα πολύ ευχαριστημενη!!Μείναμε σχεδον μια ωρα εκει, αφου τον ακροαστηκε για κανενα 10λεπτο - και ενω οι άλλοι που τον πήγα τον ακουγαν καθαρό -διεκρινε μια μικρη μεταλοιμωδη τραχειτιδα (πέρασε δλδ την ιωση στις διακοπές χωρις ωστοσο να εχουν καθαρισει οι βρογχοι του για αυτο και εχει αυτον τον περιστασιακο βηχα) και μας εδωσε το spiropent

Εγω με τη ζεστη ημουν πάντα ανθεκτική..Πήγαμε την καλύτερη περιοδο διακοπές γιατι τοτε εδω εκανε καυσωνα και δεν καταλαβα τπτ..Αρχισα να μη βολευομαι ομως στον υπνο και αυτο ειναι που με ενοχλει περισσότερο

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

γυρισα και εγω ...ειχα παει στο ικα να παρω τις εξετασεις μου του προγεννετικου ελεγχου μετα απο ενα μηνα!!!το αποτελεσματα τα διαβαζω καλα..να δουμε τι θα μας πει και η γιατρος ..

Κικο μου πρατεις πολυ σοφα που πας και σε 2ο γιατρο ...ολα θα πανε καλα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Απο την αλλη αυτο που με ενδιαφερει πανω απο ολα σε σχεση με το παιδι μου ειναι να μου μιλανε υπευθυνα, χωρις να με βλεπουν ως τσεπη.Αν χρειαστει να τα δωσω θα το κανω αν παλι δε χρειαζεται αρνουμαι να υποβαλω το παιδι μου στη διαδικασια μιας νοσηλειας και τον εαυτο μας σε ψυχολογικο πολεμο,ειτε δωρεαν ,ειτε επι πληρωμη αν αυτο δεν ειναι απαραιτητο.Καλα και τα μονοκλινα και το σερβις αλλα πανω απο ολα μετραει σε τι γιατρο θα πεσεις.απειροι υπαρχουν παντου.

Εντωμεταξυ ειναι και προσωπικο το θεμα.Για τον ιδιο γιατρο θα ακουσεις και καλα και κακα.Ειναι τι ταιριαει σοτν καθενα.

συμφωνω απολυτα μαζι σου.

Ας σας πω κι εγώ την περιπέτεια όταν γέννησα...επειδή ο Αστέρης ερχόταν με ισχιακή προβολή και καθόταν μήνες πάνω στα ισχία του, τον πέρασαν από ακτίνες και διαπίστωσε ο παιδίατρος της κλινικής πως το παιδί έχει πρόβλημα με τα ισχία του κι όχι θα χρειαστεί διπλοπάνες και διάφορα τέτοια. Τι με θες εμένα...και δώστου κλάμα....όταν γύρισα σπίτι ευτυχώς οι κυρίες της γειτονιάς μου σύστησαν τον γιατρό του ΙΚΑ που είναι πολλά χρόνια εδώ παιδίατρος. Τον πήρα τηλ και ήρθε να δεί τον μικρό που είχε και ίκτερο και να κάνει τις πρώτες εξετάσεις. Του έδωσα το βιβλιάριο υγείας του Αστέρη να διαβάσει την διάγνωση για τα ισχία. Το διαβάζει κι αρχίζει να κάνει κάποιες εξετάσεις στον μικρό...μου λέει "Αλεξάνδρα το μωρό δεν έχει τίποτε" του λέω "βρε είσαι σίγουρος;" μου λέει "αυτές οι κινήσεις που το κάνω θα τον έκαναν να τσιρίζει αν είχε και πρόβλημα και χώρια του ότι τα ισχία του αν είχα πρόβλημα δεν θα μπορούσα να του κάνω κάποια κινήσεις για να ανοίξουν"

Ο γιατρουδάκος στην κλινική ήταν νέος...άνοιγε ιατρείο και πιθανότατα ήθελε πελατεία.

το ιδιο προβλημα αντιμετωπισαμε κι εμεις αλλα αμεσως εκανα υπερηχο στο παιδι για να βεβαιωθουμε.

ειχα τις αντιρησεις μου γι αυτο και δεν ακουσα κανεναν παρα μονο την γιατρο και την διαιασθηση μου.

συγγενεις μου λεγανε διαφορα περιστατικα με τα ισχια και οτι δεν ειναι τιποτα.

εγω ομως το εψαξα και της φορεσαμε τελικα ναρθηκες για εξι μηνες.

μεχρι να περπατησει ειχα πολυ αγχος αλλα τελικα ολα καλα.

και να που η γειτονισσα μου ειχε το ιδιο προβλημα με το κοριτσακι της και δεν το προσεξανε καλα και αυτην την στιγμη κουτσαινει.

ειναι καποια πραγματα πολυ λεπτα και θελουνε ψαξιμο.

και να σας πω οτι εδω στο νοσοκομειο ενας ειδικευομενος ηταν αυτος που ειχα σαν γιατρο και με προσεξε παρα πολυ και με βοηθησε.

οταν εφυγε απο εδω με μεταθεση πηρα κι εγω την αποφαση κι εφυγα και τελικα γεννησα στα μερη μου.

δεν πηγα σε ιδιωτικο λογω οτι φοβηθηκα οτι αν τυχον γινει κατι θα με τρεξουν στο νοσοκομειο.

γεννησα μια χαρα στο δημοσιο και οι μαιες παρα πολυ καλες,ασχετα αν ο γιατρος μου πανω στην ωρα του τοκετου εβγαλε τον ωμο της μικρης μου.

αλλο θεμα αυτο.

συμφωνω πανω απο ολα να βρεις τον ανθρωπο που σε εμπνεει!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

και συνεχιζω με τα νεα μας.

εμεις με την μικρη παμε καθε μερα για μπανακι πρωι απογευμα και περναμε υπεροχα.πιο τελεια δεν θα γινοταν.και σκεφτομαι τωρα τι στιγμες θα εχανα απο το παιδι μου α πηγαινα για δουλεια.

κανουμε μπανιο και ταργουδαμε.ζωγραφιζουμε στην αμμο και μαζευουμε πετρουλες.μετα ριχνουμε τις πετρουλες στην θαλασσα για να τις φανε τα ψαρακια.

'' μαμα εχει πολλες ψαρες εδω'' λεει η λαζαρενια μου.

και σκαμε στα γελια.

δεν ειναι πολυ θαραλαια οσον αφορα την θαλασσα γιατι φοβαται να μην μπει νερο στα ματακια της.

κατα τα αλλα εχει ξεθαρεψει πολυ και μιλαει ακαταπαυστα και καθαρα.

συνεννοουμαστε καταπληκτικα !!!

με την πανα μονο βραδυ την φοραμε και πολλες φορες ξυπναει στεγνη.

την πιπιλα την κοβει απο μονη της.

μου λεει ''οχι μαμα μονο η μπεμπα φοραει''

το μπιμπερο ακομα το κραταμε αλλα θα της παρω εκπαιδευτικο τωρα μπας και το κοψουμε κι αυτο!

αυτα τα λιγα απο μας.

σας διαβασα περιληπτικα γιατι εχω μια φαγουρααααα απαπαπαπα.

εχω προβλημα με τον ηλιο.βγαζω σπυρια κοκκινιλες και με τρωνε αφανταστα.το ιδιο προβλημα εχει και ο αντρα ς μου ακι πρεπει να παμε σε αλλεργιολογο.

ολη μερα με πεπανθολ ειμαι.

το μαρινακι ειναι καλα?

οι εγγυουλες μας?

ιωαννα μας πως εισαι?

κικο ολα καλα εσυ με την διατροφη?

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρενια μου φωτοδερματιτιδα λεγεται αυτο που εχεις και επειδη εχω τρεξει ουκ ολιγες φορες σε τοπικα νοσοκομεια για αυτο το λογο σε δικαοπες μια ειναι η λυση: αντιηλιακο με πολυ υψηλο δεικτη(το bepanthoι το αντιηλιακο ειναι ιδανικο).Οχι εναλλαγες σε αντιηλιακα, οχι ηλιοθεραπεια(εγω κανω λιγο) και μολις γυρνας στο σπιτι βαζεις πανω στις κοκκινιλες φενιστιλ.Μολις οπορροφηθει βαζεις betonovate.Θα εχεις παρατηρησει οτι αν δεν πας για μπανιο 2-3 μερες σβηνουν....

Ειδημονας ειμαι στα αλλεργικα.:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και πολυ καλα κανατε Λαζαρενια για τα ισχια....ασε, γιατι τραβηξαμε τοσα με το ισχιο τωρα με την υμενιτιδα που ετυχε που αν ειχαμε και θεμα εκ γενετης με τα ισχια θα μας επαιρνε μηνες να το ξεπερασουμε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια μου συγχωρήστε με που πάλι μπαίνω μόνο να σας πω τα νέα μας και δε σχολιάζω τα δικά σας αλλά πραγματικά δεν έχω κουράγιο. Οι εξετάσεις βγήκαν και είναι λίγο καλύτερες από τις προηγούμενες χωρίς ουσιώδη διαφορά, ο σίδηρος από 31 που είχε φτάσει είναι τώρα 35, δεν σύνεχίζω το θέμα με τα δημόσια νοσοκομεία, αναφέρω μόνο ότι μου έκαναν πόλεμο νεύρων για να μου δώσουν τις εξετάσεις τις οποίες πλήρωσα και μου τις έδωσαν λειψές. Τέσπα βγήκε και η τελευταία που περίμενα από το ιατρικό, επιβεβαιώνει ότι πέρασε λοιμώδη μονοπυρήνωση ο μικρός αλλά πια δεν έχει τα αντισώματα που δείχνουν ότι το περνάει αυτή τη στιγμή, πήγα και στην παιδίατρο τη δικιά μας που επέστρεψε και μου εξήγησε όλα αυτά που κανείς δεν έμπαινε στο κόπο (εκεί ήμουν και δεν απαντούσα στο τηλ Πικουλίνα) και μου είπε ότι πέραν του ότι τα όργανα θα αργήσουν ακόμα να επανέλθουν οπότε εξακολουθούμε και τον προσέχουμε σε σημείο υστερίας και θα επανέλθει σταδιακά, μας ανησυχεί μόνο που η μία εξέταση από τις 3 που αφορούν στην πήξη του αίματος δεν έχει φτιάξει ακόμα, οπότε θα την επαναλάβουμε και βλέπουμε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για το ενδιαφέρον, πάω να ξαπλώσω μήπως και ηρεμήσουμε λιγάκι.

mGKop3.png60Jvp3.png

Λαζαρενια μου φωτοδερματιτιδα λεγεται αυτο που εχεις και επειδη εχω τρεξει ουκ ολιγες φορες σε τοπικα νοσοκομεια για αυτο το λογο σε δικαοπες μια ειναι η λυση: αντιηλιακο με πολυ υψηλο δεικτη(το bepanthlo το αντιηλικακο ειναι ιδανικο).Οχι εναλλαγες σε αντιηλιακα, οχι ηλιοθεραπεια(εγω κανω λιγο) και μολις γυρνας στο σπιτι βαζεις πανω στις κοκκινιλες φενιστιλ.Μολις οπορροφηθει βαζεις betonovate.Θα εχεις παρατηρησει οτι αν δεν πας για μπανιο 2-3 μερες σβηνουν....

Ειδημονας ειμαι στα αλλεργικα.:tongue:

αχ ριτα μου υποφερω.ειχα τρια χρονια να το παθω για τον λογο οτι δεν καθομουν στον ηλιο.ο αντρας μου δε υποφερει καθε χρονο μολις τον δει λιγο ο ηλιος.βαζω αντιηλιακο αλλα καηκα οταν μπαινω με την μικρη μεσα στην θαλασσα.θα ακολουθησω τις οδηγιες σου.

ευχαριστω!

Και πολυ καλα κανατε Λαζαρενια για τα ισχια....ασε, γιατι τραβηξαμε τοσα με το ισχιο τωρα με την υμενιτιδα που ετυχε που αν ειχαμε και θεμα εκ γενετης με τα ισχια θα μας επαιρνε μηνες να το ξεπερασουμε...

ασε ριτα δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι τι ταλαιπωρια τραβηξατε.

ο γρηγορακης πως ειναι τωρα?παταει καλα?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...