Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ιωαννα πολυ μου αρεσει το παιδι παρεα με τις κοτες...

μαμα οσο ειχε υγρασια ειχε και δροσια τωρα πρεπει να βαλουμε και ενα κλιματιστικο κατω γιατι θα σκασουμε.

τι κανουν τα αυτια σου???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κανουν τα αυτια σου???

μμμμμμ ενα ειναι το αυτι που ποναει.....θα ελεγα λιγο καλυτερα απο χτες γιατι εβαλα σταγονες, θα παρω και οτωασπιδες για να κανω τις βουτιτσες μου και αν δω τα σκουρα θα πω bye bye bye τις βουτιες για φετος

βικουλινη παρε τηλ στο σπιτι θελω να σε ρωτησω κατι αλλα εως τις 9.45 γιατι μετα θα παω στο χωριο για ψωνια

Καλημέρα μανούλες μου έτοιμα τα φασολάκια τετάρτη σήμερα :D:D:D

μαρινακι περιμένω νέα σου καλή μου

σήμερα ποναω ποιο πολύ αχχχχχχχχχχ:(:(:(:(

ο καιρός ελπίζω:?:???:

και να μην πάω έτσι μέχρι την γέννα:(:(:(

ο Άντρας μου λέει το πρωί αυστηρά όταν του κλάφτηκα λίγο

κάθισε καθόλου αυτός ο κολος ?

έκατσε ποτέ αφού δεν ξεκουράζεσαι .??????? :(:(:(

τι να σου κάνει η μέση και πολύ αντέχει

η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκουράζομαι καθόλου αλά δεν μπορώ να κάθομαι ξάπλα τώρα που είμαι καλά άμα με πόνεϊ πολύ θα τεζάρω μια και καλή..

φιλία πάω φούρνο με τον μικρό και να παρά κάτι λεπτομέρειες

από σουπερ που χτες ξεχάσαμε

χαζεύαμε και πήραμε ένα σορό μπούρδες:tongue::tongue::tongue:

και ξέχασαμε τα ουσιαστικά ψώνια

θα γυρίσω και ξεκίνησα να μαζεύω για διακοπας :D:D:D

πολύ πράγμα μαζεύω πάλι και νευριάζω :twisted:

:tongue::tongue:

Kαλημερα μανουλες!!!

Μαρινα μου πως ηταν η βραδια σας??Πως ειναι το παιδι???

Ιωαννα πες πως εφυγες!!!Δυο μερες ισον μια ίσον καμία...:D:D

Φωτεινη γεια στα χερακια σου!! (τα πονεμενα..)

Χταποδομακαροναδα ακουω και δεν κρατιεμαι!!!!!

Κοριτσια απο τους γιατρους ιδιωτικους ή δημοσιους η καθε μια μας εχει διαφορετικη εμπειρία..Σιγουρα η ταλαιπωρια ειναι μεγαλύτερη στα νοσοκομεια και απο την άλλη στις κλινικες πληρωνοντας γινεται αμεσα η δουλεια σου χωρις καθυστερησεις αλλα αυτο δεν σημαινει πάντα οτι πρεπει να γινεται ετσι...Στο βωμο του χρηματος γινονται και περιττες εξετασεις και επεμβασεις..

Μακαρι αχρειαστοι να ειναι αλλα επειδη ειμαστε ανθρωποι οταν ερχεται η ωρα να επισκεφτουμε γιατρους τουλάχιστον να πεφτουμε και σε ανθρωπους...

Πάω να κλείσω τη χυτρα μου, μοσχαρακι με μπαμιες σημερα...(Αυτη την εβδομαδα Τεταρτη και Παρασκευη τρωμε κρεας λόγω της επερχόμενης νηστειας:wink:)

Βικυ σε εχασα!!!!!Εχω και το μπρελοκακι σου

Βρε παιδια η Ελένη δεν ηρθε ακομη???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Πάω να κλείσω τη χυτρα μου, μοσχαρακι με μπαμιες σημερα...(Αυτη την εβδομαδα Τεταρτη και Παρασκευη τρωμε κρεας λόγω της επερχόμενης νηστειας:wink:)

Βρε παιδια η Ελένη δεν ηρθε ακομη???

καλημερακοπελα μου

Καλά εγώ τελείως τζαζ:confused::confused::confused::confused: την ξέχασα την νηστεία από Κυριακή

ευχαριστούμε για την ενημέρωση πετρούλα

όσο για την Ελένη της τηλ χτες και δεν το σήκωνε ανησυχώ να έπαθε κάτι ?

θα ξανά πάρω τωρα παρε και εσυ

πηρα το παιδακι μου τηλ.

τι κανεις χρηστο??

καλα???

που θα πας ??

τοτες γεια γεια ...

Με φτυνει το παιδι μου για τις κοτες..

Χαχα έχει ενδιαφέρων στης κότες

:tongue::tongue:

Kαλημερα!

Καλα εχω τοσο συμμαζεμα για να φυγουμε.. δε ξερω απο που να αρχισω...

Ο δε Γρηγορης ολη νυχτα ετρεχε απο το δωματιο του στην κρεβατοκαμαρα μας και πισω...Οχι δε ηθελε να ερθει στο κρεβατι μας...κατι σκεφτοταν φαινεται και ξυπναγε. εριχνε ενα τρεξιμο, βουρρρρρρρ το ποδοβολητο στα παρκε και μετα ξαναπισω...

Πω πω αυπνια...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα!!!!!! :):):):):)

Σουλίτσα μου γιατί είσαι να σκάσεις; Τι έγινε κορίτσι μου;

Ιωάννα παρουσιάζουν ενδιαφέρον οι κότες;;; :D:D:D:D:D

Πετρούλα μου μπράβο που κρατάτε όλες τις νηστείες. Εγώ πριν το Πάσχα κάνω μόνο. Τον 15Αύγουστο όμως έχω τάμα και φτιάχνω άρτους.

Κανένα νέο από το Μαρινάκι μας :confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Γιοβαννα μου θα πατε για μπανιο;

εμας δυο μερες εβρεχε και δεν πηγαμε σημερα λεμε να παμε εχει παλι ηλιο και ζεστη!!!!!

Θα πάμε Φιλιώ μου. Εδώ δεν έβρεξε αλλά έχει δροσίσει αρκετά και φυσάει. Το μπανάκι μας θα το παμε όμως........:tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κορίτσια καλημέρα , πως είστε;

Μαρινάκι μου περάσατε ήσυχη βραδιά ; μακάρι να κύλησαν όλα ήρεμα.

Κορίτσια σχετικά με τα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία θα γίνω και εγώ γραφική και θα πω ότι είναι θέμα γιατρού –ανθρώπου που θα πέσεις αλλά και της δικής μας προσωπικότητας και απαιτήσεων που έχουμε , γιατί μη ξεχνάμε ένας γιατρός που για ʽμένα θεωρείται top για κάποιον άλλον μπορεί να είναι μεγάλη απάτη.

Μακάρι όλος ο κόσμος να έβλεπε τα νοσοκομεία μόνο απʼέξω αλλά δυστυχώς έρχεται η ώρα που όλοι θα μπούμε και μέσα και τότε θα πρέπει να έχουμε το θεό μαζί μας και ο γιατρός που θα πετύχουμε να μας βλέπει ως άνθρωπο και όχι ως πενηντάυερω.

Ιωάννα μου εγώ είμαι ήρεμη ότι όταν ο μικρός δεν έρχεται να μου μιλήσει στο τηλέφωνο , σημαίνει ότι περνάει καλά, συνεπώς οι κότες το κάνανε το θαύμα τους , πέρα από το αυγουλάκι τους προσφέρουν και θέαμα στο Χρηστάκη.χιχι:D

Γιοβαννούλα καλό μπανάκι να έχετε.

Ρίτα ετοιμάζεστε , αχ τι ωραία πόσο σας χαίρομαι που φεύγετε, εγώ η άχρηστη ακόμα τίποτς δεν έχω κλείσει.

Πικουλίνι μη τη πιέζεις τη μπέμπα, είναι μικρούλα ακόμα γιʼαυτό και αντιδράει έτσι και εμάς πέρυσι ο μικρός δεν ήθελε ούτε να τη βλέπει , φέτος όμως δεν τον ξεκολλάς από δάυτη.

Σουλίτσα τι έπαθες καλέ;

Κυρία Φωτεινή σας χαίρομαι με τα χταποδάκια σας, φαντάζομαι καμάρι τώρα που μαγειρεύετε αυτά που εσείς με τα χεράκια σας πιάσατε;

Κωνκων καλή βολτίτσα να έχεις.

Πετρούλα τι κάνει ο Αναστάσης; Εσύ πως τα πας με τη ζέστη;

Βικάκι εσύ επέστρεψες στη δουλειά;

Ηλιάνα περαστικά με τη μέση, άτιμο πράγμα μπορώ να πω.

Μήπως η Μαελένη δεν έχει φύγει ακόμα από τις διακοπές;

Βατραχάκι μου να σου πω την αλήθεια δεν ακολουθώ τη διατροφή , προσπαθώ όσο μπορώ να ελαττώσω τις ποσότητες που ανεβάζουν το σάκχαρο και έχω κόψει μαχαίρι τα γλυκά και χυμούς, τις τελευταίες μέρες έχει πέσει αρκετά μάλιστα μπορώ να πω ότι φτάνει και τα 56 μετά το βραδυνό, μόνο εχθές το μεσημέρι που έφαγα (όπως έτρωγα παλιά χωρίς περιορισμούς) και το μέτρησα μετά από μια ώρα είχα 150 αλλά στη 2η έπεσε στα 86. Σήμερα θα τον πάρω τηλέφωνο πάλι να δω τι θα μου πει και από ʽκει και πέρα βρήκα και έναν 2ο ενδοκρινολόγο για να πάρω μια 2η συμβουλή μόλις κλείσω τη βδομάδα.

Βατραχάκι μου να σου πω την αλήθεια δεν ακολουθώ τη διατροφή , προσπαθώ όσο μπορώ να ελαττώσω τις ποσότητες που ανεβάζουν το σάκχαρο και έχω κόψει μαχαίρι τα γλυκά και χυμούς, τις τελευταίες μέρες έχει πέσει αρκετά μάλιστα μπορώ να πω ότι φτάνει και τα 56 μετά το βραδυνό, μόνο εχθές το μεσημέρι που έφαγα (όπως έτρωγα παλιά χωρίς περιορισμούς) και το μέτρησα μετά από μια ώρα είχα 150 αλλά στη 2η έπεσε στα 86. Σήμερα θα τον πάρω τηλέφωνο πάλι να δω τι θα μου πει και από ʽκει και πέρα βρήκα και έναν 2ο ενδοκρινολόγο για να πάρω μια 2η συμβουλή μόλις κλείσω τη βδομάδα.

καλημερα κικο μου!

τις σημειωνεις καπου τις μετρησεις σου;σου εδωσε ειδικο μπλοκακι;

απλα προσεχε να ξερεις οτι οσο περναει ο καιρος θα ανεβενουν και οι τιμες μην αγχονεσαι ειναι φυσιολογικο!

απλα αν και με διατροφη ειναι πολυ ανεβασμενες τοτε χορηγουν ινσουλινη!

ο γυνακολογος σου ειναι ενημερομενος ετσι;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλημερα κικο μου!

τις σημειωνεις καπου τις μετρησεις σου;σου εδωσε ειδικο μπλοκακι;

απλα προσεχε να ξερεις οτι οσο περναει ο καιρος θα ανεβενουν και οι τιμες μην αγχονεσαι ειναι φυσιολογικο!

απλα αν και με διατροφη ειναι πολυ ανεβασμενες τοτε χορηγουν ινσουλινη!

ο γυνακολογος σου ειναι ενημερομενος ετσι;

ναι τις σημειώνω κάθε μέρα που παίρνω. Σχετικά με το γυναικολόγο δεν του έχω πει κάτι, πέρα απο την τελευταία φορά που με παρέπεμψε ο ίδιος σε ενδοκρινολόγο (λόγω της οριακής καμπύλης) απο τότε δεν του ξαναμίλησα. Λες να μιλήσω και μαζί του να του τα πω;:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...