Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινάκι μου καλά κάνατε και πήρατε το παιδάκι σας σπίτι...που να ηρεμήσει εκεί στο χάος μου λες; Τα περάσαμε κι εμείς με νοσοκομείο και δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι...κι εμείς την επόμενη μέρα υπογράψαμε και τον πήραμε στο σπίτι!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινα τα διαβαζω και φριττω ...

επειδη ετυχε να περασω με 3 ημερων τον Χρηστο (λογω του προβληματος της ριαβοποδιας)απο δημοσια και ιδιωτικα νοσοκομεια για αυτο και τα αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι ..

Πιστευω οτι την ξερετε την ιστορια μας που παμε στο παιδων στον διευθυντη της ορθοπαιδικης (κακο χρονο να εχει..)και μας λεει με παιδακι 2 ημερων οτι το παιδι θα χρειαστει 4 εγχειρισεις γυψους μεχρι 1 ετους και κατα πασα πιθανοτητα να μην περπατησει και καλα ..για το κοστος λεει θα τα βρουμε λεει αργοτερα ..Θα επρεπε καθε 20 μερες να εκανε εισαγωγη στο νοσοκομειο για αλλαγη γυψων και καθε φορα ναρκωση ..Πηραμε τα παιδι με κλαμματα και φυγαμε ..

Μετα μου κατεβηκε σαν ιδεα οτι υπαρχουν και ιδιωτικα νοσοκομεια και μπορει μεν να τα σκασαμε χοντρα αλλα το παιδι μας 40 ημερων ειχε πολυ μεγαλη βελτιωση ,ειχαμε ανθρωπινη αντιμετωπιση ,αμεση εξυπηρετηση και το οσοι εχουν δει τον Χρηστο θα ξερουν οτι δεν εχει κανενα μα κανενα προβλημα ..

Με το εγκαυμα αν πηγαιναμε στο παιδων οπως η γειτονισσα διπλα δυστυχως θα ειμασταν με αλλα 6-7 παιδια στο δωματιο ,χωρις μπανιο και γιατρο να περναει για 1 λεπτο ..Στο ιατρικο ολη μερα και ολη νυχτα περναγαν γιατροι ..ειχε το μωρο δικο του δωματιο στο διπλανο δωματιο ειχαμε παιδακι που ειχε μη κολλητικη ασθενεια(το ειχαν φροντισει)και οποια στιγμη χρειαζομουν επαιρνα τους 2 καθηγητες που το παρακολουθουσαν για αποριες ή λεπτομερειες ..

Μαρινα φυσικα και εσυ επιλεγεις τον γιατρο που θα το παρακολουθει ..εμεις με το που καναμε εισαγωγη διαλεξαμε και γιατρο που θελαμε εμεις ..

Τα δημοσια εχουν ενα πολυ καλο ..την εμπειρια ...αλλα το θεμα ειναι θα πετυχεις τον σωστο γιατρο ???δυστυχως τις περισσοτερες φορες σε ξεπετανε ειδικευομενα γιατρουδακια ..υπαρχουν ειδικοτητες στο παιδων που γιατροι πραγματικα ειναι διαμαντια και μακαρι οσους τους πετυχαινουν ..

Εμεις και οικογενειακα δεν εχουμε καλη εμπειρια απο το παιδων αγ. σοφια

Γραφω πολλα αλλα φορτιστηκα με την ταλαιπωρια που τραβηξε ο γιωργακης ..Μαρινακι ευχομαι να μην περασεις ποτε ξανα ουτε απο απεξω απο νοσοκομειο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

κοριτσακια μου καλησπερα,

επιστρεψαμε για τα εμβολια μας και ξαναφευγουμε μαλον τη πέμπτη.

Μαρινακι περαστικα σας, τα ειπαμε και με τη γιατρο για τα δικα σας και συμφωνουσε απολυτα με τη πραξη σας.

Οσο για τα δημοσια και εγω εχω πολυ κακη εμπειρια. Μια φορα ετυχε να παω και γιναμε εξαλοι. Ειχαμε παει για συγκεκριμενες εξετασει αιματος αλλεργιας με τον Παναγιωτη και ενω ειχαν καταταλαιπωρησει το μωρο μεχρι να του παρουν αιμα αυτο αποκοιμηθηκε στην αγκαλια μου. Τους παρακαλουσα να μου δωσουν μια καρεκλα και δε μου εδιναν. Τελικα κλαιγοντας απο τα νευρα μου καθομουν μια ωρα κατω στο πατωμα και δε συγκινηθηκε κανεις. Δε συζηταω για το ποτε βγηκαν τα αποτελεσματα. Ο καθενας παντως εκει που βολευεται,

Πικουλινα μας καλη συνεχεια στις διακοπες σας!!!την μικρουλα την εβαλες στην θαλασσα ??

Δε θελει με τιποτα Ιωαννα μου. Κλαιει σπαρακτικα και θελω να τη πιεσω.

Διαφημίσεις

Μιας και συζηταμε για νοσοκομεια αχρειαστα να ειναι να σας πω και αυτο που ελεγα νωριτερα για το μωρο του φιλου μου.

Ο κολλητος μου λοιπον ειναι ολιγον ψωνιο...χαχα.Εχει λεφτα και τα σκορπαει.

Οταν γεννηθηκε λοιπον το μωρο τους ειπαν οτι εχει χαλινο και υδρο..κατι στα γεννητικα του οργανα.Για το μεν υδροκατι θα χρειαζοταν επανεξεταση αργοτερα για το χαλινο μια απλη επεμβαση λεει...

Τεσπα ως large τυπος και αγχωδης εκλεισε ραντεβου να πανε σε γνωστο ιδιωτικο στο παιδιατρικο τμημα για ελεγχο,υπερηχους κτλ.

Εκει τους ειπαν να κανουν και γρηγορα το χαλινο για να μην το βρουν μπροστα τους...800 ευρω το μαλλι ,ναρκωση και καναδυο ωρες παραμονη στο νοσοκομειο..

Φυσικα ο φιλος μου για δημοσιο ουτε κουβεντα.Του λεει η παιδιατρος του, που ειναι στο ιδιο ιδιωτικο''Τι βιαζεσαι ρε αγορι μου αυριο θα μιλησει το μωρο?Αντε να το δουν με απογευματινο ραντεβου στο παιδων και αν σας πουν να το κανετε τωρα τραβατε στο ιδιωτικο''.

Πανε που λετε και τους βλεπει ο χειρουργος(60 ευρω το απογευμαιτνο ραντεβου).Λεει μισο λεπτο,περνει ενα ξυλακι απο αυτα για το λαιμο κανει μια τσακ στο χαλινο...Τους λεει θα τρεξει λιγο αιμα αλλα τελειωσαμε...

Εμειναν τα παιδα...θα ειχαν παει το μωρο στο ιδιωτικο θα ειχαν δωσει 800 ευρω,θα ξεροσταλιαζαν εξω απο το χειρουργειο και το μωρο θα το ειχαν μεσα σε κανα ρηλαξ να κλαει για να περασει η ωρα και να δικαιολογησουν τα λεφτα τους και οι γονεις απεξω θα πεθαιναν απο την αγωνια τους...

Τα συμπερασματα δικα σας...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δεν θέλω ρε κορίτσια να μιλήσω για Δημόσια και Ιδιωτικά νοσοκομεία......εγώ π.χ μία μια πολύ κακιά εμπειρία στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων......ήταν έτοιμοι να με βάλουν χειρουργείο για κάτι που δνε υπήρχε καν. Τεσπά. Νομίζω τελικά ότι είναι καθαρά θέμα ανθρώπου, εμπειρίας, ευσυνειδησίας αλλά και ανθρωπιάς.

Πικουλινάκι μου μην την πιέσεις τη Βένια σου να μπει στη θάλασσα αν δεν θέλει. Είναι μικρούλα και μπορεί το απέραντο γαλάζιο που βλέπει να τη φοβίζει. Καλή συνέχεια διακοπών και ........ελπίζω να σε δω.;)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εχεις δικιο Γοβαννα ειναι που θα πεσεις γιατι και στα δυο αν δεν ξερεις καποιον συγκεκριμενα δε ξερεις τι θα αντιμετωπισεις.Εγω ας πουμε απο δημοσιο γιατρο- γυναικολογο κοντεψα να πεθανω απο τη στεναχωρια μου οταν με εβγαλε του θανατα για μια τραχηλιτιδα...,μεχρι καρκινο μου ειπε οτι εχω και περασα κατι γιορτες να κλαιω και να χτυπιεμαι...τεσπα....

Εγω γενικως ειμαι της αποψης του να εχεις τον προσωπικο σου γιατρο και να σε κατευθυνει αυτος για το που και πως.Για αυτο και σκαω ακομα 60 ευρω το μηνα στην παιδιατρο για μη με ξεπεταει κανεις και να εχω καποιον να με συμβουλευει.Θα επρεπε να ειναι ετσι κι αλλιως ετσι η κατασταση αλλα καλως ή κακως στην Ελλαδα ζουμε και αν δεν γλυκαθουν και λιγο οι γιατροι σε εχουν γραμμενο ...

Εκει που μου ειπε να παω ιδιωτικα τα εδωσα.Εκει που μου ειπε να παω δημοσια την ακουσα.

Καποιον πρεπει να εμπιστευομαστε δε γινεται αλλιως...

Απο την αλλη αυτο που με ενδιαφερει πανω απο ολα σε σχεση με το παιδι μου ειναι να μου μιλανε υπευθυνα, χωρις να με βλεπουν ως τσεπη.Αν χρειαστει να τα δωσω θα το κανω αν παλι δε χρειαζεται αρνουμαι να υποβαλω το παιδι μου στη διαδικασια μιας νοσηλειας και τον εαυτο μας σε ψυχολογικο πολεμο,ειτε δωρεαν ,ειτε επι πληρωμη αν αυτο δεν ειναι απαραιτητο.Καλα και τα μονοκλινα και το σερβις αλλα πανω απο ολα μετραει σε τι γιατρο θα πεσεις.απειροι υπαρχουν παντου.

Εντωμεταξυ ειναι και προσωπικο το θεμα.Για τον ιδιο γιατρο θα ακουσεις και καλα και κακα.Ειναι τι ταιριαει σοτν καθενα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα κοριτσια

μαρινακι μου στεναχωρηθηκα πολυ με την περιπετεια σας.βαστα γερα στα ποδια σου και θα γινει καλα ο γιωργακης μας.

και εμεις οπως θα ξερετε πινουμε νερο στο ονομα των γιατρων του γεννηματα.

απο την πρωτη στιγμη ηταν διπλα μας ολοι τους.εχω να πω μονο τα καλυτερα σε αντιθεση με το ιπποκρατειο που δεν θελω ουτε να τους βλεπω.

υπαρχει ομως και μια κοπελα απο το παρεντς που λεει οτι το παιδι της της το κατεστρεψαν οι γιατροι που εκαναν καλα το δικο μου,οτι απο λαθος χασανε το ενα νεφρο.δεν ξερω τι ειναι αληθεια και τι ψεμματα.ξερω μονο τι εγινε με μας.

μας ειχαν και σε μονοκλινο ως βαρυ περιστατικο.τα εγκαυματα τα ειχαν και αυτα σε μονοκλινο.και τα υπολοιπα δωματια ειναι τρικλινα.μονο των νεογνων εχει πολλες κουνιες αλλα προσεχουν πολυ που βαζουν ποιον.

ακομα τους παιρνω τηλ για να μαθω τι κανουν,δεν τους ξεχναω ποτε.και απο λεφτα....τα λογια του καθηγητη ηταν "δεν το καταλαβαινεις οτι με προσβαλλεις?αν θες τοσο πολυ να με ευχαριστησεις κανε μια δωρεα".....για την οποια πηραμε και αποδειξη που μπηκε στην φορολογικη αλλα εγινε και η δουλεια.ανακαινισαν ολο τον οροφο και εγινε πολυ ομορφος.ολα απο δωρεες ευχαριστημενων γονιων

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα φιλεναδούλες...ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας επίσης.

Μαρινάκι τί κάνει ο Γωγούλης μας;

Ας σας πω κι εγώ την περιπέτεια όταν γέννησα...επειδή ο Αστέρης ερχόταν με ισχιακή προβολή και καθόταν μήνες πάνω στα ισχία του, τον πέρασαν από ακτίνες και διαπίστωσε ο παιδίατρος της κλινικής πως το παιδί έχει πρόβλημα με τα ισχία του κι όχι θα χρειαστεί διπλοπάνες και διάφορα τέτοια. Τι με θες εμένα...και δώστου κλάμα....όταν γύρισα σπίτι ευτυχώς οι κυρίες της γειτονιάς μου σύστησαν τον γιατρό του ΙΚΑ που είναι πολλά χρόνια εδώ παιδίατρος. Τον πήρα τηλ και ήρθε να δεί τον μικρό που είχε και ίκτερο και να κάνει τις πρώτες εξετάσεις. Του έδωσα το βιβλιάριο υγείας του Αστέρη να διαβάσει την διάγνωση για τα ισχία. Το διαβάζει κι αρχίζει να κάνει κάποιες εξετάσεις στον μικρό...μου λέει "Αλεξάνδρα το μωρό δεν έχει τίποτε" του λέω "βρε είσαι σίγουρος;" μου λέει "αυτές οι κινήσεις που το κάνω θα τον έκαναν να τσιρίζει αν είχε και πρόβλημα και χώρια του ότι τα ισχία του αν είχα πρόβλημα δεν θα μπορούσα να του κάνω κάποια κινήσεις για να ανοίξουν"

Ο γιατρουδάκος στην κλινική ήταν νέος...άνοιγε ιατρείο και πιθανότατα ήθελε πελατεία.

m57Zp2.png

Καλημέρα και από μένα.

Μαρινάκι μου περαστικα σας να ειναι.

Καλα εκανες και γυρισατε σπίτι κουκλα μου.Ευχομαι να βγουν και ολες οι εξετασεις σας καλες.

Εγώ είμαι λίγο να σκασω .Θα ξαναρθω να σας πω

Καλημερα!

Τρωω το πρωινό μου και ετοιμάζομαι για την πρωινή μου βόλτα.

Για γιατρους και νοσοκομεία τελικά είναι πού θα πέσεις!

Για τα παίδων καλά λόγια έχω ακουσει για το παίδων πεντελης. Εμείς μεχρι τωρα πάμε σε ιδιωτικό, 2 φορες πηγαμε στο παιδων αγ.σοφίας και δεν έμεινα ευχαριστημένη απο την αντιμετωπηση των γιατρων και του προσωπικού. Τεσπα...αχρειαστα νά 'ναι!

Μαρίνα μου πως είναι ο Γιωργάκης σήμερα? Η πεθερά σου τί έπαθε?

καλημερα μανουλες:)

Μαρινακι μου...τι παθατε κοριτσι μου ????...καλα εκανες και πηρες τον Γωγουλη αφου σας παρακολουθει γιατρος ιδιωτικα...περαστικα σας

Ριτα μου ..τι ειναι το..χαλινο και υδο?

σαρδελακι μου αντε καλη ευκολια καιμε το καλο το ξεκινημα:):)

κων κων μου με το καλο κουκλα μου ..ευχομαι πολυ συντομα δλδ απο ωρα σε ωρα να αγκαλιασεις την κουκλιτσα σου:):):)

στις υπολοιπες κουκλες ΜΟΥΤΣ ΜΟΥΤΣ :):)

να προσθεσω και εγω δεν ειχα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ κακια εμπειρια με δημοσια νοσοκομεια Δοξα Τον Θεο αχρειαστα να ειναι και μακρια απο εμας και γενικα απο καθε ανθρωπο..φτου φτου φτου ....αλλα προτιμω τον

ιδιωτικο τομεα........τα χταποδακια εγιναν 7 ...ετοιμη η χταποδομακαροναδα.....σημερα παω για καινουργιο ταπερ να γεμισω...αυτα θα ειναι για ξυδατο μεζε

να σας προτεινω και κατι για σπιτι αν εχετε εξοχικο η κανενας απο το φιλικο η οικογενειακο περιβαλον που εχουν υπογειο η ιμη-υπογειο οπου που υπαρχη υγρασια.

το μηχανιμα που τραβαει την υγρασια ... αφυγραντης...τοσα χρονια μου το λεγανε και εγω το ζωων περα βρεχει:rolleyes::rolleyes: το τι νερο βγαζει καθε μερα δεν λεγετε.....Βικουλινη θα δειτε μεγαλη διαφορα το Σαββα/Κυριακο, εχει αλλαξει ολοι η ατμοσφαιρα κατω ...επαθα την πλακα μου...χαλαλι τα 250 ευρω

Καλημερα...

Οντως τελικα ειναι το που θα πεσεις σε γιατρους και νοσοκομεια αχρειαστα να ειναι και δημοσια και ιδιωτικα!!!

Εμεις ειμαστε καλα ..ο συζυγος στην Τουρκια ,τα παιδι παρεα με τις κοτες του και εγω Αθηνα..

Αντε 2 μερουλες και σημερα και εχουμε αδεια!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...