Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η φιλη μου ειχε τη μικρη της 38 ημερων στο Παιδων με πυρετο μολις οι γιατροι ειδαν οτι προκεται για ιωση και οχι κατι αλλο (φοβουνται διαφορα στα βρεφη μηνιγγιτιδες κτλ) της λεει ο γιατρος ''Εχεις και αλλο παιδι αρα εισαι εμπειρη να αντιμετωπισεις τον πυρετο αφου δεν εχει κατι παρτην σπιτι να μην κολλησει κατι αλλο''.

Θελω να πω οτι οι ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις ειναι πολυ πιθανες οπου και να εισαι ειδικα στα παιδιατρικα τμηματα(περισσοτερο απο τα οφθαλμολογικα,ορθοπεδικα ή κατι αλλο) ακομα και απο τους ιδιους τους γιατρους ή τις νοσηλευτριες που πηγαινοερχονται, οποτε αν σε αφησουν οι γιατροι να βγεις εννοειται οτι το περνεις και φευγεις.

Αν ειναι κατι σοβαρο (οπως η πνευμονια του γιου μιας αλλης φιλης μου)δε σε αφηνουν να βγεις που να κανεις κωλοτουμπες.

Εμεις για το ποδι και ιωση πηγαμε και μεχρι και το κερι στα αυτια του καθαρισε ο ωρλ σε χρονο dt.

Οποτε Μαρινα καλα εκανες και αν χρειαστει κατι αλλο θα μιλησεις με την παιδιατρο σου και θα σε κατευθυνει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρινακι καλα εκανες και τον πηρες σπιτι εφοσων μιλησες και με την παιδιατρο σας.

μια φορα πηγα στο παιδων και πραγαματικα ειδα μεγαλη αδιαφορια.

ευχομαι να μην ξαναπαω ποτε.......

περαστικα σας τωρα μαρινακι και ο θηλασμος μια χαρα θα παει .

1654096yn4fep17z7.gif

Μαρινάκι μου ελπίζω να κάνατε καλά που τον πήρατε και φύγατε. Δεν ξέρω τι να σου πω. Έχετε πραγματικά ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Ελπίζω αυτά να είναι τα τελευταία που περνάτε και να συνέλθει γρήγορα και ο Γωγούλης σου και εσείς. Σε σκέφτομαι πραγματικά.........

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Είπα να ξαπλώσουμε λιγάκι αλλά ο Γωγούλης αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητο και δεν έλεγε να κοιμηθεί! Λοιπόν στο Αγία Σοφία πήγαμε,δε μας άφησαν να φύγουμε όπως έγραψα, ήθελαν να μείνουμε να περάσουν όοοολοι οι ειδικευόμενοι να κάνουν την πρακτική τους στο παιδί μου, που σας λέω από την ώρα που μπήκαμε δεν πήρε ούτε αντιπυρετικό, έτρωγε κανονικά, έπαιζε και είχε λογοδιάρροια, οι μόνες στιγμές που γκρίνιαζε ήταν όταν του πήραν αίμα που με πέταξαν έξω από το δωμάτιο και άκουσα που δεν του έδιναν καμία σημασία ενώ επαρχία που κάναμε εξετάσεις και τον είχαμε αγκαλιά γκιχ δεν έβγαλε. Μετά που ήρθε το τσούρμο των γιατρών και τα χρειάστηκε που πλάκωσαν όλοι από πάνω του η "αρχηγός" του έλεγε κάτσε ήσυχα να σε εξετάσω, γιατί κουνάς τα πόδια σου, χαλάρωσε την κοιλιά σου κλπ κλπ αλλά με τόνο σαν να τον μάλωνε. Δε λέω κάνουν τη δουλειά τους, τους έχει πάρει μπάλα η ρουτίνα αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να φέρονται έτσι στα παιδάκια. Επομένως έχοντας εμπειρία (αρκετή δυστυχώς) και από ιδιωτικά αλλά και από δημόσια νοσοκομεία, καταλήγω στο ότι για εξετάσεις ασυζητητή σε ιδιωτικά εκτός κι αν υπάρχουν οικονομικοί λόγοι, αλλά εξετάσεις που στο ιατρικό κάνουν 1,5 ώρα να μας παραδώσουν στο παίδων θέλουν 8-10 ώρες, η αναμονή για να εξετάσουν ένα παιδί παιδίατροι στα επείγοντα απαράδεκτη 2ωρο χτυπήσαμε και σε ώρα που δε θεωρείται αιχμής, όσο για τους χώρους νοσηλείας, απλά καμία σχέση. Δεν είχα πού να πάω το παιδί τουαλέτα, αφού στα δωμάτια που νοσηλεύονται πιο μικρά παιδιά δεν υπάρχει τουαλέτα και είναι μία για όλα τα δωμάτια που χρησιμοποιούν και οι συνοδοί μέσα στη μπίχλα και ένα ντουζ για όλα τα δωμάτια. Η άλλη μανούλα 6 μέρες μέσα δεν κατάφερε να κάνει το παιδί της μπάνιο γιατί όντως ήταν μέσα στη βρώμα αυτή η μοναδική ντουζιέρα και ήταν 1 εβδομάδα σχεδόν μόνο με μωρομάντηλα. Τώρα αν προέκυπτε κάτι πιο σημαντικό προφανώς και θα απευθυνόμουνα και σε δημόσιο νοσοκομείο. Σας τα γράφω λίγο μπερδεμένα αλλά είμαι ακόμα φορτισμένη από την όλη κατάσταση. Επίσης, στο Αγλαία Κυριακου όταν πήγαμε με τη μπουμπού 20 ημερών επειδή ξέραμε έναν γιατρό μας εξυπηρέτησαν αμέσως και δε συζητούσαν για νοσηλεία, αφού όντως στα πολύ μωρά φοβούνται πολύ περισσότερο τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.

mGKop3.png60Jvp3.png

Eνταξει Μαρινακι μου εισαι πολυ φορτισμενη τωρα ,σκοπος ειναι να μην νοσηλευονται τα παιδακια.Αν τυχει, δυστηχως οι συνθηκες στα δημοσια δεν ειναι οι καλυτερες αυτο ειναι γεγονος για αυτο σου ειπα και εγω τις προαλλες δες τι θα σου πουν και αν σου πουν για νοσηλεια ξαναπηγαινε στο ιδιωτικο.

Ομως επιμενω οτι εχουν μεγαλη εμπειρια και πρεπει να τους εχουμε εμπιστοσυνη.

Τις προαλλες μου ελεγε ενας πατερας οτι ερχοταν απο την αλλη ακρη της Ελλαδας για 3 χρονια για ενα θεμα αλλεργιας με κατι σαν επιπονο εκζεμα της κορης του(δεν καταλαβα και καλα, τι ακριβως).Φανοταν πολυ καλοστεκουμενος ανθρωπος και μου εΙπε οτι μετα απο ολα τα ιδιωτικα που περασαν κατεληξαν στο παιδων αν και οι συνθηκες δεν ειναι οι καλυτερες και τελικα βρηκαν τι εφταιγε και πλεον ερχονται μονο προληπτικα .Και για να προμηθευτουν ενα ειδικο φαρμακο που τους κανονισαν να ερχεται καθε τοσο απο Γερμανια....

Τεσπα αχρειαστοι να ειναι,θα το συζητησουμε οταν με το καλο ηρεμησετε(θα σας πω και για το χαλινο στο μωρο του κουμπαρου μου τι εγινε..).Ευχομαι ειλικρινα να ειναι το τελευταιο...Μαρινα μου, οτι, μα οτι χρειαστεις να μας το ζητησεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ρίτα μου ποιός όμως έχει την εμπειρία? Οι ειδικευόμενοι που σε βλέπουνε όταν γίνεται η διαλογή ή όταν πρωτοπάς στο δωμάτιο? Δε νομίζω!Το ίδιο έγινε και στο ιατρικό βέβαια που συνήθως ο γιατρός εφημερίας είναι λίγο αλλού ντ' αλλού, φυσικά και οι επιμελητές που βλέπουνε τα παιδιά έχουν εμπειρία αλλά ο επιμελητής θα σε δει 1 φορά για 5' μέσα στη μέρα. Πολύ περισσότερο εμπιστεύομαι τη δική μας παιδίατρο παρόλο που τα είπαμε από το τηλέφωνο αλλά όλες οι ερωτήσεις που μου έκανε συνάδουν απόλυτα με αυτά στα οποία τελικά επικεντρώθηκαν στα νοσοκομεία και αυτά που διάβασα στο νετ. Γι αυτό ήθελα να σε ρωτήσω Joa στο ιατρικό μπορείς να ζητήσεις από μόνος σου το δ/ντη της παιδιατρικής ή πρέπει να είναι ο γιατρός του παιδιού γενικότερα για να το δει? Καταλήγω ότι είναι καλό, να έχεις και ένα γιατρό που βλέπει το παιδί ανά τακτά χρονικα διαστήματα και ανήκει σε κάποιο νοσοκομείο, παράνομο βέβαια αλλά μόνο τότε θα σε προσέξουν ιδιαίτερα.

Πάντως όπως ακριβώς τα λες Ρίτα, μακάρι να μη χρειάζεται κανένα παιδάκι να νοσηλευτεί, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις τιποτα δεν είναι αρκετά καλό για τα παιδιά μας.

mGKop3.png60Jvp3.png

Άσχετο αλλά μέσα σε όλα χτες μπήκε και η πεθερά μου πάλι εκτάκτως στο νοσοκομείο αφού λιποθύμησε, δεν πάμε καλά ρε κορίτσια μας έχουν μουντζώσει άγρια, το γρηγορότερο πρέπει να κάνουμε κανένα ευχέλαιο.

mGKop3.png60Jvp3.png

Ακου σε εμας οντως οταν πρωτοπηγαμε μας ειδε ενας νεαρος ειδικευομενος.Μετα μας ειδε ενας μεγαλογιατρος και εγραψε την καρτελα.Στον μεγαλογιατρο οντως ψιλοαγχωθηκα και εγω διοτι επειδη ηταν η πρωτη φορα ο Γρηγορης φωναζε χωρις καν να τον ακουμπησουν οποτε του μιλησε αυστηρα και μας εβγαλε εξω.Η αληθεια ειναι οτι μολις βγηκαμε ο Γρηγορης δεν ξαναφωναξε και μαλιστα γελουσαν και οι αλλοι απεξω και λεγανε τι πονηρα ειναι τα μικρα.Οταν μπηκαμε μεσα τον βρηκα αταραχο.

Ισως εχουν τον τροπο τους...προφανως τον εχουν δλδ.

Τη δευτερη φορα που πηγαμε, ενω ειχαμε και τον πυρετο μας περασαν σφαιρα μεσα.Μας εξηγησαν διάφορα και μας ειπαν γιατι ειναι σημαντικο να τον ψαξουμε(να φανταστεις το πιθανοτερο σεναριο ηταν σηπτικη αρθριτιδα δλδ συψη στο κοκκαλο).

Μας πηρε αιμα ο ιδιος επι τοπου με την νοσοκομα και τα αποτελεσματα βγηκαν μετα απο 1,5 ωρα(τοτε μου ειπαν να παω και τοτε πηγα με το ρολοι στο χερι μιλαμε, γιατι κοντευα να πεθανω).Απο εκει και υστερα μας ειδαν ,χειρουργοι,παιδιατροι,ωρλ.

Μας ειπαν εχει ιωση και γεια σας.Σε ολα τα αλλα κανονισμενα ραντεβου απο εκει και υστερα μας εβλεπε ο συγκεκριμενος καθηγητης ενω ειχε και την καρτελα μπροστα του.

Αυτα ξερω, αυτα λεω... τι αλλο να πω?ας ειναι ολα περαστικα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

..... το γρηγορότερο πρέπει να κάνουμε κανένα ευχέλαιο.

Βρε Μαρίνα μου και εγώ δεν είμαι και πολύ της εκκλησίας, αλλά πραγματικά σκεφτομουν να στο πω αυτό. Κανένα φυλαχτό στο σπίτι σου, στα παιδιά σου, κανένα μάτι......;;;; Ελπίζω και η πεθερά σου να μην έχει κάτι σοβαρό. Υποφέρει παό κάτι;

Πολύ περισσότερο εμπιστεύομαι τη δική μας παιδίατρο παρόλο που τα είπαμε από το τηλέφωνο αλλά όλες οι ερωτήσεις που μου έκανε συνάδουν απόλυτα με αυτά στα οποία τελικά επικεντρώθηκαν στα νοσοκομεία και αυτά που διάβασα στο νετ.

Καταλήγω ότι είναι καλό, να έχεις και ένα γιατρό που βλέπει το παιδί ανά τακτά χρονικα διαστήματα και ανήκει σε κάποιο νοσοκομείο, παράνομο βέβαια αλλά μόνο τότε θα σε προσέξουν ιδιαίτερα.

Και εγω εκει καταληγω...πολυ σωστα και τα 2 που λες.Αν γινεται ο κακος χαμος στα νοσοκομεια, γινεται γιατι ο κοσμος τρεχει για ψηλου πηδημα.

Εγω παντα κινουμαι με βαση την παιδιατρο.Οταν μου ειπε, ''φευγεις για νοσοκομειο τωρα'' καταλαβα οτι ειναι σοβαρο.Οταν μου ειπε δεν θα τον δω καν, η ιωση λεγεται ετσι και ετσι και θα περασει, τοτε ηρεμησα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα μανούλες δυστυχώς η ευτυχώς σε όλα τα κρατικά νοσοκομεία είναι κάπως τα πράγματα με εξαίρεση το δικό μας πανεπιστημιακό που είναι άριστο σε όλες του τις κλινικές

Παντός μαρινακι μου μην σκεφτεσαι τίποτα ξεκουράσου τώρα και προσπάθησε να ηρεμήσεις όσο γίνετε

:tongue::tongue:

εμένα με πόνα η μέση σήμερα άγνωστο μάλλον βάρυνα αρκετά

πως θα περάσουν άλλες 12εβδομαδες ? :(:(:(:(:(

σήμερα πήγε ο σύζυγος να φταίξει το παρμπρίζ

μας έσπασε στην εθνική την Κυριακή

από πετραδάκι δεν έγινε θέλει παραγγελία

τώρα τον περιμένω να πάμε σουπερ για ψώνια

και θέλει όπως διποτε na πάρει μια τηλεόραση πλάσμα 20 για την κρεβατοκάμαρα με τα χρήματα από το επίδομα αλληλεγγύης ακούς Ιωάννα πως θέλει na

τα ξοδέψει......??????????/:mrgreen::mrgreen::evil::evil:

:tongue::tongue:

Μαρινα μου ευχομαι να πανε ολα καλα και να αναρωσει το μικρακι σου περαστικα σας!

συμφωνω απολυτα για το χαος των νοσοκομειων ολα αυτα που περιεγραψες τα ιδια περασαμε κι εμεις και δεν θελω ουτε να τα θυμαμαι δεν ξερω τελικα κατα ποσο ειναι καλυτερα στο δημοσιο μια και οι περισσοτεροι γιατροι ειναι ειδικευομενοι και ασχετοι και οι επιμελιτες δεν σε εξεταζουν μονο διαβαζουν και ακουν τους ειδικευομοενους!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

δεν έχω διαβάσει τίποτε φιλενάδες...συγχωρέστε με!

Αλλά τρέχω από το πρωί...και το μεσημέρι πήγα πήρα και τα βαπτιστικά ρούχα και τώρα θα τα ανεβάσω στο ίντερνετ!

m57Zp2.png

δεν έχω διαβάσει τίποτε φιλενάδες...συγχωρέστε με!

Αλλά τρέχω από το πρωί...και το μεσημέρι πήγα πήρα και τα βαπτιστικά ρούχα και τώρα θα τα ανεβάσω στο ίντερνετ!

Μπράβο Σαρδελάκι μου. Τέτοια να ακούμε, ευχάριστα πάντα.:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...