Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 23 λεπτά , little miracle είπε:

λογικα ναι. εγινε καρυοτυπος στα εμβρυα;θα ηταν χρησιμο απλα να ξερεις αν ευθυνεται καποια συγκεκριμενη χρωμοσωμιακη. ευχομαι να ηταν εντελως τυχαιο και το επομενο να ειναι και το τυχερο σου!

Expand  

Όχι δεν έχουμε κάνει καρυοτύπο στα έμβρυα 

καρυοτύπου δικό μας που είχαμε κάνει ήταν φυσιολογικός και ο δικός μου και του συζύγου τι να Πω ; Λογικά λόγω του σπέρματος δεν βγαίνουν υγιή έμβρυα …

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κι απο μενα!!!

Τωρα μπήκα και διαβασα τα νεα για τον Γωγο μας

Αφου ομως η Μαρια μας εφερε ευχαριστα νεα ευχομαι πολύ συντομα να τα ακουσουμε και απο τη Μαρινα..Υπομονη Μαρινακι και κουραγιο! και με τους θηλασμους μην ζοριζεσαι κοριτσι μου, χιλια κομματια να γινεις..ας της δωσει κανενα ριζαλευρο η μαμα σου αν πρεπει να κατσεις και στο νοσοκομειο και το βγαζεις μετα..

Ευχομαι σημερα να ειστε ηρεμοι ολοι στο σπιτακι σας!Ο Αγ. Παντελεημωνας θα το βοηθησει το γιαβρι...

Μαρια καλα αποτελέσματα και στις δικες σας εξετασεις και ευχομαι να μην ταλαιπωρηθειτε άλλο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια είμαστε σπιτάκι μας, βγάζω γάλα (με τα χίλια ζόρια) και μπήκα να σας πω τα νέα μας, αφού πρώτα σας ευχαριστήσω όλες πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας. Να τα πάρω από την αρχή, χτες βράδυ κατά τις 9 πήγαμε να πάρουμε τα αποτελέσματα των αιματολογικών και ήταν όπως την προηγούμενη φορά, εκτός από τα αιμοπετάλια που είχαν σημαντική βελτίωση, ωστόσο το εξάνθημα στο χέρι αλλά και η κοιλίτσα που ήταν αρκετά πρησμένη, αλλά και το γεγονός ότι χτες το πρωί έκανε 38 πυρετό και στη συνέχεια όλη τη μέρα ήταν γύρω στο 37,5 χωρίς αντιπυρετικά με ανησύχησαν και φοβόμουνα να περιμένουμε μέχρι σήμερα που θα μας επέστρεφε η γιατρός μας και θα μας έβλεπε και πήγαμε στο Παίδων. Μετά από περισσότερες από 2 ώρες κατά τις 11.30 μας είδε επιτέλους γιατρός στα έκτακτα κατέγραψε λεπτομερές ιστορικό και είπε ότι την ανησύχησε το εξάνθημα και θα μας κρατούσαν μέσα. Περιττό να σας πω ότι δεν έκαναν καμία διαλογή και μας έβαλαν μαζί με ένα παιδάκι με πυρετικούς σπασμούς και άλλο ένα που είχε σταφυλόκοκκο και ήταν στις τελευταίες μέρες της ανάρρωσης με αποτέλεσμα και εμείς αλλά και αυτά να κινδυνεύουμε να κολλήσουμε ο ένας τον άλλο. Ο Γιώργος ωστόσο απτόητος κατέβασε 330μλ γάλα το βράδυ αλλά κοιμήθηκε με τα χίλια ζόρια αφού είχε πολύ φασαρία.Χτες βράδυ δεν του κάνανε καμία εξέταση, ούτε και είχε ορό ή κάτι, απλά έπρεπε να μείνει μέσα. Σήμερα του πήραν αίμα να κάνουν επαναληπτικές εξετάσεις και κατα τις 12 πέρασε ένα τσούρμο γιατρών οι περισσότεροι βέβαια ειδικευόμενοι, αλλά 2 που ήταν μεγαλύτεροι ήταν αγενέστατοι, ειρωνικοί και μάλλον σκληροί με τα παιδιά και παρά το ότι τους εξήγησα ότι είχα θέμα με το θηλασμό και το μωρό στο σπίτι, ούτε καν σκέφτηκαν και μου απάντησαν τι να σας κάνουμε θα το παρακολουθούμε, τι να παρακολουθούνε δηλαδή που οι ίδιοι μου είπαν ότι μπορεί να πάρει και μήνα να επανέλθουν τα όργανα και το εξάνθημα στο οποίο η μεγαλογιατρός δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Τελικά δε μας εξηγούσαν τι ακριβώς ήθελαν να παρακολουθήσουν, απλά θα έκαναν και αύριο εξετάσεις και υπέρηχο στην κοιλιά ξανά και θα τρώγαμε άλλες 3 μέρες μέσα τουλάχιστον με κίνδυνο να αρπάξουμε κι άλλα που στη φάση που είμαστε θα ήταν μεγάλο πρόβλημα. Αφού μίλησα και με τη δική μας γιατρό αποφασίσαμε να υπογράψουμε και να φύγουμε γιατί ήταν τεράστια η ταλαιπωρία για το παιδί να παραμένει εκεί μόνο και μόνο για να περνάνε οι γιατροί 1 φορά τη μέρα να τον βλέπουν στα πεταχτά και να του κάνουν εξετάσεις οι οποίες αργούν πάρα πολύ να βγουν, πέραν του ότι άρχισα να έχω μεγάλο θέμα με το θηλασμό και το στήθος μου. Εντομεταξύ ο Γώγος ευδιάθετος έπαιζε συνέχεια και έφαγε αρκετά καλά. Ελπίζω να πράξαμε σωστά, θα δείξει σήμερα το απόγευμα θα πάρουμε και τις εξετάσεις που του κάνανε εκεί και βλέπουμε. Σας ζάλισα με τα δικά μας αλλά είμαι σίγουρη ότι το ενδιαφέρον από όλες σας είναι ειλικρινές και πηγαίο, αφού έχουμε γίνει μια πολύ δεμένη παρέα και πραγματικά κι εγώ ενδιαφέρομαι για όλα τα παιδάκια μας σαν να είναι συγγενείς μου. Σας αφήνω και θα τα ξαναπούμε.

mGKop3.png60Jvp3.png

Αγάπη μου καλά κάνατε και πήρατε το παιδάκι σπίτι

μην το συζητάς φρίττω με της άθλιες συνθήκες στο νοσοκομείο που πηγές

και με τους βολεμένους γιατρούς που είναι εκεί

σίγουρα στο σπίτι θα τον παρακολουθείτε καλύτερα

και δεν κινδυνεύει να κόλληση κάτι άλλο τώρα που είναι εξασθενισμένος ο οργανισμός του

τώρα χαλάρωσε και προσπάθησε ένα αποσυμφορήσει

ς το στήθος σου σίγα σίγα

τι νιώθεις στο στήθος ?

αν θεσ βοήθεια πες

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Ηλιάνα μου, αφού γυρίσαμε να βάλει κι ο Θεός το χέρι του και θα ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας. ΤΟ στήθος είναι αρκετά πρησμένο, αλλά με το θήλαστρο αφού θήλασε βέβαια η μπουμπού έβγαλα με το ζόρι 80μλ από το άλλο, αυτό δε με ανησυχεί, έτσι κι αλλιώς δυσκολεύομαι πολύ τελευταία με το θήλαστρο, ας είναι καλά το παιδί και στο σπίτι και όλα τα άλλα θα φτιάξουν.

mGKop3.png60Jvp3.png

Πωπω Μαρινα !!!!τι ταλαιπωρια περασατε!!!!ελληνικα νοσοκομεια...

ευχομαι να πανε ολα καλα!!!σε σκεφτομαι συνεχεια!!!!Περαστικα στον κουκλο μας!!

Απο σήμερα κιολας να ειναι απυρετο το παιδι και να υποχωρημα το εξανθημα ..

Πληρωνουμε ενα σωρο λεφτα σε κρατησεις και μας φερονται σκληρα και απροσωπα ..

παντως αν πας ιατρικο(που αχρειαστο να ναι !!!) να ζητησεις τον διευθυντη παιδιατρικης που παρακολουθουσε τον Χρηστο με το εγκαυμα..τον παρακολουθουσαν 6 παιδιατροι αλλα ηταν ο επικεφαλης ..Σπυριδης λεγεται καταπληκτικος ..

Μαργαριτακι μου αμα θες αυριο μπορω ..θα σε παρω τηλ.

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Mαρινα μου ευχομαι τα καλυτερα...

Σε ποιο παιδων πεσατε?Στο Αγια Σοφια ή στο Αγλαια?

Η αληθεια ειναι οτι στο παιδων δε σε κρατανε για πλακα αλλά ουτε και σου δινουν ιδιαιτερες εξηγησεις αν δεν εχουν ολοκληρωσει την εικονα τους.Εχουν λιγο υφακι βολεμενων αλλα αν τους παρεις με το καλο κανεις τη δουλεια σου με καλο τροπο.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι το ψαχνουν το θεμα απο ολες τις μεριες και εχουν πολυ μεγαλη εμπειρια.Για να σας αφησαν να φυγετε μαλλον δεν εβλεπαν κατι ιδιαιτερα ανησυχητικο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

marina28 είπε:
Ευχαριστώ Ηλιάνα μου, αφού γυρίσαμε να βάλει κι ο Θεός το χέρι του και θα ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας. ΤΟ στήθος είναι αρκετά πρησμένο, αλλά με το θήλαστρο αφού θήλασε βέβαια η μπουμπού έβγαλα με το ζόρι 80μλ από το άλλο, αυτό δε με ανησυχεί, έτσι κι αλλιώς δυσκολεύομαι πολύ τελευταία με το θήλαστρο, ας είναι καλά το παιδί και στο σπίτι και όλα τα άλλα θα φτιάξουν.

Λυπών ακούσαμε ζέστανε νερό και βαλε μικρές πετσέτες μέσα

τύλιξε περιμετρικά το στήθος

κάνοντας ελαφρύ μασάζ

και μετά κάνε θήλαστρο

ώστε να μαλακώσουν όλοι οι γαλακτοφόροι σου αδένες

μόλις τελεύσεις

τοποθέτησε στο πονεμένο σου στήθος

δυο πετσετούλες από την κατάψυξη εννοήτε ;););)

ότι θα της έχει βάλει από πριν ελαφρά βρεγμένες στο ψυγείο

κάντο για να μην πάθεις καμιά μαστίτιδα

ότι Άλο χρειαστείς σου στέλνω το τηλ μου σε πμ οκ φιλία

Διαφημίσεις

Σας αφήνω κούκλες πάω να ξαπλώσω σήμερα όλο ζημιές ο γιος μου ξεκίνησα να κάνω λίστα με το τι θα πάρω στης διακοπές και όρχησα να διαγράφω πριν τελειώσω πολλά μαζεύονται δεν θέλω να κουβαλήσω πολλά

τελικά θα είμαστε 3 ζευγάρια με τα παιδάκι μας θα περάσουμε υπέροχα

μαρινακι πρόσεχε μην πάθεις καμία μαστίτιδα και τρέχουμε και εσένα αντε φιλιαααααααααα

Μαρινα καλή αναρρωση!!Εφοσον σας συνεστησε και η παιδιατρος που τον παρακολουθει να πάτε σπίτι σας, μην εχεις κανεναν ενδοιασμό..

Ολα θα ειναι καλά και θα φτιαξει και η ψυχολογία όλων σας!!Στα νοσοκομεια καμια φορα αντι να βελτιωνεται η κατασταση χειροτερεύει με αυτα που συμβαινουν εκει μεσα!Να μας τον φιλήσεις, πολυ ταλαιπωρηθηκε μωρε, ας ειναι το τελευταιο αυτο!!

Δεν παθαινει τπτ το στηθος σου, βαλε τη μπουμπου και θα αποσυμφορηθει!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαρινάκι μου , μπήκα να δω αν υπάρχουν νεότερα και διάβασα το όλο σκηνικό εισαγωγής στο νοσοκομείο. Έκανες ότι σου είπε η παιδίατρός που γνωρίζει όλο το ιστορικό σας αλλά και αυτό που λέει το ένστικό σου. Εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά, είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι ο Γιωργάκης έχει όρεξη για παιχνίδι και για φαγητό πάνω απ’όλα που αυτό λέει πολλά. Μέχρι εκεί να ήταν η ταλαιπωρία σας κοπέλα μου. για οποιαδήποτε εξέλιξη μη διστάσεις να μπεις να μας πεις.

Φιλιά σε όλες

Μαρινακι μου, περαστικα! Ολα καλα θα πανε πλεον, θα βρειτε τους ρυθμους σας, θα συνελθει και ο Γωγος και ολα θα ειναι μια χαρα! Αληθεια σε ποιο παιδων πηγες? Γενικα ακουγεται οτι το καλυτερο ειναι το Αγια Σοφια, ενω το Αγλαια Κυριακου ειναι σαφως υποδιεστερο... Πολυ καλα κανατε και φυγατε... Το τελευταιο που σας χρειαζεται ειναι μια καινουρια ιωσγη... Την καλυτερη δουλεια κανατε! Ο,τι θες ειμαστε διπλα σου!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...