Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευτυχως διαβασα καλα νεα για το μαρινακι.περατσικα να ειναι και γρηγορη ανρρωση.

ηλιανα μπραβο σου για την αιμοδοσια.ειναι συναδελφος ενος φιλου μου.

κι εγω θα παω να δωσω αιμα ,αν μου παρουν γιατι εχω χαμηλη πιεση και οταν χρειαστηκε η μητερα μου δεν εδωσα.

κι ο συζ μου δεν μπορει λογω οτι τωρα εδωσε στην δουλεια του που κανει καθε χρονο.

να στε καλα που βοηθατε κι ευχομαι να ειναι αχρειαστα.ας γινει καλα το μωρακι.

αρμακι πως ειστε?ο συζ σου καλα ειναι?

ηλιανα θελω το τηλ απο το ξενποδοχειο στο χωριο αν σου βρισκεται και να μου πες ποτε πηρες το επιδομα αλλυλεγυης κι εγω ακομη ????????

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λαζαρενια, ουτε εγω μπορω να δωσω αιμα γιατι εδωσα τον Ιουνιο... Για τη χαμηλη πιεση - επειδη εχω κι εγω - θα σου πω το εξης κολπο. Κανα μισαωρο πριν πας να εχει φαει κατι αλμυρο (τυροπιτα ας πουμε) και να εχεις πιει και φυσικο χυμο πορτοκαλι! Και θα σου πω εγω ποσο γρηγορα θα σου ανεβει η πιεση!:wink:

t7fQp3.png

Κοριτσια μου σας ευχαριστώ πολύ!

Αξονική έκανα για την ιγμορίτιδα.

Σόρυ για τα μικρά ποστ αλλά ενώ η Εύα παίζει με τη γιαγιά της νόλις με δει στο pc εέρχεται και με τραβολογάει και δεν μπορώ να γράψω!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημέρα κορίτσια...Ξέρω, ξέρω χάθηκα πάλι. Σιδερένιος ο Γωγούλης... ελπίζω να βγεί σήμερα και να είναι όλα καλά. Τα περαστικά μου Μαρινάκι μου.

Τα νέα μας σχετικά ήσυχα.. άλλο απο κάτι χαζοιώσεις που μας ταλαιπωρούν..Εχθες εγω είχα 38 πυρετό. Η Ανια ειναι στο χωριό εδώ και 3 βδομάδες και είχε και αυτή 39 πυρετό το ΣΚ αλλα ευτυχώς δεν ηταν ουρολοίμωξη. Θα μείνει εκεί και όλο τον Αυγουστο και εμείς θα πάμε κατα τις 15. Ο μικρός εμεινε και αυτός στο χωριό 2 εβδομαδες κατα τις οποίες τη μια πήγαμε με τον αντρα μου στην Τσεχία (καρλοβυ βαρυ) τα 2 μας και περάσαμε υπέροχα + ενα βραδυ βουδαπέστη και 1 βραδυ βελιγράδι γιατι πηγαμε οδικώς, την άλλη πηρα την Ανια μου και πήγαμε 2 μας Σκόπελο (ήταν εκει η κουνιάδα μου με τον γιο της). Περάσαμε τέλεια. Ψαρέψαμε κι όλας και βγάλαμε 6 ψάρια σε μια ώρα. Γενικώς καλοπερνάμε. Τώρα πίσω στη δουλειά και θα συνεχιστεί η καλοπέραση τις 2 βδομάδες που θα έχω άδεια τον Αύγουστο. Τρελένομαι για αυτή την ηρεμία......

Να σας πω και για τον Νικόλα. Εχει μεγαλώσει πολυ. Ολη μέρα δεν φοράμε πάμπερς. Μόνο στον ύπνο γιατι΄ακόμα μας φεύγουν ποτε ποτε. Μιλάει κανονικά και λέει σχεδόν τα πάντα. Κανει και μικρές προτασούλες αλλα ακόμα το Σ το λέει Θ. Μπαμπαθ και τέτοια. ΄Συνενοούμαστε απίστευτα. Είναι ένα πολύ ήσυχο παιδάκι. Στην θάλασσα τρελένεται. Καθόμαστε μέσα με τις ώρες και προσπαθεί να κολυμπήσει χωρίς να τον κρατάω. Μόνο με το γιλεκάκι. Ακομα όμως δεν τα καταφέρνει. Ααααα!!! το καλύτερο. Εκοψε και το μπιμπερο απο μόνος του. Μια μερα μου έφερε το ποτηράκι του νερου και μου λεει γάλα (εκεινη την ώρα ζέσταινα το γάλα του). Του λεω τι? να το βάλω στο ποτηράκι? Μου λέει ναι. το έβαλα εκει και το ηπιε. Απο τότε το πίνει εκει.

Εσεις ζουζούνες μου είστε καλά? Τα μικράκια σας καλα?

Διαφημίσεις

ε

ηλιανα θελω το τηλ απο το ξενποδοχειο στο χωριο αν σου βρισκεται και να μου πες ποτε πηρες το επιδομα αλλυλεγυης κι εγω ακομη ????????

Λυπών εγώ πήρα την πρώτη δόση μονό αν πηρες και εσύ την πρώτη δεν διοικούσε δεύτερη λες τον ανέργων τώρα εσύ ? τα 200 ευρώ τα δικαιούσαι με σύζυγο στρατιάτικο νομίζω πως όχι λαζαρενια μου θα κοίταξε να δω σίγουρα το τηλ του ξενώνα είναι

2492081001

24920 81400

ana08 δεν είναι καλό να παίζουμε με αυτά εγώ είμαι υποτασική και δίνω μια φορά τον χρόνο μάλλον έδινα τώρα με εγκυμοσύνες θηλασμούς κτλ δεν δίνω και μίση μπουκάλα

ο σύζυγος 2 φορές τον χρόνο

:tongue::tongue:

Μπραβο στον Νικολα μας!!!!

Φαστ μας ελειψες βρε ..να μας ερχεσαι πιο συχνα..

Σας σκέφτομαι συνέχεια και μου λείπετε και εμένα αλλα πραγματικά δυσκολεύομαι πολύ με τον ελευθερο χρόνο μου. Μεχρι την τηλεόραση έχω κόψει τελείως.Ούτε μια ώρα την ημέρα δεν βλέπω. Αλλα παω σπίτι, μαγειρεύω και είμαι συνέχεια στις βόλτες με τον Νικόλα.Αφου απο τώρα σκέφτομαι που θα πάμε το απόγευμα.

Μπηκα κ εγω να ενημερωσω για τον Γιωργακη μας αλλά βλέπω τα είπε η Μαρία. Ο Γιωργακης είναι ευδιαθετος οπότε ελπίζω να τα βρουνε οι γιατροι όλα καλά και να πάνε σπιτι τους.

lazarenia μου και εμενα μου έχουν πει απο την αιμοδοσία να πηγαίνω πολύ καλα φαγωμένη για να μην έχω πεσμενη πίεση.

fast μου μπραβο στον Νικόλα, συγχαρητηρια! Μας ελειψες... Θα πατε διακοπες ή πηγατε?

Μαρακι μου τα είπαμε και στο τηλ. όλα θα πάνε καλά!;) Ξεχασα να σου πω φιλιά στην Ευούλα:D.

Εριξα πρωι πρωι πολύ περπατημα αλλά η μπουμπου μου στο ύψος της!

Φαστ μου οποτε μπορεις να μας ερχεσαι !!!

τα δικα μας νεα..απο σήμερα ειμαι ολομοναχη ..ο ανδρας μου για επαγγελματικο ταξιδι στην Τουρκια ,ο γιος μου στην Λαμια παρεα με τις κοτες του,οι γονεις μου στο χωριο και εγω Αθηνα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ρε Ιωαννα αφου ειαι μονη ελα να πιουμε εκεινο το καφεδακι που λεγαμε...;)

Αν δε βαριεσαι βρισκομαστε καπου στη μεση.

Νικακη τι κανεις?Πολυ χαρηκα που ηρθες!!!Να τα λεμε βρε

Αρμακι μου δεν εχω προλαβει να ανασανω θα σε παρω να τα πουμε

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ο Γιωργακης τελικα πως προεκυψε στο παιδων?

Διαβασα κατι πραγματα για το αιμορραγικο εξανθημα...ελπιζω να μην ειναι αυτο και ολα να πανε γρηγορα καλα!!!

Μαρινα οτι θες εδω ειμαστε!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...