Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ουτε που το ηξερα βατραχακι

μαλλον σαν παιδι δεν επεσες πολλες φορες γι'αυτο χαχα εγω το ειχα μαθει καλα τα ειχα φαει τα γονατα μου και τους αγκωνες!!!

ρωτα αν κανει για παιδια και παρε ριχνεις στα χτυπηματα για να μην μολυνθουν και νομιζω οτι κλεινει και πιο γρηγορα η πληγη!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμήν παναγία μου θα γεννήσω μέχρι να έρθουν μονό για την Φώτο στέλνω την διεύθυνση δεν θέλω τίποτα Άλο αχ ευχαριστωωωωωωωωωω μουτσ φιλιααααα φιλια μουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

κοιτα μην γεννησεις ακομη καλα;χαχαχα

αντε στειλε και μην λες πολλα χαχαχα τελικα τι εκανες με την παντοφλα βρηκες το δεξι;

Α οκ καταλαβα πετρουλα...thanks!

Βατραχακι επεφτα πολυ(ακομα πεφτω εξαλλου...χμμμ..χαχα)

Αλλα θυμαμαι μια σκονη που καταργηθηκε,θαυματουργη.

Εσυ εισαι και πιπινι...χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σε μίση ώρα έχω ραντεβού για κούρεμα με το μέσον

άντε να δούμε τι θα μας πει :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το βραδύ ξέχασα να σας πω θα πάω στον μύρωνα Στρατή

με τον γιο μου αρχικα για λίγο

να πάρει αυτόγραφο να ακούσει το αγαπημένο του

http://www.youtube.com/watch?v=A6OLPYVOgDI

και μετά θα καθίσω με την φίλη μου

και ο άντρας μου θα τον κυνηγά από εξω από το κηποθέατρο χιιχ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αύριο έχει Mazoo and the Zoo δεν πρόλαβα σημερα να πάω να ρωτήσω λεπτομέρειες να τον πάω λέτε

:tongue::tongue:

Α οκ καταλαβα πετρουλα...thanks!

Βατραχακι επεφτα πολυ(ακομα πεφτω εξαλλου...χμμμ..χαχα)

Αλλα θυμαμαι μια σκονη που καταργηθηκε,θαυματουργη.

Εσυ εισαι και πιπινι...χαχα!

χαχα καλα λες σκουντουφλης :mrgreen:

αντε καλε εχθες στην θαλασσα ηταν διπλα μου δυο κοπελες ανεπτυγμενες και ακουω που λενε οτι γεννηθηκαν το 96 :shock: τι;;;;;;

ενιωσα 100 χρονων χαχαχα

Διαφημίσεις

χαχα καλέ οχι!!!Εννοουσα στο αλλο φορουμ στην ενοτητα για τοκετους και τα σχετικά..Ενημερωτικα διαβαζα....νωρις ειναι ακομη για γεννητουρια!!!

αααααααααα είπα και εγώ πάντως εγώ σήμερα πέρασα λίγο από τον τμήμα ανώδυνου και έδωσα όνομα απο 20 Αύγουστου ξεκινά τμήμα σκεφτομαι να πάω να παρακολουθήσω λίγο ποπη Σωτήρη καλό θα μου κάνει αυτήν η γυναίκα είναι σουπερ με ηρεμεί τόσο πολύ

κοιτα μην γεννησεις ακομη καλα;χαχαχα

αντε στειλε και μην λες πολλα χαχαχα τελικά τι εκανες με την παντοφλα βρηκες το δεξι;

άσε έτρεχα και για αυτό σήμερα τελικα οκ την είχαν δόση αλλού και με περίμεναν να την πάω χιχιχι

Σε μίση ώρα έχω ραντεβού για κούρεμα με το μέσον

άντε να δούμε τι θα μας πει :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το βραδύ ξέχασα να σας πω θα πάω στον μύρωνα Στρατή

με τον γιο μου αρχικα για λίγο

να πάρει αυτόγραφο να ακούσει το αγαπημένο του

http://www.youtube.com/watch?v=A6OLPYVOgDI

και μετά θα καθίσω με την φίλη μου

και ο άντρας μου θα τον κυνηγά από εξω από το κηποθέατρο χιιχ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αύριο έχει Mazoo and the Zoo δεν πρόλαβα σημερα να πάω να ρωτήσω λεπτομέρειες να τον πάω λέτε

μακαρι ζουζουνα μου να πανε ολα καλα!!!

και να περασετε τελεια το βραδυ!!!

Αυτο το pulvo πολύ καλό αλλα δεν ξερω αν κανει για τοσο παιδακια..Επίσης το εχω συνδεσει με αλλες καταστασεις και δεν θελω ουτε να το βλέπω

Προστατευει την πληγη με ενα ασπρο στρωμα σκονης, νομιζω ειναι και αντιβιωτικο..

Επίσης για τραυματα υπαρχουν ετοιμες εμποτισμενες γαζες fucidin

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

μακαρι ζουζουνα μου να πανε ολα καλα!!!

και να περασετε τελεια το βραδυ!!!

Μακάρι να μην βρέξει είναι έξω στο κηποθέατρο

Για το μαζου δεν μου απάντησες θα αξίζει να τον πάω ? σε μια παιδική παράσταση ενθουσιαστικέ στην αρχή αλά μετά ήθελα να φύγουμε μην πληρώσω τζάμπα εισιτήρια

παω να ετοιμαστω για κουρεμα φιλιααααααααααααααααααααααααααα

Καλέ νοσοκόμες είστε άλλες εγώ δεν ξέρω τίποτα από αυτά μπαααααααααααα μπράβο σας αχρείαστα να είναι ένα ιώδιο ξέρω εγώ αυτό που βγάζει αφρό σωστά το άσπρο α όχι οξυζενέ το λένε αυτό ? δεν θυμάμαι

φιλιααααααα καλο απογεμα :D:D:D:D

Διαφημίσεις

Μακάρι να μην βρέξει είναι έξω στο κηποθέατρο

Για το μαζου δεν μου απάντησες θα αξίζει να τον πάω ? σε μια παιδική παράσταση ενθουσιαστικέ στην αρχή αλά μετά ήθελα να φύγουμε μην πληρώσω τζάμπα εισιτήρια

παω να ετοιμαστω για κουρεμα φιλιααααααααααααααααααααααααααα

μμμ δεν ξερω κι εγω την ιδια απορια εχω θα κατσουν οι τζαμπα τα λεφτα!

ασε που ο δικος μου δεν τους θελει πλεων τους βαρεθηκε!

αντε καλε εχθες στην θαλασσα ηταν διπλα μου δυο κοπελες ανεπτυγμενες και ακουω που λενε οτι γεννηθηκαν το 96 :shock: τι;;;;;;

ενιωσα 100 χρονων χαχαχα

Γεννιόνταν παιδιά το 1996;;;; :tongue::tongue::tongue::tongue:

Βρε κορίτσια και εγώ όλα τα σιρόπια εκτός ψυγείου τα έχω. Είναι όλα για πέταμα;;; Θα διαβάσω λίγο τα χαρτάκια τους να δω πώς πρέπει να φυλλάσσονται πριν τα πετάξω. Και εγώ θα πάρω μια μικρή φαρμακαποθήκη μαζί μου αν και ελπίζω να μην χρειαστώ τίποτα. Τρεις μερούλες θα λείψουμε μόνο και δεν πάμε και στην εξορία του Αδάμ. Για τσιμπήματα είναι θαυματουργό και το algogel stick ανακουφιστηκό και αντισηπτικό.

Ηλιάνα μου όλο κλαίγεσαι ότι δεν έχεις λεφτά αλλά όλο και τα τσεπώνεις :tongue::tongue::tongue: Καλοφάγωτα και τα λεφτά του ΙΚΑ, όταν έρθουν με το καλό και ελπίζω να δουλέω\ψει το μέσο σου.

Βατραχάκι άστες βρε να σου στείλουν και οι τρεις τα βιβλία και μετά τα πουλάς εσύ :-D:grin::-D:grin:

Σήμερα η Αλεξάνδρα ζήτησε μόνη της το πρωί να κάνει πιπί στο γιογιό.....νομίζω έιμαστε σε καλό δρόμο και εμείς.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αυτο το pulvo πολύ καλό αλλα δεν ξερω αν κανει για τοσο παιδακια..Επίσης το εχω συνδεσει με αλλες καταστασεις και δεν θελω ουτε να το βλέπω

Και εγώ.......:(:(:(:(:( Ειναι καλό όμως και για τραύματα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

πω πω πολυλογούδες...

δεν διάβασα τίποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

μόνο τα ποστ μετά το τελευταίο το δικό μου κι έτσι είδα ότι εμφανίστηκε η Λαμπρινούλαααααααααααααααααααααα...τί κάνεις αγαπούλα μου; Σε χάνουμε συνεχώς...να μου φιλήσεις την κούκλα σου!

Εγώ περιμένω τηλ. από το Βικάκι μας...θα πάμε για καφεδάκι!

m57Zp2.png

τι κανετε κουκλες?....Λαμπρινη μου πως εισαι κοριτσι μου? πότε ηρθες ελλαδα ..πότε εφυγες...παει περναει ο καιρος...αρκει να περναει καλα και ασ περναει..

σαρδελακι μου μαζι με την κορη μου ησασταν και την εψαχνα ολο το απογευμα για να μιλησω στην αγαπουλα μου...

πολυ μουχλα σημερα ... μακαρι να μην αρχισει κανενα μπουμπουνιτο γιατι παλι δεν θα κλεισω ματι το βραδυ, ειμαστε και μονες με την Καλλη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...