Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 48 λεπτά , Neverstop είπε:

Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου λίγο,κι ασχέτως φυσικά με το επόμενο αποτέλεσμα της @Bubble24🙏🏻, προφανώς 14 μέρες είναι υπολογίζοντας και τις ημέρες του εμβρύου, δηλαδή ένατη ημέρα κάνουμε για βλαστοκύστη συν 5 του εμβρύου=14. 11η για τριών ημερών+3=14.

Στο κέντρο που ήμουν  11η ημέρα βάζουν χοριακη τα τριών ημερών.

Expand  

Πάντως όχι 10.. είναι πολύ νωρίς..γενικά όπως και να έχει μια επαναληπτική προβλέπεται για λόγους ασφαλείας και δεν πρέπει να αποτρέπεται η γυναίκα ειδικά από μαία! 

Κορίτσια άσχετο, σήμερα με έπιασε έντονη ζαλάδα σε λιποθυμική φάση μετά από το μεσημεριανό.. τώρα άρχισα να συνέρχομαι. Να ανησυχώ; Δεν με έχει ξαναπίασει μεσημέρι μόνο το βράδυ μετά από τα φάρμακα..(cyclacur ultrostegan).

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ριτα79 είπε:
Εχει ...ρωτησα... και δημοτικο ιατρειο αλλά ρε παιδια θελω να νιωθω σιγουρια οτι αν θελησω κατι σε ακαταλληλη ωρα θα το εχω.

Δίκιο έχεις αν είναι μικρό το νησί καλά κάνεις και τα προμηθεύεστε όλα τώρα είδα που θα πατε εμείς εδώ κοντά σε 1 1/2 ώρα είμαστε Λάρισα γιαυτο δεν θα παρω τίποτα και σε 15 λεπτά Κατερίνη

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε σκατουλες ποσα γραψατε????Ημουν στο αλλο καφε και διαβαζα για γεννες και τα σχετικά και σας εχασα για λίγο

Λαμπρινη καλως ηρθες ξανα!!!Το κοριτσακι σου μια χαρα τα παει και να μην αγχωνεσαι καθολου!!!

Ηλιανα θεωρω πως τα βασικα πρεπει να τα παρουμε γιατι και στα παραθαλασσια μερη τα φαρμακεια δεν διανυκτερευουν

Ο δικος μου ας πουμε απο την πρωτη νυχτα εκανε βηχα λαρυγγιτιδας και αν δεν ειχα μαζι μου soldesanil που θα ετρεχα μες τα μεσανυχτα να βρω???Τοσα συμπραγκαλα πήραμε μαζί, αυτα δεν ηταν τπτ ενα μικρο τσαντακι με τα βασικα για να νοιωθουμε και ασφαλεια...

Ριτα εμενα μου χρησιμευσε και το flamigel που ειναι για τσιμπήματα, εγκαυματα και χτυπήματα-κοψίματα..Κατα τα αλλα πήρα fucicort, depon, dolal (υποθετα), bedadin, γαζες, φυσιολογικο ορο, θερμομετρο, xozal και tobrex (καναμε μια μινι επιπεφυκιτιδα)

Μονο απο αντιβηχικο που μας χρειαστηκε πιο πολύ απο ολα δεν οργανωθηκα και δεν μου ελεγε κανεις ποιο να παρω γιατι επρεπε να ακροαστουν το μωρο, και αυτοι που το ακροαστηκαν στο ΚΥ Θασου μου ειπαν δεν ειναι τπτ...:twisted:

Χτες και σημερα ειμαστε επιτελους καλά!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

vatraxaki είπε:
καλε την δικη σου θελω :mrgreen:

Ααααααααααααααα τι θα με στηλς

πες τι

αντε πεσ ??????

με αρέσουν η εκπλήξεις:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τις φωτογραφίες του παιδιού μου ???????????\\

το βρήκα??????????????/

κέρδισα....!!!!!!!

κερδιασααααααααααααααα

που λέει και η ιστέρο σ την διαφήμιση

μαμαλευτερακι είπε:
Ααααααααααααααα τι θα με στηλς

πες τι

αντε πεσ ??????

με αρέσουν η εκπλήξεις:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τις φωτογραφίες του παιδιού μου ???????????\\

το βρήκα??????????????/

κέρδισα....!!!!!!!

κερδιασααααααααααααααα

που λέει και η ιστέρο σ την διαφήμιση

α δε σε λεω θα δεις θα ειναι και οι φωτο χαχαχα και κατι αλλο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Stone είπε:

Ριτα εμενα μου χρησιμευσε και το flamigel που ειναι για τσιμπήματα, εγκαυματα και χτυπήματα-κοψίματα..Κατα τα αλλα πήρα fucicort, depon, dolal (υποθετα), bedadin, γαζες, φυσιολογικο ορο, θερμομετρο, xozal και tobrex (καναμε μια μινι επιπεφυκιτιδα)

Μονο απο αντιβηχικο που μας χρειαστηκε πιο πολύ απο ολα δεν οργανωθηκα και δεν μου ελεγε κανεις ποιο να παρω γιατι επρεπε να ακροαστουν το μωρο, και αυτοι που το ακροαστηκαν στο ΚΥ Θασου μου ειπαν δεν ειναι τπτ...:twisted:

Χτες και σημερα ειμαστε επιτελους καλά!!!

Ειδες ?για αυτο θελω να τα εχω και εγω ολα...

Σωστο και το tobrex θα το παρω..χαχα

εδω η καληηη φαρμακοπωλα, θα φωναζω!!!!:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Stone είπε:
Βρε σκατουλες ποσα γραψατε????Ημουν στο αλλο καφε και διαβαζα για γεννες και τα σχετικά και σας εχασα για λίγο

!!

Πετρούλα τι άρχισαν οι γέννες δίπλα αχ να μπω να διαβάσω δηλ ?

να ευχηθώ ?

δεν ξερω

δεν μου αρωστενη συχνά και δεν κουβαλώ μαζί φάρμακα

γενικά δεν εχω τίποτα σπίτι

μόνο ντεπον και ένα σελνοσανιλ από τον χειμώνα σφραγιστό

αλά ας μην το γρουσουζέψω έρχονται και οι διακοπές μας φτου φτου μασ δηλ

Α και για τα τσιμπήματα χτες που πηγα στη φαρμακοποιο μου ειπε για την moustiblok και την crilen (ανακουφιστικες φυτικες) επίσης μου ειπε αν δεν κανουν αυτες δουλεια σαν πιο ισχυρη την fenistil αλλα νομιζω δεν ειναι φυτικη...

Πήρα την Crilen και μπορω να πω πως απο χτες ειδα διαφορα στα σημαδια του, τουλάχιστον ξεπρίστηκαν...

Διαφημίσεις

Crilen αυτη την αντικουνουπικη που σου ειπα?

Αυτη νομιζω ειναι για να διωχνει τα κουνουπια ....

Aν το τσιμπημα ειναι πρησμενο εγω ξερω οτι θελει betnovate ή αλλη κορτιζονουχα,fucicort κτλ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

vatraxaki είπε:
α δε σε λεω θα δεις θα ειναι και οι φωτο χαχαχα και κατι αλλο!

Αμήν παναγία μου θα γεννήσω μέχρι να έρθουν μονό για την Φώτο στέλνω την διεύθυνση δεν θέλω τίποτα Άλο αχ ευχαριστωωωωωωωωωω μουτσ φιλιααααα φιλια μουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

ριτα79 είπε:

Αυτη νομιω ειναι για να διωχνει τα κουνουπια ....

Aν το τσιμπη ειναι πρησμενο εγω ξερω οτι θελει betnovate ή αλλη κορτιζονουχα,fucicort κτλ

Αυτήν είναι να διώχνει τα κουνούπια την έχω και εγώ κάνει και για μετά ?

Α να το ξέρουμε αν είναι

Τα προϊόντα τις φρεζιντερμ τελεία όλα λίγο ακριβά αλά φανατικά όλα

ριτα79 είπε:
Πετρουλα flamigel εχει 2 ειδα ,σπρευ και αλοιφη τι να παρω?

Ριτα εγω εχω την αλοιφη, απο σπρευ δεν ξερω...Ρωτα και στο φαρμακειο πιο κανει πιο καλή εφαρμογη

μαμαλευτερακι είπε:
Πετρούλα τι άρχισαν οι γέννες δίπλα αχ να μπω να διαβάσω δηλ ?

χαχα καλέ οχι!!!Εννοουσα στο αλλο φορουμ στην ενοτητα για τοκετους και τα σχετικά..Ενημερωτικα διαβαζα....νωρις ειναι ακομη για γεννητουρια!!!

ριτα79 είπε:

Αυτη νομιζω ειναι για να διωχνει τα κουνουπια ....

Aν το τσιμπημα ειναι πρησμενο εγω ξερω οτι θελει betnovate ή αλλη κορτιζονουχα,fucicort κτλ

Οχι υπαρχει και η αντιστοιχη ανακουφιστικη για μετα το τσιμπημα..Την αντικουνουπικη την εχω και εγω και πήρα τωρα και για μετα τα τσιμπήματα..Ενα σωληναριο ειναι μικροτερο, σε μορφη τζελ η αλοιφη

Τη fucicort την βαζω αν δω οτι παει να μολυνθει το τσιμπημα, πχ μαυρισει η πριστει πολύ εντονα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...