Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχουμε μια αλλη κρεμα αντι του fenistil αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της . Θα σας πω αυριο .

Κυριως για σενα ριτα που πατε σε νησι το θεωρω απαραιτητο αυτο το στοιχειωδες φαρμακειο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε απο εκει που δεν ειχα κανενα τωρα θα εχω 3;;;;;;;;;;;;;;

χαχα να εισαστε καλα σας αγαπω πολυ!!!!

αφου θα το στειλει ο σκρουτζ ηλιανα τζαμπα και το εχει και πακεταρισμενο θα το δεχτο χαχαχα!!!!

Λαμπρινη μου και ριτα σας ευχαριστω πολυ!!!!

Ηλιανα εσυ τρελοκομειο εχω κι εγω κατι να σου στειλω στειλε μου την διευθηνση σου!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μαργαριτα αναρωτιεμαι γιατι φωναξες εμενα για φαρμακα ???χαχαχαχα

Ελα ντε...χαχα

ενα ντεπον με μια συριγγα 10αρα

γαζουλες και φυσιολογικο ορους

Εχουμε

ια κρεμα για τσιμπηματα (καλυτερα οχι fenistil μιας και δεν πρεπει να εκτιθεσαι επειτα στον ηλιο)

Εχουμε αλλα ποια αλλη να παρω?

αντικουνουπικα

soldesanil (Πας και σε νησι το θεωρω απαραιτητο- αχρειαστο να ναι )

fucicort

bepanthol (σε περιπτωση που αφυδατωθει ή κοκκινησει το δερμα)

Εχουμε

εγω πηρα μαζι μου λογω του λιγου βηχα που ειχε τοτε ο μικρος και otrivin & aerolin

Δεν εχουμε ..θα παρω

ελπιζω να βοηθησα

Thanks!

Nατασσα

depon

ponstan

atarax

soldesanil

stick για τσιμπηματα

fucicort

γαζες

betadine

θερμομετρο

Εχουμε αλλα τι εννοεις stick?Αμμωνια?

Ξεκιναμε απο αυτα και προσθετει η καθε μαμα ο,τι νομιζει... Εγω ας πουμε θα παρω και otrivin, garamat, τη μασκα (οχι το φαρμακο) για τις εισπνοες (μια φορα μας εχει τυχει, αλλα αυτη η μασκα εχει και 70 ευρω), aerius, ρουφηχτηρι, ορους, αυτη την crilen, hansaplast, ultra levure... αυτα νομιζω...

Μασκα δεν εχουμε...δεν θα παρω μην το γρουσουζεψω χαχα

Για καμμια πτωση ,γονατακια κτλ τι παιρνετε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλή η μπόρα που έπιασε, αλλά ηταν για λίγο. Τωρα θα εχουμε κ υγρασία κ ζέστη...

Τα σιροπια που ανοιγω τα εχω όλα στο ψυγείο, αλλά ξερω οτι το ντεπον κ το πονσταν κρατανε και εκτος ψυγειου.

Λαμπρινη μου χαιρομαι που σε "βλέπω" σήμερα στην παρέα μας και που ειστε καλά!

Ρίτα μου σε βλεπω να κουβαλας ολοκληρο φαρμακειο...:mrgreen: Θα σου ελεγα κατι για τα τσιμπηματα και κανα τσιροτο. Αν χρειαστεις κατι άλλο φαρμακείο δεν έχει εκεί που θα πάτε?

εχουμε μια αλλη κρεμα αντι του fenistil αλλα δεν θυμαμαι το ονομα της . Θα σας πω αυριο .

Κυριως για σενα ριτα που πατε σε νησι το θεωρω απαραιτητο αυτο το στοιχειωδες φαρμακειο ..

Ναι να μου πεις!

Εννοειται καλε οπου και να παω εχω το φαρμακειο μου ποσο μαλλον εκει.

Λαμπρινουλα μου θα παμε σε ενα μικρο νησι ,Σικινος κοντα στη Σαντορινη με παρεα για να εχει μαζι και ο Γρηγορης τα παιδακια των φιλων τα οποια αγαπαει πολυ!

Μετα στα πατρια εδαφη,λιγο Κεφαλλονια και λιγο Ζαχαρω

Ισως και καμμια μερα Βραχατι σε φιλους ή Ζακυνθο επειδη εχω ενα ταμα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλε απο εκει που δεν ειχα κανενα τωρα θα εχω 3;;;;;;;;;;;;;;

χαχα να εισαστε καλα σας αγαπω πολυ!!!!

αφου θα το στειλει ο σκρουτζ ηλιανα τζαμπα και το εχει και πακεταρισμενο θα το δεχτο χαχαχα!!!!

Λαμπρινη μου και ριτα σας ευχαριστω πολυ!!!!

Ηλιανα εσυ τρελοκομειο εχω κι εγω κατι να σου στειλω στειλε μου την διευθηνση σου!!!

Καλά Μαρι τι πίστεψες ότι θα σου παρω λεφτά ?????????? δεν με ξέρεις τώρα θα με μάθεις άντε δεν πάμε καλά την έχω την διεύθυνση γιαυτο δεν στην ζήτησα προχθές

:tongue::tongue:

Ρίτα μου σε βλεπω να κουβαλας ολοκληρο φαρμακειο...:mrgreen: Θα σου ελεγα κατι για τα τσιμπηματα και κανα τσιροτο. Αν χρειαστεις κατι άλλο φαρμακείο δεν έχει εκεί που θα πάτε?

Εχει ...ρωτησα... και δημοτικο ιατρειο αλλά ρε παιδια θελω να νιωθω σιγουρια οτι αν θελησω κατι σε ακαταλληλη ωρα θα το εχω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλά Μαρι τι πίστεψες ότι θα σου παρω λεφτά ?????????? δεν με ξέρεις τώρα θα με μάθεις άντε δεν πάμε καλά την έχω την διεύθυνση γιαυτο δεν στην ζήτησα προχθές

καλε την δικη σου θελω :mrgreen:

κι εδω σημερα βρεχει και θα χασουμε το μπανακι μας κριμα!

αλλα ευκαιρια να παμε καμια επισκεψη σε φιλου γιατι με την θαλασσα χαθηκαμε απο τον κοσμο και τις υποχρεωσεις μας!

εχθες περασαμε σουπερ το πρωι θαλασσα το μεσημερι φαγητο στην πεθερα μου και το αποεγευμα σε βαπτιση και μετα με παρεα για καφε στην παραλια οπου θηλασα και δημοσια χαχα παει κι αυτο η πρωτη φορα ειναι δυσκολη!

Αυτό σκεφτομαι και εγώ πολλά δεν είναι όλα αυτά για 10 μέρες διακοπές ? φαρμακεία δεν θα είναι εκεί ανοιχτό ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...