Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κάτι τέτοιο μου είχε πει και η παιδίατρος μου φιλιω και ότι είναι πολύ βάρια για τα νεφρά

εγώ πάντως μόνο ντεπον υποθετακια του έχω βάλει

τις ελάχιστες φόρες που αρρώστησε ένα είναι καλά το αγόρι μου τι καιρό έχετε εκεί εδώ έριξε μια καταρρακτώδη βροχή και τώρα κάνει ασφυκτική ζεστή υγρασία πάει η μέση μου θα την τινάξει στον αέρα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

πειτε μου λιγο πως λεγετε το βιβλιο για το κοψιμο της πανας;

λεω να το παρω εκτος αν μου κανει καμια σας καλυτερη τιμη και μου στειλει το δικο της οχι σαν αυτη που μου εκανε η Ηλιανα χαχα

καλε αυριο στο στελνω τρελεγκο :mrgreen::mrgreen::mrgreen: με 20 ευρω ελα

Βατραχάκι μου τι κανετε ??? Διαβαζα ποσο καλα τα πατε με το θηλασμο και πως εχουν φτιαξει τα πραγματα και πραγματικά σε καμαρωνα !!!! Θελεις να σου στειλω το δικο μου ? Δεν με βοηθησε καθολου εμενα , μακαρι να σε βοηθήσει εσενα . Εχω ενα θεμα βεβαια με τη συνέπεια , αλλα θα το βαλω σκοπο και θα παω συντομα ταχυδρομειο !

ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ !!!

Βατραχάκι μου τι κανετε ??? Διαβαζα ποσο καλα τα πατε με το θηλασμο και πως εχουν φτιαξει τα πραγματα και πραγματικά σε καμαρωνα !!!! Θελεις να σου στειλω το δικο μου ? Δεν με βοηθησε καθολου εμενα , μακαρι να σε βοηθήσει εσενα . Εχω ενα θεμα βεβαια με τη συνέπεια , αλλα θα το βαλω σκοπο και θα παω συντομα ταχυδρομειο !

ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ !!!

Δεν θέλω τέτοια τώρα:tongue::tongue::tongue::tongue:

πήγα να βγάλω κάτι

και εσύ τσουπ σαν το κάστανο

αα τι δωρεάν :tongue::tongue::tongue:

έλα να ανεβαίνουν οι τιμές

Διαφημίσεις

ολα για πεταμα δηλ τα φαρμακα που εχω.χαααχ

το ντεπον και πονσταν ποσοκρατανε στο ψυγειο?

βατραχινα εγω δεν χρειαστηκα βιβλιο.το παρεντς ηταν ο καλυτερος οδηγος.

:-D

λαμπρινη μου να μας ερχεσαι πιο συχνα στο καφε.

ηλιανα αυτα ειναι για ανεργες μητερες?γιατι εγω ειχα ενσημα και πηρα τα χρηματα.

1654096yn4fep17z7.gif

Μαρινα μου πολυ χαρηκα που περασατε τελεια τωρα να βγουν καλες και οι εξετασεις του Γωγου!

στονε μου εσεις τι κανετε πηγατε στο γιατρο για τον βηχα;

εμενα δεν μου κακοφαινετε να δω παιδακι να κανει τσισα σττην υπαιθρο σιγα!

Σουλα μου καλιτεχνης η μικρη μπραβο σας!

αρμακι μου μην στεναχωριεσαι αφου το πηρατε χαμπαρι νωρις ολα θα πανε καλα με λιγη προσοχη ;)

κικο μου στο δεκατιανο αν θες να φας φρουτο θα φας 1 γιαουρτι με 1 φρουτο μονο αυτα καταλαβες;

στο διαβητη παιζουν ρολο οι συγκεκριμενες ωρες φαγητου οι ποσοτητες κι αλλα πολλα!

με ρωτησες για τωρα αν εχω προβλημα τωρα δεν εχω τιποτα αλλα τον οκτωμβριο θα ξανα κανω καμπυλη να δουμε πως θα ειναι τα αποτελεσματα κανονικα πρεπει να γινεται επανελεγχος αν εχεις διαβητη στην κυηση.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ !!!

να σαι καλα βρε Λαμπρινουλα μου!!!

ακους Ηλιανα απο γερμανια και τζαμπα σκρουτζ ε σκρουτζ!!!!

Λαμπρινη μου ολα καλα με τον θηλασμο πραγματικα κι εγω δεν το πιστευω ωρες ωρες οτι τα καταφερα εως τωρα και φυσικα σας ευχαριστω ολες οσες με βοηθησατε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

[quote=lazarenia;500585

ηλιανα αυτα ειναι για ανεργες μητερες?γιατι εγω ειχα ενσημα και πηρα τα χρηματα.

όταν γέννησα τον λευτεριά είχα 200 ένσημα τα 2 προηγούμενα χρόνια και πήρα το επίδομα κυοφορία –λοχείας κοντά στις 4000 χιλιάδες ευρώ αυτό τώρα είναι το βοήθημα τοκετού 990 ευρώ εφάπαξ είναι για της ασφαλισμένες

ήμουν ΙΚΑ το πρωί και ρώτησα και ήταν μια πολύ καλή κοπέλα και μου τα ξεδιάλυνε στο μυαλό μου τώρα τα βρήκα και στο ιντερνετ

Διαφημίσεις

Βατραχιτσα στειλε μου πμ με τη δ/νση σου !

Λαζαρενια μου να σαι καλα !

Ξεχασα να πω στο Βικάκι οτι το τραγουδι παει γάντι στη Φωτεινουλα !!! χαχααα Μα τι κοριτσι ειναι αυτο ??

να σαι καλα βρε Λαμπρινουλα μου!!!

ακους Ηλιανα απο γερμανια και τζαμπα σκρουτζ ε σκρουτζ!!!!

Λ

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαααααααααααααααα να βγάλω κάτι πήγα

γιατί παρεξηγείτε ???????????/

αααααααααααα άντε πάρτο τσάμπα από αλλού

αλά δεν θα έχει την εμπειρία την δίκια μου καρφωμένη πάνω

δηλ αύριο να μην το στείλω ? εεεεεεεεεεε ?????

Πες να μην το στείλω ? αντε θα το στηλω

Βατραχιτσα στειλε μου πμ με τη δ/νση σου !

Λαζαρενια μου να σαι καλα !

Ξεχασα να πω στο Βικάκι οτι το τραγουδι παει γάντι στη Φωτεινουλα !!! χαχααα Μα τι κοριτσι ειναι αυτο ??

Καλέ τζάμπα θα της το στείλω και εγώ αύριο της μουρλης το έχω έτοιμο πακεταρισμένο απλά δεν πρόλαβα ήμερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...