Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαριτα αναρωτιεμαι γιατι φωναξες εμενα για φαρμακα ???χαχαχαχα

λοιπον θα παρεις ..

ενα ντεπον με μια συριγγα 10αρα

γαζουλες και φυσιολογικο ορους

μια κρεμα για τσιμπηματα (καλυτερα οχι fenistil μιας και δεν πρεπει να εκτιθεσαι επειτα στον ηλιο)

αντικουνουπικα

soldesanil (Πας και σε νησι το θεωρω απαραιτητο- αχρειαστο να ναι )

fucicort

bepanthol (σε περιπτωση που αφυδατωθει ή κοκκινησει το δερμα)

εγω πηρα μαζι μου λογω του λιγου βηχα που ειχε τοτε ο μικρος και otrivin & aerolin

ελπιζω να βοηθησα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

το ultra leveur ειναι για την χλωριδα του εντερου -κοινως για διαροιες

εγω αεριους δεν εβαλα γιατι αν το εχεις ανοικτο θελει ψυγειο και ειναι κριμα να τα πεταμε ετσι . αμα χρειαστει λογικα φαρμακειο θα εχει εκει κοντα ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

εγω αεριους δεν εβαλα γιατι αν το εχεις ανοικτο θελει ψυγειο και ειναι κριμα να τα πεταμε ετσι . αμα χρειαστει λογικα φαρμακειο θα εχει εκει κοντα ...

Ελα ρε, αληθεια? Πωπω το εχω εκτος ψυγειου κανα χρονο και του το δινω.. Μια χαρα τον πιανει! Ε, ρε τι μαθαινει κανεις!:rolleyes:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Λαμπρινη μου τι κανεις? Μας ελειψες βρε!!! Και ο Σωτηρης μου τα ιδια, με ρυθμους χελωνας! Ρωτα τα κοριτσια που τα πρηζω καθε λιγο και λιγακι...

Μαρακι ξεχασα να ευχηθω περαστικα για τον αντρα σου! ολα καλα θα πανε, ευκαιρια να κοψει και τις κακες συνηθειες και να προσεξει λιγο παραπανω τον εαυτο του! Αντε, μη σε παιρνει απο κατω!!!:D

t7fQp3.png

οπως και το αεριους και το αταραξ και ολα τα σιροπια πλην του ντεπον θελουν ψυγειο . σιροπια βηχα μετα τον ενα μηνα ληγουν

Α, και το αταραξ??? Ε, ρε μανα να σου πετυχει...:confused:

t7fQp3.png

σας διάβασα όλες αναλυτικά

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ καιρό έχουμε να σε δούμε

marina28 το χρειαζόσουν αυτό να ξεκουραστείτε και να περάσετε καλά κοπέλα μου

καλά αποτελέσματα στον μικρό εύχομαι

κωνκωναχχχχχχχχ γέλασε που λες πάω να στηθώ σε βενζινάδικο χαμός γίνετε σήμερα και η απεργία θα λήξη ίσως από εβδομάδα

και δεν είσαι πουθενά ξένη

sardelaki τι καλά που θα κάνεις τον μικρό παραγαμρπο αχ ραξεφσκι εμείς δεν χουμε παιδικό στην Λάρισα μόνο ενηλίκων θα έχει πολύ ωραία πράγματα

και δεν θα τσακωθούμε χαλάρωσε

SOULA33 να της πάρεις από όλα αλά θα δεις ζωγραφιές και στους τοίχους και ο δικός μου έχει μια ύφεση στην ζωγραφική και του πήρα διάφορα πολύ του αρέσουν οι νερομπογιές εννοείτε με επιβλέψει όσο για μαρκαδόρους κτλ τρελαίνετε παντος να τιν πας και σε καλλιτεχνικό εργαστήρι τον πηγα μια δυο φόρες τον χειμώνα στου δήμου και του άρεσε πολύ αλά γυρνούσαμε μουτζουρωμένη παντού

joa αχ γιατί εστί με τα κακά τα πηρέ από φόβο ? εμείς πάλι παντού κατουράμε-χ …ε στο γιογιό η σε τουαλέτα όρθιος μια δυο φορές τα έχει κάνει

ana08αντε λίγες μέρες ακόμη και εσείς σε άδεια κανονίσατε διακοπές

ριτα79 θέμα τέλος κανένα σχόλιο οκ ανταλλάξαμε απόψεις … τελος από μενα οσο για φάρμακα τίποτα δεν παίρνω αν χρειαστώ κάτι υπάρχουν φαρμακεία και εκεί α μια φινιστιλ και ντεπον για μένα αυτά τα έχω πάντα στην τσάντα μου

lazarenia εσύ τώρα τι στενοχωριέσαι δεν πας καλά χαζούλα μουτσσσσσσσσσς

vickypap πολύ σωστά το έθεσες και καλέ γιατι να έχουμε απόλυες ποιος θα φύγει?

εγώ πάντως όχι μια χαρακατσικοθικα χιχιχι

kiko να πας να πάρεις δεύτερη γνώμη μην το σκεφτεσαι

GiovannaXA καλό προσκύνημα να ανάψετε και για εμάς ένα κεράκι

:tongue::tongue:

Αν οχι fenistil τοτε τι κρεμα?Για πες?

Αληθεια τα ανοικτα τα βαζετε ψυγειο?Πω πω ολα για πεταμα πανε τωρα τα δικα μου?

Θα σας μελετησω σε λιγο να σας πω τι δεν ξερω ή τι δεν εχω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αααααα και το αταραξ ανοικτο ειναι...θα παρω καινουργιο...

Για τα αντιβηχικα το ηξερα...αλλα δεν εχω.

Το ξερω οτι εχουν τα παντα αλλα καμμια φορα για να βρεις τον φαρμακοποιο στα χωρια πρεπει να παρεις τηλεφωνο σπιτι του...χαχα

Ε κανουν την σιεστα τους το μεσημερι...μια φορα με τσιμπησε τσουχτρα και εμεινα πρησμενη μεχρι να ξυπνησει....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον ακου ρωτησα τον παιδιατρο...

Απαραιτητα ειναι

depon

ponstan

atarax

soldesanil

stick για τσιμπηματα

fucicort

γαζες

betadine

θερμομετρο

Ξεκιναμε απο αυτα και προσθετει η καθε μαμα ο,τι νομιζει... Εγω ας πουμε θα παρω και otrivin, garamat, τη μασκα (οχι το φαρμακο) για τις εισπνοες (μια φορα μας εχει τυχει, αλλα αυτη η μασκα εχει και 70 ευρω), aerius, ρουφηχτηρι, ορους, αυτη την crilen, hansaplast, ultra levure... αυτα νομιζω...

πλακά κάνεις τώρα όλα αυτά τα έχεις σπίτι ? και θα τα πάρεις και στης διακοπές ? πολλά δεν είναι ?

μ

μπραβο και γιια το ικα .ευτυχως που θα παρεις επιστροφη.

καλο μεσημερι σε ολες σας.

Δεν είναι επιστροφή είναι αυτό εδώ

Το εφάπαξ βοήθημα τοκετού δικαιούνται οι άμεσα ασφαλισμένες, οι συνταξιούχοι και οι σύζυγοι των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων (μέλη οικογένειας) και καταβάλλεται αντί μαιευτικής περίθαλψης 4-6 ημερών.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την καταβολή του βοηθήματος τοκετού είναι τα εξής:

1) Ασφαλιστικό βιβλιάριο του /της δικαούχου (ΔΑΤΕ, ΑΔΕ, ΑΔΑ, Απόσπασμα Ατομικού Λογαριασμού Ασφάλισης) ή Βεβαίωση Εργοδότη επικυρωμένη από το Υποκ/μα ΙΚΑ- ΕΤΑΜ που ελέγχει την έδρα της επιχείρισης.

2) Ατομικό βιβλιάριο υγείας της ασφαλισμένης - δικαιούχου ή αν πρόκειται για την σύζυγο μέλος οικογένειας του ασφαλισμένου, το ατομικό βιβλιάριο του συζύγου και το οικογενειακό.

3) Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού.

Σε περίπτωση γέννησης διδύμων ή τριδύμων χορηγούμε δύο ή τρία βοηθήματα τοκετού, αναλόγως.

Αν υπάρξει παθολογική ανέλιξη του τοκετού, εκτός από το βοήθημα τοκετού, παρέχεται και νοσοκομειακή περίθαλψη σύμφωνα με την κρατική διατίμηση.

θα σχολιαζω σιγα σιγα κι οτι θυμαμαι!

να σας πω κι εγω οτι τα καλοκαιρια που ερχοταν τα παιδια απο τις μεγαλουπολεις στο χωριο ηταν απο τα καλυτερα μου πως και πως περιμενα να ερθουν οι φιλοι μου γεμιζαν οι πλατιες και τα καφε αχ ωραιες εποχες και θα συμφωνησω με την Λαμπρινη το δικο μου το χωριο εχει τα δικα του αλανια δεν χρειαζεται τους ξενους για να τα φερουν χαχα!!

ριτα εγω περνω μαζι και σταγονες otrivin μηπως μπουκωσει!

ασχετο αλλα προχθες μιλουσα με μια κοπελα και της ειπαν απο το νοσοκομειο να μην ξαναδωσει ponstan γιατι θεωρηθηκε υπευθηνο για πυρετικους σπασμους το ακουσατε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

πειτε μου λιγο πως λεγετε το βιβλιο για το κοψιμο της πανας;

λεω να το παρω εκτος αν μου κανει καμια σας καλυτερη τιμη και μου στειλει το δικο της οχι σαν αυτη που μου εκανε η Ηλιανα χαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κορίτσια (Ρίτα και Νατάσα) και εγώ μαζί σας , όλα τα σιρόπια τα έχω εκτός ψυγείου και μάλιστα καμαρώνω που έχω γεμίσει το ντουλάπι του μπάνιου με δαύτα διότι αν χτύπα ξύλο τα χρειαστούμε τα έχω πρώτη μούρη και μάλιστα απ’όλα τα είδη για ποικιλία. Με το που θα πάω στο σπίτι θα τα σαβουριάσω.

Βατραχάκι το είδα το e-mail και πάλι σε υπέρευχαριστώ , διάβασα και τη διατροφή και μου ‘ρθε κάπως μπορώ να πω , ειδικά τα φλιτζάνια με μακαρόνια (που τους έχω και αδυναμία) με πήρε από κάτω.

Ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με το φρούτο αν μπορούμε να το φάμε καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας τη συγκεκριμένη ποσότητα ή μόνο όταν αναφέρεται σε κάποιο γεύμα π.χ στο δεκατιανό. Δηλαδή για δεκατιανό μπορώ να φάω 1 φέτα ψωμί με 1 φέτα τυρί του τοστ και ένα φρούτο ή μόνο το ένα και μόνο το άλλο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...