Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικακι ! Τι κανει το τσαχπινοζουζουνάκι , η θεα Φωτεινουλα ?? Η μανουλα σου καλα ?

μια χαρα ειναι ολοι,κουκλα μου,σ'ευχαριστουμε παρα πολυ.

η τσαχπινα μας τραγουδαει ολη μερα και εμαθε και το "τετοια κουκλα και τσαχνινα" το γνωστο τραγουδακι δηλαδη!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουφ να μαι και εγω.

Και παλι τρεχω στη δουλεια αμαν!!!!

Κοριτσακια εννοειται οτι θα της παρω πολλα συνεργα και αν εχει το ταλεντο θα βγει που θα παει?

Καλέ κατι πηρε το ματακι μου ή κανω λαθος?Ιωαννα μου το νινι ειναι κοριτσι?????

Αχ ρε γμτ σας εχασα πολλες μερες.

Λαμπρινούλα να δωσεις ενα τεραστι φιλι στην μπουμπουκα σου.

Βικακυ τι κανεις κοριτσακι μου?

giovanna μου καντε βρε και μια βουτια για εμας.Αχ τυχερούλες!

Lazarenia μου φτανει στεναχψριες κουκλίτσα μου.

Αντε από εδώ και περα ολα θα σου πανε καλα.Και καλά θα περάσεις και κοίτα να κλείνεις τα ματακια σου και τα αυτακια σου εκει που πρέπει!!

Καλησπέρα έτρεχα από το πρωί σε ικα και κτλ κάναμε και εμβόλιο της ηπατίτιδας β

για το χθεσινοβραδινό θέμα

το τραβήξατε από όλε στης μεριές

και αλλάξατε το νόημα από αυτό που είπα

τελος πάντων απλά να πω ξανά

εγώ δεν πάω ποτέ γιορτές στο χωριό

γιατί δεν μου αρέσει με άλλων τον κόσμο που μαζεύεται

χωρίς να θέλω να ξεχωρίσω τους ντόπιους οπό μετανάστες

δεν έθιξα πουθενά τέτοιο πράγμα κτλ που αναφέρατε

μου αρέσει το χωριό με τον κόσμο του που το παράξενο που το παράλογο ?

ναι δεν μου αρέσει με κόσμο…………………

χωρίς να θεωρώ κάποιον ανώτερο η κατώτερο η ξένο η ότι δηποτε όλο αναφέρατε

δεν μου αρέσει με κόσμο τέλος δικαίωμα μου να νιώθω άσχημα δεν ενόχλησα κανέναν δεν έδιωξα κανέναν από πουθενά αντίθετος εγώ δεν πάω όταν παει ο κόσμος επιλέγω άλλες εποχές απλό…

με ενοχλεί ο τόσος κόσμος και δεν πάω

προτιμώ να πάω όταν δεν έχει κόσμο

αυτό ήθελα αν πω και μόνο

αλά αναπτύξατε τελιοσ διαφορετικά το θέμα οπότε δεν ασχολούμαι άλλο

και δεν μαλώνω με κανέναν

προς διευκρίνηση και αυτό και όχι προς συμπλήρωση

:tongue::tongue:

κικο μου δες τα μαιλ σου το πηρες;

δες την κι αν εχεις απορια ρωτα με ναι;

κοιτα μην την πατησεις σας την Ηλιανα εκει που εχει 1 2 3 πρεπει να τρως και απο τις τρεις επιλογες εκτος απο εκει που λεει χωρις επιλογη 3 π.χ στα ζυμαρικα ειναι χωρις επιλογη 3 καταλαβες;

στα φρουτα ειναι ημερησια ποσοτητα που μπορεις να φας να αποφευγεις το καρπουζι εχει ζαχαρι!

φιλια σε ολες θα σχολιασω και θα σας πω τα νεα μου το μεσημερι γιατι δεν προλαβαινω τωρα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

πάω να ταΐσω τον μικρό και αν ςα σας διαβάσω ποιο αλήτικα και να σχολιάσω τα δικά σας :D:D:D:D

αααααα τελικά διακαούμε τα 990 από το ικα

μετά την γέννα gioypiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

θα σας γραψω αναλυτικά μετά θα γράψω και στο αντίστοιχο θέμα που άνοιξα χτες βράδυ

κικο μου δες τα μαιλ σου το πηρες;

δες την κι αν εχεις απορια ρωτα με ναι;

κοιτα μην την πατησεις σας την Ηλιανα εκει που εχει 1 2 3 πρεπει να τρως και απο τις τρεις επιλογες εκτος απο εκει που λεει χωρις επιλογη 3 π.χ στα ζυμαρικα ειναι χωρις επιλογη 3 καταλαβες;

στα φρουτα ειναι ημερησια ποσοτητα που μπορεις να φας να αποφευγεις το καρπουζι εχει ζαχαρι!

α!

καλά εγώ έκανα σουπερ δίαιτα διευκρίνισε στην κοπέλα α μην μήνη νηστική χιχιχι γιατί εγώ με τα βίας έφτανα τις 900 θερμίδες χμμμμμμμμμμ 8)8):cool:

Επειδη εγω το ανοιξα το θεμα θα το κλεισω κιολας μιας και καλα λεει η Βικυ δε βγαινει ακρη.Καλυτερα να μιλαμε για τα παιδια μας τελικα.

Εστω οτι εννοουσες Ηλιανα οτι απλα δεν πηγαινεις γιατι σε ενοχλει η πολυκοσμια...δικαωμα σου. Και εγω στο Συνταγμα δεν κατεβαινω συχνα με ενοχλει η κινηση..

Πρωτα ομως θελω να μου διευκρινησεις το παρακατω:

Ρητα μου δεν έχεις δει τι γίνετε στο χωριό όταν ερχετε κόσμος χασι ηρωίνη και ένα σορό σκατολοιδια ναι μας το βρόμιζαν το πιστεύω αυτό

ένα χωριό με 3500 χιλιάδες κατοίκους δεν χρειάζεται σαβούρα για αναβαθμιστεί και να λερώσει της ομορφιές της

Οι ντοπιοι(καποιοι) που τιγκαρουν στα λιπασματα τα χωραφια τους για να μοσχοπουλανε,αυτοι που κοβουν δεντρα στη ζουλα για να αναψουν το τζακι τους το χειμωνα,αυτοι που αδειαζουν τους βοθρους τους παλι στη ζουλα στη φυση(θαλασσα,πλαγιες κτλ),αυτοι που ανεβαζουν τις τιμες οταν ερχονται ξενοι,αυτοι που καλλιεργουν χασισια(δε μιλαω για συγκεκριμενο τοπο),αυτοι που ριχνουν δυναμιτες για να βγαλουν πολλα ψαρια να πουλησουν στις ταβερνες,αυτοι που κυνηγουν εκτος κυνηγετικης περιοδου κλπ κλπ ολοι αυτοι που ειναι?Δεν βρωμιζουν τους τοπους τους?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Παιδια πειτε μου λιγο τι εχετε μαζι σας στις διακοπες απο φαρμακα?

Εγω καλα θα παρω οτι εχω αλλα επειδη δεν εχω και πολλα για πειτε τι θεωρειτε απαραιτητο?

Ιωανναααα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Οι ντοπιοι(καποιοι) που τιγκαρουν στα λιπασματα τα χωραφια τους για να μοσχοπουλανε,αυτοι που κοβουν δεντρα στη ζουλα για να αναψουν το τζακι τους το χειμωνα,αυτοι που αδειαζουν τους βοθρους τους παλι στη ζουλα στη φυση(θαλασσα,πλαγιες κτλ),αυτοι που ανεβαζουν τις τιμες οταν ερχονται ξενοι,αυτοι που καλλιεργουν χασισια(δε μιλαω για συγκεκριμενο τοπο),αυτοι που ριχνουν δυναμιτες για να βγαλουν πολλα ψαρια να πουλησουν στις ταβερνες,αυτοι που κυνηγουν εκτος κυνηγετικης περιοδου κλπ κλπ ολοι αυτοι που ειναι?Δεν βρωμιζουν τους τοπους τους?

χαχαχααχχ το διαβαζα αυτο και νομιζα οτι περιγραφεις το δικο μου χωριο !

Απο ολα εχει ο μπαξες , ειδικά σε χωρια ανω των 2000 κατοικων (οπως και το δικο μου) ξερουν απο μονοι τους δεν χρειαζονται βοηθεια απο τους ξενους :mrgreen:

Παιδια πειτε μου λιγο τι εχετε μαζι σας στις διακοπες απο φαρμακα?

Εγω καλα θα παρω οτι εχω αλλα επειδη δεν εχω και πολλα για πειτε τι θεωρειτε απαραιτητο?

Λοιπον ακου ρωτησα τον παιδιατρο...

Απαραιτητα ειναι

depon

ponstan

atarax

soldesanil

stick για τσιμπηματα

fucicort

γαζες

betadine

θερμομετρο

Ξεκιναμε απο αυτα και προσθετει η καθε μαμα ο,τι νομιζει... Εγω ας πουμε θα παρω και otrivin, garamat, τη μασκα (οχι το φαρμακο) για τις εισπνοες (μια φορα μας εχει τυχει, αλλα αυτη η μασκα εχει και 70 ευρω), aerius, ρουφηχτηρι, ορους, αυτη την crilen, hansaplast, ultra levure... αυτα νομιζω...

t7fQp3.png

Που σαι Ριτακι ? Που θα πατε διακοπουλες? Εγω τιποτα δεν παιρνω μαζι , εχει φαρμακειο στο χωριο , οτι χρειαστω το παιρνω απο κει ( τα φαρμακα στην Ελλαδα ειναι πιο φτηνα!) Τωρα καμια φενιστιλ ή πως την λεν την αλλη τη φυτική ? , κανα παρασεταμολ , τσεροτα και τσιροτα κλπ , εχουμε παντα στο σπιτι .

Τωρα εβαλα για υπνο τη μικρη , βρεχει σημερα γιαυτο και με βλεπετε ολη μερα . Οι μαμαδες που ειναι σπιτι ξερουν οτι εμεις εχουμε λιγοτερο χρονο για σερβαρισμα απο αυτες που δουλευουν , οσο απιστευτο και αν ακουγεται , γιαυτο και χανομαι . Ειχαμε βεβαια και επισκεψεις επι 2 βδομαδες , ε να το ενα να το αλλο ...

μολις γυρισα απο το πρωινο μας μπανακι και ετοιμασα και τπο φγακι.το απογευμα παλι θαλασσα θα παμε.δεν θελω να την κλεινω μεσα .αφου την εχω την θαλασσιτσα μας εδω ας την χαρουμε.

σουλιτσα τερμα οι στεναχωριες.απο την στιγμη που εμαθα οτι παραμενουμε αλλαξα τελειως πλανο!

βαζω στοχους για εδω και οσο παραμεινουμε.

αρκετα ταλαιπωρηθηκα και τωρα χαιρομαι ττο κοριτσακι μου.

μακαρι να την παρουνε και στον σταθμο και ολα θα μπουνε σε ταξη.

εσυ εχεις παιδι ταλεντο!να της το καλιεργησεις!

ριτα για οσα ειπες συμφωνω απολυτως.δεν θα σχολιασω κατι αλλο..

ηλιανα φυσικα και σεβομαι την αποψη σου .αν δεν σ'αρεσει κατι καλα κανεις και δεν καταπιεζεσαι.

αλλα ειναι πολυ ασχημο να μας αποκαλεις ''σαβουρα''.

μπραβο και γιια το ικα .ευτυχως που θα παρεις επιστροφη.

καλο μεσημερι σε ολες σας.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...