Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λαζαρένια καλες διακοπες να εχετε και να περασετε τελεια ! Τελικα η μικρουλα σου μπηκε στον παιδικό ? χαθηκα λιγο ... Ολα καλα σου ευχομαι και η νεα χρονια να εχει μονο καλα για σας .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου λαμπρινη μου.τι κανεις?

που εισαι?

σε ευχαριστω παρα πολυ.

μετα απο κοπο εκανα τα χαρτια σε ενα προγραμμα ανεργων μητερων και την δεχτηκανε στην πρωτη φαση.τωρα τα οριστικα θα βγουνε 30/7 για να δουμε αν ειναι μεσα.

πως περνας?η μικρη ολα καλα?

1654096yn4fep17z7.gif

ΛΑΜΠΡΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

τι κανεις κοριτσακι μου?αχ μας ελειψες βρε.

κοριτσια αφηστε το το θεμα να ξεπεραστει ο καθε ανθρωπος εχει τις δικες του αποψεις.απο κοντα μπορουμε να τα λυσουμε ευκολα αλλα απο την οθονη δημιουργουνται πολλες παρεξηγησεις.ας παει στο καλο,μη μας χαλασει και παλι την ομορφη παρεα μας και εχουμε απωλειες....γνωμη μου ετσι!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλα ειμαστε κοριτσια μου , Δοξα τον Θεο . Οσες εχετε αγορακια θα καταλαβαινετε καλυτερα πως ειναι η Χριστιάννα αλλα για να πω την αληθεια , ας μην ειμαι αδικη , καμια σχεση με περισυ ! Εχει ηρεμησει παρα πολυ , μπορουμε πλεον να βγαινουμε μια βολτα χωρις να κυνηγάμε , συνεργαζεται αψογα , ειναι πολυ συμπονετική και γλυκια (ακουει μωρακι να κλαινε και στεναχωριεται ή θελει να κραταει το χερι απο αλλα παιδακια ) . Εχει ανεξαρτοποιηθει και παρα πολυ , κανει μπανιο μονη της στην μπανιερα (αυτη που δεν ηθελε νερο στο κεφαλι) με το ντουζ , ντυνεται αρκετα καλα μονη της , κοιμαται καλυτερα και εκοψε τις πανες μονη της μεσα σε μια εβδομαδα .

Σας επρηξα αρκετά ???? χαχααα

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και απο'μένα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Εύχομαι να είσαστε όλοι καλά. Εγώ πάλι έχω τρελαθεί με τη ζέστη, αν και είμαι στη δουλειά ο ιδρώτας τρέχει συνέχεια.

Κορίτσια και πάλι σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας σχετικά με την καμπύλη, είμαι πάντως και εγώ της άποψης να κάνω τώρα τις μετρήσεις και αν μου πει ο συγκεκριμένος ιατρός για ινσουλίνη να συμβουλευτώ έναν δεύτερο. Εξ'αρχής το είχα σκεφτεί αυτό γιατί μου έκανε και εμένα εντύπωση το γεγονός ότι δεν μου είπε για διατροφή.

Τέσπα μη σας κουράζω, Μαρινάκι να σου ζήσει η φιλενάδα και με το καλο να πάρετε τις εξετάσεις του Γιωργάκη. Πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και με το παιδί αλλά και εσείς ευχαριστηθήκατε το ταξίδι σας.

Σουλίτσα και εμένα μου κάνει εντύπωση που η κορούλα σου ζωγραφίζει και μάλιστα συγκεκριμένα πράγματα π.χ ανθρωπάκια , δεντράκια και τα σχετικά. Να προσπαθήσεις να την παροτρύνεις συνέχεια με αυτό το χόμπι και να της δίνεις ευκαιρίες να ασχολείται συνέχεια. Να δεις που θα μας γίνει ο θηλυκός Τσαρούχης.

Σαρδελάκι με το καλό να ντύσεις παρανυφάκι το γιόκα σου και να τον καμαρώσεις. Τι όμορφο πράγμα να τον βλέπεις σε τέτοιες στιγμές και να καμαρώνουμε εμείς οι γονείς.:D

Κωνκων μου σε καταλαβαίνω απόλυτα που δεν μπορείς να κοιμηθείς και εγώ μια απο τα ίδια , θες κάτι το ολόγιομο φεγγάρι, θες η ζέστη γύρω γύρω πήγαινα.

Ριτάκι εσείς πότε φεύγετε για διακοπές;

Ιωαννίτσα να είδες πέρασε και η Δευτέρα 4 μέρες μείνανε για να βρεις το γιο σου αγκαλιά με τις κότες.χιχιχ

Ηλιάνα μου και εγώ δεν συμφωνώ με όσα λες, είναι κρίμα να νιώθουμε απειλή απο τους συνανθρώπους μας και να τους χαρακτηρίζουμε απο ολιγοήμερες επισκέψεις που στην ουσία δεν έχουν σκοπό να βλάψουν κανέναν παρά μόνο να περάσουν όλοι καλά, περαστικοί και ντόπιοι μαζί.

Να ευχηθώ επίσης Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα και να είναι καλά.

Καλημέρα κορίτσια μου. Ετοιμαζόμαστε να πάμε για μπάνιο και είπα να σας διαβάσω πιο πριν. Τη; Αγίας Παρασκευής σήμερα και το βραδάκι θα πάμε με το αδερφάκι μου να προσκυνήσουμε. Την είχε τάξει η γιαγιά μου όταν ήταν μικρή που πέρασε ένα πρόβλημα υγειας και από τότε πάμε κάθε χρόνο.

Λαμπρινή να μπαίνεις βρε κορίτσι πιο συχνά να μας λές τα νέα σου. Στην Κέρκυρα κάτι γίνεται από κόσμο. Έριξαν και λίγο τις τιμές, αλλά μας έχει σώσει και η Εγνατία.

Ρίτα μην συμμαζεύεις τώρα βρε, τα ίδια και χειρότρα θα είναι όταν γυρίσετε.....τα κάνεις τότε μια και καλή :tongue::tongue::tongue::tongue:

Σαρδελάκι θα είναι πολύ όμορφος ο Αστέρης παραγαμπράκι :):):):)

Κωνκων καλά που μου το θύμισες για να βάλω και εγώ βενζίνη. Να είσαι καλά.

Σούλα μπράβο στην Ανδριάννα. Και η Αλεξάνδρα θέλει να 'γάφει' :D:D:D:D αλλά μόνο μουντζο'υρες κάνει. Πάρτης μπλοκ και ξυλομπογιές. Να ξέρεις ότι τα καρκινάκια είναι καλλιτέχνες. Μπορεί η Ανδριάννα να το έχει στη ζωγραφική.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

μια γρηγορη καλημερα και απο μενα:D:D καικαλη βδομαδα....ααααα καλο φθινωπορο..εδω μας σαπισε στην βροχη και μπουμπουνιτα:evil::evil:

ειπα να μεινω λιγο μονη διχως την μικρουλα μου για αυτη την εβδομαδα για να κανω καμια δουλεια πιο βαρια και κανενα μπανακι .. τι μπανακι δλδ...να σαπισω στην παραλια ειχα σκοπο περα απο της δουλειες αλλα ....:confused::confused::confused::confused:αρμακι μου καλα που το καταλαβατε τωρα ειναι νωρις και καλο θα του κανει να κοψει και τι τσιγαρο ειναι πολυ νεος ο ανδρουλης σου περαστικα και ολα θα πανε καλα κοριτσι μου......να κανω και το σχετικο κυριγμα για το τσιγαρο...ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΖΑΤΕ....κλεινω γιατι ριχνει κεραυνους:confused:

Λαμπρινή καλώς ήρθες βρε, να μπαίνεις που και που να μας λες τα νέα σου.

Να είσαστε καλά , αυτό έχει σημασία τώρα όσον αφορά τις διακοπές μη νομίζεις ότι θα είσαι και η μόνη που δεν θα πάτε.:D

Βρε κορίτσια στο δικό μου τικεράκι εγκυμοσύνης , αυτή η έγκυος που έχω , δείχνει ότι όσο προχωράει η εγκυμοσύνη τόσο και αυτή αυξάνει τα ψώνια της . Μα καλά χαζή είναι , με τη κοιλιά τούρλα που πάει ο καραμήτρος , τι βάρη σηκώνει; εδώ εγώ και τη τσάντα μου καλά καλά δεν μπορώ.χιχιχι

Βατραχάκι που είσαι καλέ να μου δώσεις τα φώτα σου , σχετικά με την καμπύλη και τη διατροφή.:confused:

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

πω καλε τι ειπατε παλι αντε τωρα να σχολιασω!

κικο μου ο γιατρος μου φαινετε λιγο ασχετος η διατροφη που θα κανεις δεν ειναι διαιτα ειναι διατροφη για εγγυους αρα δεν ειναι διαιτα της πεινας!

τα κιλα πολλες φορες δεν εχουν σχεση με τον διαβητη κυησης αρα αυτο που σου ειπε δεν υσχιει το 115 νηστικη ειναι πανω απο το οριο αυτον σου τον προτεινε ο γιατρος σου μονη σου τον βρηκες;εγω θα σου ελεγα να πας και αλλου!

οτι αλλο θες ρωτα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλημερα!!!!

πω καλε τι ειπατε παλι αντε τωρα να σχολιασω!

κικο μου ο γιατρος μου φαινετε λιγο ασχετος η διατροφη που θα κανεις δεν ειναι διαιτα ειναι διατροφη για εγγυους αρα δεν ειναι διαιτα της πεινας!

τα κιλα πολλες φορες δεν εχουν σχεση με τον διαβητη κυησης αρα αυτο που σου ειπε δεν υσχιει το 115 νηστικη ειναι πανω απο το οριο αυτον σου τον προτεινε ο γιατρος σου μονη σου τον βρηκες;εγω θα σου ελεγα να πας και αλλου!

οτι αλλο θες ρωτα!

που είσαι βρε Βατραχάκι μου και σε ψάχνω. Θες να σου ξαναγράψω τις τιμές μου να μου πεις πως είμαι και τι τιμές μου έχει δώσει ο γιατρός ο συγκεκριμένος;

Μπορείς να μου δώσεις τη διατροφή σου , αν βέβαια είναι δυνατόν να πάρω μια ιδέα απο το τι πρέπει να περιλαμβάνει; Επειδή δεν θέλω να μονολογώ , θες να σου στείλω πμ για να μη ζαλίζω και τα κορίτσια;

Βατραχάκι με έχει βάλει να παίρνω το ζάχαρο το πρωί νήστική με μέγιστη τιμή 95 εγώ το πρωί είχα 93 και μετά 1 ώρα από το φαγητό με μέγιστη τιμή 140, εγώ είχα 123 και στη 2η ώρα μέγιστη τιμή 120 και εγώ σήμερα είχα 98. Άλλη μία μετά το βραδινό 1 ώρα με μέγιστη 140 και εγώ είχα σήμερα 130. Για δώσε μου τα φώτα σου; επίσης αν μπορείς πες μου για τη διατροφή σου και για τον συνδυασμό φρούτων γιατί εμένα ο δικός μου δεν μου είπε τίποτα.

εμενα μεγιστη τιμη μου εδινε το 130 οι τιμες σου ειναι ανεβασμενες αλλα με σωστη διατροφη πιστευω πως θα το παλεψεις μεχρι το τελος

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...