Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

συμπεθέρα μου να της το ενισχύσεις εννοείται...θεωρώ ότι είναι πολύ προχώ για την ηλικία της αυτά που ζωγραφίζει!

Πετρούλα μου όσο για τα τσίσα και τα κακά κι εμείς κάνουμε στα χορταράκια αν είμαστε κάπου έξω και δεν γίνεται διαφορετικά!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουφ χαμός στα βενζιναδικα.... Το φουλαρα!

Σούλα μου φοβερη η μικρή με την ζωγραφική. Μπραβο της! Αφου τα "πιάνει" και της αρεσει προχωρηστε το! Συγχαρητήρια και για πάνα;)!

sardelaki μου θα σκίσει ο Αστερης! Ενας κουκλος θα είναι!

Καλημερα!!!

Ουφ πολλα γραψατε, δε με παιρνει να τα σχολιασω... Πνιγομαι σημερα, τελευταια μου εβδομαδα πριν παρω αδεια.. Θελω μονο να σχολιασω αυτο που ειπε η Ηλιανα...

Ηλιανα μου, εμενα περισοοτερο απ'ολα με ενοχλει η αντιληψη οτι οι ξενοι φερνουν τα χασισια στα χωρια, οι ξενοι φερνουν τις κακες συνηθειες, οι ξενοι "μολυνουν" τα αγνα χωριατοπαιδα... Συγνωμη, αλλα δεν ειναι ετσι... Ειναι σαν να κατηγοριοποιουμε τους ανθρωπους (οι καλοι και οι κακοι, οι αγνοι και οι βρωμικοι κτλ.) κι εμενα καμια ειδους κατηγοριοποιηση δε με εκφραζει...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

εντωμεταξύ κορίτσια δεν του αγόρασα κοστούμι για τον γάμο...δεν γουστάρω να σκάσει το παιδί...του αγόρασα ένα παντελονάκι λινό σε χρώμα εκρού και ένα πουκαμισάκι άσπρο...από την Raxevsky τα πήρα, έχουν πολύ ωραία πράγματα. Θα του πάρω και μιά γραβάτα και θα είναι μιά χαρούλα!

m57Zp2.png

Kαλημερα κοριτσια!

Σουλιτσα τι ταλεντο κορη εχεις?

Δε μπορεις να κανεις και πολλα φανταζομαι απλα να της δινεις να ζωγραφιζει, να τις παρεις βιβλια ζωγραφικης για την ηλικια της ,(υπαρχουν πολυ ωραια) και να την ενθαρρυνεις!!

Σαρδελακι κουκλος θα ειναι ο γιος σου!!!

Σχετικα με το θεμα που συζητουσαμε χθες με την Ηλιανα ξεκαθαριζω οτι εμενα αρχικα με ενοχλησε το εξης:

εγώ πάλι μεγάλωσα στο χωριό και όλοι εσείς που ερχόσαστε στην γιορτές μου την δίνατε το χωριό είναι όμορφο με την ησυχία του ολος αυτός ο κόσμος που ερχόταν κάπως στο λαιμό μου καθόταν :confused::confused::confused:

Στη συνεχεια βγηκα απο τα ρουχα μου και ειδικα οταν συμπληρωνονται ,εκ των υστερων, φρασεις που αλλαζουν το νοημα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.να ευχηθω χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα.

ειναι της αγ.παρασκευης.

να πω στην σουλιτσα οτι ειναι παρα πολυ προχω η κορη σου.εμενα να φανταστεις κανει μονο κυκλους και γραμμες.

να της το ενισχυσεις σιγουρα.

για το θεμα που ανοιξαμε χθες βραδυ,βασικα ειμαι παρα πολυ στεναχωρημενη για αλλη μια φορα και εχω απογοητευτει αφανταστα .

εχω τοση λαχταρα να παω στο χωριο μου στο οποιο εχω απιστευτες αναμνησεις με την γιαγια μου ,συγγενεις και φιλους.

και ειμαι υπερηφανη που η καταγωγη μου ειναι απο αυτο το πανεμορφο χωριο

και παντου το διαφημιζω.

δεν περιμενα ηλιανα μου οτι θα ελεγες τα ιδια πραγματα με τους ντοπιους εδω.

1654096yn4fep17z7.gif

τι ιδιο πραγμα μας ενοχλησε μαργαριτα ....μιας και ειμαι ενας απο αυτους πανε τις γιορτες ..καλα μετα με το θεμα με τα χασισια δεν το σχολιαζω...

τελος παντως ....εγω δεν το σχολιαζω περαιτερω γιατι με ενοχλει αρκετα το θεμα ..καθεις οπως αντιλαμβανεται τις καταστασεις..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ριτα αυτο με πειραξε παρα πολυ γιατι ηταν απαντηση σε μενα.

λες και πηγαιναμε εμεις και καταστρεφαμε το χωριο....

εχω να παω καλοκαιρια απο 14 χρονω και απο τοτε ξαναπηγα πριν 5 χρονια.

λεω να το σταματησουμε το θεμα γιατι ποναει πολυ.....

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημερα ! Τι κανετε κοριτσια ?

Εχω πολυ καιρο να γραψω , ευχομαι ολες να ειστε καλα και τα μωρακια σας ακομα καλυτερα .

Προσπαθησα να διαβασω λιγο τα νεα σας , λιγα συγκράτησα .

Αρμακι μου αγαπημένο , ολα καλα θα πανε με τον αντρουλη σου . Προσοχή χρειάζεται και ολα καλα . Μην στεναχωριεσαι , να χαιρεσαι που χτυπησε το καμπανάκι και τωρα ξερετε . Σε φιλω και σου ευχομαι ολοψυχα περαστικά !

Μαρινακι μου αντε ολα καλα θα πανε με τις εξετασεις να ησυχασετε πια ! Χαρηκα που σε διαβασα ανεβασμένη , μονο ευχαριστα απο δω και περα !

Stone εγω τη μικρη τη βαζω σαν τα σκυλάκια και κατουράει ! χαχα Ε μα αν ειμαστε βολτα τι θα κανω ? Στην ακρη στα πάρκα ή και στα πεζοδρομια . Σε καταλαβαινω ομως γιατι φιλοξενουσα 2 βδομαδες την κουνιάδα μου και κοιτουσαν καπως περιεργα τη μικρη ...

Ριτακι θα γινει μαθητης και ο Γρηγοράκης ? Αντε ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι καθολου !

Κικο μου ευχομαι να πανε ολα καλα με το ζαχαρο , εχουν δικιο τα κοριτσια και γω σαν φαλαινα ειμαι ενω η κουμπαρα μου που εχει αναλογιες μοντελου παρουσιασε στην εγκυμοσυνη .

Ανα συνκλαμπιτισα τι κανετε ? Η Χριστιάννα εμπλουτιζει το λεξιλογιο της με ρυθμο χελώνας . Βεβαια εχει μεγαλη προοδο οποτε ....περιμενουμε .

Γιοβάννα πως ειναι η Κερκυρα ? εχει κοσμο φετος ? Αχ ποσο σας ζηλευω ειδικα εσας στα νησια !

Σουλα μου δνε χρειαζεται να κανεις κατι εσυ , δωσε της απλως τα εργαλεια . Αστην ελευθερη και θα βρει τον δρομο μονη της . Μπραβο της παντως , εκπληκτική !!

Σαρδελιτσαααααααααααα μουυυυ ! Τι κανετε ??? Τι κανει ο κουκλος σου ? Εμεις εχουμε φρικάρει με τον καιρο ..,. Απο τον καυσωνα μας το γυρισε σε βροχη , εντελως τροπική καταντηση η Γερμανια .

Ιωαννα μου τσουπριτσα ειναι το μπιζελάκι ??? Με το καλο κοριτσάκι μου , ενα υγιεστατο μωρακι !!!

Συγνωμη σε οσες ξεχασα , ήταν πολυ η αναγνωση . Τα φιλια μου και καλες διακοπες σε οσες δεν πηγαν ακομα . Εμεις φετος δεν παμε πουθενα και καπως μου κακοφαινετε . Βεβαια εγω και η Χριστιαννα κατεβηκαμε 10 μερες τον Ιουνη αλλα ηταν πολυ νωρις ... Εδω πηγαινουμε σε πισινες και η Χριστιαννα ειναι δελφινι πραγματικό αλλα αχχ αλλη χαρα εχει η θαλασσιτσα !

επισεισ Εγώ δεν έδιωξα κανέναν

αν ειδές εγώ φεύγω όταν πάνε αυτοί

υπάρχει διαφορα ;););) δεν εβρισα κανεναν ποτε

ποιοι αυτοι βρε ηλιανα?ποιοι αυτοι ερχονται που σε ενοχλουν?

οι ντοποιοι που αναγκαστικαν να φυγουνε απο τον τοπο τους για ενα καλυτερο μελλον?

οπως και οι γονεις μου ?τους βαζεις μεσα στο ''αυτοι''?

δηλ εσυ τωρα που εκανες εντοπιοτητα στην λαρισα και γεννησες στην λαρισα ,θα πρεπει να σε θεωρουνε ετσι στο χωριο?

να σε διωξουνε δηλ?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...