Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα τι μου κάνετε?

Σας διάβασα πολύ στα πεταχτά και αυτό που μου έμεινε είναι ότι το Αρμάκι μας δεν είναι στα καλύτερά του με τα αποτελέσματα των εξετάσεων του συζύγου, δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται όμως εύχομαι μέσα από την καρδιά μου με λίγο προσοχή όλα να πάνε πολύ καλά από εδώ και πέρα. Όσο λιγότερο άγχος τόσο καλύτερα!

Τα δικά μας τώρα! Πρώτα-πρώτα ζάλισα τη μάνα μου στα τηλέφωνα, ωστόσο το παιδάκι μου πέρασε πολύ καλά και κυρίως το βρήκα μια χαρά και μάλλον στρουμπούλεψε!:-DΑύριο θα κάνουμε πάλι αιματολογικές να δούμε πώς θα πάμε! Ας είναι καλές ρε κορίτσια!!! Παρεπιμπτόντως Κωνκωνάκι ο γιος μου μου μαρτύρησε ότι σας συνάντησε στο πάρκο!

Κατά τα άλλα εμείς περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ! Το είχαμε τόσο ανάγκη, ενθουσιάστηκα με το νησί, το τόσο πράσινο, τη θάλασσα, τους αυθεντικούς ανθρώπους και συγκινήθηκα πολύ που παντρέψαμε την κολλητή μου! Άλλες 3 φιλενάδες μείνανε ελεύθερες αλλά δεν προβλέπεται κάτι σύντομα! η κόρη μου προκαταβολικά φτύνω και ξαναφτύνω για τη συμπεριφορά της ήταν ένας άγγελος μας άφησε να το καταευχαριστηθούμε, όλο γέλια και χαρές σε όλους, πολύ ήσυχη, κοιμόταν αρκετά μέχρι και τα φρούτα της έφαγε (!) και όχι να το παινευτώ αλλά ήταν μια κουκλίτσα στο γάμο της νονάς της, μέχρι και ο φωτογράφος και η κάμερα γυρισαν και την αποθανατούσαν κάμποση ώρα να παίζει και να γελλάει σε ένα σακουλάκι με ρύζι! Άντε τώρα να μαζευτούμε οικογενειακώς, να δούμε τι θα γίνει με τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Γωγούλη μου για να προγραμματίσουμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα!

Πολλά φιλάκια και καλή εβδομάδα σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

δεν πειραζει βρε ηλιανα.αστον μια μερα να ξενυχτησει.καλοκαιρακι ειναι.χαλαρωσε κι εσυ κι απολαυσε την παρεα.

μαρινακι μπραβοοοοο!ποσο χαρηκα που περασατε τελεια.αντε που ανυσηχουσες κιολας!

θα δεις που και οι εξετασεις τελειες θα βγουνε!!!

να ζησει η φιλη σου και νονα σας και καλους απογονους να χουνε.

με τοκαλο να παντρεψεις και τις υπολοιπες φιλες σου!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημερα!

Πάλι δεν μπορεσα να κοιμηθω αποψε, παρα μονο λιγο το πρωί που δρόσισε. Και ο μικρός όλη νυχτα ζητουσε νερό, διψουσε το πουλακι μου!

Μαρίνα μου ο Γιωργακης σου αναγνωρισε τον Κωνσταντίνο. Φοβερό? Παιξαμε λιγακι και μετα φύγαμε γιατι ήταν ηδη 9. Χαίρομαι που περασατε όμορφα!

Ηλιάννα μου θελω να πιστευω οτι κατι αλλο εννοείς με αυτα που λες.

Εγω λογω δουλειας μενω Αθηνα και για κάποιους ανεγκεφαλους, ειμαι το "βλαχακι" που κατεβηκε στη πολή, όταν πάω στο χωριό μου, στο χωριο που έζησα 20 χρόνια και που δουλευα στα χωραφια με καπνα απο τα 13 μου, είμαι η "Αθηναία" που πάω για διακοπες.... Παντου ξένη δηλαδη....

Πάω να στηθω σε κανα βενζιναδικο γιατι με βλέπω με ταξι να τρεχω στο ΙΑΣΩ.:mrgreen:

Διαφημίσεις

καλημέρα στις φίλες μου...

χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μεγάλη κουβέντα πιάσατε χθες...και θυμήθηκα τα καλοκαίρια που ερχόμουν για διακοπές στο χωριό μου κι όλη έλεγαν "να τες...ήρθαν οι Γερμανίδες" ε, ρεεεεεεεεεεεεεεεε Τούρκος γινόμουν από τα νεύρα μου! Στην Γερμανία ήμουν αλλοδαπή και στην Ελλάδα το ίδιο :shock:

Μαράκι μου περαστικούλια στον άντρα σου...δεν είχα πάρει χαμπάρι για το πρόβλημα, και χθες το διάβασα. Άμα κάνει αυτά που του είπε ο γιατρός όλα θα πάνε καλά μάτια μου. Σας σκέφτομαι!!!

μαρινάκι μου σας εύχομαι σούπερ αποτελέσματα!

Ηλιάνα μου δεν θα σχολιάσω αυτά που έγραψες γιατι θα τσακωθείς και με μένα :lol: :lol:

δεν σας είπα...στις 07 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου και θα γίνει ο Αστέρης παραγαμπράκι χεχε...πλάκα θα ΄χει

m57Zp2.png

μια καλημερα και απο μενα.

ξεκιναω "τρεξιμο"

μαρακι θα μιλησουμε στο τηλ.

φιλια σε ολες σας

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα καλη εβδομαδα!!!

Πωπω μεγαλο θεμα ανοιξατε με τα χωρια ...Εγω ειμαι γεννημενη Αθηνα και οι γονεις μου απο πολυ μικροι μενουν εδω αλλα εχουμε πολυ ισχυρους δεσμους με τον τοπο μας .Και ναι ειμαστε το "μπουγιο" του Αυγουστου αλλα εγω χαιρομαι που παω , που βλεπω συγχωριανους συγγενεις ,τον τοπο που γεννηθηκε η μαμα μου και φυσικα ενισχυω τα τοπικα καφενεδακια και τις ταβερνουλες που κακα τα ψεματα με 30 γεροντια τον χειμωνα δεν γινεται να δουλεψουν...

Και ναι μπορει να ειμαι η Αθηναια για ολους και εχουν δικιο μιας και δεν εχω μεινει ποτε στην επαρχια αλλα το γουσταρω και το λεω αν με ρωτησεις απο που ειμαι λεω απο την Αρτα!!!

Συγνωμη Ηλιαννα μου αλλα σε αυτο το θεμα εισαι πολυ λαθος ..σκεφτεσαι μικροαστικα και οχι πως μπορει να αναπτυχτει και να αναπνευσει ενας τοπος χωρις ουσιαστικη παρεμβαση ..

Μαρινακι χαιρομαι που περασες καλα!!!!ευχομαι και οι εξετασεις του Γιωργου να ειναι σουπερ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πετρούλα καλώς μας ηρθατε.

Για τα κουνούπια και εγω την crilen εχω.

Βεβαια τη μικρή ενω δεν την τσιμπούσαν ιδιαιτερα χθες την "φαγανε".

Ανοιξε μια σιτα και δεν το καταλαβα και γεμισε το σπίτι.

Τώρα για την αδερφούλα σου δεν θα σχολιασω.Να σου πω την αλήθεια και εγώ που βαζω τη μικρή καπου εκτος σπιτιού για τσισα δεν βλέπω και την καλύτερη αντιμετώπιση.

Ε ενταξει μωρε ειναι και λίγο περίεργο.Εμας εινια παιδακια μας και δεν μας πειραζει.

Εμείς παντως τα παμε μια χαρα με την πάνα και λεω να την βγαλω και το βραδυ μια που ξυπναει στεγνη.Λετε να ειναι νωρίς??

Επίσης βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κατι.

Η μικρή τον τελευταίο καιρό με εχει καταπλήξει με αυτα που ζωγραφίζει.Της εχω παρει ενα πινακάκι από αυτα που γράφεις και σβηνεις.

ε λοιπόν ότι της εχω ζωγραφίσει κατα καιρούς πλεον το κανει μονη της.

δλδ ανθρωπάκια (φυσικά στην πολύ απλή εκδοχή κεφαλι και γραμμουλες για χερια και πόδια μαλλια και ματια) αλλα πλεον τα κανει μόνη της.

Επίσης αν της πεις ας πουμε να σου κανει τον ηλιο κανει εναν κυκλο με ματακια και στομα και βαζει και ακτίνες.

Φτιάχνει δεντρα και τωρα αρχισε να κανει και λουλουδακια.

Είμαι χαζομαμα ή ειναι πολλά αυτα για την ηλικία της?

Μήπως με καποιο τρόπο να το ενισχύσω???

Διαφημίσεις

Μαρινάκι μου είδες που περάσατε όμορφα??Αντε που αγχωνόσουν.

ΚΑλά αποτελέσματα και στις εξετασεις (που θα ειναι σίγουρα).

Ηλιάνα και εγώ δεν θα σχολιάσω αυτα που λες.

Και εγώ σε επαρχία ζω αλλα δεν βλεπω ετσι τα πράγματα.

Τελως παντω (που λέει και η κόρη μου) ο καθενας εχει την αποψή του.

Συμπεθέρα ο γαμπρός μου θα κλεψει σιγουρα την παρασταση.

Καλημερα κοριτσια μου!!

Μαρινα καλώς ηρθατε και να χαίρεστε τους νεονυμφους!!Επίσης μπραβο στα παιδακια σου που ηταν τα καλύτερα παιδακια και δεν σας αγχωσαν καθολου σε αυτη τη βολτα σας!!Αλήθεια σε ποιο νησι ησασταν??

Ηλιανα καπως μου ακουγονται και εμενα ολα αυτα που γραφεις..:(:(

Οσο δικος σου ειναι αυτος ο τοπος που τον επισκεπτεσαι σε γιορτες και πανηγυρια αλλο τοσο ειναι και ο τοπος των υπολοίπων που λόγω συγκυριων ή δουλειας αναγκάστηκαν να μεταναστευσουν..Με αυτο τον τροπο ξαναγεμιζουν τα χωρια, γνωριζουν οι μικροτεροι τα ηθη κα τα εθιμα των τοπων τους, την ομορφια της φυσης, συναντουν τους συγγενεις τους, δυναμωνουν οι ανθρωπινες σχεσεις και απο την αλλη οι ντοπιοι παιρνουν μια οικονομικη ανασα..

Μη γινεσαι αδικη, δεν θα ηθελες ουτε κι εσυ να δεις το χωριο σου εγκαταλελειμμενο και μονο με υπερηλικους κατοικους...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σουλα μπραβο στην Ανδρεανα για την πάνα!!!Τα καταφερατε!!!

Τωρα για τη ζωγραφικη τι να σου πω..όντως ειναι πολύ προχωρημενη αλλα σε αυτη την ηλικια ποσες επιλογες εχεις..Μονο αν της παρεις πιο πολλά συνεργα και μπλόκ και γενικα συνεργα ζωγραφικης που θα την κατευθυνουν πιο σωστα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...