Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

πανμαρ αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!

λεω να αλλαξω γνωμη.........χμμμμμμμμ να αφησω τελικα την μικρη με τον μπαμπα της και να την κανω????????

χμμμμμμμμ το σκεφτομαι!!!!

καλα σημερα ελιωσα στην παραλια!απο το πρωι γυρισα βραδυ,αλλα το ευχαριστηθηκα.πηρα την μικρη στην παραλια και μετα κοιμηθηκε.την αφησα με τον μπαμπα της στο σπιτι κι εγω την ξανακανα για μπλουμ.βεβαια καηκα αλλα μάρεσε!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα και από εμένα

πολύ κύμα σήμερα στην θάλασσα

αλλά ο μικρός κολυμβητής απτόητος με τα μπρατσακια βουρ

στα κύματα :roll::roll::roll::roll:

αποχαιρέτισα και την μαλενι μας :(:(:(:(

Πετρούλα πολύ στεναχωρήθηκα που δεν βρεθήκαμε ελπίζω κάποια άλλη στιγμή έψαχνα το τηλ αλά κάνεις δεν το είχε σήμερα σου τηλ μαζί με την Ελένη αλά δεν το σήκωνες

:tongue::tongue:

arma περαστικά στον σύζυγο κουράγιο δωστου οι αντρες είναι λίγο φοβητσιάρηδες μην σε παίρνει από κάτω αντιμετωπίσαμε και εμείς ένα σοβαρό υγιείς του άντρα μου και τώρα ακόμη το παλεύουμε ποτέ όμως δεν τον άφησα να με δει να κλαίω γιαυτο φιλιαααααααα καλή μου :D:D

SOULA33 μας άφησε και χάθηκες να μπαίνεις ποιο συχνά μας λείπεις:rolleyes::rolleyes:

lazarenia πολα χρόνια έχεις να πας στο χωριό γιαυτο θες κόσμο ?

έλιωσες να κάνεις μούρη μαυρισμένη χιχιχιχ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Stone καλέ έχει τόσα πολλά κουνούπια εγώ πατς του βάζω και δεν έχει ούτε ενα τσίμπημα έχω και αυτό το crilen της frezyderm.να μην ξεχάσω να τα πάρω μαζί μου

Όσο για την αδέρφη σου ασχολίαστο και χωρίς παρεξήγηση:?:???::?

ριτα79 πολύ αγχώνεσαι για τον παιδικό όλα καλά θα πάνε θα δεις μια χαρά θα προσαρμοστεί και θα του αρέσουν και οι χειροτεχνίας ο δικός μου τρελαίνετε για παζλ ζωγραφιές πλαστελίνη κτλ όλο το χειμώνα με αυτά παίζαμε

πανμαρ σουπερ οι διακοπές σας

joa συμπεθέρα καλησπέρα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::cool:

GiovannaXA αχ οικογενειακό κυριακάτικο τραπέζι ....!!!!!

τον χειμώνα και εμεις καθιερωμένο το έχουμε τώρα πάμε θάλασσα τις Κυριακές

αύριο είναι τις άγιας παρασκευής προστάτιδα των τσιγγανών χαμός σήμερα στα Τέμπη δυστυχώς

δεν μπορέσαμε να κατεβούμε να ανάψουμε ένα κεράκι

αποκοιμήθηκε ο μικρός στο αυτοκίνητο

ηλιανα μου πολλα χρονια εχω να παω αλλα παντα [ηγαινα σε γιορτες και θυμαμαι το χωριο με κοσμο.

γενικως εγω θελω κοσμο.δεν μπορω την πολυ ησυχια.

θελω νταβαντουρι καταλαβες?μου δινει ενεργεια!!!

που πηγατε για μπανακι?μεσαγγαλα?

ασε καηκα ολοκληρη.κι οχι απο ηλιοθεραπεια αλλα μες την θαλασσα οταν κανω μπανακι την μικρη!

1654096yn4fep17z7.gif

εγώ πάλι μεγάλωσα στο χωριό και όλοι εσείς που ερχόσαστε στην γιορτές μου την δίνατε το χωριό είναι όμορφο με την ησυχία του όλος αυτός ο κόσμος που ερχόταν κάπως στο λαιμό μου καθόταν :confused::confused::confused:

όχι καστρί πήγαμε λόγο του μικρού και της παρέας

Διαφημίσεις

Που να την δω καλέ σαματης είναι μικρή παραλία ……..???????

Όσο για την πνοή να την κρατούσατε για σας είμαι παράξενη το ξέρω αλά είμαι ειλικρινείς

Έχω κάτι νευρά τώρα να πηδηχτώ από το παράθυρο

ήρθε ο άντρας μου από έξω ητανη για καφε

μαζί με τον φίλο του

κάθισαν βεράντα και θέλουν να παραγγηλλουν γύρους

ενώ εγώ δεν τρώω και νε ζηλεβωωωωωωωωωωωωωωωωωωω]

και ξεσήκωσαν και το παιδί μπανιαρισμένο το έντυσαν και το βγαλαν βεράντα κάνει κρύο

έχω αδικο ????????/

που εχω νευρα

και άλλος που πάει σε οικογένεια 12 την νύχτα

άντε μην τα πάρω τώρα και τον διώξω κλοτσηδόν

όλοι μέρα αγκαζέ είμαστε από το πρωί εε δεν μπορώ τώρα ήθελα να ηρεμίσω μια χαρά καθόταν και ο μικρός στο κρεβατάκι του και διάβαζε παραμυθάκια

εγώ πάλι μεγάλωσα στο χωριό και όλοι εσείς που ερχόσαστε στην γιορτές μου την δίνατε το χωριό είναι όμορφο με την ησυχία του όλος αυτός ο κόσμος που ερχόταν κάπως στο λαιμό μου καθόταν

Kαλησπερα!

Bρε συ Ηλιανα πιστευω πως αστειευεσαι...

Ειναι δυνατον να ''στη δινει και να σου καθεται στο λαιμο'' ο κοσμος που ειτε τιμα τον τοπο καταγωγης του και τον επισκεπτεται για να τον γνωρισουν τα παιδια του, ειτε ανθρωποι -τουριστες -ξενοι στην ουσια, που επιλεγουν το χωριο για τουρισμο;Να αφησουν τα χρηματα τους κοινως?

Ελπιζω να αστειευεσαι ...

Κατι τετοια λενε σε πολλα μερη και για αυτο βλεπεις κατι νησια της κακιας ωρας να περνουν τα πανω τους και τον κοσμο να μη θελει πλεον να πηγαινει στα χωρια του...

Θα μου πεις.. δε σε νοιαζει να παρει το μερος τα πανω του αλλά, κακως πολυ κακως, ξερετε ποσοι ανθρωποι θα απασχολουνταν και ποσες οικογενειες θα ζουσαν καλυτερα αν δεν υπηρχε αυτη η νοοτροπια?

Τα λεω ολα αυτα γιατι μου θυμησες ντοπιους σε ενα συγκεκριμενο μερος πριν απο χρονια να λενε''Ερχονται ολοι αυτοι να μας γεμιζουν τους βοθρους'' και τωρα παρακαλανε να εκαναν ουρα στο λιμανι για να τσιμπησουν τουριστες...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ρητα μου δεν έχεις δει τι γίνετε στο χωριό όταν ερχετε κόσμος χασι ηρωίνη και ένα σορό σκατολοιδια ναι μας το βρόμιζαν το πιστεύω αυτό

ένα χωριό με 3500 χιλιάδες κατοίκους δεν χρειάζεται σαβούρα για αναβαθμιστεί και να λερώσει της ομορφιές της

Αααααααα εννοείτε πως δεν αναφέρομαι σε αυτούς που έρχονται να επισκεφτούνε χωρίς να καταστρέφουν πράγματα του χωριού και σέβονται ότι εμείς κάναμε τόσα χρόνια μην παρεξηγηθώ κιόλας

Αχ Ηλιανα ασε, δεν το συνεχιζω διοτι θα τσακωθουμε...ειλικρινα σου μιλαω τωρα.

Ρητα μου δεν έχεις δει τι γίνετε στο χωριό όταν ερχετε κόσμος χασι ηρωίνη και ένα σορό σκατολοιδια ναι μας το βρόμιζαν το πιστεύω αυτό

Δηλαδη η επαρχια η αγνη(μα ειναι δυνατον να το πιστευεις αυτο???) που την γεμιζουν χασισια και δε ξερω εγω τι αλλο οι Αθηναιοι και οι τουριστες...αχ τα εχω ξανακουσει αυτα...

ένα χωριό με 3500 χιλιάδες κατοίκους δεν χρειάζεται σαβούρα για αναβαθμιστεί και να λερώσει της ομορφιές της

Μα ειναι ''σαβουρα'' ο κοσμος που επισκεπτεται ενα χωριο που τυχαινει να ειναι η καταγωγη του?Διοτι δεν ειναι και το χωριο σου η Μυκονος φανταζομαι...

Ασε ξεχνα πως εκανα την κουβεντα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρητα μου αυτό πιστεύω και απλά αποφεύγω να πάω μεγάλες γιορτές στο χωριο μου δεν θα μου αλλάξεις την άποψη με τίποτα είμαι χωριατοπαιδο και δεν αλλάζω με τίποτα

ΑΣΧΕΤΟ ΤΩΡΑ :D:D:D:D

ο άντρας μου μου παρήγγειλε παγωτό μανγο

να μην ζηλέψω άντε ξενεβριασα τώρα

μωρέ πως φουντώνω εστί

ορμόνες είναι??????????????

άντε ας παίξουν με τον μικρό βεράντα αχ μιαμιαμ

Καλα μονο μην περασεις αυτη τη λογικη και στα παιδια σου διοτι αυριο μεθαυριο θα βρεθουν ισως σε καποια μεγαλη πολη και σιγουρα δε θα τους αρεσε να τους αντιμετωπιζουν ως ''χωριατοπαιδα'' εξαιτιας αυτης της νοοτροπιας.

μανγκο ε?Ωραιοτατο!

Παω να κανω καμμια δουλεια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ηλιαννα μου θυμιζεις τους ντοπιους του νησιου που μενω.ενας λογος που το αντιπαθησα αυτο το μερος ειναι αυτος.

μεχρι και αλλοδαπους μας αποκαλεσανε αλλα αν δεν ημασταν εμεις εδω να αφησουμε τα χρηματα μας δεν θα αναβαθμιζοτανε!

οσο για το χωριο και για τους ξενους που λες ,εχεις αδικο γιατι μονο ξενοι δεν ημαστε.

η καταγωγη των γονιων μου ειναι απο αυτο το χωριο και εγω εχω τις πιο ωραιες αναμνησεις.

οσο για τα ναρκωτικα που λες δεν νομιζω να πιστευεις σε αυτα που λες.

οι τουριστες τα φερνουν μια φορα τον χρονο που ερχονται διακοπες?

ρε ηλιανα τι ειναι αυτα που λες?

αντε φαε κι εσυ ενα γυρο μην ζηλευεις δεν κανει και εισαι εγγυουλα!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...