Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πετρουλα καλως ηρθατε!!!Καλη συνεχεια σε οτι κανετε!!!

Για τα κουνουπια εγω και περσι (εννοειται και φετος) καθε απογευμα με το που σουρουπωνε τον αλοιφα και αυτον και εμενα (χαχα) με την crilen της frezyderm.Στα χεαρακια, τα ποδαρακια και λιγο στο μετωπο και δεν μας τσιμπουσε τιποτα!Να τη δοκιμασετε ειναι λιγο ακριβη αλλα αξιζει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Με το σχολειο μεχρι την περασμενη βδομαδα που πηγε ολα μια χαρα.Καθε μερα και καλυτερα που γνωριζοταν με τα παιδακια και τις δασκαλες.Βεβαια το προηγουμενο Σαββατο το πρωι μου ειπε ''Οχι σημερα χολειο...μπαμπας σπιτι παμε βολτα'' χμμμ..μαλλον καταλαβε οτι θα το κανουμε καθε μερα αυτο και του κακοφαινοταν, του εξηγησα οτι καθε μερα πανε τα παιδια σχολειο εκτος απο τις μερες που ειναι οι μπαμπαδες σπιτι...για να δουμε...τωρα περιμενει να παρουμε τσαντα και τοτε θα ξαναπαμε του ειπα.Εχω κατι φωτο και του δειχνω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πετρουλα για την κρεμα να συμπληρωσω 2 εκδοχες ή βαζεις την κρεμα στα ποτηρια και απο πανω λιωνεις κρεμα γαλακτος στο χαμηλο στο ματι της κουζινας μαζι με κουβερτουρα(οση κρεμα τοση κουβερτουρα) και ριχνεις απο πανω το γλασσο ή βαζεις κατω ελαχιστο τριμμενο μπισκοτο με λιγο λιωμενο βιταμ και απο πανω την κρεμα και καλυπτεις με μαρμελαδα και εχεις μινι cheesecakes.

Mπορεις να κανεις και σουδακια και να γεμισεις την κρεμα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

σας φάγανε τα κουνούπια διάβασα, δεν υπήρχε κανένα αντικουνουπικό να χρησιμοποιήσετε ; υπάρχει μια κρέμα του κορρέ μου έχουν πει που βάζουν στα μικρά και είναι πολυ αποτελεσματική. Εμάς ο δικός μας τον έχουν τσιμπήσει στα πόδια και από το ξύσιμο τα έχει καταγδάρει.

Ετσι και ο δικος μου Κικη..και από κρεμες τρεις εχω παρει και συνεχεια του βαζω, τι να πώ!Αυτη την Crylen που λέει η Ριτα, την m free και το μυρτιλο του κορρε..Μεχρι και μεσα στο αυτι τον τσιμπησαν...

Ριτα ευχαριστω για την ιδεα..Θα τα κανω με το μπισκοτακι στη βαση, μου αρεσει περισσότερο!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Κικο μου θα συμφωνησω με την Μαργαριτα και θα επαιρνα και μια δευτερη γνωμη διαβητολογου ...και η φιλιω και η Ευα που ειχαν ανεβασμενο ζαχαρο δεν ηταν καθολου μα μα καθολου παχουλες αλλα και οι δυο ακολουθησαν διατροφη ..εγω προσωπικα θα επαιρνα αλλη μια γνωμη ..

Ριτακι εγω ειμαι σιγουρη οτι ο Γρηγορης θα τα παει σουπερ στον παιδικο ,ειναι κοινωνικο παιδακι και δυναμικο ,απλα σαν τον Χρηστο ισως του κακοφανει που θα εχει πιο "σταθερο" προγραμμα και οχι την χαλαρη μερα με την μαμα ..Μετα απο μια εβδομαδα θα ειστε πληρως προσαρμοσμενοι ...Ε και μερικα κλαμματα να εχετε ,παιδακια ειναι ..

Εμας επειδη στην Λαμια εχει ΤΟ κουνουπι ..κανω συνδιασμο τσιροτα και κρεμα (crilen ή του κορρε)και τα παμε μια χαρα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

του Γρηγορη σιγουρα θα του κακοφανει ο περιορισμος μεσα.Αν εχει αρκετο χρονο για παιχνιδι δεν θα εχει προβλημα αλλα οι μεσα δραστηριοτητες ,ζωγραφικες,κουκλοθεατρα κτλ νομιζω δεν τον ενδιαφερουν καθολου.. τουλαχιστον ετσι εδειξε..

Βεβαια και απο Σεπτεμβρη δεν θα παει μπαμ και κατω, μας ειπαν εφοσον υπαρχει δυνατοτητα για λιγες μερες να μας λενε τι ωρα να πηγαινει,μονος του πλεον,ωστε να μην πεφτει σε ωρα φαγητου ή ταξης και να το αυξανουμε σταδιακα.

Αφου μπορω να κατσω απο τη δουλεια θα του το κανω ετσι ,απο εκει και υστερα και να κλαψει δεν πειραζει εδω συνηθισε το Παιδων μετα τη δευτερη φορα και ελεγε το γιατρο φιλο του δε θα συνηθισει το σχολειο?χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

σιγα σιγα θα συνηθισει και θα μπιανει τρεχοντας στον παιδικο ..θα κανει φιλους ,θα αποκτησει την δικη του καθημερινοτητα ...

οσο για το δημιουργικο των παιδιων ..ο χρηστος δεν καθεται με τιποτα να ζωγραφισει μια γραμμη βαριεται...θελει ολη μερα τρεξιμο ,σκαρφαλωμα ,κυνηγητο..ειναι στην φυση των αγοριων ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ετσι και ο Γρηγορης,εδω και στις φωτο που τραβηξα απο μακρια ισα που προλαβαινα να αχνοφαινεται ο σβουρας..χαχα...Με χαρα και ευτυχια πηγαμε εξ αρχης και φιλους εκανε ηδη και τους αναφερει και τις δασκαλες φιλησε και ουτε που με εψαξε (εγω ημουν σε αλλο χωρο)...για να δουμε με τον αποχαιρετισμο τι θα γινει ..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Τελικά, αν και η πιο νέα της παρέας, φαίνεται ότι το μικρόβιο του καφέ μου έχει μπει για τα καλά μέσα! Έχω έρθει τώρα στο ξενοδοχείο που δουλεύει μια φίλη μου και την περιμένω να σχολάσει, οπότε μπήκα να σας πω ένα γεια!

Εννοείται πως δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα απ'όσα έχετε γράψει...

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας το ίδιο. Υγειέστατα!

Όσες λείπετε διακοπές, καλά να περνάτε, όσες είναι να φύγετε με το καλό καο καλά μπανάκια!

Τα νέα μας (εν συντομία):

Εμείς εδώ περνάμε φοβερά! Αν ήταν μαζί και ο μπαμπάς μας θα ήταν τέλεια!

Η μικρή με την θάλασσα τα δίνει όλα! Πάει για μπάνιο το πρωί (γύρω στις 8-8.30) με την μαμά μου, μετά γύρω στις 11 μαζί μέχρι το μεσημέρι και ύστερα το απόγευμα, με το που θα ξυπνήσει μέχρι τις 7.30-8... Εχουμε κάνει και ωραία παρέα με καμιά δεκαριά πιτσιρικάκια (που με τις περισσότερες μαμάδες γνωριζόμαστε από τότε που είμασταν εμείς μικρές) οπότε μαζευόμαστε όλοι στην παραλία και καλοπερνάμε! Το κοριτσάκι μου (βλέποντας και τα άλλα τα μεγαλύτερα), έχει πετάξει και τα μπρατσάκια και κάνει μπάνιο ή μόνη της, με μια σανίδα να κρατιέται και να χτυπάει ποδαράκια, ή με αυτή την ζώνη με τα τουβλάκια.

Εγώ κάνω επίσης διακοπές (να είναι καλά η μανούλα μου). Ασχολούμαι μόνο με το παιδάκι μου και όλα τα άλλα (φαγητά, ψώνια, καθαριότητα) τα αναλαμβάνει η μαμά! Το βράδυ με το που θα κοιμηθεί η μικρή (γύρω στις 9.30) κάνω μπάνιο και πάω βόλτα στο λιμάνι, πίνω τα ποτάκια μου και το πρωί την αναλαμβάνει η μαμά μου μέχρι να ξυπνήσω! Μόνο ο μπαμπάς μας λείπει...

Ωχ.. Πήγε 4, πρέπει να φύγουμε...

Πολλά φιλιά σε όλες σας και να περνάτε καλά!

Υ.Γ. Εδώ έχει πάρα πολλή ζέστη, στην Αθήνα τι γίνεται? Βραζετε?

Υ.Γ.2 Τι έμαθα? Εκλεισε το τρωκτικό?

mrdIp3.png

Γεια σου ρε νησσιωτισσα!!!να δω πως θα το μαζεψεις το Σοφακι στην Αθηνα!!!

Εδω βραζει ο τοπος και λιγα λεω ....

Καλα να περνατε!!!!!πολλα φιλια στην σοφουλα..

Ναι το τρωκτικο εκλεισε απο το Σαββατο..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γεια σας κοριτσάκια.

Γεια εμάς σήμερα δεν έχει μπάνιο. Πήγαμε μια βολτούλα το πρωί και μετά μας είχε η πεθερά μου τραπέζι. Θα πηγαίναμε για μπάνιο το απόγευμα αλλά έχει έναν τρελό αέρα:twisted::twisted::twisted: Στη βεράντα μου δνε έχει μείνει τίποτα όρθιο :mad::mad::mad:

Κίκο μου νομίζω ότι ο διαβήτης κύησης καθόλου δέν έχει να κάνει με το πάχος. Εγώ, που είμαι διπλή και από τη Ρίτα :tongue::tongue::tongue:, ήμουν στα κατώτατα φυσιολογικά όρια.....ευτυχώς δηλαδή, σε αντίθεση με μια φίλη μου συλφίδα που παρουσίασε σάκχαρο. Η Φιλιώ και η Εύα ήταν και είναι επίσης πολύ αδύνατες. Και εγώ θα απαιτούσα διατροφή ή θα συμβουλευόμουν και κάποιον άλλον.

Πανμάρ είμαστε εθισμός τελικά και ούτε η Σέριφος δεν σε κράτησε 'έξω από το καφέ. Από ότι γράφεις περνάτε τέλεια :):):):):)

Μαράκι μου δώσε και εσύ λίγο κουράγιο στον καλό σου και δέστο ως μια καλή ευκαιρία να προσέξετε και οι δύο τη διατροφή σας και να κόψετε το τσιγάρο.

Ρίτα μια χαρά θα προσαρμοστεί τελικά ο Γρηγόρης και να δεις που θα του αρέσει κιόλας. Εσύ θα στεναχωριέσαι πιο πολύ από αυτόν. Άκου εμένα την παλιά......

Πετρούλα καλώς ήρθατε.

Αντικουνουπική κρέμα και εμείς της frezyderm έχουμε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...