Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεραααα

Καλες διακοπες σε οσες φευγουν !!!με το καλο να μας γυρισατε πισω!!!

Ο Χρηστακος ειναι πλεον στην Λαμια και εμεις Αθηνα ...το βραδυ μας υποσχεθηκε οτι θα ειναι καλο παιδι ,μας φιλησε και μας αγκαλιασε και πηγε να ταισει τις κοτες(λατρεια με τις κοτες βρε παιδι μου)...κλασσικα εγω εκλαιγα στο αυτοκινητο..την Παρασκευη ξεκιναει η αδεια μου οποτε θα ειμαστε παλι παρεουλα..

Χθες πηγαμε και για μπανακι ..η θαλασσα ζεστη και υπεροχη απολαυσα το μπανιο μου..

Ηλιαννα αν εχεις μεσο για τον παιδικο μην το σκεφτεσαι βουρ...στην ελλαδα ειμαστε...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια μου.

κικο μου πως εισαι?βαλε ενα τικερακι με την εγκυμοσυνη να βλεπουμε ποσο ειαι?

εχω μπερδευτει με τις εγγυουλες.

οσο για το ταξιδι ετσι ειναι μωρε.μια ζωη την εχουμε και η ζωη ειναι στιγμες.αντε αρκετα μιζεριαστηκα !!!

ηλιανα μου θα ερθω 10 αυγουστου και θα φυγω τελη.σιγουρα θα σε δω δεν παιζει οχι.θα παω και στο χωριο μας τον 15 αυγουστο.δεν θα σαι ομως ε?

βατραχινα μονο 6,5 κιλα πηρες?δηλ τωρα εισαι μοντελο φανταζομαι!!!

ιωαννα μου :-D:grin::-D ταιζει τις κοτουλες?αχ ψυχη μου.φανταζομαι την συγκινηση σου που τον αποχωριστηκες!!λιγη υπομονη και θα βρεθειτε παλι ολοι μαζι!!!

κωνκωνακι καλα εισαι εσυ?τι θα κανεις χωρις βοηθεια με δυο μωρα?

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα μανούλες όμορφες έτοιμη με μαγιουδακι και εγώ και ο μικρός (το καινούργιο ο μικρός αυτό που μας πηρέ η Ελένη του μακουιν Ελένη ευχαριστούμε :-D:grin::-D:grin::-D

ο μπαμπάς μας ακόμη ετοιμάζεται:tongue::tongue::tongue: γιαυτο και κάθισα να βάλω λίγα τραγουδάκια στον μικρό

κορίτσια ευχαριστώ που με ενθαρρύνετε για το μεσον από ότι κατάλαβα και σας έγραψα ποιο πάνω όλοι εστί κάνουν :twisted::twisted:

εσχοσ ειμαστε αλαλ τι να κανω ?

θα δούμε μακάρι να κάνει κάτι

joa καλημέρα απολαυστε τις στιγμές με τον σύζυγο

τώρα που λείπει ο μικρός:wink::wink::wink:

κωνκων άντε λίγες μέρες ακόμη και μετά δεν θα ζεσταίνεσαι καλή μου μετά θα θηλάζεις ιχιιχ :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sardelaki καλό μπάνιο και εσείς:-D:grin:

kiko εμάς λες ξενιχτουδιαααααααααααααααααααααα ????????????????/

σχετικέσ καλές οι μετρήσεις σου σιγά σιγα θα το ελεγχείς

καλύτερα και θα είσαι στα απόλυτος φυσιολογικά

σίγουρα η φιλιω θα σε κατατοπίσει καλύτερα

αχ αυτό το τρύπημα όμως βασανιστήριο μου φαίνετε

πολλά φιλία μανούλες μου άντε φεύγουμε για θαλλασαααααααααααααααααα

..

:tongue::tongue:

Λαζαρενια μου καλημέρα δεν νομίζω να πάω 15 στο χωριό

τι μέρα πέφτει 15 ?

αποφεύγω της μεγάλες γιορτές στο χωριό

δεν μπορώ την πολυκοσμία:confused::confused::confused::confused:

μου χαλά την αισθητική μου και την ησυχία του χωριού

α να πας μαμαλη όπως διποτε θα ενθουσιαστής με αυτό που θα δεις

:tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια. Χάθηκα, αλλά δεν είχαμε και τόσο ευχάριστα αποτελέσματα τελικά..:-(

Τελικά ο καλός μου έχει έκτακτες συστολές και αν δεν προσέξει πάρα πολύ τώρα, θα έχει σοβαρότερο πρόβλημα σίγουρα αργότερα. Κόβουμε το τσιγάρο, τους καφέδες πρέπει να χάσει και κάποια κιλά...Έχει την κληρονομικότητα από τον μπαμπά του που έχει αρρυθμίες και μαζί με το άγχος, το κάπνισμα και τα κιλά του βγήκε νωρίς..τεσπα, εγώ δεν είμαι και πολύ καλά ψυχολογικά αλλά θα το παλέψουμε.

Σας φιλώ όλες και μια συμβουλή..: Μην σκάτε για απλά πράγματα, όταν υπάρχει υγεία όλα τα άλλα γίνονται.

Ελπίζω να καταφέρω να μπω σύντομα.

Α, εχτές το πάρτυ του Πανούλη μας στην παραλία ήταν τέλειο! Και η Εύα ευτυχώς έκατσε και λίγο έξω οπότε το ευχαριστηθήκαμε!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.

Η μικρή εχει ξυπνήσει εδω και μια ωρα αλλα δεν θελει να σηκωθει από το κρεβατι οπότε βρηκα και εγω λίγο χρόνο να γραψω.

Μαράκι μου αφού το εντοπίσατε βρε καρδούλα μου το πρόβλημα θα προσεχει απο εδω και πέρα και ολα θα πανε καλά.

Περαστικά σας.

Ιωάννα μου σε λίγες μέρες θα είσαστε παλι αγκαλίτσα με το αντράκι σου οπότε μην στεναχωριέσαι καλή μου.Πανωτς να ξερεις ο μικρός θα περασει τελεια!!!

ΚΑλό μπανάκι στις τυχερές που θα πάνε θαλασσα.

Παω να σηκώσω το παιδακι μου αντε φτανει!!!

Φιλια πολλα

Καλημερα!!!

Ηρθα με κερασματακι

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4743&Itemid=49

Μαρακι μου, μην στεναχωριεστε φιλεναδα μου!!!!!Ολα καλα θα ειναι !οταν ειχα παει νοσοκομειο με τους εμετους(θυμασαι) και μου ειχαν βρει αρρυθμια μου ειχαν πει οτι ειναι το πλεον συνηθισμενο ,σχεδον 8 στους 10 εχουν αρρυθμιες χωρις να τις καταλαβαινουν απο αγχος και αλλους παραγοντες(ιωσεις κτλ).Καλο θα του κανει να κοψει το τσιγαρο σιγουρα και να προσεχει τη διατροφη του αλλα μην τον αγχωνετε τον ανθρωπο, μια χαρα θα ειναι!!!!!!Ανεβα ψυχολογικα βρε φιλεναδα για να μην πεσει και εκεινος οκ?

Θα σε παρω τηλεφωνο,η αληθεια ειναι οτι ξεχαστηκα ρε γμτ και δεν πηρα να σε ρωτησω πως ειστε ..πολυ στεναχωρεθηκα που σε διαβασα ετσι...

Ιωαννακι μου τι ειναι μια βδομαδουλα βρε?Μια χαρα θα ειναι ο Χρηστακος κοιτα να ξεκουραστεις εσυ λιγο τωρα !!!!

Βικακι μου μην ξαναπεις οτι με εβγαλες εκτος προγραμματος.Ηθελα να σε δω και ηρθα μετα τη δουλεια σιγα το πραγμα καθολου δε με ταλαιπωρησες ,αληθεια!!!Χαρηκα παρα πολυ!!!

Κικο μου να χαιρεσαι τον ανδρα σου!!Γερος και δυνατος παντα!Νομιζω οτι ειναι οριακες οι μετρησεις σου αλλα δεν εισαι ακομα εκτος οριων.Εγω ξερω απο την κουμπαρα μου που το παρακολουθουσα στενα το θεμα οτι οσες εχουν ανεβασμενο ζζαχαρο και τελικα κανουν ινσουλινη εχουν ανεβασμενη κυριως τη μετρηση μετα το πρωινο και φυσικα ενω ακολουθουν διατροφη οι μετρησεις στα αλλα γευματα αργουν πολυ να πεσουν στα φυσιολογικα.Αν εσενα δε σου εδωσε διατροφη ισως ειναι καλο να τη ζητησεις, διοτι μηνα με μηνα ξερω οτι αυτο επιβαρυνεται και μετα μπορει (ισως) να σου ανεβει.Ολα καλα θα ειναι παντως ειναι συνηθισμενο μην αγχωνεσαι.

Σουλιτσα σε χασαμε βρε κουκλα!Ξεσαλωνει η Ανδρεαννα ε?Δωστης πολλα φιλια

Κων κων απιστευτο !Καλε εφτασε ο καιρος και γεννας !!!Αντε με το καλο και ενα γερο μωρακι!!!

Ηλιανα εννοειται οτι αν εχεις μεσον το χρησιμοποιεις ολοι ετσι κανουν τι καθεσαι και σκας?Αντε βουρ!

Λαζαρενια καλα θα κανετε να πατε να ξεσκασετε !Καπου καπου χρειαζεται να ξεδινουμε ,μας κανει καλο, τα λεφτα ετσι και αλλιως λιγα τα εχουμε δε σωθηκαμε με αυτα.

Βατραχακι και γιοβαννα πατε για μπανακια ε?Ζηλευω!!!

Πικουλινα deleni,filaki καλες διακοπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

τι λες βρε μαρακι?πολυ λυπηθηκα τωρα.

περαστικα να ειναι και τωρα που ξερει την αιτια να προσεχει.

εχεις δικιο ,δεν πρεπει να σκαμε για ψιλοπραγματα αλλα ειμαστε ανθρωποι και η γκρινια μας δινει ζωη...........

ηλιανα μου μακαρι να γινει κατι καλο με τον παιδικο.εγω πιστευω οτι ουτως η αλλως θα εισαι μεσα αλλα αν υπαρχει και βοηθεια ακομα καλυτερα!

τι θα δω στην μαμαλη?εχω να παω τουλαχιστον 5 χρονια στο χωριο μας.

15 πεφτει κυριακη κι εγω δεν μπορω την ησυχια ,αντιθετως θελω να δω κοσμο!

βαριεμαι πολυ σημερα.βαριεμαι τις κυριακες και την ησυχια!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημερα κι απο εμας!!!

Ηρθαμε χτες το μεσημερι απο το καμπινγκ..Βρε Ηλιανα μου σημερα ειδα το μνμ σου που μπήκα στο φορουμ..Παρολο που ο μικρος περνουσε τελεια δεν γινοταν να καθησουμε άλλο, αφενος γιατι ο βηχας του φουντωσε πολύ και αφετερου μας καταεφαγαν τα κουνουπια..Γεμισε πάλι σημαδια και ολη μερα τα ξυνει τα σπυρακια και φουντωνουν περισσοτερο..Επίσης ειχαμε θεμα και με τα κακα..στη χημικη δεν ηθελε με τπτ και στο γιογιο οταν τα εκανε ετρεχα στις τουαλέτες στην αλλη ακρη με όλο τον εξοπλισμό για να το καθαρισω...Η αδερφη μου ηθελε πολύ να καθισουμε αλλα εκεινη ειναι κολλημενη με την καθαριοτητα και οταν εβαζα τον μικρο να κανει τσισα στα χορτα και στο χωμα εβλεπα οτι δεν της πολυαρεσε..:?:???: Τεσπα..

Εσεις πως ειστε??Σας διαβασα λίγο στα γρηγορα..

Μαρια περαστικα στον καλό σου..εκανε καποιες εξετασεις και του βρηκαν αρρυθμίες, αν καταλαβα ε??Δεν ειναι τπτ, μην αγχωνεσαι!!Να ακολουθησει τις οδηγιες του γιατρου, όσο δυσκολες κι αν ακουγονται και ευχομαι περαστικα του γρηγορα..

Ο Γιωργος της Μαρινας συνηλθε??Κτ διαβασα οτι λειπουν??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαρια μου στεναχωρηθηκα χθες που μου το ειπες στο τηλ. το θετικο ειναι το εντοπισατε νωρις και μπορειτε να κινηθειτε αναλογα ..Προσπαθησε να εισαι δυνατη για να στηριζεις τον καλο σου και ολα θα πανε καλα!!!

Πετρουλα καλως μας ηρθες !!!!!εχουν και συνεχεια οι διακοπες σας ??ή μαζευεστε σιγα σιγα??

Σήμερα ποοοολυ ζεστη...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

κωνκωνακι καλα εισαι εσυ?τι θα κανεις χωρις βοηθεια με δυο μωρα?

λαζαρενια μου το ξεραμε απο την αρχη αυτό γι'αυτο αποφασισαμε να το κάνουμε τωρα. Θα ζοριστουμε πολύ το ξερω αλλά να είμαστε καλα και θα τα καταφερουμε! Θα χρειαστω ψυχολογικη υποστηριξη και απο εσάς;)!

Μαρακι μου στεναχωρηθηκα ρε γμτ... Βεβαια αφου βρηκατε τί φταίει όλα θα πάνε καλά! Θα κοψετε μαζι το τσιγάρο, θα κανετε μαζι διατροφή και όλα θα στρωσουν.

Πετρουλα μου καλως ηρθατε! Τέλος οι διακοπες τωρα ή θα πάτε και καμια εκδρομουλα?

joa μου εμείς τελικα δεν θα τον στειλουμε μονο του, γιατί δεν καθεται μόνο με τη γιαγιά του. Κάθετε για λιγο να παίξει, να πανε βολτα, να φάνε, αλλά μετα απο λίγο μας ψάχνει και κλαιει πολύ. Ελα μεχρι την Παρασκευη είναι λίγες μερες και θα περασουν γρηγορα! Μεχρι τοτε θα ταϊζει τις κότες:mrgreen:.

Ρίτα μου σ'ευχαριστω! Οντως έφτασε ο καιρός και δεν αντεχω άλλο!

Σούλα μου της αρεσει να χουζουρευει? χιχιχι μια χαρα τη βρίσκω!

Εμας κωνκων ευτυχως καθεται (τον εχουμε ξαναφησει αλλωστε και περσι το καλοκαιρι και 2 φορες που εχουμε φυγει για εξω ) το πρωι που ξυπνησε πηγε στο δωματιο μας και λεει στην γιαγια δεν ειναι εδω μπαμπα - μαμα ..δουλεια...και φυσικα ευτοιμαστηκε να παει στις κοτες..

παω να κανω δουλιτσες..μακια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημέρα κορίτσια και απο 'μένα.

Είμαι μόνη μου σήμερα, φύγανε μπαμπάς και γιος πήγανε για μπάνιο για να κάνω και εγώ καμιά δουλειά. Εγώ πάλι δεν μπορώ με τίποτα με αυτή τη ζέστη να βγω έξω απο το σπίτι , μετά τη δύση του ηλίου μπορεί κάτι να γίνει.:tongue:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας και για τις συμβουλές σας σχετικά με το ζάχαρο.

οι τιμές που σας έδωσα εχθές ήταν μιας μέρας μετρήσεις , σήμερα το πρωί όμως που τη ξαναπήρα πάλι , μιας και δεν άντεξα χθες και έφαγα την πατατοσαλάτα μου , τη μακαρονοσαλάτα μου και το παγωτίνι μου , το πρωί νηστική ήμουν 115. Η πραγματικότητα είναι ότι θα πρέπει να τα κόψω/περιορίσω όλα αυτά για να είμαι στα όρια. Στο θέμα διατροφής που τον ρώτησα το γιατρό μου είπε ότι δεν μου δίνει γιατί δεν είμαι ιδιαίτερα παχιά και δεν χρειάζεται. Δεν ξέρω ίσως να συμβουλευτώ και κάποιον άλλον τελικά.

Μαράκι μου , μη στεναχωριέσαι κοπέλα μου , το πιο σημαντικό είναι ότι κάνατε την εξέταση και με τη σωστή θεραπεία θα πάνε όλα καλά. Ούτως η άλλως το τσιγάρο μόνο καλό θα του κάνει που θα το κόψει και όσο για τη διατροφή είναι γνωστό πλέον ότι με τη διατροφή που κάνουμε οι περισσότεροι τη σήμερον ημέρα είναι σίγουρο ότι τα ψιλοπροβληματάκια δεν τα γλιτώνουμε. Μην αγχώνεσαι και μη σε βλέπει ο άντρας σου έτσι και όλα καλά θα πάνε. Πολύ χαίρομαι που περάσατε όμορφα στο χθεσινό παρτάκι.

Κωνκων πως είσαι με τη ζέστη αυτές τις μέρες:|΄

Ριτάκι ωραία η ντοματόπιτα που έστειλες , κόλαση σκέτη η άτιμη μιαμ μιαμ.

Ιωαννίτσα μη στεναχωριέσαι βρε , ούτε 5 μέρες δεν είναι μέχρι την Παρασκευή και αφού και ο μικρός σας το ήθελε τότε μια χαρά θα είναι το ζουζούνι.

Πετρούλα καλώς ήρθατε , σας φάγανε τα κουνούπια διάβασα, δεν υπήρχε κανένα αντικουνουπικό να χρησιμοποιήσετε ; υπάρχει μια κρέμα του κορρέ μου έχουν πει που βάζουν στα μικρά και είναι πολυ αποτελεσματική. Εμάς ο δικός μας τον έχουν τσιμπήσει στα πόδια και από το ξύσιμο τα έχει καταγδάρει.

Σουλίτσα χουζούρο η ζουζούνα σου ε;; η δική σου άδεια τελείωσε;

Ηλιάνα καλό μπάνιο να έχετε.

Λαζαρένια 5 χρόνια να πας στο χωριό; φαντάζομαι πόσο θα λαχταράς να δεις πως είναι.

Kiko σορρυ που το λεω αλλα νομιζω ειναι λιγο ασχετος ο γιατρος με διαβητη κυησεως και καλο θα ηταν να παρεις και μια δευτερη γνωμη.

Εγω που ειμαι παχια,διπλη απο σενα και εχουμε και διαβητικους στην οικογενεια, διαβητη στην εγκυμοσυνη δεν εκανα.Δεν εχει να κανει ΜΟΝΟ με το παχος ο διαβητης κυησης.Η κουμπαρα μου ειναι ολη κι ολη 55 κιλα και ενω εκανε διατροφη ειδικη στο τελος εκανε ινσουλινη.Ειναι στον οργανισμο.

Μην τρως παντως μακαρονια , πατατες και ζαχαρες μεχρι να ρυθμιστει .Καλο ειναι να παρεις μια ειδικη διατροφη να ακολουθεις.

Μολις μπηκαμε, απο χθες τα εχουμε δωσει ολα!

Ξαναρχομαι μετα το φαγητο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Kiko η καμπυλη βγηκε οριακη διαβαζω??Τι σου ειπαν, θα ακολουθησεις διατροφη??

Ιωαννα και κωνκων ολο και κανενα Σαβ/κο θα ξαναπάμε όλοι μαζί και προς το τελος Αυγουστου θα αποδρασουμε και τα δυο μας για 3-4 μερουλες..Μετα ποιος ξερει πότε..:roll::roll:

Ριτα πως πατε με το σχολειο???

Ιωαννα ο μικρος ειναι στους παππουδες??Θα καλοπερασει!!

Κωνκων ολα ετοιμα??Το βαλιτσακι το ετοιμασες???

Με τη ζεστη ως εδω καλά τα πήγαμε αλλα απο εδω και περα να δουμε τι θα κανουμε...

Να ρωτησω και κτ αλλο??Εκανα σημερα ενα μιλφειγ αλλα μου περισσεψε αρκετη απο την κρεμα..τι να την κανω??Οσο τη βλέπω μου'ρχεται να αρπαξω το κουταλι και να της δωσω να καταλάβει!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...