Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας!!!!

κικο μου εγω εβαλα 6 1/2 κιλα συνολο τιποτα δηλαδη!

εγω μαζι με την διατροφη εκανα και μετρησεις στην αρχη εκανα αρκετες και μετα με τον καιρο λιγοτερες αφου ειδαμε οτι με την διατροφη το ρυθμηζαμε!

μου ακουγετε λιγο καπως που δεν σου εδωσε διατροφη απ'οτι ξερω παντα σου δινει διατροφη και αν με την διατροφη παλι εχεις ανεβασμενες τιμες τοτε σου δινει ινσουλινη γνωμη μου να πας και σε αλλον γιατρο απο μονη σου δεν αρκει να κοψεις γλυκα και χυμους ειναι πολλα που παιζουν ρολο γι'αυτο σου δινουν και διατροφη ειναι συνδιασμοι τροφων κι αλλα διαφορα καταλαβες;

πες μου λιγο τις τιμες σου προ φαγητου και μετα

το πρωι νηστικη ποσο εχεις;

α να χαιρεσαι και τον αντρουλη σου!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ήρθαμε και εμείς από την βόλτα μας πήγαμε παιδότοπο

αχ πόσο του αρέσει

ποσά καλά περνά και αυτό

ς και εγώ γιατί τον κυνηγά ο άντρας μου χιιχχι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ο μικρός κόβει γύρες μα ακόμη δεν κουραστικε ?????????

αύριο θα πάμε θαλασουλααααααααα NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

αχ ναι πολύ ζέστη ένα γιαουρτάκι θα φάω δεν μπορώ τίποτα άλλο

κάνω και την διατροφουλα μου :wink::wink::wink:

:tongue::tongue:

lazarenia ΜΟΥ με το καλό το ταξιδάκι σας πότε με το καλό ?

ελπίζω με τις 15 που θα επιστρέψω από τας διακοπας μου χιιχιχ

να σας δω και λίγο.........................

όσο για τους παιδικούς το πήρα απόφαση

ότι θέλει ας γίνει δεν θα σκάσω κιόλας

δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα τώρα

αλλαααααααααααααααα

παίζει όμως κάτι άλλοοοοοοοοοοο

και θα σας το πω από τρίτη που θα πάω κάπου

ας μην το λέω και με ματιάσετε ιχιχι

κωνκων το ξέρω ότι πάει Ίδη σχολειό λέω αν θα τον κρατήσεις καθόλου σπίτι λόγο της μπεμπούλας ?

vatraxaki πως είσαι κούκλα μου ?

Διαφημίσεις

Κικο μου να χαίρεσαι τον καλό σου. Χρόνια του πολλά

Και εμείς γυρίσαμε πριν από λίγο από τη βόλτα μας και τώρα παλεύει ο άντρας μου να αποκοιμήσει την Αλεξάνδρα η οποία τραγουδάει. Δεν κρατιέται πια με τίποτα αυτή. Το ποτάκι μας δεν το ευχαριστηθήκαμε. Μία την κυνηγούσα εγώ και μία ο καλός μου. Δεν παραπονιέμαι...... την προτιμώ ζωηρή παρά κοιμήση :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ηλιανα πες καλε εμεις δεν εχουμε κακο ματι για να ματιασουμε μονο ευχες δινουμε!

Απλά δεν θέλω να το γρουσουζέψω

ούτε στον Νίκο δεν το είπα ακόμη

αντε θα στο πω :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

η γυναίκα που ήρθε στο μεσημέρι για βαφή

είναι σύζυγος κάποιου κυρίου που ασχολητε με τα κινά

την δευτέρα θα τον κουρέψω και θα μιλήσουμε και θα προσπαθήσει

να διευθετήσει το θέμα μου

κορίτσια ξέρω είναι ντροπή :oops::oops::oops:

αλά όλοι εστί δουλεύουν με μέσον

αρχικά θα προσπαθήσουμε για το ιδιωτικό μου είπε στο τηλ

και μετά στον κρατικό χωρισ τροφια η με χαμιλα στα 30 ευρω τον μηνα

Στην χειρότερη θα είναι 30-50 ευρώ μου είπε

καλε γιατι ντροπη ολοι ετσι κανουν τι κανουμε στην Ελλαδα ζουμε αντε μακαρι να πανε ολα καλα και κοιτα κουρεψτον καλα ε;χαχα

Μωρέ τον έχω χρόνια πελάτη και είναι κάλος άνθρωπος τον ξέρω καλά

είναι η πρώτη φορά που του ζήταω κάτι

αν και πολλές φόρες μου είπε ότι θες εδώ:):):):)

άντε αν δούμε τι θα κάνει

και αποτι κατάλαβα όλοι έτσι μπαίνουν

δεν του φάνηκε περίεργο και ήξερε καλά να μου απάντηση

σε πολλές ερωτήσεις που του έκανα

και ήξερε και τους παιδικούς σταθμούς ολουσσσσσσσσσσσσσσσσς :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

παντως κι εγω εχω ακουσει πολλες μανουλες που βαλαν μεσον για παιδικο τι να κανουμε ειπαμε εδω Ελλαδα μακαρι να σε βοηθησει και να τον παρουν τον μικρο!

σε αφηνω κουκλα φιλια πολλα καλα να περασετε αυριο!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

http://www.adamsshoes.gr/ Αα το κορυφαίο δεν στο πα ντύθηκα το απόγευμα στολίστηκα και πάω να βάλω τα καινούργια μου πέδιλα και ήταν δυο αριστερά

ένα 39 και ένα 40να σκασωωωωωωωωωωωωωω μα ήθελα να κάνω μούρη στις φίλες μου αααααααααααααααα εχω και ζωνη και το καινουργιο τσαντικο σουπερ ήμουν αλά έλειπε το παπούτσι μέσα στα νευρά μου

μου απαντά ο Νίκος τέλειωνεεεεεεεεεεε

βαλε άλλα η βαλτα εστι αμάν

ποια τάση ώρα κλαίγεσε με τα παπούτσια

παντως κι εγω εχω ακουσει πολλες μανουλες που βαλαν μεσον για παιδικο τι να κανουμε ειπαμε εδω Ελλαδα μακαρι να σε βοηθησει και να τον παρουν τον μικρο!

σε αφηνω κουκλα φιλια πολλα καλα να περασετε αυριο!!!

Αχ με αφήνεις ?

καλά πήγαινε να ξεκουραστείς καλό μου

μακάρι θα δουμεεεεεεεεεεε τι μπορεί να κάνει είναι και λίγο φαφλατάς άντε να δούμε

Bρε ξενυχτούδες δεν κοιμάστε , τι είσαστε εσείς;

έμείς μόλις τώρα φύγανε οι φίλοι μας, έβαλα και τον μικρό για ύπνο και μιας και δεν είχα ύπνο είπα κάτσε να κόψω κίνηση.

Βατραχάκι με έχει βάλει να παίρνω το ζάχαρο το πρωί νήστική με μέγιστη τιμή 95 εγώ το πρωί είχα 93 και μετά 1 ώρα από το φαγητό με μέγιστη τιμή 140, εγώ είχα 123 και στη 2η ώρα μέγιστη τιμή 120 και εγώ σήμερα είχα 98. Άλλη μία μετά το βραδινό 1 ώρα με μέγιστη 140 και εγώ είχα σήμερα 130. Για δώσε μου τα φώτα σου; επίσης αν μπορείς πες μου για τη διατροφή σου και για τον συνδυασμό φρούτων γιατί εμένα ο δικός μου δεν μου είπε τίποτα.

Ηλιάνα μη νιώθεις τύψεις καλέ που χρησιμοποίησες τα μεγάλα μέσα, σιγά το πράμα, μακάρι να σε βοηθήσουν και μη σκέφτεσαι τίποτε άλλο. Δεν έκανες τίποτα παρά μόνο να πεις το πρόβλημά σου.

Λαζαρένια καλά κάνετε και φεύγετε κοπέλα μου , μια ζωή την έχουμε ,κοίτα να πάτε και να ξεκουραστείτε με το καλό , ούτως η άλλως όλοι μας τα κεφάλια θα τα βάλουμε μέσα απο Σεπτέμβρη με ετούτη την κρίση.

Γιοβαννούλα και εμάς ο δικός μας ακριβώς τα ίδια κάνει, υσηχία δεν έχει ο άτιμος αλλά πλέον το συνήθισα , αφού βλέπω παιδάκια πολύ ήρεμα και ρωτάω αν είναι καλά γιατί έχω μάθει αλλιώς απο τον δικό μου.

καλημέρα κοριτσάρες μου...

ετοιμάζομαι να φύγω για το χωριό να πάρουμε το μαναράκι μας και να πάμε θάλασσα. Εδώ έριξε πολύ βροχή εχθές.

κικο μου οι τιμές σου καλές είναι γλυκιά μου...όταν έκανες την καμπύλη ήταν πολύ ανεβασμένες; Εγώ σου είχα πεί ότι στην καμπύλη κι οι δικές μου ήταν ανεβασμένες...πήγα στον ενδοκρινολόγο (που με παρακολουθεί έτσι κι αλλιώς λόγω θυροειδή) και μου είπε πώς έχω απλά μιά διαταραχή της καμπύλης και να αποφεύγω τα γλυκά και τους υδατάνθρακες. Έπειτα μετρούσα μόνη μου κάθε μέρα για να έχω την σιγουριά και είμουν ΟΚ!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...