Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Που είστε όλες καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????

Σουλα μου να σε καλά και εμείς εδω θα σε περιμένουμε και ο δικός μου ταρζαν ξύπνιος είναι ακόμη

Μανούλες κάθισα με ξεποδάριασε η μικρή αχ νιατα και κορμί μάρμαρο

πήρα και εγώ ένα ζευγαράκι φλατ πέδιλα και ένα σετ μανό να κάνω γαλλικό στα νυχάκια μου

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα φιλεναδες!

Χθες είμασταν στον γιατρο και η μπεμπα μας έχει φτασει τα 2.800 γρ. είναι όμως ακόμα παααααρα πολύ ψηλα και πολύυυυ μακρυα απο τη λεκάνη. Την άλλη Δευτερα θα πάω παλι και αν δεν γεννησω μεχρι τοτε θα κονισουμε ραντεβου για γέννα.

Ο Κωνσταντίνος μας ψάχνει παααααρα πολύ! Χθες τον αφήσαμε με τη μαμα μου σπίτι αλλά μεχρι να επιστρεψουμε είχε πλανταξει το παιδί. Ενω καθετε να παιζει μαζί της, πάνε βολτα, τρωνε, κοιμουνται, κάνουν μπάνιο....θέλει να βλέπει οτι είμαστε κ εμείς εκεί κοντα. Οπότε μόνο του στο χωριό δεν μπορω να τον στείλω και η μαμα μου δεν μπορεί να καθησει πολλές μερες.

Σούλα μου χαιρομαι που περασατε καλα! Αντε και του χρόνου με υγεία! Συγχαρητηρια και για τη πάνα! Οσο για το κόλλημα πάνω σου...τί να πω....δεν ξέρω! Η Ανδριανα σου θελει τη μανούλα της!

Ηλιάννα μου απο τον βρεφικό του δήμου είμαι πολύ ευχαριστημένη. Και μόνο που βλέπω το παιδί μου να πηγαίνει τρέχοντας και το μεσημέρι να τον παίρνω μεσα στη τρελη χαρα μου φτάνει! Εκτος απο παιχνίδι μαθαίνουν διάφορα πραγματάκια απο χειροτεχνιες, κατασκευες, τραγουδακια. Τρωνε πρωινο, δεκατιανο και μεσημεριανο. Σχολικό βέβαια ο δήμος δεν έχει, αλλά επειδή οδηγαω κ εγω δεν υπάρχει προβλημα.

Πω πω ζέστη και σήμερα, αντε να παμε λαϊκη οσο είναι νωρίς ακόμα!

Καλημέρα κορίτσια.

Σουλίτσα χάρηκα που διάβασα νέα σου. Κολλημένη πάνω σου η Ανδριάννα ε;;; Και η Αλεξάνδρα μια απο τα ίδια. Μπράβο σας για την πάνα. Εμείς είμαστε ακόμα σε πρωταρχικό στάδιο. Κάθεται ναι μεν στο γιογιό, αλλά δεν το ζητάει. Μόνο αν την προλάβουμε......έχουμε δρόμο ακόμα.

Κωνκων μου με το καλό να κρατήσεις την μπεμπούλα αγκαλιά. Δεν μπορεί μωρέ η μανούλα σου να κάνει μια θυσία να καθήσει λίγο παραπάνω;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα μανούλες μου

σουλιτσα τώρα διάβασα για τη πάνα μπράβο σας

Κων κων μου μια χαρά θα τα καταφέρετε και εμείς έτσι θα είμαστε όταν γεννήσω κάνεις δεν θα έρθει

αλά δεν θα στείλω και το παιδί στο χωριό που λέει η πεθερά μου:twisted:

με τίποτα δεν θα έρθει ο μπέμπης να φύγει ο λευτερακης μου

με τίποτα :D:D:D:D:D

θα τα καταφέρεις καλή μου

εμείς και τις 4 που θα είμαι νοσοκομείο θα είναι μόνα τα αγόρια στο σπίτι τα δυο τους ιχιχιχ στο έχω ξανά πει :D:D:D:D:D

για τον παιδικο Ούτε εμάς έχει μεταφορά αλά έχει το φαγητό όπως λες και εσύ είναι κοντά με τα πόδια απλά με προβληματίζει που θα βγαίνω μαζί με τον μπέμπη μες το κρύο αλά όλα θα τα καταφέρουμε εσύ από ποτέ σκέπτεσαι να τον στείλεις παιδικό ?

GiovannaXA καλημέρα και πάλι χίλια ευχαριστώ αρνάκι ο δικός μου με την Ντόρα μόλις τελειώνει επεισόδιο ντοα ντοα φωνάζει να του βάλω το επόμενο από τισ 7 που ξυπνήσαμε χτένισα 6 πελάτισσες

και δεν με ενόχλησε καθόλου :D:D:D:D

μονό 2 φόρες γιογιό:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τζάμπα έφερα την ανίψια μου να τον κράτηση τώρα είναι στο πάρκο

κάθισα λίγο να φάω δεκατιανο έβαλα και το φαγητό στην φωτιά μοσχαράκι με μελιτζάνες μιαμ μιαμ

Καλημέρα σας κούκλες πως είστε;εμείς φύγαμε από την αθήνα.

PITAKI μου Σ'ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ που ήρθες.Σε έβγαλα εκτός προγράμματος,αλλά το χαρήκαμε!να μου φιλήσεις τον κούκλο σου.

Δεν μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτα από την νύστα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

ουφ ζεστη ζεστη ζεστη να παμε για καμια βουτια να δροσιστουμε!

Σουλα μπραβο σας για την πανα!!!!

κωνκων μου τελεια η μπεμπα αντε με το καλο μην στεναχωριεσαι που ειναι ψηλα εχει ακομη να κατεβει!

οσο για τον μικρο καλα ειναι να ειναι εδω οταν γεννηθει η μικρη μην τον στειλεις στο χωριο μην του φανει καπως μπορει να σκεφτει οτι τον διωχνεις!

φιλια σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βολταρετε όλες;

Αν κατάλαβα καλά πρέπει να έκλεισε το τρωκτικό.μας χαιρέτισε κιόλας.

Κ δεν μπορώ να μπω στη ζούγκλα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ζουζούνες τι κάνετε;

εγώ ζεσταίνομαι τρελά και περιμένω να περάσει η ώρα για να κάνω το 2ο τσιμπηματάκι μου στο χέρι. Πήγα εχθές στον ενδοκρινολόγο, δίαιτα τη γλυτώνω , αλλά σίγουρα πρέπει να ελαττώσω τα γλυκά και χυμούς. Απλά μου έδωσε αυτό το μηχανάκι να μετράω μετά απο κάθε γεύμα το ζάχαρο για καμιά βδομάδα και οι αν τιμές είναι ανεβασμένες αρκετά απο το όριο τότε θα μου χορηγηθεί ινσουλίνη. Εγώ θα προσπαθήσω τουλάχιστον για αυτή τη βδομάδα να απέχω τελείως απο τα γλυκά και αν κρατηθώ απο τα μακαρόνια/ρύζι που έχω τρελή αδυναμία μπας και τη γλιτώσω την ένεση. Αλλά βρε κορίτσια εσείς που κάνατε διατροφή στην εγκυμοσύνη δεν είναι περίεργο γιατί δεν μου έδωσε και εμένα παρά μόνο κατευθείαν να μετράω το ζάχαρο. Μήπως να συμβουλευτώ και κάποιον άλλον γιατρό;

Βατραχάκι εσύ είχες πάρει πολλά κιλά; ΄μαζί με τη διατροφή έκανες συγχρόνως και μετρήσεις;

Βικάκι και Ριτάκι σας χαίρομαι που βρεθήκατε και τα είπατε , μακάρι να μπορούσα και εγώ αλλά χθες 1ον έφυγα απο τη δουλειά γύρω στις 5 και στο καπάκι είχα το ραντεβού με τον γιατρό πράγμα αδύνατο για 'μένα να τα καταφέρω να έρθω.

Κωνκων μου , πλησιάζουν οι μέρες που θα κρατήσεις αγκαλιτσα την πριγκιπέσσα σου, όσο για το ότι δεν κατεβαίνει , αδέλφια δεν είναι με τον Κωνσταντίνο:D έ τότε τα ίδια θα κάνει και η μικρή. Όπως και να έχει να είναι γερό το παιδάκι και να την υποδεχτείτε με το καλό.

Σουλίτσα λογικό μωρέ είναι η μικρή να είναι τώρα κολλημένη πάνω σου μιας και στις διακοπές είχε τη δυνατότητα να σε απολαμβάνει όλη την ημέρα. Εδώ εμάς ο μικρός επειδή το ΣΚ με έχει συνέχεια μαζί του, τη Δευτέρα το πρωί που φεύγω για δουλειά είναι μέσα στη γκρίνια , απο Τρίτη πάλι μπαίνει στο καθιερωμένο πρόγραμμα.

Βρε Ηλιάνα χαράς το κουράγιο σου, ΄πως το αντέχεις το ξενύχτι βρε κοπελιά ; και τώρα το μεσημέρι δεν την πέφτεις καμιά ώρα να ξεκουραστείς και εσύ καθόλου; όσο για τον παιδικό με το να το σκέφτεσαι συνέχεια και να στεναχωριέσαι δεν κερδίζεις τίποτα , παρά μόνο να χάνεις όμορφες στιγμές με την οικογένειά σου. Κοίταξε να είσαστε γεροί και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Καταλαβαίνω ότι τα 80 ευρώ είναι πολλά αλλά θα πρέπει απο εδώ και στο εξής με την κρίση που επικρατεί να μάθουμε και στα λίγα.

Γιοβάννα εσείς πηγαίνετε για μπανάκι;

Μαρίζα καλές διακοπές να έχετε και καλά να περάσετε.

Πικουλινάκι με το καλό και εσείς να ξεκινήσετε τις διακοπές σας και καλή ξεκούραση να έχεις. Να περάσετε τέλεια σήμερα στο παρτάκι σας.

Νατασούλα στρωματάκι για παρκοκρέβατο θα βρεις απο τα Τζάμπο , έχω πάρει και εγώ ένα όταν κατεβαίνουμε στη μαμά μου να κοιμάται λίγο πιο άνετα.

Ιωαννίτσα μακάρι να περνάει καλά ο Χρηστάκος και μη στεναχωριέσαι εσύ γιατί έχεις ανάγκη απο λίγη ξεκούραση. Όσο για τις απαντήσεις που δίνουν τα μικρά , άστα να πάνε. Εμάς χθες τον ρωτάει ο άντρας μου τον μικρό: Μ'αγαπάς Αναστάση; και εκείνος του απαντάει Δεν ξέρω, Όχι ζε νομίζω:confused: καλά μιλάμε είμασταν και στο μπαλκόνι ,αφού δεν πηδήχτηκε πάλι καλά.

Αλήθεια μιλήσατε με την Άρμα για τις εξέτασεις του άντρα της, όλα καλά;

Ελενίτσα καλές διακοπές και σε εσάς και να περάσετε τέλεια.

Εμείς σήμερα λόγω γενεθλίων του συζύγου , φώναξα 2-3 φίλους , θα του πάρω και τουρτίτσα το απόγευμα και θα του κάνω έκπληξη. Αν και εκείνος δεν τα συμπαθεί καθόλου τα γενέθλια , εγώ θα του τη σπάσω.:tongue:

Ουφ τι ζέστη και αυτή σήμερα βρε κορίτσια..

Διαφημίσεις

Ααααααααα χορταίνω ύπνο σε 4-5 ώρες εγώ δεν έχω ανάγκη σβούρα :tongue::tongue::tongue:

τώρα περιμένω μια για βαφή

γιαυτο κάθομαι εδώ άλλες μέρες ξαπλώνω

αλά δεν κοιμάμαι διαβάζω

ακούω μουσική

και ποτέ δεν βλέπω τηλεόραση με νευριάζει :twisted::twisted:

Αχ βάλτου λάθος τα κεριά θα έχει πολύ γέλιο να τον χαίρεσαι πολύχρονος

γεια σας μανουλιτσες.

τι κανετε?εγω περιμενω να ξυπνησουν τα μωρα μου να παμε για μπανακι.πολυ ζεστη σημερα αλλα ευτυχως εχω δροσερο σπιτι.

σημερα ειναι της οσιας χριστινας για οσους δεν το γνωριζουνε.

χριστουγεννα γιορταζω αλλα το χει η μερα σημερα.....

βγαλαμε και τα εισητηρια μας για να φυγουμε 450ε με το καραβι πηγαινε ελα!!!πωπω καρδια με επιασε αλλα χαλαλι.αη στο καλο αρκετη μιζερια μας εχει πιασει.ας παμε κι εμεις μια φορα χαλαρα διακοπες.συνεχεια τρεχαμε ή για γαμους ή για βαφτισεις και γεννες.αυτην την φορα θα χαλαρωσω!!!

αν και εχουμε και μια βαφτιση της αδερφης μου στις 22.

ηλιανα μου οπως σου λενε και τα κοριτσια.μην στεναχωριεσαι καθολου.κι εγω εχω χαλαστει γιατι ακομη δεν ξερω και αλλη επιλογη δεν εχω εφοσων την αποριψανε απο το δημοσιο.θα δουμε στις 30 του μηνα και μετα θα πανυγηριζουμε.

καλες διακοπες σε οσες φυγατε και καλο σκ σε οσες μεινατε.

δεν διαβασα λεπτομερειες....σορυυυυυυυ

1654096yn4fep17z7.gif

giovanna μου δυστυχώς δεν μπορεί να καθησει παραπάνω η μαμά μου. Και λογω υποχρεωσεων στο χωριό και λόγω υγείας.

Ηλιάννα μου θα τα καταφερουμε και με το 2ο νινί μας.... Ολα θα πάνε καλά. Ο Κωνσταντίνος δεν ξεκιναει τωρα σχολείο.... έχει ξεκινησει απο 14 μηνών.

lazarenia μου πού θα πάτε με το καλό? Πολλά λεφτα ρε γμτ....

κικο μου να χαιρεσαι τον καλό σου!

Βικακι μου δηλαδη έκλεισε το site τελείως?:shock:

κωνκων που αλλου?στα μερη μας.

απλα αυτην την φορα θα γυρισουμε κι αλλου.

ναι πολλα λεφτα αλλα κατεβαζουμε και το αμαξι αυτην την φορα.

μετα βλεπω μεγαλες πεινες,χαχαχαχαχαχ

αντε κοριτσακι κι εσυ με το καλο να ελευθερωθεις.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...