Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

τον αφησα κανα δυο φορες και κατουρησε πανω του!

το βιβλιο οχι δεν το πηρα!

ασε κι εμενα καμαρωνει και λεει θηλαζουμε!!!!!!!

χαχα το ιδιο κι αυτος λες και θηλαζει αυτος!

Θες αν στο στείλω σε προνομιακή τιμή χιχιχι εγώ το ξεκοκοκαλησα αν και δεν συμφωνώ απόλυτα σε όσα λέει

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

γιοβαννα να το διαβασει τωρα που εχει χρονο κι εσυ να το παρεις οταν με το καλο ερθει το 2 μωρακι!!!

βασικα θα σου λυσει πολλες αποριες και θα μαθεις πραγματα που δεν ηξερες και δεν θηλασες το πρωτο σου παιδακι γιατι κι εγω απο αμαθεια αποθηλασα με τον τιμο τοσο γρηγορα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Θες αν στο στείλω σε προνομιακή τιμή χιχιχι εγώ το ξεκοκοκαλησα αν και δεν συμφωνώ απόλυτα σε όσα λέει

ναι αν μπορεις στειλε να το ριξω μια ματια μηπως με βοηθησει κανε καλη τιμη ε;κριση εχουμε χαχαχα

χαχαχα τωρα θα θηλασεις θες δεν θες!!!!

κι εμενα οταν βλεπει μωρα και μιλαει με τους γονεις ρωταει πινει ξενο;;;;χαχαχα

Άσε σου λέω έμπλεξα τώρα:mrgreen::mrgreen::mrgreen: με το ζόρι

όχι μωρέ θα το θηλάσω και το ζουζούνι το μικρό προς θεού απλά τώρα πονώ πολύ όταν θηλάζω και είναι ανυπόφορο κόπιες στιγμές

:(:(:(

Άσε σου λέω έμπλεξα τώρα:mrgreen::mrgreen::mrgreen: με το ζόρι

όχι μωρέ θα το θηλάσω και το ζουζούνι το μικρό προς θεού απλά τώρα πονώ πολύ όταν θηλάζω και είναι ανυπόφορο κόπιες στιγμές

:(:(:(

πονας απο συσπασεις;

προσεχε μωρε!

καλε δεν σε φοβαμαι εσενα εισαι μαθημενη :mrgreen:

Διαφημίσεις

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά.....όταν βέβαια με το καλό προκύει 2η εγκυμοσύνη και μωράκι. Με την Αλεξάνδρα απογοητεύτηκα νωρίς και δεν προσπάθησα αρκετά :oops::oops::oops::oops: Δεν γνώριζα και πολλά τότε και δεν είχα και εσάς για να παίρνω κουράγιο.

Εγώ προσωπικά θα σε ενθαρρύνω και θα σε παροτρύνω δεσμεύομαι;);););)

θα δεις μεγάλη διαφορα με τον θηλασμό

φτάνει να είσαι προετοιμασμένη και αποφασισμένη να κουραστείς τους πρώτους 2 μήνες μετά όλα παιχνιδάκι είναι :D:D:D:D

ναι αν μπορεις στειλε να το ριξω μια ματια μηπως με βοηθησει κανε καλη τιμη ε;κριση εχουμε χαχαχα

Έλα το πήρα 13 στο αφήνω 10 και τι λες κλείσαμε ?τα έξοδα δικά μου στον λογαριασμό τα λεφτά που έβαλες και το δώρο μου το έχεις τον αριθμό νταξξξξξξξξξξξξ??????

μπουαχχχχχχχχχχχχχχ

πονας απο συσπασεις;

προσεχε μωρε!

καλε δεν σε φοβαμαι εσενα εισαι μαθημενη :mrgreen:

Στο στήθος πονώ φιλιω πολύ :(:(:(

έχουν ερεθιστεί η θηλές

προετοιμάζεται κ το πρωτόγαλα δεν βρίσκει αυτός και ρουφά και εγώ ποναωωωωωωωωωω

αλα ηταν επιλογη μου :D:D:D:D

Βατραχάκι ευχαριστώ. Θα το πάρω δώρο στη φίλη μου......νονά θα γίνω.......θέλω τα καλύτερα για το βαφτιστήρι μου. ;););)

Ηλιάνα κάτσε να έρθει η ώρα της 2ης εγκυμοσύνης και να δείτε πόσο θα σας πρήξω όλους. :tongue::tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Βατραχάκι ευχαριστώ. Θα το πάρω δώρο στη φίλη μου......νονά θα γίνω.......θέλω τα καλύτερα για το βαφτιστήρι μου. ;););)

Ηλιάνα κάτσε να έρθει η ώρα της 2ης εγκυμοσύνης και να δείτε πόσο θα σας πρήξω όλους. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Και πας με την σωστή οδό μπράβο σου κούκλα μου Το καλύτερο για το βαφτιστήρι σου

Καλέ για ζιζι δεν κουράζομαι ποτέ να μιλώ αρκεί αν υπάρχει πρόθυμο αυτί να ακούσει :D:D:D:D:D

πάω σιγά σιγά να ετοιμαστούμε να πάμε αγορά έχουμε ψώνια

με την ανιψια μου αχ θα με σκάση:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γιαυτο στέλνει εμένα η αδέρφη μου ξέρει τι παιδί έχει οχ οχ

Διαφημίσεις

Έλα το πήρα 13 στο αφήνω 10 και τι λες κλείσαμε ?τα έξοδα δικά μου στον λογαριασμό τα λεφτά που έβαλες και το δώρο μου το έχεις τον αριθμό νταξξξξξξξξξξξξ??????

μπουαχχχχχχχχχχχχχχ

οκ τα βρηκαμε μονο στειλτο αντικαταβολη μην με στελνεις τραπεζα εθνικη το χειροτερο μου!!!!

οκ;

Στο στήθος πονώ φιλιω πολύ :(:(:(

έχουν ερεθιστεί η θηλές

προετοιμάζεται κ το πρωτόγαλα δεν βρίσκει αυτός και ρουφά και εγώ ποναωωωωωωωωωω

αλα ηταν επιλογη μου :D:D:D:D

δεν κανει να βαλεις καμια κρεμουλα;

της medela purelan η καλυτερη!

οκ τα βρηκαμε μονο στειλτο αντικαταβολη μην με στελνεις τραπεζα εθνικη το χειροτερο μου!!!!

οκ;

αντε θα το στηλω αντικαταβολη θα σου κοστιση 15 ευρω δηλ

\χιχιχιχι αντι 13 που μπορεισ να το παρεισ απο βιβλιοπολειο αλαλ θα εχει και την παλεωση το δικο μου χιχιιχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...