Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα φιλιω μου και εγώ θα πάω αγορά το απόγευμα με την ανιψιά μου να ψωνίσει

Πολλά είναι τα 80 το ξέρω Με την φορολογική πάει και εμείς κάναμε εσκεμμένα μεγάλη να πάρουμε μεγαλύτερο δάνειο από τον ΟΕΚ για σπίτι αλά κόπηκαν και τα δάνεια :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

την πατησατε δηλαδη κριμα!:(

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

την πατησατε δηλαδη κριμα!:(

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:εντάξει από αλλού πήραμε

από aλλου χάσαμε

τα δάνεια πάγωσαν προς το παρών από φθινόπωρο ίσως ξανά ζεσταθούν:tongue::tongue::tongue::tongue: να ξεκινήσουμε και εμείς καλυβάκι :D:D:D

:tongue::tongue:

Ηλιανα μου μια χαρα θα τα καταφερεις και με τα δυο μην απελπιζεσαι απο τωρα κι εγω ετσι πιστευα αλλα μια χαρα προσαρμοστηκαμε κι ολα λιγο πολυ τα προλαβαινω!

εγω πιο πολυ θελω να τον στειλω για να ξεδινει λιγες ωρες γιατι εδω βαριεται και τωρα ειναι καλα παμε βολτες βγαινει στο μπαλκονι τον χειμωνα ομως;

αλλα παλι χλομο το κοβω να παει γιατι δεν βλεπω να βγαζουμε την πανα ασε που φοβαμαι τις ιωσεις μεσα στο καταχειμωνο!

Πως είστε εσείς ?

πως πάνε η θηλασμοί το πόδι σου ?

ααααααααααα Νοέμβριο θα ανέβουμε Κομοτηνή

ορκίζεται ο νονός του Λευτέρη και θα περάσουμε να σας δούμε στάνταρ

αν περάσει άλλα τα μαθήματα και δεν κοπεί πουθενά :tongue::tongue::tongue:

Πως είστε εσείς ?

πως πάνε η θηλασμοί το πόδι σου ?

ααααααααααα Νοέμβριο θα ανέβουμε Κομοτηνή

ορκίζεται ο νονός του Λευτέρη και θα περάσουμε να σας δούμε στάνταρ

αν περάσει άλλα τα μαθήματα και δεν κοπεί πουθενά :tongue::tongue::tongue:

οι θηλασμοι καλα εχουμε μπει σ'ενα προγραμμα

το ποδι φτου να μην το ματιαξω εχει καιρο να μ'ενοχλησει

αντε να διαβασει να το παρει για να ερθετε!!!!!

Διαφημίσεις

Ηλιανα μου μια χαρα θα τα καταφερεις και με τα δυο μην απελπιζεσαι απο τωρα κι εγω ετσι πιστευα αλλα μια χαρα προσαρμοστηκαμε κι ολα λιγο πολυ τα προλαβαινω!

εγω πιο πολυ θελω να τον στειλω για να ξεδινει λιγες ωρες γιατι εδω βαριεται και τωρα ειναι καλα παμε βολτες βγαινει στο μπαλκονι τον χειμωνα ομως;

αλλα παλι χλομο το κοβω να παει γιατι δεν βλεπω να βγαζουμε την πανα ασε που φοβαμαι τις ιωσεις μεσα στο καταχειμωνο!

Γιαυτο μωρέ και εγώ θέλω να τον στείλω να περνά καλά και να παίζει πως θα βγάλουμε χειμώνας κλεισμένη μες το σπίτι ?από την άλλη σκέπτομαι και τις ιώσεις μέχρι τα Χριστούγεννα δεν θα τον στείλω και θα ήταν κρίμα να πληρώνω και να μην τον στέλνω γιατί το στείλεις δεν στείλεις το παιδί το σχολειό το πληρώνεις

το ξενοδοχείο είναι στο μεταξουργείο.πολύ καλό ξενοδοχείο σε κακόφήμη περιοχή όμως.
Το Μεταξουργείο έχει γίνει πολύ in! Σε λίγο φεύγουμε κοριτσάκι μου, κρίμα δεν θα μπορέσω να σε δω... Καλό δρόμο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

οι θηλασμοι καλα εχουμε μπει σ'ενα προγραμμα

το ποδι φτου να μην το ματιαξω εχει καιρο να μ'ενοχλησει

αντε να διαβασει να το παρει για να ερθετε!!!!!

μπραβω κοπελα μου ο αντρασ τι λεει για τουσ θηλασμουσ τωρα ?:D:D:D

Ελπίζω 3 χρωστά λέει αλά έκανε μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα και έχει πολλές προπονήσεις και ίσως το τρενάρει λίγο το πτυχίο του θα δούμε παντός την τελείωσε την σχολή στα 4 ακριβός με μονό 3 μαθήματα

Τι κάνετε κορίτσια;

Βατραχάκι μου και εδώ πάρα πολλή ζέτη σήμερα. Τώρα φυσάει και ζεστός αέρας. Εμείς πήγαμε το μπανάκι μας το πρωί και το απόγευμα ίσως πάμε βολτούλα. Εσείς; Μπανάκι σήμερα;

Ηλιάνα μην στεναχωριέσαι τόσο. Δεν αξίζει και για 80 ευρώ. Το καταλαβαίνω ότι για εσένα είναι πολλά αλλά δεν θα πεθάνεις κιόλας.

Κωνκών σήμερα σε σκεφτόμουνα. Θα κατέβει η μπέμπα μην ανησυχείς. Κάνε βολτούλες εσύ και όλα θα πάνε καλά.

Έχουμε κανένα νέο από την Άρμα; Τι έγινε με τις εξετάσεις του καλού της;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιαυτο μωρέ και εγώ θέλω να τον στείλω να περνά καλά και να παίζει πως θα βγάλουμε χειμώνας κλεισμένη μες το σπίτι ?από την άλλη σκέπτομαι και τις ιώσεις μέχρι τα Χριστούγεννα δεν θα τον στείλω και θα ήταν κρίμα να πληρώνω και να μην τον στέλνω γιατί το στείλεις δεν στείλεις το παιδί το σχολειό το πληρώνεις

εγω απο Ιανουαριο θα τον γραψω αν εχει καθαρισει πριν δεν μου τον περνουν πρεπει να εχει κλεισει 2 1/2

Διαφημίσεις

Το Μεταξουργείο έχει γίνει πολύ in! Σε λίγο φεύγουμε κοριτσάκι μου, κρίμα δεν θα μπορέσω να σε δω... Καλό δρόμο.

Καλές διακοπές Μαρίζα μου. Ξεδώστε και ηρεμήστε :P:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Τι κάνετε κορίτσια;

Ηλιάνα μην στεναχωριέσαι τόσο. Δεν αξίζει και για 80 ευρώ. Το καταλαβαίνω ότι για εσένα είναι πολλά αλλά δεν θα πεθάνεις κιόλας.

Δίκιο έχεις απλά στράβωσα δεν κοιμήθηκα όλοι νύχτα σήμερα όλοι μέρα με αυτό ασχολούμαι θα μου περάσει οκ συγγνώμη αν σας ζαλίζω αλά 80 είναι πολλά τον μήνα για μας

Κορίτσια μου, να σας αποχαιρετήσω γιατί αρχίζω να μαζεύω κι αργότερα δεν ξέρω αν θα σας προλάβω. Πολύ επιφανειακά διάβασα τα όσα γράψατε από το πρωί, μια ματιά έριξα. joa μου κουράγιο για τον αποχωρισμό. pikoulini μου καλές διακοπές! Θα μου λείψετε κοριτσάκια και θα σας σκέφτομαι! Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλες μας γιατί το αξίζουμε! Ελπίζω επιστρέφοντας όλες να κανονίσουμε και συνάντηση ξανά! Σας φιλώ γλυκά!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Τι κάνετε κορίτσια;

Βατραχάκι μου και εδώ πάρα πολλή ζέτη σήμερα. Τώρα φυσάει και ζεστός αέρας. Εμείς πήγαμε το μπανάκι μας το πρωί και το απόγευμα ίσως πάμε βολτούλα. Εσείς; Μπανάκι σήμερα;

;

κι εδω φυσαει ζεστος αερα!

μπα αυριο θα παμε για μπανακι πρωτα ο θεος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...