Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!

Ηλιανα μου, μη σκας! Ποτε δεν ξερεις, κατι μπορει να γινει! Το ενδεχομενο να τον κρατησεις σπιτι φετος και να μην παει καθολου παιδικο, το εχεις αποκλεισει?

Λαζαρενια μου με εσενα τι εγινε τελικα? Μπερδευτηκα... Την πηραν την μικρη, ετσι δεν ειναι?

Ιωαννα με γεια το καινουριο σας δωματιο! Οσο για την αποντηση, καλα πολυ γελιο!!!

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι... Ενοψει διακοπων, με εχει προβληματισει το εξης... Ειπα θα παρω μαζι μου το παρκοκρεβατο... Το οποιο και εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα γιατι περσι δεν πηγαμε διακοπες και στο σπιτι το ειχα ανοιξει σε καποια φαση αλλα δεν το πολυχρησιμοποιησαμε. Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω στρωματακι. Πιο πολυ το ειχα χρησιμοποιησει σαν παρκο παρα σαν κρεβατι. Ειχα βαλει ενα παπλωμα για στρωματακι και μεχρι εκει... Τωρα στρωματακι απο που μπορω να παρω? Αλλα να ειναι και κατι που να διπλωνει, μη μου πιασει και ολο το πορτ μπαγκαζ. Υπαρχουν ειδικα στρωματα για παρκοκρεβατα? Για πειτε?

t7fQp3.png

η αντιλογια παει κι ερχεται ιωαννα μου.εμενα να δεις τι αντιμιλημα μου κανει.

''αντε μαμα στην κουζινα σου ειπα.να καθαρισεις τα καροτα σου!!!''

καταλαβες?

μακαρι να την παρουνε ιωαννα μου..τι αλλο να κανω?καποιαπραγματα δεν ειναι στο χερι μας παντα.εγω ετρεξα,προσπαθησα για ολα και τωρα περιμενω.

απλα θα ειναι μεγαλη ανασα για μενα.

1654096yn4fep17z7.gif

νατασακι μου ναι υπαρχουν ειδικα στρωματα.εγω εχω παρει πολυ καλο βεβαια με κοκοφοινικα 50ε αλλα για τον λογο οτι κοιμοταν πολυ στο παρκο.

υπαρχουν στα κουκου και τζαμπο πιο απλα στρωματακια που διπλωνουν με 20ε το πολυ και εχουνε και θηκη.

νατασα μου ειμει επυτυχων στα μορια απλα περιμενουμε την τελικη αποφαση στις 30 του μηνα για το αν θα ειναι 100% μεσα.πιστευω πως θα ειναι γιατι υπαρχουν πολλες κενες θεσεις.το μονο που εχω μειον ειναι οτι ειναι ενα μηνα μικροτερη απο οτι θα πρεπε!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλησπερα φιλεναδες μου!

Τί κανετε? Ελπίζω να ειστε όλες καλα, το ίδιο και τα παιδάκια σας!

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω:oops:...

Εχω εδω τη μανουλα μου και το έχουμε ριξει στις βολτες. Ο Κωνσταντινος μου είναι μια χαρα, παει ακομα σχολείο και την έχει καταβρεί με την γιαγιά του.

Σήμερα πάω στον δοκτορ να δουμε και τη μπεμπα μας!

Λαζαρενια μου ποτε βγαίνουν τα αποτελεσματα για τους παιδικούς?

Ηλιάννα μου κ εσύ για τον παιδικό του δήμου προσπαθείς? Κατι πηρε το ματι μου για τιμες...εμείς δίνουμε 100 ευρω το μήνα στο δημόσιο.

Ιωάννα μου με γειά τα επιπλάκια του παιδιου!

πικουλινα μου καλα να περασετε!

Συμπεθερα μου είσαι Αθήνα? Αλλά αν καταλαβα καλα δεν θα καθησεις πολύ ε? Ηθελα πολυ να σε δω.... δεν πειραζει, καλα να περασετε στον γαμο.

Διαφημίσεις

Νατασσα εμεις επειδη το χρησιμοποιουσαμε πολυ το παρκοκρεββατο σας κουνια κατω οροφου ειχαμε παρει στρωμα που διπλωνει απο το λητω νομιζω ...γυρω στα 80-100 ευρω εκανε ..δυστυχως τωρα πια το παρκοκρεββατο το εχω μονιμα στην λαμια αλλα αμα θες εχω στρωματακι για παρκοκρεβατο αλλα που δεν διπλωνει και χαρα μου να σας εξυπηρετησουμε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ σ'ευχαριστω βρε Λαζαρενια μου! Θα παω στο jumbo να ριξω μια ματια... Ιδεα δεν ειχα. Και εννοειται θελω κατι φτηνο. Για 7 βραδια ισα ισα.. Καταρχην τον βλεπω να μας επισκεπτεται τα βραδια στο κρεβατι μας, αφου θα μας βλεπει διπλα του και κατα δευτερον δεν πιστευω να ξαναχρειαστουμε το παρκοκρεβατο πλεον.

t7fQp3.png

Νατασσα εμεις επειδη το χρησιμοποιουσαμε πολυ το παρκοκρεββατο σας κουνια κατω οροφου ειχαμε παρει στρωμα που διπλωνει απο το λητω νομιζω ...γυρω στα 80-100 ευρω εκανε ..δυστυχως τωρα πια το παρκοκρεββατο το εχω μονιμα στην λαμια αλλα αμα θες εχω στρωματακι για παρκοκρεβατο αλλα που δεν διπλωνει και χαρα μου να σας εξυπηρετησουμε..

Ιωαννακι μου καταρχην σ'ευχαριστω παρα πολυ! Μη σας παιδευω ομως θα παω να παρω κατι φτηνουλι, ισα ισα για να εξυπηρετηθουμε... Δεν ειναι μονο τα χρηματα, αλλα και να χωρεσουμε στο αυτοκινητο...:mrgreen:

t7fQp3.png

Τιποτα καλε!!!εμεις ειχαμε παρει πιο καλο μιας και το χρησιμοποιουσαμε για τους ημερησιους υπνους του μωρου στον κατω οροφο ..

Κωνκων μου πως εισαι ??πως την βλεπεις την μικρη??ετοιμαζεται ?

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κωνκων μου πως εισαι ??πως την βλεπεις την μικρη??ετοιμαζεται ?

Μπα είναι πολύ ψηλά ακόμα! Και ο Κωνσταντίνος εκεί ψηλά ηταν και δεν κατεβηκε ποτε.... Κάτι έχω εκεί πάνω και δεν κατεβαίνουν τα παιδιά μου:mrgreen:.

Κατα τα άλλα είμαι μια χαρά, μου εχει φυγει το άγχος απο την Κυριακη που μπηκα στον 9ο και τωρα περιμένω ποτε θα αγκαλιάσω και τη μπεμπουλα μας!

Διαφημίσεις

Ιωαννακι και παλι ευχαριστω!

Κωνκων θα κατεβει η μπουμπου!!! Που θα παει? Αντε κοντευεις! Ποτε εχει ΠΗΤ? Α, και κατι αλλο! Κοιτα να γεννησεις και να το μαθουμε εκ των υστερων... Θα μας στειλεις μνμ μολις ξεκινησει η διαδικασια!!! :mrgreen: Ακους???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

t7fQp3.png

Κωνκων θα κατεβει η μπουμπου!!! Που θα παει? Αντε κοντευεις! Ποτε εχει ΠΗΤ? Α, και κατι αλλο! Κοιτα να γεννησεις και να το μαθουμε εκ των υστερων... Θα μας στειλεις μνμ μολις ξεκινησει η διαδικασια!!! :mrgreen: Ακους???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θα προσπαθησω Νατασα μου! Πάντως θα το μάθετε απο τους πρωτους! ΠΗΤ έχω στις 10 Αυγουστου, αλλα επειδή είχα γεννησει νωρίς τον Κωνσταντίνο λέω μήπως έρθει και η μπουμπου νωριτερα!

ουφ εκανα τις δουλιτσες μου για να παμε το απογευμα βολτα πολυ ζαστη σημερα!!!

Ηλιανα μου 80 ευρω πολλα δεν ειναι;αναλογα με την φορολογικη πληρωνεις εδω που ξερω κοπελες εχουν χαμηλο εισοδημα και πληρωνουν γυρο στα 50 ευρω!

κωνκων μου αντε κοντευεις κανε βολτες τωρα που μπορεις και περπατημα πολυ για να κατευει περιμενουμε νεα απο τον γιατρο!

Βικη μου καλα να περασεις στον γαμο!

πικουλινα μου καλο καλοκαιρι καλη ξεκουραση και να περασετε τελεια στο παρτυ!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

joa φανταστικό το καινούργιο σας παιδικό έχετε δικό σας σπίτι ? θα είναι υπέροχο με τους καταλλήλους χρωματισμούς στους τοίχους και τα αντίστοιχο χαλί

lazarenia μου τα έκανα και στον κρατικό και έκανα και την μεταδημότευση αλά θα πληρώνω 80 τον μήνα χωρίς πρόγραμμα ενώ με πρόγραμμα στον κρατικό είναι δωρεάν αυτήν είναι η διάφορα μας τώρα τα 80 ευρώ

Νατάσσα μου δεν θα τα καταφέρω να τον έχω σπίτι μόνη μου δεν υπάρχει καμία βοήθεια έλεγα να πάει λίγο εκεί να παίζει και να περνά καλά

να μου μένει λίγος χρόνος με τον μπέμπη να κάνω δουλειές σπιτιού να εξυπηρετώ και καμία πελάτισσα

και το απόγευμα να ασχολούμαι αποκλείστηκα με τον Λευτέρη που θα επιστρέφει ο άντρας μου από την δουλεία και θα αναλαμβάνει τον μπέμπη εκείνος

όσο για το παρκοκρεβατο να ρωτήσω γιατί το παίρνεις μαζί σου δεν σκάφτεσαι να τον κοιμίζεις στο κρεβάτι του ξενοδοχείου εγώ αυτό έκανα και πέρσι και προπέρσι αυτό θα κάνω και φέτος δεν μπορώ να κουβαλώ πολλά πράγματα μαζί μου τα απαραίτητα μόνο

κωνκων μου αχ τελική ευθεία άντε κοπέλα μου με το καλό να εξελιχτεί ένας τέλειος τοκετός από τον κρατικό σταθμό είσαι ευχαριστημένη έμαθε πράγματα ?

τα προσέχουν?

το κτήριο είναι καθαρό ?

εδώ εμάς είναι πεντακάθαρος και αρκετά μεγάλος ο χώρος

μέσα έξω δεν είναι σαν τους ιδιωτικούς που είδα αλά είναι πολύ καλώς και τα σιτίζουν κιόλας πρωινό μεσημεριανό γιαυτο κοστίζει 80 ευρώ

αλά δεν έχει μεταφορά με σχολικό

με το πρόγραμμα

στους ιδιωτικούς είναι δωρεάν η μεταφορά και το φαγητό από το σπίτι η αν θες πληρώνεις 150 να σου το σιτίζουν

και στους κρατικούς δεν υπάρχει η μεταφορά και παρέχεται δωρεάν το φαγητό

:tongue::tongue:

Ηλιανα μου 80 ευρω πολλα δεν ειναι;αναλογα με την φορολογικη πληρωνεις εδω που ξερω κοπελες εχουν χαμηλο εισοδημα και πληρωνουν γυρο στα 50 ευρω!

!

Καλησπέρα φιλιω μου και εγώ θα πάω αγορά το απόγευμα με την ανιψιά μου να ψωνίσει

Πολλά είναι τα 80 το ξέρω Με την φορολογική πάει και εμείς κάναμε εσκεμμένα μεγάλη να πάρουμε μεγαλύτερο δάνειο από τον ΟΕΚ για σπίτι αλά κόπηκαν και τα δάνεια :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...