Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

το ξερω καρδια μου το ξερω.ειναι καλη ευκειρεια.κι εγω γι αυτο πολεμαω εδω.

μην απελπιζεσαι .ειμαι σιγουρη οτι θα μπει απλα μπορει να μην μπει σε αυτον που ηθελες.ειναι το τιμημα που λεγαμε.......

σε παρακαλω μην στενοχωριεσαι.κατσε να δουμε τα αποτελεσματα.κι εγω εγω αγχος τι θα γινει .....

Λαζαρενια μου δεν είναι θέμα επιλογής πλέων τώρα παρακαλάω ακόμη και στο κρατικό της γειτονιάς κατάλαβες ? οι ιδιωτικοί καλύφθηκαν από μανούλες με 70 μόρια και πάνω αρκεί να μην πληρώνω ουτός η άλλος αν δεν μου τον πάρουν μέσο προγράμματος μετά στον κρατικό της γειτονίας θα τον στείλω και θα πληρώνω και τα 80 αυτό με τρελάνει τώρα

:tongue::tongue:

ναι βρε Ηλιάνα μου μην αγχώνεσαι τόσο πολύ είσαι και εγκυμονούσα...το πολύ πολύ να τον κρατήσεις σπίτι όπως λέει και η Ρίτα!

Και 80 ? τον μήνα πάλι καλά είναι...γιατι αν ακούσεις τι τιμές έχει εδώ στους παιδικούς θα φρίξεις!

Για κρατικό 80 είναι πολλά πιστέψαμε αχ μου βγήκε ξινό το χθεσινό κέφι α ααααααααααα

αχ αυτά τα ηλίθεια ελληνικά συστήματα κοπέλα μου...δεν τα ξέρω εγώ...ευτυχώς που μεγάλωσα σε μιά χώρα εντελώς διαφορετική από την Ελλάδα και έμαθα οτι υπάρχει και το καλύτερο. Αυτό δυστυχώς με δυσκολεύει στο να αποδεχτώ τα συστήματα εδώ...έναν παιδικό θέλεις να στείλεις το παιδί σου και είναι σκέτο μπλέξιμο...άι στο κόρακα...συγχίστηκα πάλι με τα συστήματα μας!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

ΒΙΚΗ

αν κατάλαβα καλά δεν θα περάσεις ????????///

και μου το λες ευγενικά χιχιχι :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

να πας να δεις την φίλη καλή μου

απλά έλεγα αν θέλατε να κάνετε μια στάση να σας δροσίσω

αχ αυτά τα ηλίθεια ελληνικά συστήματα κοπέλα μου...δεν τα ξέρω εγώ...ευτυχώς που μεγάλωσα σε μιά χώρα εντελώς διαφορετική από την Ελλάδα και έμαθα οτι υπάρχει και το καλύτερο. Αυτό δυστυχώς με δυσκολεύει στο να αποδεχτώ τα συστήματα εδώ...έναν παιδικό θέλεις να στείλεις το παιδί σου και είναι σκέτο μπλέξιμο...άι στο κόρακα...συγχίστηκα πάλι με τα συστήματα μας!

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΤΕΛΟΣ ότι θέλει ας γίνει θα βρούμε να δώσουμε τα 80 άντε τώρα ότι θέλει ας γίνει όσο και να σκάσω δεν αλλάζει κάτι

άντε τώρα είμαι και 8 κιλά βαρύτερη

έχω και αυτό στο μυαλό μου χαχαχαχαχχαχα

ξεκίνησα την διατροφή τις φιλιος εντατικά σήμερα ααααααααααααααααα σας ζάλισα συγγνώμη άντε να ανέβουμε λίγο πάμε στα χθεσινά τα όμορφα τέλος η γρκίνια για σήμερα

A για σημερα...λιγο δυσκολο το βλεπω.Να σου πω βρε Βικυ τι ωρα υπολογιζεται να φτασετε?Ας πουμε 3μιση θα μπορουσες για καφε?
τι να πω!νομίζω ότι ναι θα είμαι ξενοδ. Τότε,φαντάσου ότι τώρα βαφομαι μέσα στο αμάξι μήπως κ τελικά βρεθούμε για να εχω μόνο να ντυθώ για τον γάμο.μη σου βάζω δύσκολα κούκλα μου.

Ηλίανα σου υπόσχομαι ότι μόλις ξανά έρθω λάρισα για να δω την Α... Θα κανονίσουμε να έρθεις κ εσύ να σε γνωρίσω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

A για σημερα...λιγο δυσκολο το βλεπω.Να σου πω βρε Βικυ τι ωρα υπολογιζεται να φτασετε?Ας πουμε 3μιση θα μπορουσες για καφε?
τι να πω!νομίζω ότι ναι θα είμαι ξενοδ. Τότε,φαντάσου ότι τώρα βαφομαι μέσα στο αμάξι μήπως κ τελικά βρεθούμε για να εχω μόνο να ντυθώ για τον γάμο.μη σου βάζω δύσκολα κούκλα μου.

Ηλίανα σου υπόσχομαι ότι μόλις ξανά έρθω λάρισα για να δω την Α... Θα κανονίσουμε να έρθεις κ εσύ να σε γνωρίσω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κοριτσια μου ξεκιναει η αδειουλα μου!!!! Επιστρεφω 23 Αυγουστου ξανα στη δουλεια. Το μεσημερι φευγουμε για το εξοχικο και αγωστα ολα τα αλλα. Ελπιζω να τα καταφερω να διαβασω καποια στιγμη νεα σας.

Καλο καλοκαιρι , καλη ξεκουραση και πολλα φιλια στα παιδακια σας.

Αν καποια αλλαξει γνωμη για το παρτακι εννοειται οτι σας περιμενουμε.

Giovanna αν τα καταφερω να ερθω θα μιλησουμε

Φιλια πολλα

κούκλες αν κάποια έχει το τηλ της πετρούλας να της στείλω το δικό μου για να μου τηλ εκείνη αν θέλει :D:D:D

της έστειλα το τηλ ΜΟΥ με πμ αλά προφανώς δεν το έλαβε

και την Κυριακή θα ήθελα να κανονίσουμε να την δούμε μιας και θα πάμε και εμείς σκύτινα για μπάνιο περιμένω να μου πείτε ποια μπορεί να το κάνει

βικη μου όποτε κανονίσεις να έρθεις θα βρεθούμε;););)

pikoulini τέλεια τα νέα σου άντε καλά να περάσεις στην άδεια έχετε κανονίσει κάπου διακοπές η δεν προβλέπετε με δυο παιδάκια φέτος?

πάω να γεμίσω πισίνα τον μικρό

τα ξανά λέμε μανούλες μου :D:D:D:D

ευχαριστώ που με διαβάσατε ήθελα κάπου να τα πω

ΑΧ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Παιδια ακουστε σκηνικο χθες το απογευμα μεσα στο αυτοκινητο ,ο χρηστος ανοιγει την τσαντα και βγαζει την πιπιλα και την φοραει ενω μεσα στην ημερα δεν φοραει ποτε

εγω : Χρηστο γιατι φορας την πιπιλα?

Χρηστος : Γιατι ετσι....

ο σπορος 40-50 λεξεις λεει και κανει και πνευμα το σκατουλι ..

Κλεισαμε τελικα κρεβατι +κομοδινο+στρωμα

http://www.stromata.gr/Product.php?PageId=276&ProductId=447

για γραφειο -βιβλιοθηκη οταν με το καλο παμε σχολειο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ηλιανα μου τα χειςκανει τα χαρτιαγια τον κρατικο?

εγω σημερα εμαθα οτι κοπηκε γιατους γνωστους λογους.οτι δεν σουλευω.

για μενα ειναι μεγαλη τυχη αν μπει τωρα στοον παιδικο.με βοηθαει να ψαξω δουλεια σιγα σιγα.

μην στεναχωριεσαι ολα καλα θαπανε.εγω πιστευω πως θα σαι μεσα.

σαρδελινα δυστυχως το κρατος μας ειναι για τα σκουπιδια!!1

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...