Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κούκλες

Ηλιανα κ λαζάρενια συγχαρητήρια για τους παιδικούς.

Λαζάρενια να χαίρεσαι τον αντρουλη σου.

Εμείς σε κανα μισάωρο θα είμαστε λαμία.

Τελικά μένει καμία σας κέντρο;το ξενοδοχείο είναι στο μεταξουργείο.πολύ καλό ξενοδοχείο σε κακόφήμη περιοχή όμως.

Καλημέρα κούκλα ευχαριστούμε εμείς δεν είμαστε ακόμη σίγουρη η λαζαρενια είναι σίγουρη καλό ταξίδι στην επιστροφή περάστε για καφέ είμαι πάνω στην εθνική

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικυ εγω κοντα ειμαι αλλα εκει δεν παιζει να παμε για καφε ειναι χαλια.

Το μετρο ειναι απεξω μπορουμε να παμε συνταγμα αλλά για ποτε μιλας?Σορρυ αλλα εχω μπερδευτει πες για ποτε λες αν ειναι να μιλησουμε.Αν μιλαμε για αυριο το μεσημερακι, ναι θα μπορουσα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημλερα κορίτσια.

Ηλιάνα και Λαζαρένια μπερδεύτηκα και εγώ. :confused::confused::confused::confused:

Εσύ βρε Λαζαρένια τι ανησυχείς; Αφού οι αιτήσεις είναι λιγότερες και από τις Θέσεις.

Ηλιάνα δεν θα τον πάρουν καθόλου ή θα τον πάρουν σε άλλο σταθμό;;;;

Joa σε καταλαβαίνω αλλά σκέψου ότι και αυτός θα περάσει καλά και ε΄συ θα ξεκουραστείς λίγο. 2 εβδομάδες θα είστε χώρια και όχι ένα μήνα ;);););) Έπιπλα για το Χρήστο θα αγοράσεις;

Μαρινάκι έυχομαι να περάσετε τέλεια. Το έχετε ανάγκη.

Κίκο όλα θα πάνε καλά. Λίγη προσοχή θέλει μόνο. Να μας πεις τα νέα σου το βράδυ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κ

Ηλιάνα δεν θα τον πάρουν καθόλου ή θα τον πάρουν σε άλλο σταθμό;;;;

Καλέ καθόλου δεν θα μου τον πάρουν δεν σκάω που δεν μου τον παίρνουν στον χλιδατο :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν μπορώ να εξηγώ άλλο κορίτσια είμαι χάλια πολύ στεναχωρήθηκα

Διαφημίσεις

κοριτσια β1 εχω επιλεξει γιατι δεν ειχε ιδιωτικους το νησι στο προγραμμα.

αναγκαστικα δηλαδη μονο δημοσιο παιδικο.ουτε βρεφονηπιακο ειχε.

αν μου την κοψουνε θα την κοψουνε για ενα μηνα που θα ειναι μικροτερη αλλα αν πληρω ολες τις προυποθεσεις και εχει κενες θεσεις γιατι να μην μπω?δεν θα μου τηνκοβανε απο την αρχη?

1654096yn4fep17z7.gif

κοριτσια β1 εχω επιλεξει γιατι δεν ειχε ιδιωτικους το νησι στο προγραμμα.

αναγκαστικα δηλαδη μονο δημοσιο παιδικο.ουτε βρεφονηπιακο ειχε.

αν μου την κοψουνε θα την κοψουνε για ενα μηνα που θα ειναι μικροτερη αλλα αν πληρω ολες τις προυποθεσεις και εχει κενες θεσεις γιατι να μην μπω?δεν θα μου τηνκοβανε απο την αρχη?

Κάτσε να ξεκαθαρίσουμε εσένα ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ Β1 ?

αν είναι έτσι είσαι κομπλέ είστε μέσα :D:D:D:D

εγώ εδώ είμαι στο χάος με τόσες αιτήσεις και τόσους σταθμούς :confused::confused::confused:

Α οκ καταλαβα τωρα...

Ε δε θα στην κοψουν βρε Λαζαρενια αφου εχει κενες θεσεις το πολυ πολυ να σου πουν να την πας ενα μηνα αργοτερα, που το αποκλειω.

Της φιλης μου που σας ελεγα , ακριβως οσο η δικη σου ,της την πηρα εστω και αν ειναι 1 μηνα μικροτερη οχι κλεισμενα 2,5 δλδ, σε δημοσιο παιδικο με μονη προυποθεση την πανα. Οποτε εισαι οκ!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

οχι ηλιανα μου μην στεναχωριεσαι κι εισαι και εγκυουλα.θα περιμενουμε τα αποτελεσματα στις 30 του μηνος και θα δουμε τοτε!

τη να μην στενοχωριέμαι στον παιδικό μετά θέλω 80 τον μήνα ενώ

αν μπω με πρόγραμμα θα είναι δωρεάν

ξέρεις τι είναι για μας 80 τον μηνά με ένα μιστό 1000 ευρω στο ενοίκιο με δυο παιδία ? και εγώ άνεργοι σιγά που θα μπορώ να δουλέψω τον χειμώνα με πελάτισσες

Διαφημίσεις

Ναι κούκλα μου το διάβασα μετά.μην απελπίζεσαι όμως αγάπη μου.αφού υπάρχει ακόμα ελπίδα.

Στο γυρισμό,αύριο δηλαδή θα τρέχω πανικόβλητη να γυρίσω χαλκιδική γιατί θα έρθει η κοινή μας φιλενάδα με τον άντρα της για διακοπές.τους έταξα ψάρεμα κ βόλτα με το σκάφος.

Πολύ χαίρομαι που θα την δω,ανυπομονώ να γυρίσω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βρε Ηλιανα μου οτι ειναι να γινει θα γινει το πολυ πολυ θα κρατησεις και τον Λευτερη σπιτι και θα ξανακανεις αιτηση να στον παρουν με την πρωτη ευκαιρια σε παιδικο πλεον.

Αν το κυνηγησεις θα μπει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κάτσε να ξεκαθαρίσουμε εσένα ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ Β1 ?

αν είναι έτσι είσαι κομπλέ είστε μέσα :D:D:D:D

εγώ εδώ είμαι στο χάος με τόσες αιτήσεις και τόσους σταθμούς :confused::confused::confused:

ναι το β1.δηλαδη παιδικο μονο σε δημοσιο .κανω λαθος?

μακαρι....

Α οκ καταλαβα τωρα...

Ε δε θα στην κοψουν βρε Λαζαρενια αφου εχει κενες θεσεις το πολυ πολυ να σου πουν να την πας ενα μηνα αργοτερα, που το αποκλειω.

Της φιλης μου που σας ελεγα , ακριβως οσο η δικη σου ,της την πηρα εστω και αν ειναι 1 μηνα μικροτερη οχι κλεισμενα 2,5 δλδ, σε δημοσιο παιδικο με μονη προυποθεση την πανα. Οποτε εισαι οκ!!!!

αληθεια?χαρηκα τωρα πολυ εφοσων υπαρχει κι αλλη περιπτωση.απλα μου ειχανε πει οτι οι κενες θεσεις θα καλυφθουνε μετα απο τον δημο του νησιου.δηλ οσες δεν περασανε θα μπουνε απο εκει.και λεω απο μεσα μου.λες???να με πεταξουν εξω γι αυτον τον λογο?

τη να μην στενοχωριέμαι στον παιδικό μετά θέλω 80 τον μήνα ενώ

αν μπω με πρόγραμμα θα είναι δωρεάν

ξέρεις τι είναι για μας 80 τον μηνά με ένα μιστό 1000 ευρω στο ενοίκιο με δυο παιδία ? και εγώ άνεργοι σιγά που θα μπορώ να δουλέψω τον χειμώνα με πελάτισσες

το ξερω καρδια μου το ξερω.ειναι καλη ευκειρεια.κι εγω γι αυτο πολεμαω εδω.

μην απελπιζεσαι .ειμαι σιγουρη οτι θα μπει απλα μπορει να μην μπει σε αυτον που ηθελες.ειναι το τιμημα που λεγαμε.......

σε παρακαλω μην στενοχωριεσαι.κατσε να δουμε τα αποτελεσματα.κι εγω εγω αγχος τι θα γινει .....

1654096yn4fep17z7.gif

ναι βρε Ηλιάνα μου μην αγχώνεσαι τόσο πολύ είσαι και εγκυμονούσα...το πολύ πολύ να τον κρατήσεις σπίτι όπως λέει και η Ρίτα!

Και 80 ? τον μήνα πάλι καλά είναι...γιατι αν ακούσεις τι τιμές έχει εδώ στους παιδικούς θα φρίξεις!

m57Zp2.png

Βικυ εγω κοντα ειμαι αλλα εκει δεν παιζει να παμε για καφε ειναι χαλια. Το μετρο ειναι απεξω μπορουμε να παμε συνταγμα αλλά για ποτε μιλας?Σορρυ αλλα εχω μπερδευτει πες για ποτε λες αν ειναι να μιλησουμε.Αν μιλαμε για αυριο το μεσημερακι, ναι θα μπορουσα.
σήμερα Ρίτακι μου.αύριο δεν θα είμαι εκεί.είναι κ καθημερινή γμτ κ δουλεύετε.το ξέρω ότι το μετρό είναι έξω από το ξενοδοχείο.δεν ξέρω όμως πότε ακριβώς θα είμαι εκεί.τώρα είμαστε στυλίδα.Αν δείτε ότι δεν σας μιλάω θα φταίει η σύνδεση του κίν να ξέρετε.

Απ'τη μια θέλω πολύ Να δω έστω κ μια σας,απ'την άλλη πρέπει στις 6 να είμαι στο ξενοδ. Πάλι για να ξεκινήσουμε για τον γάμο.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...