Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωαννίτσα μου μην στεναχωριέσαι κούκλα μου (χαχα ποιά μιλάει; Αυτή που τον άφησε 3 μέρες στο χωριό και κατέρρευσε) ωραία παρηγοριά ε; Ο Χρηστάκης κάθεται τόσο καιρό χωρίς εσάς; Ρωτάω γιατι ο Αστέρης την 3η μέρα με ζητούσε συνέχεια...έκλαιγε κι έλεγε "σέλω να πάω τη μαμά μου"

Ηλιάνα μου άλλος παιδικός δεν παίζει;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλες!

να ευχαριστησω και παλι για τα συγχαρητηρια.

να πω στην κικο μας να μην ανυσηχεις για την καμπυλη.βασικα παν μετρον αριστον!

οποτε με μετρο ολες τις λιχουδιες.και τα κορμια φτιαχνονται ,τα παιδια ομως οχι!

ηλιανα μου εχω μπερδευτει με το θεμα σου γιατι ειναι και μεγαλη πολη οποτε πολλες οι αιτησεις!

δεν πιστευω οτι θα σε πεταξουν απεξω.αυτο δεν γινεται απλα να μην μπεις στον παιδικο που ηθελες.

εμεις εδω πχ δεν δηλωσαμε ποιον παιδικο θελουμε.ειναι 5 σε συνολο.

θα το κανουμε επειτα.

ηταν η πρωτη χρονια που μπηκε το νησι στο προγραμμα και δεν το ξερανε πολλες μανουλες αλλα και ο δημος εδω δεν εστειλε στα εεταα τους πειδικους με την σειρα απλα εστειλε''παιδικοι..........''

δεν ειναι καποιος αλλος που να σε ενδιαφερει?

ιωαννα μου ποσο σε νιωθω.φανατζομαι κλαμα που θα εριξες ε?

αντε ομως ειναι για καλοκαι συντομα θα σαι κοντα του!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

Λαζαρενια πολύ χάρηκα με τα νέα σας!!!! Τώρα μπορείς να δεις και για δουλειά πιο άνετα ;)

Ηλιάνα μην στεναχωριέσαι...το σημαντικό είναι ότι τον πήραν έτσι δεν είναι;:-D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Αχ κορίτσια στους άλλους με περνά 80 άτομα τι λέτε τώρα μια ελπίδα έχω εκεί αχ μακάρι να βολευτούν οι άλλες αλλού Δεν τον πήραν ακόμη δυστυχώς

:tongue::tongue:

καλημερα μανουλες!

να ευχαριστησω και παλι για τα συγχαρητηρια.

να πω στην κικο μας να μην ανυσηχεις για την καμπυλη.βασικα παν μετρον αριστον!

οποτε με μετρο ολες τις λιχουδιες.και τα κορμια φτιαχνονται ,τα παιδια ομως οχι!

ηλιανα μου εχω μπερδευτει με το θεμα σου γιατι ειναι και μεγαλη πολη οποτε πολλες οι αιτησεις!

δεν πιστευω οτι θα σε πεταξουν απεξω.αυτο δεν γινεται απλα να μην μπεις στον παιδικο που ηθελες.

εμεις εδω πχ δεν δηλωσαμε ποιον παιδικο θελουμε.ειναι 5 σε συνολο.

θα το κανουμε επειτα.

ηταν η πρωτη χρονια που μπηκε το νησι στο προγραμμα και δεν το ξερανε πολλες μανουλες αλλα και ο δημος εδω δεν εστειλε στα εεταα τους πειδικους με την σειρα απλα εστειλε''παιδικοι..........''

δεν ειναι καποιος αλλος που να σε ενδιαφερει?

ιωαννα μου ποσο σε νιωθω.φανατζομαι κλαμα που θα εριξες ε?

αντε ομως ειναι για καλοκαι συντομα θα σαι κοντα του!!!

Καλά δεν είναι θέμα παιδικού στην καρατζιου με τίποτα δεν μου τον περνούν

με πέρνανε 120 μανούλες

σε έναν άλλον εδώ τις γειτονιάς ευελπιστώ

άσε με να σκάσω είναι πολλές με περισσότερα μόρια

124 σελίδες από αιτησεις της κοσκίνισα χτες όλες

εγω εχω 36.9 μόρια μόνο από τις τελευταίες

οι θέσεις στους σταθμούς είναι 107 και οι σωστές 458

το μονο που με σοζη είναι το ότι οι περισσότερες έχουν επιλέξει

άλλους σταθμούς και όχι αυτούς που επέλεξα εγώ μίλησα και με τα γραφεία από τις 5 επιλογές η μια μονό έχει χαμηλή ζήτηση

δηλ δηλώθηκε από 14μανουλες και εγώ είμαι 12 κατάλαβες πως είναι

Διαφημίσεις

δηλαδη υπαρχει περιπτωση να σε πεταξουνε απ εξω?δηλ να μην μπεις καθολου σε παιδικο?

τοτε γιατι τις καταχωρουνε ολες?

λες να παθω καμια νιλα ρε ηλιανα?και να μου την κοψουνε τωρα λογω ηλικιας?

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημερααααααααααααα

Παρασκευη σήμερα και φευγει ο Χρηστακης μου για Λαμια για 1 μηνα ...το τι στεναχωρια εχω δεν περιγραφεται ..αλλα ξερω οτι στην Λαμια περναει καλα και ουτως ή αλλως αλλη επιλογη δεν υπαρχει ...

Αχ καλή μου αποχωρίστηκες το αγοράκι σου αχχ αλά τουλάχιστον περνά καλά

Καλημερα!

Συγχαρητηρια κοριτσια αλλα με μπερδεψατε...

Για δημοσιους μιλατε ή για ιδιωτικους με επιδοτηση διδακτρων?

Αν μιλατε γα ιδιωτικους γιατι να στην κοψουν Λαζαρενια λογω ηλικιας?Αυτο παιζει μονο στο δημοσιο, να ειναι δλδ κλεισμενα 2μιση και να μη φοραει πανα και παλι μονο στους δημοσιους παιδικους οχι στους δημοσιους βρεφικους.

Για εξηγηστε λιγο μπας και βοηθησουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

δηλαδη υπαρχει περιπτωση να σε πεταξουνε απ εξω?δηλ να μην μπεις καθολου σε παιδικο?

τοτε γιατι τις καταχωρουνε ολες?

λες να παθω καμια νιλα ρε ηλιανα?και να μου την κοψουνε τωρα λογω ηλικιας?

Δεν καταχωρήθηκε κάνεις και πουθενά ακόμη :(:(:(

πινάκας μορίων είναι αυτός απλά σου λέει ποσά μόρια είναι

το λέει και στην προκήρυξη εξάλλου;);)

χτες έμεινα άυπνη μέχρι τις 6 να καταγράψω

όλα τα ονόματα και να δω που βρίσκομαι

βάση μορίων και επιλογής σταθμού στις 30 Ιουλίο

υ θα ξέρουμε σίγουρα αν μας πηραν και σε ποιον σταθμό

εγώ μια ελπίδα έχω στης γειτονίας :D:D

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Συγχαρητηρια κοριτσια αλλα με μπερδεψατε...

Για δημοσιους μιλατε ή για ιδιωτικους με επιδοτηση διδακτρων?

Αν μιλατε γα ιδιωτικους γιατι να στην κοψουν Λαζαρενια λογω ηλικιας?Αυτο παιζει μονο στο δημοσιο, να ειναι δλδ κλεισμενα 2μιση και να μη φοραει πανα και παλι μονο στους δημοσιους παιδικους οχι στους δημοσιους βρεφικους.

Για εξηγηστε λιγο μπας και βοηθησουμε.

καλημερα κοπελα μου

Οι παιδική που επιδοτούνται είναι και κρατική κα ιδιωτική απλά οι περισσότερες έχουν επιλέξει τους ιδιωτικούς για ευνόητους λόγους

Καλημέρα κούκλες

Ηλιανα κ λαζάρενια συγχαρητήρια για τους παιδικούς.

Λαζάρενια να χαίρεσαι τον αντρουλη σου.

Εμείς σε κανα μισάωρο θα είμαστε λαμία.

Τελικά μένει καμία σας κέντρο;το ξενοδοχείο είναι στο μεταξουργείο.πολύ καλό ξενοδοχείο σε κακόφήμη περιοχή όμως.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Η λαζαρενια τι εχει επιλεξει ομως?Δημοσιο ή ιδιωτικο αν ειναι ιδιωτικος δεν παιζει ρολο η ηλικια.

Είναι με επιλογή ηλικίας Α1 ΓΙΑ παιδια έως 2 ½ και Β1 για παΐδια πάνω από 2 ½ εμείς πρέπει να δηλώσουμε Α1 ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΠΑΔΙΚΟ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ το λέει ξεκάθαρα στην προκήρυξη πάει βάση ηλικίας ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...