Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

απο οτι διαβαζω στα δικα μου και ενσταση να κανουνε οι πιο πολλες κοπηκανε επειδη εργαζονται στο δημοσιο και απαγορευεται.αλλες γιατι δεν εχουνε αδεια διαμονης στην ελλαδα και αλλες γιατι δεν ειχανε καν καρτα ανεργιας.

συνολο σε αιτησεις ειναι 27 και οι θεσεις των παιδιων 25.

οι επυτυχουσες ειμαστε 13.οποτε υπαρχουνε θεσεις κενες ακομη αν γινει ενσταση.για ποιο λογο να με βγαλουνε?ετσι δεν ειναι?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

α.

αυτοι που ειναι απ εξω ξεχασανε χαρτια ή μπορει να μην τα εχουν!!!

Αυτό λέω και εγώ θα πάω να μετρήσω πόσες είναι οι θέσης στον νόμο μου και πόσες οι ωφελούμενες να δούμε

:tongue::tongue:

ααααααααααααα κοριτσια δεν υπαρχει περιπτωση να μη ειμαι μεσα.στην πολη 5 παιδακια περασανε απο τα 25.ολοι οι αλλοι ειναι σε ενα χωριο διπλα.

οκ ξελαφρωσα τωρα!

Που το ειδές αυτό ? πως ξεκαθάρισες της θέσης?

Και που ειδές πόσες είναι η θέσης στους σταθμούς ? συνολικά

οι γοβες ειναι αυτες οταν τις ειδα με σκεφτηκα αδυνατη με κολλητο τζιν πω θα ειμαι σουπερ μακαρι να τα χασω ολα τα κιλα και να τα βαλω :tongue:

cimg3133.th.jpg

Mπράβο συμπεθερούλα μου έχεις πολύ γούστο κι είσαι και τρέντυ!!!

lazarenia & μαμαλευτερακι, αχ, πολύ χάρηκα με τα νέα σας!!! Mια ανάσα είναι αυτή και πάμε παρακάτω!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ποσά τσιγάρα κάνεις την ημέρα και πόσους θηλασμούς

συγνωμη που ρωταω καιεγω κανω απο κανενα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θηλάζω κυρίως πρωί-βράδυ, το Σ/Κ όμως που δεν δουλεύω κι είμαστε συνέχεια μαζι με ρουφάει....................... Τώρα με τον θηλασμό (τί τώρα δηλ., 2 χρόνια κλείσαμε και βλέπουμε...) έχω βάλει ένα όριο 5 τσιγάρα ημερισίως (σπάνια, άμα βγω, π.χ., θα κάνω και παραπάνω, δεν χάλασε ο κόσμος, εξάλλου όπως είπα αυτό είναι σπάνιο...). Φροντίζω να μην καπνίζω και στο καπάκι να δίνω στήθος. Αυτά. Και στην εγκυμοσύνη κάπνιζα, έως 3 την ημέρα, βεβαίως δεν το συνιστώ σε καμιά εγκυμονούσα να το κάνει αυτό. μαμαλευτερακι, δεν κατάλαβα, εσύ είσαι καπνίστρια;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Mπράβο βρε Μαρινάκι μου, καλό ταξιδάκι, και κοιτάτε να περασετε πολύ-πολύ-πολύ καλά!

lazarenia, μη φοβάσαι δε σε κουνάει κανείς! Τις ευχές μου και στον αντρούλη σου, να τον χαίρεσαι και να τον έχεις πάντα πασά, και μη σε νοιάζει τίποτα!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ηλιανα μου θα μετρησεις ποσες ειναι επυτυχουσες και ποσες αποριπτεες.

λαρισα ειναι πολλες αλλα δεν ομιζω να εισαι απ εξω.μην φοβασαι.

σας ευχαριστω και παλι για τις ευχες.πραγματικα μου το χρωσταγε αυτο η τυχη μου.εδω και καιρο νιωθω ανανεωμενη και με πολυ δυναμισμο.σαν αυτο που λεει η ηλιανα οτι βρηκα τον εαυτο μου.

πιστευω οτι ολα θαπανε καλα απο δω και περα και αν μου δωσει την ευκαιρεια αυτο το νησι για μια φορα ακομη θα το αγαπησω παλι!

μου αξιζει λιγη ευνοια..κουραστηκα πολυ και το δικαιουμε!!!!

κλαιω απο χαρα κοριτσια κι απο συγκινηση!

και τελικα καλα εκανα και δεν πηγα για δουλεια τωρα!να που την πηρανε και δεν χρειαστηκε!

σε ευχαριστω θεε μου!!!!!!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Κορίτσια τώρα μετρέσα οι θέσεις για Α1 είναι 107 και οι μητέρες ωφελούμενες 250 άρα κάποιες θα βγουν έξω

αχ είμαι από τις τελευταίες αχ μίση χαρά πήρα τώρα

ΦΙΛΑΚΙ ΜΟΥ κάνω ένα τσιγάρο στις 3 μέρες και αν όποτε μου έρθει καπνίζω

δες τα μορια ηλιανα μου.ειμαι σιγουρη πως θα σαι μεσα.δες τις αποτυχουσες για ποιο λογο ειναι απ εξω.

βατραχινα τελειες οι γοβες σου.καλοφορετες!

μαρινακι καλα να περασετε ....

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα ζουζούνες,

Σήμερα σας κάνω εγώ ποδαρικό, ξέρετε τι σημαίνει αυτό ε;;; όλα θα πάνε σούπερ.

Λαζαρένια και και Ηλιάνα πολλά συγχαρητήρια για τα παιδάκια σας, πολύ χάρηκα με τα αποτελέσματα του παιδικού. Μη σκέφτεστε όμως τι μπορεί να γίνει σε περίπτωση ενστάσεων, χαρείτε το γιατί είναι πραγματικότητα , άπαξ και δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα μετά είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν τα στοιχεία. Λαζαρένια όντως το όνειρο προφητικό και πολύ καλό, είδες που όλοι σου λέγαμε ότι κάθε εμπόδιο για καλό.

Μαρινάκι με το καλό να ταξιδέψετε και να γυρίσετε με γεμάτες μπαταρίες και πάνω απ’όλα να βρείτε το παιδάκι σας υγιή και χαρούμενο.

Σαρδελάκι συμφωνώ και εγώ να κάνεις τα εγκαίνια το Σεπτέμβριο που θα έχουν όλοι επιστρέψει για να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι το μαγαζί.

Βατραχάκι τέλειες οι γοβούλες σου, εγώ ομολογώ πέρα από τις νυφικές που τις πήρα επίτηδες ψηλοτάκουνες δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπερπατήσω με τόσο ψηλό τακούνι, πηγαίνω σα σπασμένη λατέρνα, δεν το έχω βρε παιδί μου καθόλου.

Μεγάλη κουβέντα πιάσατε διάβασα χθες σχετικά με δουλειά και παιδιά και παιδικούς κτλ , εγώ κορίτσια είμαι της άποψης ότι εφόσον υπάρχει η δυνατότητα κάθε πράγμα να γίνεται στον καιρό του. Δηλαδή αν μπορείς να μείνεις σπίτι μέχρι τα 3 τουλάχιστον με το παιδί είναι καλά και στη συνέχεια να πάει παιδικό την κατάλληλη ηλικία , δεν θέλω να βιαστώ να τον μεγαλώσω όσο έχω τη δυνατότητα να είμαι μαζί του. Στη δική μου περίπτωση έχω την πολυτέλεια και την τύχη να συναναστρέφεται κάθε μέρα με διαφορετικούς ανθρώπους ο μικρός , συνεπώς δεν τίθεται θέμα κοινωνικοποίησης , σε αντίθετη περίπτωση σαφώς και εγώ θα επέλεγα την εναλλακτική λύση , δηλαδή τον παιδικό.

Σήμερα έχω ραντεβού για τον ενδοκρινολόγο αλλά από εχθές έχω κατεβάσει μια ολόκληρη τούρτα παγωτό έτσι για να προλάβω να κλείσω το στόμα μου χορτάτη.χιχιχιχι

Μ’αρέσει που όταν μας έλεγε το Βατραχάκι για τη διατροφή όλες λέγαμε ότι πρέπει να δει τα θετικά γιατί από κορμί θα έχει λαμπάδα και να τώρα που ήρθε και η δικιά μου η σειρά να το πράξω μόνο που για τον εαυτό μας δεν είμαστε τόσο επιεικής.

Πάντως ο μικροβιολόγος μου , μου είπε ότι έχεις μεγάλες πιθανότητες να ανεβάσεις ζάκχαρο στο 2ο παιδί όταν μόνο έχεις προδιάθεση γι’αυτό , και ένα ταψί μπακλαβά να φας πριν πας να κάνεις την εξέταση δεν υπάρχει φόβος αν το θέμα δεν είναι παθολογικό και ότι εγώ επειδή και στο 1ο ήμουν στα όρια ήταν λίγο αναμενόμενο ότι στο 2ο θα έχω σίγουρα. Τέσπα τι να κάνουμε θα το υποστούμε και αυτό.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

καλημέρα φιλεναδούλες...

αρχικά να πω μπράβο στα κορίτσια που πήραν τα παιδάκια σας στον παιδικό!

κικο μου θα το παλέψεις και το ζάχαρο, όπως το λες. Εγώ πάντως και στην 1η εγκυμοσύνη είχα διαταραχή της καμπύλης κι ο γυναικολόγος μου όταν είδε τα αποτελέσματα φρίκαρε, αλλά ο ενδοκρινολόγος με καθησύχασε. Ο γυναικολόγος μου έχει μιά τάση υπερπροστατευτικότητας χεχε

m57Zp2.png

Καλημερααααααααααααα

Παρασκευη σήμερα και φευγει ο Χρηστακης μου για Λαμια για 1 μηνα ...το τι στεναχωρια εχω δεν περιγραφεται ..αλλα ξερω οτι στην Λαμια περναει καλα και ουτως ή αλλως αλλη επιλογη δεν υπαρχει ...

Χθες πηγαμε και ειδαμε για στρωμα -κρεβατι-κομοδινο σε 2 εταιριες (neoset & perdormire) και συντομα πρεπει να καταληξουμε γιατι τον Αυγουστο τα εργοστασια ειναι κλειστα και δεν θα μπορεσουμε να εχουμε παραδοση αρχες Σεπτεμβρη που θελουμε ..

Λαζαρενια & Ηλιαννα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!Μπραβο κοριτσακια ...σε εμας παντως στην Αθηνα ειναι ποοοολυ δυσκολο να παρουν τα παιδακια σε δημοσιο παιδικο ειδικα αν εχεις λιγο αυξημενο εισοδημα ..

Ηλιαννα μια χαρα ο μπεμπουλης σου μπραβο!!!!

Μαρινακι καλο ταξιδι και καλα να περασεις στον γαμο!!!!μην ανησυχεις ο Γιωργος ειναι σε καλα και ασφαλη χερια!!!

Κικο μου ειναι λιγο ζορι με την διαιτα αλλα ολα θα πανε καλα !!!περιμενουμε τα νεα σου απο την μικροβιολογο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα μανούλες μου

δεν είναι τόσο ευχαρίστα για μας τα νέα

γιατί τον σταθμό που δήλωσα εγώ τον έχουν επιλέξει και άλλες 14 μανούλες

και εγώ ειμαι 12η και ο σταθμός έχει μονό 10 καινές θέσης

μονό αν καλυφτούν κάπου αλλού οι άλλες γιατί έχουν κάνει 1 επιλογή

παίζει να μας πάρουν και εμάς

δεν είναι τα τελικά αυτά ήταν πινάκας μορίων χτες

την άλλη παρασκευή θα ξέρουμε στάνταρ

μέχρι τις 6 κάθισα και πέρασα ένα ένα τα ονόματα από 300 αιτήσεις και μετρέσα ποιες έχουν δήλωση τι και κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα αχ μίση χαρά

καλημερα!!!!

Ηλιανα μου μην στεναχωριεσαι αν δεν σουν τον παρουν σ'αυτον δεν μπορει να παει αλλου;

Κικο μου κι εγω εχω να βαλω ψιλοτακουνο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιροοοοοοοοοοοοοοοοοο χαχαχα προ παιδιων φορουσα πολυ αλλα τωρα που να το βαλω αφου δεν παω πουθενα οεο;ελπιζω τον χειμωνα να βγαινουμε για κανενα ποτακι και να τα φορεσω :D

Ιωαννα αχ σε καταλαβαινω κι εγω ετσι θα ημουν αν εφευγε το παιδακι μου σκεψου οτι θα περναει πολυ καλα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...